-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μήπως σου έχει τάξει κανέναν διορισμό?
Εγώ φίλε μου αγαπώ την πατριδα μου. Τη θέλω να την βλέπω να προοδεύει. Όποιος θεωρεί ότι ένα ύφος (άσχημο είναι η αλήθεια) είναι αρκετό να κρύψει σκάνδαλα είναι γελασμενος.
Κατά τα άλλα, μιας και μιλάς για δημόσιο.
Ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου χτίσαμε σπίτι (δεν έχουμε καν) με μισθούς του δημοσίου. Εσύ;
Παλεύουμε να ζήσουμε σε μια εργασιακή ζούγκλα. Εσύ το έζησες αυτό;;;;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είδες, για αυτό λέω πως διαλυσατε τη χώρα. Σας ξερναει η επόμενη γενιά και φεύγει από τη χώρα. Δεν σε νοιάζει η ουσία των καταγγελιών αλλά το φαίνεσθαι.
Είναι εκλεγμένος βουλευτής και καταγγέλει παρανομίες που τις προσκομίζει στην βουλή με στοιχεία. Δεν λέει αερολογιες. Αυτή είναι η δουλειά του. Να ελέγχει την εξουσία ως αντιπολίτευση. Και το κάνει καλα. Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός στην δικαιοσύνη να κα αυτεπάγγελτη ερευνα. Τελικά μετά από πιέσεις κάνει μια έρευνα και αφήνει αδιευκρίνιστες ερμηνείες και πώς οι συγγενείς τους τους έδιναν χαρτζιλίκι
Σε πολλές περιπτώσεις πάει στον εισαγγελέα ο ίδιος και όσο ήταν κυβέρνηση περισσότερες φορές να τις παραθέσει και η ιστορία αργεί να εκδικαστεί.
Τίποτα από όλα αυτά δεν σε νοιάζει;;; Το ύφος του σε νοιάζει;
Παράδειγμα πρόσφατο που αναφέρει στα βίντεο του.
Σου παραθέτει στοιχεία πως το τάδε αναλώσιμο κοστίζει στην αγορά 1 ευρώ ανά τεμάχιο όπως λέει. Ο διαγωνισμός που κερδίζει είναι με τιμή 10 ευρώ ανά τεμάχιο για το ίδιο ακριβώς αναλώσιμο.
Δεν νιώθεις μια έξαψη να ψάξεις να ακούσεις τι λέει αυτός ο βουλευτής και γιατί;;; Φορολογείσαι ή όχι;;; Δεν σε νοιάζουν που πάνε οι φόροι σου;
Τις προάλλες ανέφερε το κόστος για θερμομόνωση κτηρίου του δημοσίου με κόστος όσο να το χτίζεις από την αρχή με σημερινές τιμές!
Χάθηκε και αυτό από την επικαιρότητα λόγω του κακου του σχολίου για την γκριμάτσα μιας γυναίκας όταν μιλάει αυτός. Άπειρες εργατοώρες δημοσιογράφου να αναφέρουν το περιστατικό, άπειρος τηλεοπτικός χρόνος να καταγγέλει το ύφος του.... ΚΑΝΈΝΑΣ για την καταγγελία του.
Δεν είναι απορίας άξιο γιατί δεν ξεκινά έρευνα η δικαιοσύνη και να του ζητήσει να παραθέσει τα ίδια στοιχεία που προσκομίζει στην βουλή;;;;
Ας γίνει έρευνα και ας αποδείξει τα λεγόμενα του. Αυτό θέλει και αυτός από αυτά που τον ακούω να λέει και αυτό είναι το λογικό. Όποιος καταγγέλει έχει την ευθύνη της απόδειξης.
Έλα όμως που τίποτα δεν γίνεται, διότι για να γίνει άρση της ασυλίας πολιτικών πρέπει να δωθεί εντολή απο την δικαιοσύνη και αυτή να θεωρήσει ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες και έπειτα να υπερψηφιστεί από αυτούς που κυβερνούν. Οπότε, μέχρι τότε....μένουμε όλοι θεατές και σχολιάζουμε το ύφος του.
