-
Δεν ειναι αποστασιοποίηση, ίσα ίσα παρακολουθώ στενα τα νέα της πολιτικής,
Αποστασιοποίηση το εκλαμβάνω ως μια τελείως ακύρωση και αρνηση ενημερωσης όλων του πολιτικου γιγνεσθαι
Η αλήθεια ειναι ότι κουράστηκα με τις αντεγκλήσεις σκανδάλων, εχασα και το μετρημα πια, σημεια παρακμης της χώρας, αλλα δεν θεωρω πρακτικο τη συμμετοχη σε τοσες πολλες διαμαρτυριες κτλ παρα το εκλαμβανω απλα ως μια επιλογη καποιων για να καταγραφούν τα χιλιόμετρα με πολιτικά κινητρα σε πολλές διαμαρτυρίες. Ειτε για ιδιων οφελος ειτε για αυταρεσκια
Γενικά όλο αυτό το στυλ δεν είναι του στυλ μου. Όταν ψηφίζω και ζητείται η άποψη μου, ψηφίζω το λιγότερο κακό για το μέλλον της χώρας και για αυτό παρακολουθώ στενά την πολιτική.
-
Σχετικό με τις διαμαρτυρίες και τη νεολαία...
Στο Βόλο ίσως έχετε ακούσει για τη φάμπρικα που στήθηκε κι αντί για φυσικό αέριο που έφερε εκεί η ΔΕΠΑ, το Τσιμεντάδικο (αν όχι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, ένα απ τα μεγάλα) καίει συμπιεσμένα θρυμματισμένα σκουπίδια που έρχονται καραβιες από Ιταλία (κλασική μπίζνα της Μαφίας) και η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει φτάσει κάτι κουφά νούμερα, πως και η βρώμα στον αέρα κάποιες φορές. Οπότε με μπροστάρηδες κάποιες κάποιους αριστεροθολοκουλτουριάρηδες, έχουν ξεκινήσει μαζικές διαμαρτυρίες, για ζήτημα που δεν αμφισβητεί κανένας σοβαρός άνθρωπος και φορέας.
Τον Ιούνιο, σακάτεψαν τα ΜΑΤ ένα πιτσιρικά 27 χρονων στις διαμαρτυρίες και τον παράτησαν αιμόφυρτο στο δρόμο, τον πήγαν περαστικοί στο νοσοκομείο...
Χτες τον βρήκε πεθαμένο η μάνα του στο κρεβάτι. Η μία τοπική φυλλάδα της πόλης του Μπέου, ο Ταχυδρόμος, δεν το βρήκα να το έχει καθόλου στις ειδήσεις. Η άλλη 'μεγάλη' φυλλάδα, η Θεσσαλία, αναφέρει απλά πως πέθανε ένας νεαρός ανώνυμα, χωρίς καμία αναφορά στο γεγονός.
Μόνο σε ροζ θολοκουλτουριάρα σελίδα μπορείς να δεις τί έγινε:
https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=895875490917904&id=100014863847355
Αυτοί οι 'άνθρωποι' τώρα που φοράνε στολές για ένα βασικό μισθό και το κάνανε αυτό, θα πάνε να παίξουν με τα παιδάκια τους, θα τα ντύσουν καλά να πάνε εκκλησία τη Κυριακή και μετά για μπάνιο... κι εμείς θα βλέπουμε τους 'κακούς' στην Αμερική που μαλώνουν με τους μαύρους.
Και για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία, η Ε.Α. έβγαλε αθωωτική ανακοίνωση προκαταβολικά...
-
καταγις εδω ειναι ενα καφενειο, βασικα μια τουαλετα καφενειου, που ριπτει ο καθεις το κατι τις του ασκουπιστος και μαλιστα μετα γυριζει να δει και τι εκανε.
βασικο προβλημα ειναι η προσπαθεια και οι αποψεις να κατατιθονται στη κοινωνια, αυτο χρειαζεται συμμετοχη στα κοινα και οχι απλα μπλαμπλαδακι, εμπνευσμενο ή οχι, σε φορουμ 5-10 αγνωστων. αληθεια ποιος απο εδω μεσα το καμνει στη πραξη και οχι στο σαλονι του? οεο?
Μου κάνει εντύπωση που θεωρείς ότι εδώ μέσα είναι μία τουαλέτα καφενείου. Νομίζω ότι υποτιμάς το χώρο.
