-
Αντε να έρθει και η N Line έκδοση να δείξει ακόμα περισσότερο!
Στο online φυλλάδιο παρατήρησα ότι ο χώρος αποσκευών είναι VDA 352 lt για τα μη hybrid και 263 για τα hybrid. Υπάρχει περίπτωση να χάνει τόσα πλ λτ από την μπαταρία?
Επίσης κάτι εντυπωσιακό είναι ότι το iMT προφέρει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου αλλά και ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις από το dct.
-
Στο online φυλλάδιο παρατήρησα ότι ο χώρος αποσκευών είναι VDA 352 lt για τα μη hybrid και 263 για τα hybrid. Υπάρχει περίπτωση να χάνει τόσα πλ λτ από την μπαταρία?
Επίσης κάτι εντυπωσιακό είναι ότι το iMT προφέρει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου αλλά και ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις από το dct.
Έχεις μιλήσει μήπως με την αντιπροσωπεία και αν ξέρουν αν όντως θα βγει N Line? Με ενδιέφερε αρκετά η εν λόγω έκδοση, αλλά όταν είδα ότι δεν υπάρχει σαν επιλογή στον κατάλογο που ανέβηκε, σκέφτηκα μήπως τελικά δεν βγει N Line για το i20...
-
Vdx wrote:
Έχεις μιλήσει μήπως με την αντιπροσωπεία και αν ξέρουν αν όντως θα βγει N Line? Με ενδιέφερε αρκετά η εν λόγω έκδοση, αλλά όταν είδα ότι δεν υπάρχει σαν επιλογή στον κατάλογο που ανέβηκε, σκέφτηκα μήπως τελικά δεν βγει N Line για το i20...
Δεν έχω μιλήσει, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βγει και n line όπως γίνεται με όλα τα μοντέλα ακόμα και το i10. Πόσο μάλλον το i20 που θα κυκλοφορήσει και Ν έκδοση με ~200 άλογα.
-
ChristosVvs wrote:
Vdx wrote:
Δεν έχω μιλήσει, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βγει και n line όπως γίνεται με όλα τα μοντέλα ακόμα και το i10. Πόσο μάλλον το i20 που θα κυκλοφορήσει και Ν έκδοση με ~200 άλογα.
Αναμένουμε λοιπόν...Πάντως αυτό με τα λίτρα δεν το είχα προσέξει μέχρι που το ανέφερες!
Πολύ κρίμα αν όντως χάνει τόσα λίτρα από μια μπαταρία και μόνο... -
Ε καλα δεν ειναι και μικρη η μπαταρια εχει μαλλον και την ηλεκτρονικη μοναδα μαζι της ισως και το convertor 48v /12 v. Εχουν ογκο ολα αυτα.
-
Σε νέο μοντέλο που πατάει σε αναβαθμισμένη πλατφόρμα και να μην έχουν προβλέψει για την μπαταρία είναι απλά απαράδεκτο.
Εδώ η Ford κατάφερε να βρει χώρο στην αρχαία πλατφόρμα του fiesta. -
ChristosVvs wrote:
Vdx wrote:
Σήμερα επικοινώνησα με την Hyundai ΕΛΛΑΣ και μου είπαν ότι τόσο το Ν όσο και το N Line αναμένονται την άνοιξη του 2021...
-
Ρε παιδιά άσχετο το ξέρω αλλά μήπως κάποιος έμαθε ποτέ έρχεται το νέο i30?
-
Την Δευτέρα που μίλησα με την Hyundai Ελλάς για το i20, ρώτησα και για το i30 facelift και μου είπαν ότι μέσα στο επόμενο 10ήμερο αναμένεται να ανακοινωθεί...
Με 2-3 αντιπροσωπείες που είχα μιλήσει τον Αύγουστο μου είπαν ότι περιμένουν το μοντέλο στις εκθέσεις μεταξύ Οκτώμβρη και Νοέμβρη... -
alex mix wrote:
Την Δευτέρα που μίλησα με την Hyundai Ελλάς για το i20, ρώτησα και για το i30 facelift και μου είπαν ότι μέσα στο επόμενο 10ήμερο αναμένεται να ανακοινωθεί...
Με 2-3 αντιπροσωπείες που είχα μιλήσει τον Αύγουστο μου είπαν ότι περιμένουν το μοντέλο στις εκθέσεις μεταξύ Οκτώμβρη και Νοέμβρη...Για να δούμε τι θα δούμε. Ευχαριστώ πολυ
-
ο απλός ατμοσφαιρικός 1.2
-
Έχει κολλήσει η βελόνα, ε;
Νεκρόφιλος ή νοσταλγός του παρελθόντος;
-
Καλησπέρα παιδιά!
Ολοκαίνουριο μέλος εδώ, 30 ετών, σε αναζήτηση από τις αρχές του έτους νέου αυτοκινήτου, καθώς μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το οικογενειακό 20ετίας, και νομίζω έφτασε η ώρα για κάτι καινούριο!
