-
Σταματα βρε, σου ξαναεξηγησα δεν σημαινει οτι ολα τα προϊοντα εχουν αναλογικα ιδιο κοστος σε νομισματικες μοναδες.
Μπορει ο μισθος να ειναι ιδιος ή μαι μικροτερος αλλα σε πολλα αλλα αγαθα να εχουν διαφορετικη αξια και σε καποια αλλα ιδια.
Ενας μικρομεσαιος γαλλος θεωρω πως βγαζει περισσοτερα ονομαστικα αλλα και πραγματικα χρηματα.
-
Άσχημο σαν αμαρτία και πανάκριβο για αυτοκίνητο πόλης. Μιλάω για το απλό, ε;
Γιατί το γιαλαντζί SUV-οειδές είναι απλώς το μεγαλύτερο και ακριβότερο ανέκδοτο της ελληνικής αγοράς!
-
Ειναι αυτοκινητο πολης με χωρους ισους με d segment
-
Άσε μας ρε γύρε! Είναι αυτοκίνητο πόλης, με την οδική συμπεριφορά αυτοκινήτων πόλης!
-
Άσχημο σαν αμαρτία και πανάκριβο για αυτοκίνητο πόλης. Μιλάω για το απλό, ε;
Γιατί το γιαλαντζί SUV-οειδές είναι απλώς το μεγαλύτερο και ακριβότερο ανέκδοτο της ελληνικής αγοράς!
Λογικά, εφόσον το κόστος ψηλότερων αμορτισέρ κι ελατηρίων είναι δεδομένο στην αγορά, μάλλον κοστίζουν κάνα διχίλιαρο τα πλαστικα γύρω γύρω κι από δύο χιλιάρικα έκαστη μπάρα οροφής...
-
Ενω το να εχεις αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας και χωρους b segment.... ωραια αγορα
Το συγκεκριμενο συγκειτικα με το προηγουμενο εχει παρομοια αισθηση με μεγαλυτερο αυτοκινητο, τουλαχιστον αυτο λενε οι δοκιμες
-
Άσε μας ρε γύρε, που για όλα τα κολλήματα σου, βρίσκεις μια δικαιολογία...
Αν το βάλεις δηλαδή απέναντι σε κάποιο από τα καλά C-hatchbacks (π.χ. Focus, Cvic, Leon κτλ) θα έχει αντίστοιχη οδική συμπεριφορά και θα προσφέρει ανάλογη οδηγική ευχαρίστηση; Ουτε ο τσέο της Honda δεν θα το ισχυριζοταν αυτό!
-
Μπραβο ρε συ.....ευγε
-
Ενω το να εχεις αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας και χωρους b segment.... ωραια αγορα
Το συγκεκριμενο συγκειτικα με το προηγουμενο εχει παρομοια αισθηση με μεγαλυτερο αυτοκινητο, τουλαχιστον αυτο λενε οι δοκιμες
Βρε λες να στειλω cv για τσεο;;;
-
Καλα ενταξει, αν και εδω ερθει ως βασικη με αυτον τον εξοπλισμο.
Τα παντα ολα εκτος αππ ζαντες (εχουν τασια που μοιαζουν με ζαντες) και προβολακια ομιχλης
Και κοστιζεο 22.000 με μεταλικο χρωμα και το κλειδι στο χερι.
Τελικα ψηλονορμαλ ειναι η τιμη, εστω προς το τσιμπημενη, αλλα και τι αγοραζεις....το καλυτερο b seg
Ολα τα λεφτα τα πλανα στο εσωτερικο και η ανεση της θεσης οδηγης και των χωρων.
Ξεκαθαρα οι εσωτερικες διαστασεις ανηκουν στο c segment ...ειναι πασιφανές
Οσο για τον χωρο αποσκευων εκτος αν τον γεμιζεις σε ταξιδια με σακουλακια και αντι αυτων χρησιμοποιεις βαλιτσες, λογω του τετραγωνου πισω μερους, μπορει να παρει πολυ περισσοτερο απο 300 λιτρα περνοντας το υψος της εταζερας με καθετη διαταξη των βαλιτσων.
Σιγουρα πολυ καλυτερα απο ολα τα χατς της αγορας
Υ.γ ο συγκεκριμενος δοκιμαστης δοκιμασε το scala και οταν εκατσε πισω απο τον εαυτο του ειχε παρομοιο και ελαφρως χειροτερο χωρο στα ποδια απο οτι στο jazz, δηλαδη ανωτερος του jazz
, μετρημενο με το ματι οπως το βλεπω στο βιντεο μην ξεκινησετε τα πεοραγματα.
