-
ΟΑΣΘ: Θα νοικιάσουν μεταχειρισμένα λεωφορεία που θα κοστίζουν περισσότερο από καινούργια
Όπως έγραψε και κάποιος στον τοίχο με μπογιά:
-
Αυτό αν δεν κάνω λάθος το έχει γράψει ο Ραφαηλίδης αυτό και το ασπάζομαι μέχρι τελείας.
-
Πριν τα έχωνα για το 112.
Σήμερα λειτουργησε όπως λένε τα sites, όποτε ναι είναι αυτονόητο αλλά μιας και μας σέρβιραν μ@@@ς την προηγουμενη φορά λες και απευθυνονται σε παιδακια του νηπιαγωγείου, ήρθε η στιγμή να πουμε και το μπράβο.
Το συστημα όπως φαίνεται λειτουργησε σωστά και προειδοποιει τους πολιτες για τους κινδύνους.
ΥΓ. Γενικά είμαι υπέρ του να λέμε και τα σωστά και τα μπράβο όποτε τα πιστευουμε, Αν το πραξουμε αυτό συχνά-πυκνα θεωρώ θα αλλάξει την νοοτροπία του μέσου Έλληνα και προσωπικά ημών των ίδιων. Το ίδιο έκανα και στους προηγουνενους και τους υποστήριζα ενάντια σε ολους (τους κακεντρεχείς ), όταν πιστευα πως κάποια μακροοικονομικα μέτρα που θεσπιζουν αν και βαριά (και εν συνεχεία αποδεικνυόταν ότι είχα δίκιο) είναι σωστά και προς το συμφέρον της κοινωνίας.
-
Μωρέ εσείς οι εθνομηδενιστές τα βρίσκετε σε πολλα με τους νεοφιλελέ, εκτός των οικονομικών αλλά τεσπα....
Τι σημαίνει όμως εθνομηδενιστης;
Δηλαδή αρνείστε την διαφορετικότητα (δεν ομιλώ για ανωτερότητα) σε διάφορες πτυχές της κοινωνίας κάποιων πληθυσμιακών ομάδων που τα ονομάζουμε έθνη;
-
Για το Θεό, μη μου αρχίσετε τίποτε (...) για βλαξεβανηδες. Βλέπετε ο φίλος μου ο Βασιλης (ναι έχω και τέτοιους, τι να κανω) την έστειλε παντού. Ούτε η εφημερίς των συμμοριτών την εξέδωσε, δεν λέμε καν για τα Νέα κτλ. Αυτό στο οποίο πρέπει να δώσετε βάση είναι η αποδόμηση της αξιολόγησης και της αριστείας στην οποία ομνυει η καλή μας ΝΔουλα.
Kατι που δεν αναφέρεται στο άρθρο είναι πως όταν 'πλερωνεις' (ΕΑΠ), αξιολογείς αυτόν που σε διδάσκει και όταν μοιραία πρεπει σε αξιολογησει και αυτος (καθηγητής σου είναι αφού) και δε σ' αρέσει ο βαθμός που σου έβαλε, τον θάβεις στην αξιολόγηση και μετά μένει δίχως δουλειά...
Πλερωνω ρε, τι θέτε;;;
(Τα ίδια υπό κλίμακα βέβαια ζω και εγώ που δεν υποκύπτω σε LRN και σε 13 χρόνια έχω στείλει μόνο 1 άτομο -ανηλικο- για TOEIC και είμαι ο κακος)
-
Για το Θεό, μη μου αρχίσετε τίποτε (...) για βλαξεβανηδες. Βλέπετε ο φίλος μου ο Βασιλης (ναι έχω και τέτοιους, τι να κανω) την έστειλε παντού. Ούτε η εφημερίς των συμμοριτών την εξέδωσε, δεν λέμε καν για τα Νέα κτλ. Αυτό στο οποίο πρέπει να δώσετε βάση είναι η αποδόμηση της αξιολόγησης και της αριστείας στην οποία ομνυει η καλή μας ΝΔουλα.
Kατι που δεν αναφέρεται στο άρθρο είναι πως όταν 'πλερωνεις' (ΕΑΠ), αξιολογείς αυτόν που σε διδάσκει και όταν μοιραία πρεπει σε αξιολογησει και αυτος (καθηγητής σου είναι αφού) και δε σ' αρέσει ο βαθμός που σου έβαλε, τον θάβεις στην αξιολόγηση και μετά μένει δίχως δουλειά...
