-
Πάντως για τους εξοπλισμούς που λέτε κοίταξα προσεκτικά τον εξοπλισμό της βασικής έκδοσης active του υβριδικού αυτού που κάνει 17300 € .
Το αυτοκίνητο έχει εξοπλισμό S-class 5ετίας και μόνο το ACC που μπορεί να ακολουθεί την κίνηση και να φρενάρει μέχρι 0 χλμ είναι διαστημικό έχτρα . Κάτι πλαστικά τιμόνια και φυσούνες φτιάχνονται δερμάτινα-ες με 150 € πολύ καλλίτερες από τα εργοστασιακά .Τα πίσω χειροκίνητα παράθυρα εάν κάποιος τρελαίνεται σε κανα δύο χρόνια θα βρίσκει από τρακαρισμένα ηλεκτρικά σε τιμή της πλάκας.
Δεν ξέρω αλλά για έναν πολεμιστή της πόλης αυτό θα επέλεγα -15αρες ζάντες γαρ -στο πολεμικό άσπρο της Toyota αν χρειαστεί να βαφτεί κάποιο κομμάτι ούτε διαφορές ούτε τίποτα όπως τα χαζά μεταλλικά .
-
To πρόβλημα με τους εξοπλισμούς και την Τογιότα είναι ότι δεν μπορείς να προσθέσεις τίποτα και αναγκαστικά πας σε πιο ακριβές εκδόσεις. Εαν π.χ. θές ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες (must για μέσα στην πόλη) πρέπει να πάς στην Chic, να πληρώσεις €21Κ και να 'φορτωθείς' και 17αρες και ένα σωρό άλλα έξτρα.
-
πολυ ωραιοι οι ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεπτες, που κατεβαινει μια γκομενα, τον κλεινει με το χερι (για καλο) και σου κανει ζημια κατευθειαν. Ευχαριστω δε θα παρω.
Αποκει και περα ομως ναι ειναι μαστιγα το οτι δε μπορεις να διαλεγεις τα extras σου και αναγκαζεσαι σε fix σετακια που οι μισες παροχες δε σε ενδιαφερουν. Στο σκετο hybrid βεβαια αυτο που δε μπορω να χωνεψω με τιποτα ειναι τα 3 διαθεσιμα (ξενερωτα) χρωματα. Λες και το κανουν επιτηδες για να σε σπρωξουν στις πιο πανω εκδοσεις.
Εμενα ρε φιλε δε με νοιαζει, ας κανει 6 μηνες να ερθει, ασε με να το παραγγειλω build-to-order οπως θελω.....σων και καλα να μας πουλησουν αυτα που εχουν ετοιμοπαραδοτα και που ερχονται.
-
Δε νομίζω να παθαίνει κάτι ο ηλεκτρικά αναδιπλούμενος καθρέφτης αν τον κλείσεις με το χέρι. Ούτε αν τον κουνήσεις ανάποδα. Είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να αντέχουν χτυπήματα, καθώς και τις περιπτώσεις που περιγράφεις.
-
πολυ ωραιοι οι ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεπτες, που κατεβαινει μια γκομενα, τον κλεινει με το χερι (για καλο) και σου κανει ζημια κατευθειαν. Ευχαριστω δε θα παρω.
Δεν παθαίνουν κάτι. Τους έχια χτυπήσεις, μου τους είχαν κλείσει χειροκίνητα στο πλυντήριο, ακόμα και ανάποδα είχαν κλείσει από χτύπημα. Ούτε στην 116 ούτε στο Kuga έπαθαν τίποτα, 5 και 3 χρόνια αντίστοιχα.
-
Δε τους λες και must πάντως,ειδικά σε αμάξι με τις διαστάσεις του Yaris...Εγω στο Α5 και στη 5αρα τους χρησιμοποιω ελάχιστα εως καθόλου,ακόμα και σε Κυψέλη Κολώνακι...
Δε θα επαιζε κανένα ρόλο ως extra στην επιλογή αυτοκινήτου για μένα.
Γενικά το νέο Yaris πρέπει να είναι φοβερο...Έχουν βελτίωσει και τη λειτουργία του κιβωτίου απο οτι διαβάζω...
-
OSFP wrote:
Δεν παθαίνουν κάτι. Τους έχια χτυπήσεις, μου τους είχαν κλείσει χειροκίνητα στο πλυντήριο, ακόμα και ανάποδα είχαν κλείσει από χτύπημα. Ούτε στην 116 ούτε στο Kuga έπαθαν τίποτα, 5 και 3 χρόνια αντίστοιχα.
