-
Θα σε ξαναβρω στους μπαξέδες
τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς...
-
Στην εικόνα πάντως παραπάνω με την μετανάστευση θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει μια ποσοστικοποιηση με βάση τον πληθυσμό της κάθε χώρας.
Μήπως και εκεί είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές;
Και φαίνεται πως οι υπόλοιπες χώρες είναι ή ήταν μέχρι πρόσφατα πιο πίσω σε επίπεδο υποδομών εκπαίδευσης και λοιπών παροχών του κράτους οπότε μάλλον οι Έλληνες που φεύγουν είναι κυρίως ειδικευμένοι.
Τεράστια πληγή και ίσως η πηγή όλων των κακών της χώρας μας , με πρώτο και κύριο το μαύρο 41%
-
Να στο πω εγώ, εκεί που δούλευα μέχρι πριν 2 χρόνια, η Ελλάδα έστελνε έμπειρους γιατρούς (με βιογραφικό, με σκοπό να είναι Consultants, αλλιώς τέλος το συμβόλαιο), οι Φιλιππίνες νεαρές νοσοκόμες...
Ακόμη κι αν ποσοτικά δεν βγούμε πρωταθλητές στα ποσοστά, ποιοτικά μας κοστίζει πολύ περισσότερο η μετανάστευση.
Οι υπόλοιποι τριτοκοσμικοι στέλνουν 20αρηδες χαμηλής ειδίκευσης που στα 45 τους γυρίζουν στις πατρίδες τους με κομποδεμα συναλλάγματος, εξειδίκευση και εμπειρία, εμείς στέλνουμε τους υψηλά εξειδικευμένους με καριέρα ήδη. -
Κάποιος κάπου είχε κάνει εναν έτσι στο πόδι υπολογισμό
Το κόστος ευκαιρίας της Ελλάδας στο χαμένο υψηλά καταρτισμένο εργατικό δυναμικό επί το κόστος εκπαίδευσης του και το κόστος απώλειας φόρων και εσωτερικής ζήτησης στην οικονομία αγγίζει.......το 1 τρις ευρώ σε 35 έτη σε σημερινή ισοτιμία!!!! Αχαχουχα.
Και εμείς μιλάμε εάν πρέπει να χτίσουν ή όχι κοινωνικές κατοικίες -
Χεχε, Πολακης is back...
Τα έλεγα.... ο Πολακης έχει μεγάλη δυναμη στο κόμμα ..... δεν παίζουν με τον κρητικό
-
Χρόνια Πολλά πασόκια..
Η σημαία του ΠΑΣΟΚ στην μία πλευρά είχε
και στην άλλη
γιατί οι μίζες σε ευρώ ήταν πιο πολλές...
-
-
Αγαστή συνεργασία δεξιών και κόκκινων. Η ιστορία επαναλαμβάνεται
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σιγά όλους τους δήμους παίρνατε με τις ψήφους των αριστερών και τους δίνατε καθρεφτάκια στις κοινότητες και στα συνδικάτα και τίποτα διορισμούς...
-
Νομίζεις. Ξέρεις πόσους κόκκινους έχει βάλει στο δημόσιο η ΝΔ.... άσε..... δεν είμαστε χθεσινοί στον τόπο αυτό.
Το έχω γράψει ξανα όταν έχεις κοινή δεξαμενή υπάρχει ανταγωνισμός. Όταν είσαι από άλλο παραμύθι διαίρει και βασίλευε. -
Ιστορία από τα Lidl διαβάζεις;
Ο Cruiser κι εγώ είμαστε πράσινοι πάντως! -
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Cruiser κι εγώ είμαστε πράσινοι πάντως!Άστο..... σου λέω άστο. Ότι δεν μιλαμε δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε
Μιλώ για μετά το 90....
-
-
Ο Cruiser κι εγώ είμαστε πράσινοι πάντως!Άστο..... σου λέω άστο. Ότι δεν μιλαμε δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε
Μιλώ για μετά το 90....
Α ενταξει μιλάς για εποχές που σας είχε μάθει ο θυρωρός της πολυκατοικίας σας και ραβόσασταν στον Γιαννετο!!!
-
-
12 άτομα άμεση δράση για μια πολη, με τη καθημερινή της κίνηση, του 1 εκ πολιτών.
Ρε παιδιά εάν σε κάθε περιστατικό πάνε 4 άτομα, τότε μονάχα 3 περιστατικά μπορεί να σηκώσει ταυτόχρονα η πολη.
Αλλά από την αλλη ο κάθε πολιτικός έχει μια στρατιά από συμβούλους, γεμίζει το δημόσιο αργομισθους και φωνάζουν οι δεξιοί για Σοβιετια
-
-
Σαν σήμερα μόνο καλά έχει η Ιστορία...
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Επανάσταση_της_3ης_Σεπτεμβρίου
-
Ο Cruiser κι εγώ είμαστε πράσινοι πάντως!Πάντα και πριν και μετά το πασοκ...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σαν σήμερα μόνο καλά έχει η Ιστορία...
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Επανάσταση_της_3ης_Σεπτεμβρίου
Καρφωθήκαμε.....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2