Η κοινωνία μας είναι με τέτοιο τρόπο δομημένη που δεν επιτρέπει σε πλήθος πολιτών να καταθέσει απόψεις και φυσικά απαγορεύει με το τρόπο της και τη συμμετοχή στα κοινά.
Για να συμμετέχει κάποιος στα κοινά πρέπει να έχει συγκεκριμένο προφίλ πολίτη.
Εγώ αγαπητέ gatoz κάνω αγώνα στην εργασία μου και αναζητώ δικαιολογία για να πάρω άδεια μίας ώρας να πάω να πάρω το αυτοκίνητο που έχω στο συνεργείο και εσύ μου λες για συμμετοχή στα κοινά. Για να μην πω, πως κατάφερα να πάω να το αφήσω.
Για αυτό σου λέω. Άστο καλύτερα. Δεν ζούμε όλοι την ίδια ζωή στο Ελλάντα σας.
-
Προσωπικά είμαι εναντίον αυτού.
Διότι το παιδί πρέπει να είναι ελεύθερο να αποφασίσει μόνο του στο μέλλον ότι θέλει σε πολιτική κατευθυνση, ακόμα και αν ειναι εναντια στους γονείς του. Διοτι αλλιως θελοντας και μη η σκεψη του μπαινει σε συγκεκριμενα καλουπια.
Δεν μιλούμε φυσικα για τα ακραια πράγματα, εκεί υπάρχει θεωρώ μια ψυχική διαταραχή.
Τεσπα θεωρώ οι γονείς πρέπει να αγωνίζονται για τα δικαιώματα του ανήλικου τέκνου τους και όχι τα μικρά, ούτε ως μασκότ ή γενικώς ως εμπειρία ....
Σε αυτό διαφωνούμε αλλά πέρα απο αυτό.
Να σου ζήσει το αγγελάκι σου...πολύ γλυκό είναι...φτου φτου.
+1
-
ναι, καταιγις εχεις δικαιο απολυτο.
ατυχης ο χαρακτηρισμος μου, ειναι πολυπλοκη και ηλιθία η σκεψη μου καποιες φορες, εννουσα αληγορικα την καταθεση ακοπιαστα αποψεων καθως δεν υπαρχουν συνεπειες παρα μονο μετρησεις ημων αν περναει ο λογος μας
για το χρονο σου εχω κατανοησει μεν τι λες, εχεις ομως την αποψη μου και την παραλειπω
και για να εξοργισω τα πληθη παραυτα, γουσταρω που γραφω εδω αλλα κυριως που διαβαζω
-
Σχετικό με τις διαμαρτυρίες και τη νεολαία...
Στο Βόλο ίσως έχετε ακούσει για τη φάμπρικα που στήθηκε κι αντί για φυσικό αέριο που έφερε εκεί η ΔΕΠΑ, το Τσιμεντάδικο (αν όχι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, ένα απ τα μεγάλα) καίει συμπιεσμένα θρυμματισμένα σκουπίδια που έρχονται καραβιες από Ιταλία (κλασική μπίζνα της Μαφίας) και η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει φτάσει κάτι κουφά νούμερα, πως και η βρώμα στον αέρα κάποιες φορές. Οπότε με μπροστάρηδες κάποιες κάποιους αριστεροθολοκουλτουριάρηδες, έχουν ξεκινήσει μαζικές διαμαρτυρίες, για ζήτημα που δεν αμφισβητεί κανένας σοβαρός άνθρωπος και φορέας.
Τον Ιούνιο, σακάτεψαν τα ΜΑΤ ένα πιτσιρικά 27 χρονων στις διαμαρτυρίες και τον παράτησαν αιμόφυρτο στο δρόμο, τον πήγαν περαστικοί στο νοσοκομείο...
Χτες τον βρήκε πεθαμένο η μάνα του στο κρεβάτι. Η μία τοπική φυλλάδα της πόλης του Μπέου, ο Ταχυδρόμος, δεν το βρήκα να το έχει καθόλου στις ειδήσεις. Η άλλη 'μεγάλη' φυλλάδα, η Θεσσαλία, αναφέρει απλά πως πέθανε ένας νεαρός ανώνυμα, χωρίς καμία αναφορά στο γεγονός.
