-
Νομιζω ειναι εγκληματικο downgrade να φυγεις απο τους χωρους του Golf και να στριμωχτεις σε ενα μικροτερο σασι. Ημουν στην θεση σου εχοντας ενα Auris του '08 αλλα ποτε δεν κοιταξα σε αυτοκινητα μικροτερης κατηγοριας οταν ηρθε το μωρο
Θελεις χωρο για καροτσι (που οσο καλα και να διπλωνουν εχουν ογκο), θες χωρο για μια μεγαλη τσαντα μωρου, ισως χωρο και για αποστειρωτες κτλ κτλ
Καταλαβαινω οτι οι 2 πορτες οντως δημιουργουν ενα θεμα αλλα να ξερεις οτι οσο το μωρακι ειναι πολυ μικρο, ψιλοπαλευεται να το μεταφερεις στο 'αυγο',ειδικα αμα εχει και βαση. Οταν μεγαλωσει και θα ειναι πιο δραστηριο τοτε ναι πρεπει να πας σε 5πορτο
Η δικη μου η θεση ειναι να αναβαλεις το νεο αμαξι για τουλαχιστον 6-9 μηνες ακομη.
Ετσι μπορεις χρησιμοποιησεις αυτο το χρονο ωστε ή να κοιταξεις για καποιο καλο μεταχειρισμενο Astra/Golf, ή να πας σε καποιο καινουργιο Astra/Scala/Golf
-
Μπηκα στη Σκοντα και ειδα εξοπλισμοι κτλ.Οντως προκειται για αυτοκινητο που θα του δωσω μια προσοχη.Αλλα δεν ειδα κατι για την εγγυηση,αν δηλαδη δινει δυο χρονια η παραπανω (λεγε με κοσμοκαρ).Βεβαια η συζυγος μου δεν βλεπει με καλο ματι την πιθανοτητα μεγαλυτερου αυτοκινητου γιατι θα το οδηγει και εκεινη.Ενω και η προσφορα αυτη δεν ξερω μεχρι ποτε θα ισχυει.Φιλε harisma23 δεν ειπε κανεις οτι τα παιρνεται απο καπου.Και εγω θα προτεινα σε καποιον αλλον το scala.Μην ξεχνας οτι η αγορα παει για τις αρχες του 2020 και τωρα απλα αντλω γνωμες.
Φιλε piliourits προφανως και δεν εχεις διαβασει το νημα απ την αρχη.Εχω δωσει τεσσερα υποψηφια Clio 1,0 75ιππων,corsa 1,2 75 ιππων,ibiza 1,0 80ιππων και Fiesta 1,1 85 ιππων ενω θετικη γνωμη εχω και για το i20 των 84 ιππων.Απο ολα αυτα το μονο που εχω δει απο κοντα ειναι το ibiza και αυτο οταν ειχα βρεθει στην Αθηνα πριν καποιο καιρο.Ενω θα παω εδω στην Φορντ να δω και ενα Φιεστα που εχει φερει η τοπικη αντιπροσωπεια.Ενω το polo αν και vagιτης απορριφθηκε λογω εγγυησης.
Νομιζω κακως σκεφτεσαι ετσι για τα ατμοσφαιρικα,υπαρχει πολυς κοσμος που τα θελει ακομη,δεν ειμαι ο μονος.Εδω στα νησια υπαρχουν παρα πολλοι πιστεψε με.Αν εμενα στην Αθηνα δεν θα σκεφτομουν ουτε εγω τα ατμοσφαιρικα.
-
Εγώ θα έλεγα φίλε να σκεφτείς το toyota yaris 1,5 με τους 111 ίππους!
-
Εγώ θα έλεγα φίλε να σκεφτείς το toyota yaris 1,5 με τους 111 ίππους!
Δεν θέλει 1500 κυβικά λόγω τεκμηρίου (για τον ίδιο λόγο απέρριψε και το mazda 2)
-
Τι εννοεί λόγω τεκμηρίου;
-
Παιδια μεχρι 1250 κυβικα γιατι δε με παιρνει το τεκμηριο διαβιωσης ειμαι οριακα.Αν το περασω θα πληρωνω φορο.
-
Suzuki....
-
Παιδια μεχρι 1250 κυβικα γιατι δε με παιρνει το τεκμηριο διαβιωσης ειμαι οριακα.Αν το περασω θα πληρωνω φορο.
