-
Να γιατί οι ασιάτες θα κυριέψουν τη Δύση.
Youtube Video -
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Οικονομολόγοι ήταν όλοι αυτοί Λάπη ?
Όχι φυσικά, πάντως ουτε μηχανικοί εργολάβοι, ούτε τίποτα από όλα αυτά.
Καλλιτέχνες δημιουργοί ήταν. Πραγματικοί δημιουργοί.
-
Πλακα κανει ο κρουζερ , εχει θεωρειο στη λυρικη και στο μεγαρο . Τα ταξιδια στο εξωτερικο τα συνδυαζει με κονσερτα μεγαλων ορχηστρων .
Προχτες μου ελεγε οτι εχει εισητηρια για την Ιστορική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – Χοσέ Καρέρας και Πλάθιντο Ντομίνγκο.
Πολλα ειναι ο φιλος μας αλλά αμουσο δεν τον λες εξ αλλου με πιανο και γαλλικα μεγαλωσε.
Λαπ εχεις κλεισει εισητηρια; -
Ε ναι αστός λέει πως είναι.... ή έτσι πιστεύει. Τους φωνάζει από τα θεωρεία την στιγμή των χειροκροτημάτων για να μην ακούγεται, πως και αυτός είναι δημιουργός!
Όχι, αλλά έχω δει όλες τις συναυλίες τους ανα εποχή. Λείπει ο τρίτος. Ο μεγαλύτερος όλων. Αλλη μεγάλη απώλεια
Γενικα, στη μουσική οι άριες ενώ είναι εξαιρετικές ως άκουσμα λέγεται πως είναι ένας βάρβαρος τρόπος να ακούς μουσική διότι τις αποσυνδεουν από το υπόλοιπο έργο.
Κάτι σαν τα γλυπτά του Παρθενώνα.
Για παράδειγμα την τουραντοτ, όπου νομίζω την πρώτη σκηνή από την τρίτη πράξη την έχουν κάνει ύμνο με την άρια ''κανεις να μην κοιμάται'' χωρίς να ακούσεις το πριν και το μετά.Από την αλλη τι να κανεις...θα κάτσεις 15 ώρες να ακούς μια συναυλία...;;;;
-
Εσυ που είσαι και γαλλομαθής
Πως η μουσική του είναι σύγχρονη και ακούγεται παντού σήμερα. Δεν υπάρχει ταινία και σίριαλ που να μην αντιγρφουν τον τρόπο σύνθεσης του. Για παράδειγμα ο εξαιρετικός Tiersen
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Πλακα κανει ο κρουζερ , εχει θεωρειο στη λυρικη και στο μεγαρο . Τα ταξιδια στο εξωτερικο τα συνδυαζει με κονσερτα μεγαλων ορχηστρων .
Προχτες μου ελεγε οτι εχει εισητηρια για την Ιστορική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – Χοσέ Καρέρας και Πλάθιντο Ντομίνγκο.
Πολλα ειναι ο φιλος μας αλλά αμουσο δεν τον λες εξ αλλου με πιανο και γαλλικα μεγαλωσε.
Λαπ εχεις κλεισει εισητηρια;Κάθε πρωτοχρονιά είμαι στην Βιέννη.
Στο Καλλιμάρμαρο δεν θα είμαι...
Ημουν το 1990 στις Θέρμες του Καρακάλλα...
-
Aυτοί οι Ισπανοί, ζευγαράκι είναι;
Δεν χωρίζουν ποτές; -
-
Το Ισπανια-Γαλλια ειναι παιχνιδαρα, οσοι ασχολουνται και δεν το βλεπουν χανουν.
-
Που το δείχνει;
-
-
Θένξ, το έβαλα στο ΕΡΤφλιξ στο λαπτοπ στο μπαλκόνι. Μέσα δεν μπορώ, η τηλεόραση εχει καταληφθεί από την
-
Ε ρε κάτι άντρες που έχει το φόρουμ.
Όχι τη γάτα, ούτε τη χαρτοπετσέτα δεν σκίζουν!
Youtube Video -
Σεβασμός λέγεται. Ξεκίνησε ένα έργο...να την κόψω για να δω μπάλα ;;;
Βρες εσυ γυναίκα πρώτα, ζήσε μαζί της και μετά πες μας.
Στο έχω πει ότι όσοι νομίζουν ότι είναι άντρες με πέταλα, γελάνε οι μεγαλύτεροι κριτές τους ..... οι γυναίκες.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Σεβασμός λέγεται. Ξεκίνησε ένα έργο...να την κόψω για να δω μπάλα ;;;
Βρες εσυ γυναίκα πρώτα, ζήσε μαζί της και μετά πες μας.
Στο έχω πει ότι όσοι νομίζουν ότι είναι άντρες με πέταλα, γελάνε οι μεγαλύτεροι κριτές τους ..... οι γυναίκες.
Κυριοι αγορασα πλυντηριο πιατων γιατι ολο με κρυο νερο τα επλενα.
-
Τα Bosch τα καλύτερα.
Τι σφουγγαρίστρα χρησιμοποιείς ;;;
-
Τα Bosch τα καλύτερα.
Τι σφουγγαρίστρα χρησιμοοοιεις;;;
Φιλαρακι με τη σφουγγαριστρα εκανα λαμογια, ολο το σπιτι με ενα βουτηγμα, το πηρε χαμπαρι οτι ειμαι μαλακας και το γλυτωσα αυτο.
-
Πως;;;;
Ψεκάζεις με σπρέι νερού το πάτωμα σε διαφορα σημεία ;;;
-
Πως;;;;
Ψεκάζεις με σπρέι νερού το πάτωμα σε διαφορα σημεία ;;;
Οχι βρε, βουτας μοννο μια φορα τη σφουγγαριστρα στο νερο και κανεις ολο το σπιτι, απο το 2ο δωματιο αφηνει γλυτσα.
-
Άκου πατέντα λαπίσια.
Παίρνω ένα παλιό σπρέι. Το γεμίσω νέρο ρίχνω λίγο φάρμακο για το πάτωμα...περνάω γρήγορα μερικά φσιτ το πάτωμα του σπιτιού και με μια σφουγγαρίστρα το καθαρίσω με τη πρώτη
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]