Σε φιλο μου παντως καταστραφηκε ο μηχανισμος σε manual κλεισιμο. Το αυτοκινητο ηταν Ibiza Cupra 2005 (20VT). Το τι μπινελικι επεσε, και ποσο καιρο εμεινε αφτιαχτος δε χρειαζεται να το αναφερω.
-
To θεμα που εχω με το νεο Γιαρις ειναι οτι δεν εχει αισθητηρες μπρος-πισω. Στην Γερμανια μπαινουν στην μεγαλη εκδοση. Η τιμη 21κ ειναι ακριβο δεν θα τα εδινα αλλα θα περιμενα εκπτωσεις. Κορολλα δεν θα αγοραζα εκτος και με 22 επερνες καλυτερο εξοπλισμο, μου φαινεται μεγαλο για πολη και πολυ χαμηλο. Απλα θα περιμενα για καλυτερες τιμες για Γιαρις.
-
το αμαξι ειναι ακριβο για μικρο, αυτο ειναι δεδομενο. Αλλα για να μη το τεντωνουμε κιολας και λεμε υπερβολες, 19.200 εχει η Active Plus Hybrid με μεταλλικο χρωμα που ειναι υπερπληρης εκδοση.....μη το φτανουμε και 21k
Τους αισθητηρες παρεπιπτοντως τι να τους κανεις οταν εχεις καμερα οπισθοποριας? Χωρια οτι μπαινουν ευκολα/φτηνα aftermarket αν ειναι πια τοσο απαραιτητοι για καποιον.
Αποκει και περα, οικονομοτεχνικα, υπολογιζοντας και την οικονομια του hybrid η ασκηση παλι δυσκολα βγαινει απεναντι σε ενα Swift GL+ πχ, εκτος και αν το αυτοματο κιβωτιο κρινεται απαραιτητο.
-
Αυτή την εμμονή με το swift δεν την έχω καταλάβει πάντως....ντε και καλά να γλιτώσουμε λεφτά βρε παιδιά;δεν θέλω να γλιτώσω λεφτά,θέλω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην έκδοση chic και με τις συγκεκριμένες ζάντες.Είτε είχε 19.200 είτε 20 είτε 17 αυτήν θα διάλεγα!Οικονομοτεχνικά να πάρω ένα γιάρις 15ετίας με 5 χιλιάρικα να κάνω τη δουλίτσα μου...
-
το αμαξι ειναι ακριβο για μικρο, αυτο ειναι δεδομενο. Αλλα για να μη το τεντωνουμε κιολας και λεμε υπερβολες, 19.200 εχει η Active Plus Hybrid με μεταλλικο χρωμα που ειναι υπερπληρης εκδοση.....μη το φτανουμε και 21k
Υπερπλήρης δεν είναι, έχει σημαντικές ελλείψεις για αυτοκίνητο του 2021. Η Style είναι ολοκληρωμένη και από αυτήν και πάνω αξίζει, για εμένα. Όμως εαν φτάσεις στην Style, μετά είναι μόνο €600 για την Chic. Προσωπικά, κάτω απο Style ούτε που κοιτάω και δεν θα το αγόραζα, εκτός εαν είχε τρομερή έκτπωση ή μπορούσα να προσθέσω τα έξτρα που ήθελα.
-
ειναι εμφανες οτι εχουμε αλλη ερμηνεια του 'υπερπληρης'. Εγω βαζω και τον παραγοντα value4money στην εξισωση που προφανως αλλοι δε βαζουν. Με αυτο το δεδομενο ομως να κανουν και συγκρισεις και στα υπολοιπα αυτοκινητα, οποτε και εκει ανεβαινει η ταριφα. Ας πουμε εγω με το swift εκανα συγκριση με το GL+ οχι με το GLX....μηλα με μηλα.
-
Ένα θα πω στις συγκρίσεις σας με τα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα να βάζετε το αυτόματο κιβώτιο , το αντίστοιχο πακέτο βοηθημάτων ημιαυτόνομης οδήγησης, να κάνει ότι κάνει του yaris , δηλ να μπορεί να ακολουθεί την κίνηση στο μποτιλιάρισμα οχι απλώς να είναι χρήσιμο στην Εθνική και να κοιτάτε και τους ρύπους που βγάζει κάθε έκδοση γιατί ακόμη και τα περίπου 90 € το χρόνο του φειδωλού swift Χ 10ετία βγάζουν αξιόλογα ποσά ... τουλάχιστον για κάποιους από εμάς.
Εν κατακλείδη το yaris hybrid 2020 είναι ο ορισμός του παλιού ρητού το ακριβό βγαίνει φθηνό ...