-
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μίλησα πριν λίγο με Σαρακάκη. Είναι ακόμα στο στάδιο προπαραγγελίας προφανώς. Θέλει 15% προκαταβολή και πιθανή παράδοση σε 6 μήνες.
Elegance 24800
Executive 26100
-
Καθε μερα και χειροτερα.
Ελεος. Γαλλια η elegance εχει ιδια τιμη με την βασικη σε εμας.
-
Elegance 24800
ρε οξω ρε
-
-
@Lap βρήκα επιτέλους που θα είσαι ευτυχισμένος!!
Άντε με το καλό, και να μας (κυριολεκτικά) γράφεις!
-
Σιγα, δεν φευγω τουλαχιστον ακομα απο εδω.... ειμαι μιζερος τοπικιστης....
Baleno παντου ρε.
Υ.γ
Καλα ε ειδα το φορολογικο τους.
18% φπα
8% φπα φαγητα
10% εταιρικος
9%υπηρεσιες
3%αγροτικος
Προοδευτικο εισοδηματος μεχρι 10% το ανωτατο
Θα παρακαλατε μου φαινεται να πατε ολοι σας.
-
Σιγα, δεν φευγω τουλαχιστον ακομα απο εδω.... ειμαι μιζερος τοπικιστης....
Baleno παντου ρε.
Υ.γ
Καλα ε ειδα το φορολογικο τους.
18% φπα
8% φπα φαγητα
10% εταιρικος
9%υπηρεσιες
3%αγροτικος
Προοδευτικο εισοδηματος μεχρι 10% το ανωτατο
Θα παρακαλατε μου φαινεται να πατε ολοι σας.
χαχα! εγώ ζούσα στον δυτικό κόσμο, και γύρισα, δεν αλλάζω τώρα στα γεράματα ξανά.
Πάντως εκεί είναι πολύ σκληρή φάση, δεν είναι παίξε - γέλασε..μπορεί να έχει και κεφαλικό φόρο που δεν φαίνεται στα επίσημα στοιχεία!
Τελικά μια χαρά χτυπιέται το Jazz με το Yaris στις τιμές, αν αναλογιστείς ότι το Jazz είναι ποιο πρακτικό σαν όχημα (και ποιο ωραίο μέσα κατά τη γνώμη μου, απ'έξω και τα 2 χάλια μου φαίνονται). Πολλοί πιστεύω δεν θα το ξέρουν καν ότι υπάρχει σαν εναλλακτική, ντουγρού για Toyota..
-
Τώρα ειδα τις τιμές...απλά πανάκριβο, το δε crosstar μόνο ως αστείο μπορώ μα το εκλάβω με αυτή την τιμή!! Ίσως πουλήσει 1 αυτοκίνητο...αχαχα!!
-
Τελικά μια χαρά χτυπιέται το Jazz με το Yaris στις τιμές, αν αναλογιστείς ότι το Jazz είναι ποιο πρακτικό σαν όχημα (και ποιο ωραίο μέσα κατά τη γνώμη μου, απ'έξω και τα 2 χάλια μου φαίνονται). Πολλοί πιστεύω δεν θα το ξέρουν καν ότι υπάρχει σαν εναλλακτική, ντουγρού για Toyota..
Με το CHR χτυπιέται σε αυτές τις τιμές και με την κατανάλωση που έχει. Με λιγότερο απο 26000 παίρνεις την C- Lub Bi-Tone και στα 29000 που θα κοστίζει το Cross βάζεις και το Tech Pack μέσα.
Το Yaris έχει ταβάνι τα 22000 αυτή τη στιγμή και με αρκετά αποδοτικότερο υβριδικό σύστημα. Κι εγώ προτιμώ το Jazz αναμεσα στα 2 αλλά 3000 καπέλο με 15% προκαταβολή και άγνωστη ημερομηνία παράδοσης μου φαίνεται κάπως.
-
Περιμένετε να γίνει σε 2-3 χρονάκια το fl και τότε που ο Σ θα θέλει να ξεστοκάρει, θα ρίξει 2-3 χιλιάρικα την τιμή.. χαχα...
Honda Jazz 2020 Hybrid