Μόνο σε ροζ θολοκουλτουριάρα σελίδα μπορείς να δεις τί έγινε:
https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=895875490917904&id=100014863847355
Αυτοί οι 'άνθρωποι' τώρα που φοράνε στολές για ένα βασικό μισθό και το κάνανε αυτό, θα πάνε να παίξουν με τα παιδάκια τους, θα τα ντύσουν καλά να πάνε εκκλησία τη Κυριακή και μετά για μπάνιο... κι εμείς θα βλέπουμε τους 'κακούς' στην Αμερική που μαλώνουν με τους μαύρους.
Και για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία, η Ε.Α. έβγαλε αθωωτική ανακοίνωση προκαταβολικά...
-
ρε συ πιλιε, πολυ ροζ δημοσιευση, δηλαδη θα θαψει η ιατροδικαστινα την υποθεση επειδη ητανε νουδου? δηλαδης οι προοδευτικιες ειναι οι αμεροληπτες? αχ αυτα τα φέισμπουκια, ξερεις αυτο που μετΑνοιωνω που εγραψα για εδω, εκει παει και οχι αλληγορικα, ας πουμε ο μιστερ οπτιμιστ απο το ονομα και μονο βρωμαει φτηνη συριζιλα πατσουλι, μι κι ο και επιδοματακι
το παιδακι βεβαια, θεος να το συχωρεσει, αγωνιστης φαινοτανε, αλλα τα κορακια απο ολες τις μεριες μαγαριζουν ασεβαστα και νεκρους
-
Αυτό που βλέπουμε στο βίντεο θεωρείται συγκέντρωση συμμετοχής στα κοινά; Αυτά τα συνθήματα που ακούγονται αφορούν το θέμα διεκδίκησης κάποιων αιτημάτων;
Στην Ελλάδα έχει χαθεί το νόημα των λέξεων και των εννοιών.
Για αυτό δεν παίρνω μέρος στα κοινά στην Ελλάδα και έχω αποστασιοποιηθεί από όλους και όλα. Αυτά τα έκανα όταν ήμουν φοιτητής και μετά ξύπνησα. Οποιαδήποτε συγκέντρωση για τα κοινά στην Ελλάδα, έχει κομματική ή/και ιδεολογική ταυτότητα και κυρίως κάποιους υποκινητές με προσωπικά συμφέροντα.
-
Αυτό που βλέπουμε στο βίντεο θεωρείται συγκέντρωση συμμετοχής στα κοινά; Αυτά τα συνθήματα που ακούγονται αφορούν το θέμα διεκδίκησης κάποιων αιτημάτων;
Στην Ελλάδα έχει χαθεί το νόημα των λέξεων και των εννοιών.
Για αυτό δεν παίρνω μέρος στα κοινά στην Ελλάδα και έχω αποστασιοποιηθεί από όλους και όλα. Αυτά τα έκανα όταν ήμουν φοιτητής και μετά ξύπνησα. Οποιαδήποτε συγκέντρωση για τα κοινά στην Ελλάδα, έχει κομματική ή/και ιδεολογική ταυτότητα και κυρίως κάποιους υποκινητές με προσωπικά συμφέροντα.
Δεν έχω δει το βίντεο, δεν μπορώ εδώ στο γραφείο και στο σπίτι οι μικρές είναι στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων. μπορώ να φανταστώ τι λένε τα συνθήματα, όμως.*
Έχω γνωρίσει πολλούς οργανωτές συγκεντρώσεων κλπ, έχω υπάρξει και εγώ τέτοιος. Ιδεολογική ταυτότητα όλοι έχουν (αυτοί που οργανώνουν, αυτοί που συμμετέχουν, ακόμα και αυτοί που δεν συμμετέχουν) και αυτή είναι που κινητοποιεί τον κόσμο (αν δεν έχεις την αποψη ότι κατι είναι στραβό , δεν προσπαθείς να το φτιάξεις - αλλάξεις), Κομματική όχι όλοι (οι περισσότεροι βέβαια έχουν).
*Οι οργανωτές αυτής της συγκέντρωσης το πιο πιθανό έχουν ως σκοπό των αποπροσανατολισμό των συμμετεχόντων, το να μη βγει αποτέλεσμα, να απογοητευτούν οι συμμετέχοντες και να μην ξαναδιεκδικήσουν τίποτα ποτέ ξανά.