-
καλησπέρα σε όλους,
Ψάχνοντας αυτοκίνητο για την σύντροφο μου εδώ και 2 μήνες αναζήτησης και κύριο κριτήριο να είναι αυτόματο , είμασταν ανάμεσα σε :
Yaris Hybrid 1.5 ,
Micra 1.0 N-Connecta xtronic 100hp,
Swift GL+
Kαταλήξαμε στο yaris αλλα προβληματιζόμαστε στην έκδοση, κυρίως γιατί δεν θέλουμε να ξεπεράσουμε τα 17-18Κ ευρώ.
η Αγορά θα γίνει με 10,000 προκαταβολή και 3 χρόνια δόσεις. Στην ουσία σκέφτομαι πόσο αξίζει να πάς στην έκδοση Active +
με κύριες διαφορες μεταξυ τους ειναι η κάμερα οπισθοπορείας, 15 αντί 16αρες ζάντες, πισω ηλεκτρικα, δερματινο τιμονι , 2 ηχειά αντι για 4.
Τίμες που μας έδωσαν με το κελιδι στο χέρι σε γκρι σκουρο μεταλλικό
Active= 18.000
Active+ = 19700
Style (ετοιμοπαράδοτο το εκθεσιακό ) = 20800
Ποια η γνώμη σας,
Φιλικά, Βασίλης
-
Κατά τη γνώμη μου, η Αctive+ δεν δικαιολογεί για παραθ.πίσω και κάμερα (γιατί για μένα αυτές είναι οι διαφορές ουσίας σε ένα τέτοιο αμάξι για χρήση κυρίως πόλης) τα +1700 ευρώ.
Η Style είναι πάνω από τα χρήματά σου, αλλά προσφέρει Full Led και πολλά περισσότερα. Ίσως εκεί αξίζουν κάπως τα περίπου +1000 ευρώ από την Active+.
Για μένα Αctive (ας σου κάνει κι ένα δώρο η αντιπροσωπεία π.χ. αισθητ. πάργκινκ πίσω) ή Style (αν μπορείς να τεντωθείς οικονομικά,υπ'όψιν είναι το εκθεσιακό βέβαια). Aν η Αctive+ είχε 800-900 ευρώ παραπάνω ο.κ.,αλλά +1700 τα θεωρώ πολλά για τον επιπλέον εξοπλισμό που έχει.
-
panormus772 Αυτό πιστέυω και εγώ
Η Style έχει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν ξέρω εάν μπορώ να φτάσω εκεί στις εποχές που ζούμε.
Ζήτησα δώρο τους αισθητήρες, κοστίζουν 250 ευρω επιπλέον, είπαν ' ε ναι, να το δούμε, δεν έχουμε περιθώρια και τέτοια, μήπως σας κάνουμε μια έκπτωση ' αλλά πιστεύω θα τους κάνουν δώρο στο τέλος.
Πάντως το έκανα test drive στην έκδοση style, γενικά είναι πολύ καλό αυτοκίνητο στον δρόμο ,οικονομικό και κατά την γνώμη μου πανέμορφο.
-
Συμφωνώ με τον Panormus, δεν αξίζει η Active+. 'Η πας στην Active για να έχεις την χαμηλότερη δυνατή τιμή ή μετά Style για να έχει εξοπλισμό ουσίας και να αξίζει η διαφορά στην τιμή.
Είναι αυτό που λέω, με τις μπούρδες των πακέτων (τα οποία είναι και ΛΑΘΟΣ φτιαγμένα) δεν μπορείς να έχεις τον εξοπλισμό που θές σε μια λογική τιμή. Εγώ π.χ. θα ήθελα μια Active (nai me 15αρες για την Αθήνα) με επιπλέον: LED, πίσω ηλεκτρ. παράθυρα, κάμερα και ηλεκτρι. αναδιπλώμενους καθρέπτες, τίποτε άλλο!
-
Το περίεργο της υπόθεσής είναι αναφέρθηκε το swift και δεν έγραψε ο Lap να το υπερασπιστεί !
Λέω να βγάλουμε ΑΜΠΕ ΛΑΛΕ για τον Lap ! ! !
-
Το περίεργο της υπόθεσής είναι αναφέρθηκε το swift και δεν έγραψε ο Lap να το υπερασπιστεί !
Έχουμε ήδη βάλει
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105785801#comment-2105785801
-
Yem wrote:
Έχουμε ήδη βάλει
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105785801#comment-2105785801
XAXAX όντως , στις 2 1/2 μέρες θα είχε μυρίσει . . .κάπου θα έμπλεξε !Μην γεμίσει μπαταρίες και μας έρθει φορτσάτος!
2020 Toyota Yaris