-
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις ευχές σας και κυρίως γτ δε με ξέρετε και δεν είστε υποχρεωμένοι να μου ευχηθείτε.
Σωστά έχει led διασταύρωσης και όχι στα πορείας, δλδ στη μεσαία σκάλα και όχι στη μεγάλη.
-
sargus wrote:
Καλορίζικο φίλε!
(Δηλαδή έχει λεντ φώτα πορείας σε λιγότερο από 15.000; Μπράβο!!)
καλοριζικο και απο μενα
υγ τι στον φουτσο, εγώ έχω μάθει ότι τα μεσαία φώτα λέγονται φώτα διασταύρωσης και τα μεγάλα φώτα πορείας αλλά μέχρι και στο φυλλάδιο της η σκοντα γράφει Λεντ φώτα πορείας (και στην πραγματικότητα έχει φώτα διασταύρωσης)
Δίκιο έχεις, απλά στην Ελλάδα δεν έχουμε μια ενιαία ορολογία και μπερδευόμαστε. Στα αγγλικά θα ήταν εύκολο. Parking lights, low beam, high beam. Εδώ ο μεν ΚΟΚ τα αποκαλεί 'στάθμευσης-διαστάυρωσης-πορείας', η δε καθομιλουμένη 'μικρά-μεσαία-μεγάλα'.
-
μεγεια το αμάξι!
φίλε μπορείς να πεις ποια έκδοση πήρες σε αυτή την τιμή, και ποια τα 'highlights' του εξοπλισμού, ή και όλο τον εξοπλισμό αν θέλεις; έχει φώτα λεντ, έχει ηλετρονικό χειρόφρενο με autohold στο φανάρι; κάμερα ή αισθητήρες παρκαρίσματος;
-
Πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Σας ευχαριστώ πολύ. Το αυτοκίνητο πέρα από τις ηλεκτρικές ευκολίες και συστήματα ασφαλείας έχει λεντ στη μεσαία, κάμερα οπισθοπορειας και κρουζ κοντρόλ. Δεν έχει ηλ. χειρόφρενο. Είναι η έκδοση ambition και ήταν σε προσφορά για τον Σεπτέμβρη και μόνο για ετοιμοπαραδοτα. Προφανώς τους έμειναν αυτοκίνητα που προοριζαν να δώσουν με την προσφορά.
Το αμάξι είχε ήδη δυναμικα λεντ πίσω φώτα και 17αρες ζάντες τα οποία είναι έξτρα γι αυτή την έκδοση. Σύνολο 480 ευρώ περίπου. Μου τα έκαναν δώρο. Επίσης δώρο ήταν το γκρι μη μεταλλικό χρώμα, ποντικί, που κοστίζει 340 αν θυμάμαι καλά.
Το θεωρησα μεγάλη ευκαιρία και το χτύπησα. Πήγαινα για αμάξι των 20k και τελικά καλύφθηκα με 15. Μόνος ενδοιασμος τα 95 ps. Δε ξέρω αν με καλύψει. Δεν το έχω οδηγήσει. Αν πήγαινα στα 115 δεν υπήρχε η προσφορά, δεν υπήρχαν τα εξτρά και θα πλήρωνα κάνα 19αρι.το θεώρησα κουταμάρα. Αυτά.
-
Μια χαρά! Έκανες μια πολύ έξυπνη αγορά! Ούτως ή άλλως ο ίδιος κινητήρας είναι είτε με 95 είτε με 115 άλογα (το software διαφέρει). Με ένα πρόγραμμα και τα δύο πάνε στα 130 και λύνονται όλα...
-
Είναι με ταμπουράς το σκάλα με τα 95 άλογα?
-
Δισκόφρενα παντού.
-
Είναι 5ταχυτο το 95αρι αλλά με αυτή την διαφορά τιμής ούτε καν το σκέφτεσαι.
Ωραίο αμάξι το skala πάντως ,το είδα προχτές και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση.
Καλά χιλιόμετρα φίλος.
-
και πολύ καλά έκανες η τιμή ήταν πρόκληση
αλλά να πω ότι βάση του configurator έχουν ξεφύγει εκεί στη Skoda
έβαλα για πλάκα ένα style 1.0 116hp και έχει φτάσει στα 19242 με μεταλλικό χωρίς ούτε ένα extra!
εντωμεταξύ ναι μεν γράφει απο 14880 αλλά το 95άρι δεν το φέρνει ως διαθέσιμη επιλογή και μόνο έκδοση ambition και style σε ότι κινητήρα διαλέξεις είτε βενζίνη είτε πετρέλαιο
-
Σας ευχαριστώ πολύ.
Η τιμή είναι πάνω κάτω αυτή που βγάζει ο configurator. Εκτός αν τρέχει κάποια προσφορά.
Ambition 116ps με τα έξτρα και το χρώμα που έχει το δικό μου έβγαινε στα 19k.
Θα μου ληψει βέβαια η 6η ταχύτητα. Για τα άλογα ήδη σκέφτομαι το πρόγραμμα που έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Θα περιμένω ομως να το οδηγήσω πρώτα.
-
Σου εύχομαι πολλά και καλά χιλιόμετρα. Μακάρι να ζήσεις σε αυτό αξέχαστες στιγμές. Απόλαυσέ το!
-
Ευχαριστώ πολύ!
Σήμερα παρελαβα. Οι εντυπώσεις εξαιρετικές. Ο κινητήρας ροπατος και μάλλον με καλύπτει. Βέβαια παίζει ρόλο ότι το προηγούμενο ήταν ένα fiesta 1.4 2009 υγραέριο που δε το λες και το πιο ροπατο ή δυνατό. Με χάλασε βέβαια το 70αρι που έδωσα για βενζίνη. Είχα μάθει να βάζω 25 αέριο και να κάνω 500 χλμ. Βέβαια το φιέστα έγραφε 35 με 40k χλμ τον χρόνο. Με αυτό θα κάνω γύρω στα 10k. Η αίσθηση που έχω πάντως είναι ότι οδηγώ άρμα. Βαρύ αυτοκίνητο. Ίδια με αυτή που είχα όταν είχα οδηγήσει a3 του 2013.
-
Καλά χιλιόμετρα.
Πρόσεξε το μήκος τώρα στην αρχή γιατί παίζει να είναι κανένα μέτρο μακρύτερο από το φιεστακι
-
Είναι αρκετά πιο ογκώδες όντως, δε φοβάμαι εμένα όμως, φοβάμαι τους ατζαμήδες στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας.
Focus vs Civic vs Corolla vs Scala