ΝΑΙ, κάποιοι είχαν προσωπικά συμφέροντα βλέψεις κλπ. ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
Εκεί που οι οργανωτές - υποκινητές έχουν προσωπικά συμφέροντα κλπ. Ο κόσμος που συμμετέχει, αν δεν έχει μπει στο τρυπάκι κάτσε τα έχω αναλάβει εγώ( το κατόρθωμα του ΠΑΣΟΚ τα 80s ), μπορεί άνετα να φρενάρει τέτοιες βλέψεις (από μαθητές φρενάραμε πρόεδρο 15μελους που πήγαινε για αλ6ς mode με παράλληλη μιζα (μηχανάκι) από ταξιδιωτικό γραφείο για 5ημερη).
-
Lap wrote:
Προσωπικά είμαι εναντίον αυτού.
Διότι το παιδί πρέπει να είναι ελεύθερο να αποφασίσει μόνο του στο μέλλον ότι θέλει σε πολιτική κατευθυνση, ακόμα και αν ειναι εναντια στους γονείς του. Διοτι αλλιως θελοντας και μη η σκεψη του μπαινει σε συγκεκριμενα καλουπια.
Δεν μιλούμε φυσικα για τα ακραια πράγματα, εκεί υπάρχει θεωρώ μια ψυχική διαταραχή.
Τεσπα θεωρώ οι γονείς πρέπει να αγωνίζονται για τα δικαιώματα του ανήλικου τέκνου τους και όχι τα μικρά, ούτε ως μασκότ ή γενικώς ως εμπειρία ....
Σε αυτό διαφωνούμε αλλά πέρα απο αυτό.
Να σου ζήσει το αγγελάκι σου...πολύ γλυκό είναι...φτου φτου.
+1
Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας.
Για να αγωνιστεί ένας γονιός για τα δικαιώματα του παιδιού του χρειάζεται χρόνος, χρόνος που οι γονείς δεν έχουν. Ειδικά γονείς παιδιών κάτω των 12ετών (δεν γίνεται να τα αφήσουν μόνα τους σπίτι). Σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή (που τα πράγματα είναι ήρεμα στην συγκέντρωση) μπορούν να τα πάρουν μαζί τους, αλλιώς εκεί που η συγκέντρωση είχε 300 άτομα, θα είχε 100 (γιατί κυρίως γονείς πολύ μικρών παιδιών συμμετείχαν, αφού το ζήτημα ήταν βρεφονηπιακός σταθμός*).
- η παιδική χαρά δίπλα ήταν γεμάτη από τα παιδιά των συμμετεχόντων, η δικιά μου δεν ήθελε να πάει (ευτυχώς κιόλας γιατί σε αυτή την ηλικία αποστάσεις ασφαλείας (κορωνοϊός mode still on) δεν κρατιούνται).
-
Καλέ μου φίλε nick εγώ έχω άλλη κοσμοθεωρία για τη ζωή γενικότερα και ειδικότερα για την επιβίωση στην Ελλάδα.
Σε καμιά περίπτωση η συμφωνία μου με την άποψη του LAP δεν αφορά την προσωπική σας ζωή.
-
...
ΝΑΙ, κάποιοι είχαν προσωπικά συμφέροντα βλέψεις κλπ. ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
...
Δεν έχω γνωρίσει κάποιον 'υποκινητή' που να μην έχει κάποιο προσωπικό συμφέρον ή να μην εκπροσωπεί έμμεσα ή άμεσα κάποιο κόμμα ή τα συμφέροντα κάποιου κόμματος/τρίτου κλπ...
Ακόμη και σε απλές συγκεντρώσεις στην παλιά γειτονιά μου για τοπικά θέματα για συλλογή υπογραφών έμεινα άναυδος από τους λόγους που κάποιοι πρωτοστάτησαν.
Εδώ και στην πολυκατοικία που μένω μία συνέλευση πάμε να κάνουμε και πλακωνόμαστε στα χαστούκια ακόμη και για τα αυτονόητα. Και τελικά ο καθένας σκέφτεται μόνο το 'εγώ του' και την 'βόλεψή του'.
-
Καλέ μου φίλε nick εγώ έχω άλλη κοσμοθεωρία για τη ζωή γενικότερα και ειδικότερα για την επιβίωση στην Ελλάδα.
Σε καμιά περίπτωση η συμφωνία μου με την άποψη του LAP δεν αφορά την προσωπική σας ζωή.
Φιλε Storm, δεν υπάρχει ούτε ψήγμα παρεξήγησης. Το έχουμε ξεπεράσει αυτό το σημείο εδώ και πολύ καιρό.
