-
@wantone said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Χαμός γίνεται ! Κινείται όλο το κεντρικό αιγαίο
Πολλες περιοχες της Ελλαδος οπως η δυτικη ελλαδα ειναι σεισμογενεις. Δηλ εχεις ενα τρεμουλο καθε μερικες εβδομαδες. Δεν εστειλαν ομως την ΕΜΑΚ εκει. Ξαναρωταω μηπως γινεται για αποπροσανατολισμο για τα Τεμπη;
Δεν πιστεύω οτι ειναι αποπροσανατολισμός. ΑΛΛΑ νομίζω οτι κάποιοι στην κυβέρνηση προσεύχονται κάθε βράδυ να γίνει σεισμός, ώστε να αλλάξει ο news cycle και να φύγουν από την PR άμυνα στην οποία έχουν αναγκαστεί από την συγκέντρωση για τα τεμπη.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Προφανώς δεν είναι ένα τρέμουλο! Διάβασε οποιοδήποτε site και ενημερώσου!
καληνυχτα αν περιμενεις να ενημερωθεις απο τα σαιτς
-
Είναι η πρώτη φορά που βλέπω να στήνονται σκηνές, χωρίς να έχουν γίνει καταστροφές.
Ακόμα και ως άσκηση, αξίζει. -
@antonakis said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Είναι η πρώτη φορά που βλέπω να στήνονται σκηνές, χωρίς να έχουν γίνει καταστροφές.
Ακόμα και ως άσκηση, αξίζει.Eίναι καλο θεαμα για την τηλεοραση. Σου λεει που να βγαινεις να διαδηλωσεις στο Συνταγμα τωρα, εδω περιμενουμε τσουναμι. Κατσε στο σπιτι σου και ποσταρε στο ιντερνετ.
-
Ακόμα και ως άσκηση, αξίζει.Eίναι καλο θεαμα για την τηλεοραση. Σου λεει που να βγαινεις να διαδηλωσεις στο Συνταγμα τωρα, εδω περιμενουμε τσουναμι. Κατσε στο σπιτι σου και ποσταρε στο ιντερνετ.
Ή κάτσε στο πληκτρολόγιο να κάνεις πολιτική.
-
Ή κάτσε στο πληκτρολόγιο να κάνεις πολιτική.
το ιντερνετ δεν τους απειλει γιατι τα σβηνουν τα ποστς που δεν τους αρεσουν αφου ελενχουν την ενημερωση.
-
Οι τιμές πάντως καλά κρατούν...
Το αερόστατο, δώρο.
-
magic
-
Δεν έχω πάει ποτέ, αν και έχω φιλαράκι με εξαιρετικό ξενοδοχείο πάνω στην καλντερα, κληρονόμος, που μου έλεγε να παω και όλα θα τα κανόνιζε αυτός.
Λέτε να σκάσει το ηφαίστειο;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]