Πλερωνω ρε, τι θέτε;;;
(Τα ίδια υπό κλίμακα βέβαια ζω και εγώ που δεν υποκύπτω σε LRN και σε 13 χρόνια έχω στείλει μόνο 1 άτομο -ανηλικο- για TOEIC και είμαι ο κακος)
Όχι Johan, δεν είναι έτσι. Ήμουνα κάποτε αρκετά χρόνια συμβασιούχος καθηγητής στο ΕΑΠ, η αξιολογήση για τους προφανείς λόγους που αναφέρεις γίνεται ΠΡΙΝ τις εξετάσεις. Στο μαθημά 'μου' περνούσε με το ζόρι ένα 25% των φοιτητών (μαθηματικοειδές σχετιζόμενο με υπολογιστές), οι υπόλοιποι το κουβαλούσαν και στα επόμενα έτη και πάντα όσες βαθμολογίες είχα από φοιτητές (αλλά και οι συνάδελφοί μου) μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ακριβοδίκαιες (υπήρχαν άλλωστε ενα σωρό κριτήρια να σε βαθμολογήσουν). Είναι κρίμα που αυτό δεν συμβαίνει επίσημα και νομοθετημένα στα υπολοιπα πανεπιστήμια (υπάρχουν πολλοί καθηγητές βέβαια που το κάνουν μόνοι τους αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό).
Τώρα γα τα υπόλοιπα που λέει το άρθρο δεν ξέρω αν έχει δίκιο. Αλλά όλα εντάσσονται στην 'ακαδημαϊκη ελευθερία' και το 'αυτοδιοίκητο' των πανεπιστημίων να κάνουν οτι γουστάρουν, χωρίς να υπάρχει θεσμοθέτηση και νομοθέτηση αξιολόγησης με στάνταρ κριτήρια πουθενά.
-
Εκεί που είναι αυτός, έτσι είναι. Ο μαθητής αξιολογεί τον καθηγητή. Ο φίλος επειδή βαθμολογεί ακριβοδικαια, έχει προβλημα και έχει πέσει στον πίνακα των αξιολογήσεων. Εξάλλου 'κουβαλάει' τη φήμη, δεν ήταν η πρώτη του χρονιά...
-
γατος επεστρεψε. ο λογος καποια κυβερνητικη εξοφθαλμη αυνανια, ειδικως σχεδιασμενη και εκτελεσμενη τετοια εποχη, μου γυρισαν τα αντερα πως ασχετα νουδοπουλακια στηνουν κωλαρακια στα μονοπωλια για ευρα, ακομψα και σιχαμενα. πας απο τον τοπ μαλακα για τον λες μαλακα. και αναρωτιεσαι αν ειναι ετσι.
-
Ε...τωρα οταν ελεγα εγω πως οκ χιλια δυο κακα εχουν οι αλλοι, (ψηλολαμογια όχι φυσικά όλοι αλλά λίγοι που ήταν παρατρεχαμενοι επιπεδου ψιλικατζίδικου, ψηλοασχετοι, ψηλοκολλημενοι κτλπ) αλλα δεν ειναι το ιδιο ευκολοι με τις πολυεθνικες, τουλαχιστον μετα τα μνημονια και προς τις εκλογες θυμαμαι ειχαν μια αλφα αντισταση στα γκολντεν μποϊς
Μου εβγαζες τηλεφωνα τρελοκομειων.
Ολοι το φοβαμαστε αυτο και για αυτο τον λογο και η συγκεκριμενη οπτικη στα πραγματα.
Υ.γ εμ boss γαρ....θα καθοταν κ αλλο.....αλλα
-
οι τωρινοι το καμουν πιο ερωτικα, με αισθημα. οι προηγουμενοι ητανε αγροικοι. και ναι ακομη χειροτεροι.
-
Όπως γράφεται σε άρθρο των 4Τ, η Ελλάδα έχει το γηραιοτερο στόλο φορτηγών και λεωφορείων στην Ευρώπη.
Μέσος όρος τα 21 έτη.
Που σημαίνει ότι άνθρωποι και φορτία κινούνται και με ακόμη παλαιότερα, λεωφορεία 'αντίκες', που κάθε τόσο ακούμε να παίρνουν φωτιά κλπ.
Μήπως πριν επιδοτησουμε τα μικρομεσαία ηλεκτρικά οικογενειακά των 200χλμ αυτονομίας και 40 χιλιάδων ευρώ για να καταπολεμήσουμε τη ρύπανση ή πάρουμε τελευταία μοντέλα φρεγάτες, αποσύρουμε όλους τους 'χάρους' απ' τους δρόμους, και κλείσουμε και τα λαμόγια που τα περνάνε ΚΤΕΟ...;
-
Εδώ χτύπησες φλέβα Πηλιε...
Μπορεί τα 2 τελευταία χρόνια να με έχει χάσει το ΚΤΕΛ -θα με ξαναβρεί βέβαια αφού έχω διαλύσει στα km το MG με κέρδος την πλήρη ανάκτηση οδηγικής ικανότητας στο δημόσιο δρομο τουλάχιστον- αλλά παρόλο που το ΚΤΕΛ Εύβοιας έκοβε 4000€/μήνα ανά λεωφορείο είχε ακόμα και ενα 0308 (!!!) το οποίο ήταν μια χαρά κατά τα άλλα και καλυτερο από κάνα δυο σύγχρονα του που λαχανιαζαν στην ανηφόρα των Αφιδνών.
Γενικά μέχρι τις επιδοτήσεις της Ολυμπιάδας πήγαινε το πράγμα (πολλά με ΧΑΡ πινακίδα) αλλά τωρα ούτε στα δάκτυλα του ενός χεριού τα καινούργια...Temsa φυσικα (τσοκ γκιουζελ), ούτε καν bova.