Νομίζω ότι με την Λινου το παράκανε... Λάσπη κι οποίο πάρει ο χάρος στον βωμό της εσωκομματικής παλης. Ειχα αρχισει κι εγω να αναρωτιεμαι "ρε μπας και εχει δικιο σε αυτα που καταγγελει;", μετα απο αυτο τον κατεταξα σαν ενα μικρο γκεμπελισκο. Και εκ του ασφαλούς βεβαιως μιας και δεν πρόκειται να καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση. Κρίμα αλλά αυτό είναι το ποιόν του ανδρός, να "βάλει κόσμο φυλακη" (να συκοφαντησει) για να επιζήσει πολιτικα.
-
Με την λινού και εγώ στεναχωρήθηκα. Τν έχω σε υπόληψη.
Γενικότερα όμως με ενδιαφέρουν πολύ αυτά που καταγγέλει. Και πιστεύω θα έπρεπε κάθε Έλληνα πολίτη να τον ενδιαφέρουν όταν βουλευτές που τους πληρώνουμε να κάνουν ελεγκτικό έργο καταθέτουν τόσες σοβαρές καταγγελίες με στοιχεία μέσα στην Βουλή.
-
Με την λινού και εγώ στεναχωρήθηκα. Τν έχω σε υπόληψη.
Γενικότερα όμως με ενδιαφέρουν πολύ αυτά που καταγγέλει. Και πιστεύω θα έπρεπε κάθε Έλληνα πολίτη να τον ενδιαφέρουν όταν καταθέτουν τόσες σοβαρές καταγγελίες με στοιχεία μέσα στην Βουλή.
Εμ εκεί είναι το θέμα. Είναι στοιχεία η "στοιχεια"; Κι εγώ μπορώ να καταθέσω μήνυση στον εισαγγελέα η στην βουλη με περισπουδαστο ύφος κσι ένα τσουβάλι φακέλους που δεν λένε τίποτα. Μέχρι βέβαια να βγει η απόφαση το τεκμηριο αθωότητας έχει πάει περίπατο, εγώ βρίζω όπως μου γουστάρει (έχω ασυλια) κσι είμαι πρώτος μάγκας. Άμα βγω αρχηγός και η λινου αθωωθει στα @@ μου, τι θα μου κανει;
-
Σωστά, οποιος κατηγορεί για αδικήματα πρέπει να έχει αποδείξεις.
Η ρετσινια μένει χωρίς να φταίει το θύμα της συκοφαντίας.Αλλο όμως αυτό το θέμα που και εγώ το βρήκα κάπως....
Εδώ μιλάμε για στοιχεία συμβάσεων του δημοσίου. Είναι πανευκολο να γίνει μια προκαταρκτική έρευνα να δουν εάν όντως στην αγορά είναι τόσο φθηνά και στην σύμβαση πανάκριβα.
Η άλλη περίπτωση που ανέφερε ήταν μια θερμομόνωση και στεγανοποίηση με κόστος χοντρικά 2500 ευρώ/τμ εάν θυμάμαι καλα. Σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση το κόστος αυτό;;;
Εδώ επί μνημονίων τους έπιασε η τρόικα. Ήρθε έκανε ελέγχους, έλεγξε συμβάσεις και έφριξε με τα σκάνδαλα στην υγεία. Μιλάμε για πολλά δεκάδες δις υπερσυνταγογράφησης και προμηθειών. Μονάχα οι γιατροί μια περιοχής των Αθηνών είχαν υπερσυνταγογραφήσει εάν θυμαμαι σωστά, μαζί και με την φοροδιαφυγή τους αθροιστικά όσο ολόκληρος ο ΕΝΦΙΑ. Ξαναλέω. Ολόκληρος ο ΕΝΦΙΑ σε όλη την επικράτεια της χώρας.