Αρχικά να πω ότι κινούμαι στην κατηγορία supermini και έχω μια προτίμηση σε Κορέα/Ιαπωνία. Στις αρχές του χρόνου είχα δει το Yaris και το i20, το οποίο και ερωτεύτηκα. Κάπου προς τέλη Φλεβάρη πήρα μια προσφορά (για το τούρμπο 1.0 έκδοση Exclusive) με την οποία ήμουν πολύ ικανοποιημένος, και ενώ το σκεφτόμουν ήρθε ο Κορονοιός και πάγωσαν όλα.
Όταν ξαναπήγα μετά το lockdown να συνεχίσω τη διαδικασία, δυστυχώς με ενημέρωσαν σε όλες τις αντιπροσωπείες που ρώτησα πως το τούρμπο μοντέλο είχε εξαντληθεί (υπήρχε μόνο στην ατμοσφαιρική έκδοση 1.2 84άρι και 75άρι) και δεν θα γινόντουσαν άλλες παραγγελίες αφού μου είπαν ότι περιμένουν από Σεπτέβρη το νέο μοντέλο. Οπότε είπα να μην κλείσω κάποιο από αυτά και να περιμένω το τούρμπο.
Την εβδομάδα που μας πέρασε, και επειδή βλέπω και μου λένε και από τη Hyundai ότι μάλλον θα αργήσει και πάει για Οκτώβρη/Νοέβρη η καινούρια έκδοση, πήγα σε πολλές αντιπροσωπείες και είδα και άλλα μοντέλα όπως Swift, Fiesta, Corsa, Micra, Polo, Rio. Το Swift μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν είμαι σίγουρος από θέμα επιδόσεων σε σχέση πάντα με το i20. Και Fiesta/Corsa σίγουρα με ικανοποίησαν απλά ξεφεύγουν λίγο σε τιμή σε σχέση με την προσφορά που είχα για το i20 πέρσι. Για το Yaris επίσης μου είπαν ότι αν το παραγγείλω τώρα θα το έχω μάλλον αρχές του 2021 (!).
Για να μη μακρηγορώ είμαι σε ένα δίλημμα και με βάση ότι χρειάζομαι ψιλοάμεσα αμάξι λόγω προβλημάτων με αυτό που χρησιμοποιώ τώρα: να περιμένω το i20, ή να χτυπήσω το Swift που μου άρεσε; Από άποψη επιδόσεων κυρίως και επειδή σκοπεύω να το χρησιμοποιώ και για εκτός πόλης κάποιες φορές θα είναι στο ίδιο επίπεδο ή θα με δυσκολεύει το swift-ακι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε άποψη!
-
Καλησπέρα παιδιά!
Ολοκαίνουριο μέλος εδώ, 30 ετών, σε αναζήτηση από τις αρχές του έτους νέου αυτοκινήτου, καθώς μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το οικογενειακό 20ετίας, και νομίζω έφτασε η ώρα για κάτι καινούριο!
Αρχικά να πω ότι κινούμαι στην κατηγορία supermini και έχω μια προτίμηση σε Κορέα/Ιαπωνία. Στις αρχές του χρόνου είχα δει το Yaris και το i20, το οποίο και ερωτεύτηκα. Κάπου προς τέλη Φλεβάρη πήρα μια προσφορά (για το τούρμπο 1.0 έκδοση Exclusive) με την οποία ήμουν πολύ ικανοποιημένος, και ενώ το σκεφτόμουν ήρθε ο Κορονοιός και πάγωσαν όλα.
Όταν ξαναπήγα μετά το lockdown να συνεχίσω τη διαδικασία, δυστυχώς με ενημέρωσαν σε όλες τις αντιπροσωπείες που ρώτησα πως το τούρμπο μοντέλο είχε εξαντληθεί (υπήρχε μόνο στην ατμοσφαιρική έκδοση 1.2 84άρι και 75άρι) και δεν θα γινόντουσαν άλλες παραγγελίες αφού μου είπαν ότι περιμένουν από Σεπτέβρη το νέο μοντέλο. Οπότε είπα να μην κλείσω κάποιο από αυτά και να περιμένω το τούρμπο.
Την εβδομάδα που μας πέρασε, και επειδή βλέπω και μου λένε και από τη Hyundai ότι μάλλον θα αργήσει και πάει για Οκτώβρη/Νοέβρη η καινούρια έκδοση, πήγα σε πολλές αντιπροσωπείες και είδα και άλλα μοντέλα όπως Swift, Fiesta, Corsa, Micra, Polo, Rio. Το Swift μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν είμαι σίγουρος από θέμα επιδόσεων σε σχέση πάντα με το i20. Και Fiesta/Corsa σίγουρα με ικανοποίησαν απλά ξεφεύγουν λίγο σε τιμή σε σχέση με την προσφορά που είχα για το i20 πέρσι. Για το Yaris επίσης μου είπαν ότι αν το παραγγείλω τώρα θα το έχω μάλλον αρχές του 2021 (!).