Στο περίπου ξέρουμε ο ένας την αντίληψή - κοσμοθεωρία του άλλου και τη σεβόμαστε. Βάζουμε παράγοντες στα θέματα που συζητάμε που σε έναν βαθμό ο άλλος δεν λαμβάνει υπ' όψην ή δε τους ιεραρχεί όσο θεωρεί ο άλλος ότι πρέπει να ιεραρχήσει.
Να πω, ότι δεν θα έπαιρνα ποτέ κάποια από τις μικρές σε συγκέντρωση όπως αυτή της Πέμπτης, που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα γινόταν προσπάθεια να διαλυθεί από επεισόδια μια συγκέντρωση που εναντιωνόταν στον νομοσχέδιο που περιορίζει το δικαίωμα στην διαμαρτυρία. Λόγω δουλειάς δεν μπορέσαμε να κάνουμε μοντα να κατέβει κάποιος από τους 2 (εγώ ή η σύζυγος και να μείνει ο άλλος στο σπίτι), όπως κάνουμε όταν οι πιθανότητες για προβοκάτσιες τέτοιου τύπου είναι αυξημένες.
-
Δεν έχω γνωρίσει κάποιον 'υποκινητή' που να μην έχει κάποιο προσωπικό συμφέρον ή να μην εκπροσωπεί έμμεσα ή άμεσα κάποιο κόμμα ή τα συμφέροντα κάποιου κόμματος/τρίτου κλπ...
Τα συμφέροντα των κομμάτων πάντως δεν είναι συμφέροντα παρά κάποιας (μικρής ή μεγάλης) ομάδας ανθρώπων.
Ποια τα συμφέροντα του ΚΚΕ όταν λέει βασικός μισθός 751€ το μήνα??? Δεν είναι συμφέροντα όλων των εργαζομένων???
Ποια τα συμφέροντα της ΝΔ όταν λέει ανοιχτά σύνορα με ΗΠΑ ή Γερμανία κλπ για τουρισμό??? Δεν είναι συμφέροντα μεγαλοξενοδόχων που θα φέρουν γκρουπ Αμερικανών ή Γερμανών (γιατί απλά οι Έλληνες δεν είναι αρκετοί και δεν έχουν τα λεφτά να πάνε διακοπές)???
Και τελικά ο καθένας σκέφτεται μόνο το 'εγώ του' και την 'βόλεψή του'.
Και εγώ την βολεψή μου κοιτάω, ΑΛΛΑ
Το έχω ξαναπεί για να λυθούν τα προβλήματα του nickthetrib οριστικά, ΠΡΕΠΕΙ να λυθούν και τα προβλήματα του Storm, και του κάθε Storm, οριστικά που έχει τα ίδια προβλήματα με τον nickthetrib.
Αλλιώς αν παλέψω για το 'εγώ μου' και την 'βόλεψή μου' και πχ με κάποιον τρόπο βάλω το παιδί στον βρεφονηπιακό σήμερα, δεν μου εγγυάται ΚΑΝΕΙΣ ότι αύριο δεν θα κάνει το ίδιο κάποιος άλλως, αφήνοντας το παιδί μου έξω. Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση είναι βρεφονηπιακοί που θα μπορούν να πάρουν ΟΛΑ τα παιδιά.
Είναι εύκολο να παλέψεις έτσι???, ξεκάθαρα ΟΧΙ.
Για μένα είναι η μόνιμη και οριστική λύση. Έχω επιλέξει να παλέψω έτσι, και έτσι παλεύω να κάνω την ζωή μου καλύτερη. Συμμετέχω όπου μπορώ και δεν αφήνω κανέναν να με βάλει σε mode 'κάτσε εσύ, το έχω αναλάβει έγω', είτε μέσω ψήφου, είτε όχι.
-
Να σας στείλω μια ακόμα καρτ-ποσταλ τουριστικής ανάπτυξης, από το Γύθειο αυτή τη φορά:
Πω ρε παίχτη! Ε ρε και να ήμουνα εκεί να έκανα ένα μπανάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Να σας στείλω μια ακόμα live καρτ-ποσταλ τουριστικής ανάπτυξης, από το Γύθειο αυτή τη φορά:
(Ξαπλώστρες 4αστερου ξενοδοχείου)
Καλές διακοπές κατά τα άλλα σε όλους σας και προσοχή στο κορωνοβιρουσι.