Πήγε κανείς φυλακή;;;Έγινε τίποτα;;;; Αυτά τα χρήματα ήταν φόροι που εγώ και άλλοι πλήρωσαν και δεν απέκτησαν σπίτι. Πόσα από αυτά τα δεκάδες δις διαφόρων εργολαβων κσι προμηθευτών έγιναν ομως σπίτια, διαμερίσματα και βίλλες που σήμερα βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια;
-
μήπως σου έχει τάξει κανέναν διορισμό?
Εγώ φίλε μου αγαπώ την πατριδα μου. Τη θέλω να την βλέπω να προοδεύει. Όποιος θεωρεί ότι ένα ύφος (άσχημο είναι η αλήθεια) είναι αρκετό να κρύψει σκάνδαλα είναι γελασμενος.
Κατά τα άλλα, μιας και μιλάς για δημόσιο.
Ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου χτίσαμε σπίτι (δεν έχουμε καν) με μισθούς του δημοσίου. Εσύ;
Παλεύουμε να ζήσουμε σε μια εργασιακή ζούγκλα. Εσύ το έζησες αυτό;;;;
Λοιπόν…επειδή το έχεις πάει στο προσωπικό, δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ αλλά ούτε και να εξηγήσω στον κάθε τυχάρπαστο τα τι και πως της οικογένειας μου. Μεγαλύτερος εργασιακός μεσαίωνας από τον στρατό της δεκαετίας του 80 και του 90 δεν έχει υπάρξει όσο και να μην θέλεις να το πιστέψεις. Όσο για την φιλοπατρία, στα επιστρέφω…φιλοπατρία δεν είναι να αραδιάζεις ένα μάτσο αρλουμποθεωρίες.
-
Συγνώμη αλλά απάντησα στο εάν μου έχει τάξει θέση στο δημόσιο. Όχι είναι η απάντηση διότι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν ανακατεύομαι με κόμματα.
Αλλά εάν θεωρίες ως κάτι μεμπτό το δημόσιο, σε ρωτώ με την σειρά μου, εάν έχεις ή είχες σχέση εσύ με το δημόσιο.
Όσο για την φιλοπατρία, πολλοί την επικαλούνται. Άλλοι για αυτήν οδήγησαν σε απώλεια εδαφών και άλλοι έκαναν τα όργια στο όνομα της.
Οποτε, και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνεις την φιλοπατρία μου με βάση τις γνώσεις σου και την ικανότητα του να αντιληφθείς θεωρίες που δεν γνωρίζεις και δεν διδάχθηκες ποτέ
Όσο για τον στρατό, και όχι φυσικά για τα στελέχη με σπουδές, πάντοτε ήταν το καταφύγιο για να βρει διέξοδο ένας ανθρωπος της επαρχίας. Ως διέξοδος σημαίνει αυτομάτως πως έξω απο αυτόν τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Κάτι που και στην δική μου γενιά συνέβη με το μνημόνιο και το 65% ανεργία σε νέους.
Απορώ εάν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου 8ωρο για 360 ευρώ/μηνα με μηδέν αναγνώριση προϋπηρεσίας και μηδέν ανέλιξη, με την δαμόκλειο σπάθη της απώλειας πάνω από το κεφάλι σου πριν καν κλεισεις ένα έτος για να μην μια πάρεις πενιχρή αποζημειωση. Να δεις τι σημαίνει δυσκολία.
-
Συγνώμη αλλά απάντησα στο εάν μου έχει τάξει θέση στο δημόσιο. Όχι είναι η απάντηση διότι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν ανακατεύομαι με κόμματα.
Αλλά εάν θεωρίες ως κάτι μεμπτό το δημόσιο, σε ρωτώ με την σειρά μου, εάν έχεις ή είχες σχέση εσύ με το δημόσιο.
Όσο για την φιλοπατρία, πολλοί την επικαλούνται. Άλλοι για αυτήν οδήγησαν σε απώλεια εδαφών και άλλοι έκαναν τα όργια στο όνομα της.
