-
Όχι δεν με χαρακτηρίζει η έπαρση. Εσένα θεωρώ ολιγιστο.
-
Εμένα ας με θεωρείς ότι θες. Τζάμπα είναι.
Οι υπόλοιποι παρατηρούν στην συζήτηση κατα ποσο είσαι αντικειμενικός και όχι εξαρτώμενος από ένα κόμμα που τυγχάνει να μην το κρίνεις ποτέ.
Αυτά ήταν τα όνειρα ενός φτωχου μα τίμιου χωριατόπαιδου πριν έρθει στην πόλη ;;; Να εξαρτάται σε κάθε πλευρά της ζωής του από άλλους;; Τι θα έλεγε ο Καζαντζακης;;;
-
Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
-
Μα τα αλλότρια κρίνω για να μην γίνουν ίδια.
-
Λαπ το πασοκ και οι άλλοι βέβαια έλεγαν για τους συμβασιούχους ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και έτσι τους είχαν για χρόνια.
Λαμογιές βέβαια αλλά έτσι το είχε κάνει το πασοκ.
Αυτό που θα μπορούσε να κατηγορηθεί η νδ του 2004, ήταν ότι για να κυβερνήσει έγινε πασοκ.
Αλλά οι πασόκοι δεν μπορούν να έχουν γνώμη για αυτό, αφού αυτοί δημιούργησαν την κακή παράδοση.
Οπότε ναι οι της νδ και οι μη πασόκοι, μπορούν να κράξουν την τριετία 2007-2009. Οι πασόκοι δεν μπορούν, γιατί είναι ανήθικο. Το ίδιο ισχύει μερικά και για την αριστερά, γιατί ήταν ουρά του πασοκ για να έχει τους διορισμούς της.
-
Ρε συ Λαπ, τί το παιδευεις;
Ανέκραξε και συ "ΚΑΙ Α, ΚΑΙ ΟΥ" για να σε εντάξουν οι συνομιλητές σου στους ακομμάτιστους που αξίζει απάντησης και επαίνων.
Διαφορετικά, όσο γράφεις αυτά τα αντι-Νεοδημοκρατικά, εισαι πασοκος και απαξιούν να ασχοληθούν με στοιχεία και κουραφέξαλα.Η μόνη λύση είναι το "ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ".
Είδες ο Σπυράδωνης τι καριέρα έχει χτισει και τι αποδοχής χαίρει στους κύκλους των γαλάζιων ακομμάτιστων, μ' αυτές τις δύο λεξούλες, αντί να συνεχίσει να λέει ότι ο Σαμαράς έχει σκέψη πολιτικού νηπίου και οτι ο Καραμανλής είναι ένας ανεπάγγελτος τεμπελχανάς κι ότι οποιος ψηφίζει ΝΔ στηρίζει ψεύτες και κλέφτες που διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα!Επειδή οι ακομμάτιστοι δεν παίζουν μ αυτά τα πράγματα, καν'το όπως ο Άδωνις!
-
Πιες κι ένα καφέ το πρωί. Θα δεις πως η μέρα σου μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα. Δε θα πάει στραφι σα την προηγούμενη.
-
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πιες κι ένα καφέ το πρωί. Θα δεις πως η μέρα σου μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα. Δε θα πάει στραφι σα την προηγούμενη.
Μετά το 1990 ο σοβιετικός καφές πρέπει να έρχεται από την Βόρεια Κορέα και είναι πολύ ακριβός....
και κρύος...
Εκτός αν πίνεις φρέντο, αλλά μπορεί να είναι απαγορευμένος σαν εκείνη την δυτική μουσική και μπορεί να σου βγεί σε κακό...
https://www.in.gr/2024/06/28/world/voreia-korea-ektelese-andra-epeidi-akouge-k-pop/
απλά για να μην ξεχνάμε τι καθεστώτα υποστηρίζουν πραγματικά κάποιοι...
-
Ο spi-duster είναι το είδος του γαμπρού που όταν εμφανίστηκε με χαμόγελο και καλο χτενισμένη κόμη, του έκαναν μονάχα μια ερώτηση.....
-Α?????
Και αυτός απάντησε
-Ου!
Τελείωσε! από τότε έγινε πετυχημένος και κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο spi-duster είναι το είδος του γαμπρού που όταν εμφανίστηκε με χαμόγελο και καλο χτενισμένη κόμη, του έκαναν μονάχα μια ερώτηση.....
-Α?????
Και αυτός απάντησε
-Ου!
Ωραίο για την Αθήνα που έχει ζέστη...
Εδώ με 6 μποφόρ θέλει μπουφανάκι
-
Βρε α?????
-
ου...
-
-
This post is deleted! -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
-Α?????
Και αυτός απάντησε
-Ου!
Συνεχώς επιτίθεσαι προσβλητικά στο πρόσωπο μου και μετά θέλεις να συζητήσουμε μεταξύ μας σοβαρά.
Τα Α και ου να τα βάλεις εκεί που ξέρεις. -
Ενώ εσένα ο λόγος σου και οι χαρακτηρισμοί σου ξεχειλίζουν από αβρότητα. Διάβασε τα προηγούμενα ποστς..
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα Α και ου να τα βάλεις εκεί που ξέρεις.
Πάντως δεν έχεις χιούμορ....
Έλα....μη στεναχωριέσαι....
Α;;;;;;;
-
Σε φτύνω αλλά εκεί εσύ. Πως να τραβήξεις την προσοχή μου. Σου λέω πως δεν είσαι άξιος για συζήτηση και εκκινησες τις προσβολές.
-
Τα Α και ου εκεί που ξέρεις λοιπόν. Και φυσικά ξέρεις. Καλό υπόλοιπο μεσημεριού. Εδώ στη δροσιά μου έχω μια παγωμένη τεκιλα να πιω και να δροσισω το λαρύγγι μου.
-
Καλά με μεθυσμένους δεν μιλάω.
Μ αγαπάς και το ξέρεις....
Άντε ου και ασπρο πάτο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2