Για να μη μακρηγορώ είμαι σε ένα δίλημμα και με βάση ότι χρειάζομαι ψιλοάμεσα αμάξι λόγω προβλημάτων με αυτό που χρησιμοποιώ τώρα: να περιμένω το i20, ή να χτυπήσω το Swift που μου άρεσε; Από άποψη επιδόσεων κυρίως και επειδή σκοπεύω να το χρησιμοποιώ και για εκτός πόλης κάποιες φορές θα είναι στο ίδιο επίπεδο ή θα με δυσκολεύει το swift-ακι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε άποψη!
Καλησπέρα φίλε μου!
Εγώ πάντως την Δευτέρα που μας πέρασε που μίλησα με Hyundai, μου είχαν πει ότι το μοντέλο αναμένεται στις εκθέσεις εντός του μήνα και οι προπαραγγελίες έχουν ημερομηνία παράδοσης τον Οκτώμβρη, δεν ξέρω αν μου είπαν μπαρούφες, αλλά αν θες κάνε κάνα τηλέφωνο και στα κεντρικά ή γενικά σε διάφορες αντιπροσωπείες σε άλλες πόλεις να δεις τι θα σου πούνε... -
Αν κατάλαβα καλά, περιμένεις τιμή παρόμοια με αυτή που σου δώσανε σε προσφορά του προηγούμενου μοντέλου;
Για κοίταξέ το αυτό. Αν είναι καινούργιο μοντέλο, δεν θα έχει και αυξημένη τιμή;
Αν σου αρέσει πάρα πολύ να το περιμένεις, ρώτα και επίσημα να σου πουν, αλλά αυτό το αυτοκίνητο, μπορεί να το κρατήσεις και για 15 χρόνια, που λέει ο λόγος, και αργότερα να πάρεις μεγαλύτερο/διαφορετικό/ηλεκτρικό, κάποιες οικογενειακές ανάγκες θα σου καλύψει σαν δεύτερο/τρίτο/πόλης/βόλτας έχει πολλές χρήσεις η κατηγορία αυτή!
Κορέα έχει κάνει άλματα μπροστά. Είναι οι νέοι Ιάπωνες.
-
Πάλι καλά δεν είδε ο Lap-ης το σχόλιο σου για swift..
-
Πάλι καλά δεν είδε ο Lap-ης το σχόλιο σου για swift..
Δεν είπα κάτι κακό για το Swift ίσα ίσα είναι πανεμορφο! Απλά η ερώτηση που με προβληματιζει ήταν αν ο υβριδικός κινητήρας του θα μπορεί να ανταγωνιστεί τον τούρμπο σε εκτός πόλης.
UPDATE: Ένα followup για όσους ενδιαφέρεστε για το i20. Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι αναμένεται τελικά τέλος Σεπτέβρη με μέσα Οκτώβρη να πηγαίνει σταδιακά στις αντιπροσωπείες το i20 και τέλος Οκτώβρη θα είναι διαθέσιμο για παράδοση!
-
Έχει μιλήσει κανένας με κάποια αντιπροσωπεία, ως προς το αν υπάρχει κατάλογος για την προσθήκη extras? Πχ αν θέλω να βάλω την 10αρα οθόνη, ποιο το κόστος και ο χρόνος αναμονής κλπ? Ή θα βγάζουν πάλι τιμές από το κεφάλι τους?
Στο επίσημο site πάντως βλέπω έχουν βάλει επιλογή να δώσεις στοιχεία για να κλείσεις test drive... -
Έχει μιλήσει κανένας με κάποια αντιπροσωπεία, ως προς το αν υπάρχει κατάλογος για την προσθήκη extras? Πχ αν θέλω να βάλω την 10αρα οθόνη, ποιο το κόστος και ο χρόνος αναμονής κλπ? Ή θα βγάζουν πάλι τιμές από το κεφάλι τους?
Στο επίσημο site πάντως βλέπω έχουν βάλει επιλογή να δώσεις στοιχεία για να κλείσεις test drive...Εχω ένα pdf που μου δώσανε με όλα τα χαρακτηριστικά και τις τιμές κάθε έκδοσης. Για έξτρα τιμές δεν έχει αλλά έχει αρκετές πληροφορίες. Θα σου το στείλω σε pm και όποιος άλλος ενδιαφέρεται μου λέει να του το στείλω!
UPDATE: Βασικά βοηθήστε λίγο γιατί είμαι καινούριος με το πως στέλνω pm. Είδα έχει επιλογή στείλτε mail αλλά δεν έχει να βάλω συνημμένα αρχεία.
-
UPDATE: Βασικά βοηθήστε λίγο γιατί είμαι καινούριος με το πως στέλνω pm. Είδα έχει επιλογή στείλτε mail αλλά δεν έχει να βάλω συνημμένα αρχεία.
Θα το κάνεις με λίγο πλάγιο τρόπο. Θα στείλεις το email μέσω του Φόρουμ και μετά όταν σου απαντήσει συνομιλητής σου, θα έχεις το email του και έτσι θα μπορείς να του ξαναστείλεις email με το συνημμένο αρχείο.
Hyundai i20 2020