Οποτε, και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνεις την φιλοπατρία μου με βάση τις γνώσεις σου και την ικανότητα το να αντιληφθείς θεωρίες που δεν γνωρίζεις και δεν διδάχθηκες ποτέ
Όσο για τον στρατό, και όχι φυσικά για τα στελέχη με σπουδές, πάντοτε ήταν το καταφύγιο για να βρει διέξοδο ένας ανθρωπος της επαρχίας. Ως διέξοδος σημαίνει αυτομάτως πως έξω απο αυτόν τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Κάτι που και στην δική μου γενιά συνέβη με το μνημόνιο και το 65% ανεργία σε νέους.
Απορώ εάν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου 8ωρο για 360 ευρώ/μηνα με μηδέν αναγνώριση προϋπηρεσίας και μηδέν ανέλιξη, με την δαμόκλειο σπάθη της απώλειας πάνω από το κεφάλι σου πριν καν κλεισεις ένα έτος για να μην μια πάρεις πενιχρή αποζημειωση. Να δεις τι σημαίνει δυσκολία.
Και εσύ με ρώτησες αν θίγεται κανένας γνωστός μου, όποτε η απάντηση ήταν ανάλογη.
Απόλυση με την αυστηρή έννοια μπορεί να μην αντιμετώπιζα, 8ωρο όμως ουσιαστικά δούλεψα μετά το 2001….έχω χιλιάδες παραδείγματα κατάχρησης βαθμού και υπέρβασης ωραρίου που ήταν θεσμοθετημένο μόνο στα λόγια. Έπρεπε να βγει ο Παναγιωτάκης αρχηγός του 2001 και να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια των εκάστοτε διοικούντων. -
Όντως, τέτοιοι Έλληνες κατέστρεψαν τη χώρα…τυχαίο μάλλον που ήταν οι περισσότεροι πασόκοι. Τον συγκεκριμένο θα τον ακούσω όταν αποφασίσει να μιλήσει σαν άνθρωπος και όχι να γρυλίζει σαν αγριογούρουνο που το σφάζουν.
Και για πες….που ξέρεις πως αυτά που λέει είναι αλήθειες? Από την μια δεν τον παρακολουθείς και από την άλλη ξέρεις λεπτομέρειες…κάτι δεν κολλάει.Διάβασε καλε μου να δεις ποιος ξεκίνησε τα υπονοούμενα!
Όσο για τον φίλο σου τον ψευτοφελλό σου θυμίζω και Αραμπατζή και Συρεγγέλα….τόσο άντρας είναι η λυράτη κότα που θαυμάζεις….πόσες φορές έχει καταδικαστεί είπαμε?
Πραγματικά ούτε που τα ξέρω όλα αυτά, δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα! Με ενδιαφέρει η ουσία!
Σε λίγα δλ googling βρήκα αυτό
Εδώ η απάντηση του που αναφέρει πως αθωώθηκε ομόφωνα από το δικαστήριο! Το γνώριζες;;; @kkostask Για διάβασε λιγάκι το άρθρο παρακάτω και δες τα ντοκουμέντα
Εδώ το τι συνέβη στην αλλη περίπτωση όταν εξαίρεσαν ανασφάλιστους!
Τι ήταν ποιο σοβαρό, το ύφος του για την οργάνωση των κυβερνητικών που δεν γνώριζαν το ΦΕΚ που καταθέτουν ή ότι δεν περιελάμβαναν τους ανασφάλιστους στο ΦΕΚ ;;;;Τι πιο λογικό να ζητήσει κάποιος πολίτης όταν βλέπει έναν βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγγέλει σκάνδαλα;;;;;
Α) Να αδιαφορήσει λέγοντας πως χέστηκε για τις καταγγελίες!