-
-
Όπως γράφεται σε άρθρο των 4Τ, η Ελλάδα έχει το γηραιοτερο στόλο φορτηγών και λεωφορείων στην Ευρώπη.
Μέσος όρος τα 21 έτη.
Που σημαίνει ότι άνθρωποι και φορτία κινούνται και με ακόμη παλαιότερα, λεωφορεία 'αντίκες', που κάθε τόσο ακούμε να παίρνουν φωτιά κλπ.
Μήπως πριν επιδοτησουμε τα μικρομεσαία ηλεκτρικά οικογενειακά των 200χλμ αυτονομίας και 40 χιλιάδων ευρώ για να καταπολεμήσουμε τη ρύπανση ή πάρουμε τελευταία μοντέλα φρεγάτες, αποσύρουμε όλους τους 'χάρους' απ' τους δρόμους, και κλείσουμε και τα λαμόγια που τα περνάνε ΚΤΕΟ...;
Nα συμπληρώσω και τα ταξί όπου ο Σπίρτζης έκανε το ρουσφέτι στον Λυμπερόπουλο το 2017 και επέκτεινε την ζωή των ταξί από τα 15 στα 20 έτη νομίζω...
-
Κάτσε να ξεμπλεξουν τα μπουτακια τους στο θέμα των ενοικίων γιατί οι μαλακίες που ακούσαμε από τον Σκυλακάκη μπορούν να ανατινάξουν στην κυριολεξία την αγορα.
-
Σωστά, η ΠΦΑ (που κατά τα άλλα βγάζει δεκάρικους για την δολοφονία Λαμπρακη στις επαιτειους) δεν διστασε να αγκαλιασει με ιδιαίτερη στοργή τους 'απόγονους του Γκοτζαμανη' για να κερδίσει ψηφαλακια.
Πλην όμως ειμαι σίγουρος ότι η 'δεξιά παραταξις' θα ανακαλύψει οσονουπω μερικά εκατομμύρια ψωροεπιδοτησεων για ταξι/φορτηγα/λεωφορεία όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, για να επαναφέρει τους νοικοκυραίους στον ίσιο δρόμο της ορθοδοξης κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας (κατα τα αλλα το taxi beat είναι μια κακή πολυεθνική κοκ).
-
Μέσος όρος τα 21 έτη.
τραγική πραγματικότητα που την βλέπεις στους δρόμους ούτως ή άλλως
δεν περιμέναμε το παραπάνω για να το διαπιστώσουμε
-
Επειδή οι νεότεροι δεν την γνωρίσατε, καιρός είναι να την μάθετε και εμείς οι παλαιότεροι να θυμηθούμε τα γέλια μέχρι δακρύων στους καναπέδες μας, η όμορφη, η λιονταρίνα, η χαρισματική Μαλβίνα με @@ρια για 100 μουρόχαβλους αυλικούς του τότε και του σήμερα, που ο πόλεμος που της έκανε ο Κινέζος και ο ναζί αδελφό του δεν έχει ματαγίνει στην Ελλ.Τηλεόραση.
Εννοείται ότι αφιερώνεται στον χιουμορίστα Πιλιουρίτη
-
Αὐτά, καί μή χειρότερα νά λέμε…«Πέφτει ξύλο αὐτή τήν ὥρα, τά ΜΑΤ δέρνουν τόν κόσμο στή Μόρια!»
https://www.estianews.gr/apopseis/auta-kai-mi-cheirotera-na-leme/
-
Ευχαριστώ για την αφιέρωση. Όταν τα έλεγε αυτά η Μαλβίνα, ήμουν μάλλον πολύ νέος για να καταλάβω και να ενδιαφερθώ, τώρα ίσως πολύ 'γέρος' για να συγκρατήσω τις ατέλειωτες λεπτομέρειες και υπαινιγμούς, δύσκολο να τη παρακολουθήσω...
Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση, τί τις θέλουν τις δασείες και τις περισπωμένες αυτά τα μέσα, αφού εκφράζονται σε αγοραία δημοτική γλώσσα, τί νόημα έχει; Λες και απ' τον τίτλο και μόνο, δεν ξέρει ο αναγνώστης περί τίνος εντύπου πρόκειται; Κοινό συμπέρασμα πάντως από όλο το πολιτικό φάσμα, εαμοβούργαρους μέχρι φασίστες και όλα τα ενδιάμεσα, πως η Κυβέρνηση με πρόσχημα τη πανδημία εξαγόρασε τη μάζα των ΜΜΕ και τύφλα να χει η Πιονγιάνγκ, αλλά με όλο το σύγχρονο 'δυτικό' μάρκετινγκ... τελικά, τί πλάνο έχει η παρούσα κυβέρνηση για το μεταναστευτικό, το οποίο ήταν η προεκλογική αιχμή του νεδημοκρατικού δόρατος, μαζί με τη Μακεδονία μας!?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2