Γνωρίζεις φαντάζομαι ότι αν τα εισοδήματα σου δεν επαρκούν για να καλύψουν τα τεκμήρια διαβίωσης, μπορείς να επικαλεστείς ανάλωση από πλεόνασμα προηγουμένων ετών. Απλώς το γράφω, γιατί μπορεί να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα σου και να μπορέσεις να ανέβεις λίγο σε κυβισμό.
-
Η ανάλωση κεφαλαίου ειναι για αγορά μόνο.
-
Σωστός ο harisma, αλλά το θέμα είναι α) αν έχει και πόσο πλεόνασμα προηγ. ετών και βέβαια β) εφ'οσον τα υπόλοιπα τεκμήρια του δεν αλλάξουν προς τα κάτω,από το αμάξι και μόνο καθε χρόνο θα τα ξεπερνά για μια 5ετία τουλάχιστον (τότε θα έχει έκπτωση 30% του αρχικού τεκμηρίου του αμαξιού)
-
Εχω την αισθηση πως μεχρι 5.000 ευρω δεχονται για έγγαμους ή καπου εκει κοντα...
Αλλα κλειδωνει τον εαυτο του ισως για αλλες δυσκολες στιγμες μιας και ακομα δεν καταργηθηκαν τα τεκμηρια
-
Lap, 5000 για έγγαμους είναι to min.,αν δεν έχεις σπίτι,αμάξι κ.ά.
Αν έχει ακίνητο-α που δίνει τεκμήριο 3000 π.χ. και αμάξι π.χ. 1500κ.εκ. 5800 τεκμήριο, σύνολο 5000+3000+5800=13800
Αν το χρόνο έχει εισόδημα π.χ. 12500 ευρώ θα φορολογηθεί για τα 13800 δηλ. για 1300 ευρώ παραπάνω.Σκέψου αν πέφτει και σε αλλαγή συντελεστή κλίμακας,ακόμη περισσότερο
-
Προσωπικα δεν το εχω κανει ποτε και δεν το εχω ψαξει...ακριβως για αυτον τον λογο...μονο αμαξι εχω....
Το εχεις επιλεξει;;;
-
Προσωπικα δεν το εχω κανει ποτε και δεν το εχω ψαξει...ακριβως για αυτον τον λογο...μονο αμαξι εχω.... δεν θελω να μου γραψουν τα σπιτια.
Το εχεις επιλεξει;;;
Κάποια πράγματα δεν τα επιλέγεις πάντα. Έρχονται,κληρονομούνται από μόνα τους μετά από -συνήθως- θλιβερά γεγονότα και δεν είναι συχνά εύκολο να τα αποχωριστείς ή να απαλλαγείς
-
Καταλαβα.... σορρυ που το ανεφερα και στο θυμησα
-
Συγχωρεμένος. Για αυτό,την υγεια μας να'χουμε πάνω απ'όλα!
-
Αμην γιατρε μου....σε ολους μας και στις οικογενειες ολων μας
-
panormous772 ειναι ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις.......Η αναλωση κεγαλαιου για αγορα του αυτοκινητου ειναι ενας λογος που η αγορα παει για το νεο ετος συν οτι περιμενω καποια χρηματα μετα την 1η του Γεναρη οποτε να μπορεσω να κινηθω για την αγορα.Και φυσικα η τυχουν πωληση η ανταλαγη του Γκολφ.....Απλα τωρα μετραω αποψεις και γνωμες και φυσικα οτι γραφετε εσεις τα καταγραφω και εγω και θα τα μελετησω στην ωρα τους αφου φυσικα τελειωσουμε με το καλο και την γεννα.....
Κατι που ηθελα να ρωτησω ακομη οποιος,γνωριζει βεβαια,σε περιπτωση που δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο αυτοκινητο και γινει παραγγελια,ποση ειναι η αναμονη.Στο Γκολφ μου ειχαν δωσει 3μηνες και θυμαμαι ειχε ερθει στους 2,5 αν και καινουριο μοντελο τοτε.Τωρα ισχυει το ιδιο περιπου;Κατα προσεγγιση πειτε μου ανεξαρτητος μαρκας.....
-
Η ανάλωση κεφαλαίου ειναι για αγορά μόνο.
Κάνεις λάθος! Μια χαρά καλύπτεις και τεκμήρια διαβίωσης.
-
Δλδ, αν ενας συνταξιούχος με εισόδημα 8000 και συνολικά τεκμήρεια 12000, δεν θα φορολογηθεί για τα επιπλέον 4 χιλιάρικα να χρησιμοποιήσει ανάλωση;
Εχεις δίκιο απόλυτο τελικά.
Ατμοσφαιρικο σουπερμινι.