Β) Να επιθυμεί να ερευνηθούν από την δικαιοσύνη και να γίνει αυτεπάγγελτη έρευνα!Εάν κάποιος απαντήσει το Α με πρόσχημα το υφος που μιλάει και ταυτόχρονα αφήνει υπονοούμενα για όποιον επιθυμεί το Β ..... τι μπορεί να ρωτήσει ένας ανθρωπος με έναν κοινό νου;;;
-
Δεν έχω τον χρόνο όπως εσύ να κάνω κοπτοραπτική, εσύ δεν έγραψες αν έχω κάποιον γνωστό που μπορεί να έχει θέμα με τις καταγγελίες του γιδιού? Όποτε κομμένες οι παπαριές, αυτά στην κλαδική σου που θα επέλεγε το πρώτο από τις δυο επιλογές που παρέθεσες. Καλές οι μελέτες και οι θεωρίες, κάποια στιγμή να ασχοληθούμε και με την ελληνική γλώσσα,οκ?
-
Δεν κάνω κοπτοραπτική, παραθέτω οτι ακριβως έγραψες! Δεν ανήκω σε καμία κλαδική!
Η ερώτηση είναι πηγαία, διότι αρνείσαι να μάθεις για τα σκάνδαλα που καταγγέλει!!!
Δεν έχω ξανασυναντήσει κάποιον που αρνείται να ακούσει κάποιον που αναφέρει ότι τον κλέβουν!!!Τόσα ποστς και δεν σε ενδιαφέρουν οι καταγγελίες για σκάνδαλα που ζημιώνουν το δημόσιο συμφέρον! Σε ενδιαφέρει ο τρόπος που αναφέρονται!!
-
Πρέπει στην προηγούμενη ζωή να ήσουν ανακριτής στον αμερικανικό στρατό…ακόμα και Ιάπωνας κρατούμενος θα ομολογούσε με τόση σπασαρχιδίαση. Πάω να δουλέψω, keep wanking.
-
Barman είσαι;;; Σάββατο βράδυ τι δουλειά κανς;;;;
-
Σήμερα ο ήλιος είναι πράσινος!!!!
-
Για αυτό είναι θαμπος
-
Λαπ, όταν άνθρωποι που εισπράττουν μηνιάτικο απ'το κράτος απ' τα 19 τους χρόνια μέχρι να μη βρίσκονται πια εν ζωή ούτε οι ίδιοι ούτε προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς τους, σου λένε πόσο κακό είναι το Δημόσιο που τους πληρώνει με τους φόρους σου, να τους ακούς.
Κάτι παραπάνω ξέρουν για το Δημόσιο αυτοί που σιτίζονται απ' αυτό διά βίου, από σένα που δεν έχεις περάσει ούτε απ' έξω.
Επίσης, εσύ Λαπ που το παίζεις πατριώτης τζάμπα, χωρίς μισθό, δεν μπορεί να είσαι το ίδιο πατριώτης με τον έμμισθο επαγγελματία πατριώτη.
Τέλος, καλές οι καταγγελίες και τα αθωωτικα δικαστήρια, αλλά ο μαρτυριάρης ο Πολάκης, καπνίζει. -
Πάλι διάψευση!!!! Από όσο τον έχω ακούσει σε πρόσφατη συνέντευξη, το έκοψε!!!
Μέχρι και τσιγάρο τον έβαλαν να κόψει! Ποσο αστός να γίνει πια;;;
-
Πάλι διάψευση!!!! Από όσο τον έχω ακούσει σε πρόσφατη συνέντευξη, το έκοψε!!!
Μέχρι και τσιγάρο τον έβαλαν να κόψει! Ποσο αστός να γίνει πια;;;
Υπάρχει πάντως σοβαρό στέλεχος στον σύριζα. Είναι ο τεμπονερας, τον έχω δει σε συζήτηση από κοντά. Γνωστης, μετρημενος, με λόγο και επιχειρήματα. Και ο φαμελος φαινεται σοβαρος ανθρωπος αν και ο τεμπονερας και λογω ονοματος που κουβαλα θα εκανε μεγυτερο γκελ σε αριστερους. Απορώ στον σύριζα που αφηνουν την ηγεσία να,την πάρει πάλι η η περσονα-κασελακης η ο γιδοβοσκος πολακης.
-
Το ΠΑΣΟΚ αναγεννάται, περισσότεροι από 300.000 ψήφισαν
-
Μυρίστηκαν ψητό και λαμογιά πάλι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2