-
johanndelta wrote:
Να σας στείλω μια ακόμα καρτ-ποσταλ τουριστικής ανάπτυξης, από το Γύθειο αυτή τη φορά:
Πω ρε παίχτη! Ε ρε και να ήμουνα εκεί να έκανα ένα μπανάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πέρασε και η ώρα να κάνουμε κοπάνα από τη δουλειά να έρθουμε.
@Storm κοπάνα από τη δουλεια, καλό ανέκδοτο, ε?
offtopic έχεις παρατηρήσει αύξηση σε χτυπήματα ransomware την τελευταία βδομάδα??? 3ος πελάτης που χτύπησαν. Φτιάχνω ένα σερβερ στην Μυτιλήνη (ευτυχώς είχε πλήρες image) και γι' αυτό έχωω χρονο και γράφω
-
Όπως βλέπετε, χώρος υπάρχει...
Είπαμε, είναι 'η εκδίκηση μας' φέτος. Πλεμπαιοι Ελλημπανεζοι θα κάνουν αξιοπρεπείς διακοπές από κάθε άποψη (τιμές/ησυχία). Γυρε, η ερημια στην κατηφόρα προς Σπαρτη-Γυθειο επέτρεψε μεχρι και στο τρακοκιαοκτω να κουντρουβαλησει καπως σβέλτα, στο γυρισμό όμως το βλέπω να βγάζει γλώσσα σαν διψασμένο σκυλί από τον προφυλακτήρα...
-
ρε συ πιλιε, πολυ ροζ δημοσιευση, δηλαδη θα θαψει η ιατροδικαστινα την υποθεση επειδη ητανε νουδου? δηλαδης οι προοδευτικιες ειναι οι αμεροληπτες? αχ αυτα τα φέισμπουκια, ξερεις αυτο που μετΑνοιωνω που εγραψα για εδω, εκει παει και οχι αλληγορικα, ας πουμε ο μιστερ οπτιμιστ απο το ονομα και μονο βρωμαει φτηνη συριζιλα πατσουλι, μι κι ο και επιδοματακι
το παιδακι βεβαια, θεος να το συχωρεσει, αγωνιστης φαινοτανε, αλλα τα κορακια απο ολες τις μεριες μαγαριζουν ασεβαστα και νεκρους
Γάτε, η συγκεκριμένη κυρία έχει ήδη μία καταδίκη για μαγείρεμα πορίσματος.
Οι γονείς πήγαν στον εισαγγελέα στο Βόλο και ζήτησαν να εξεταστεί στη Λάρισα κι όχι Θεσσαλονίκη, αύριο (γιατί σήμερα δεν υπήρχε ιατροδικαστής σε υπηρεσία). Ο εισαγγελέας τους ενημέρωσε πως Βόλο και Λάρισα δεν θα χει ιατροδικαστή για 15μέρες, πως είναι μεν δικαίωμα τους να επιλέξουν αλλά έχει παρθεί απόφαση...
Ο Χρυσοχοΐδης έβγαλε αθωωτική ανακοίνωση ΠΡΙΝ το νεκροτομείο, ενώ είναι γνωστό πως το παιδί το πέταξαν έξω στο δρόμο απ το τμήμα (κι όχι νοσοκομείο) με σπασμένα 6 πλευρά και τραύμα στο συκώτι και τη χολή.
Η οικογένεια κρατάει μετριοπαθή στάση, έχει περάσει ένας μήνας απ τον ξυλοδαρμό μέχρι το θάνατο, είναι απ' τη πλευρά της αστυνομίας που εξευτελίζουν κάθε θεσμό.
-
Ποια τα συμφέροντα του ΚΚΕ όταν λέει βασικός μισθός 751€ το μήνα??? Δεν είναι συμφέροντα όλων των εργαζομένων???
...
Το έχω ξαναπεί για να λυθούν τα προβλήματα του nickthetrib οριστικά, ΠΡΕΠΕΙ να λυθούν και τα προβλήματα του Storm, και του κάθε Storm, οριστικά που έχει τα ίδια προβλήματα με τον nickthetrib.
...
nick ότι αφορά κομματικά εγώ δηλώνω αποστασιοποίηση. Δεν πιστεύω τίποτα σε ότι αφορά τα κόμματα.
Από εκεί και πέρα η δική μου κοσμοθεωρία ζωής λέει το εξής: 'Storm μην φορτώνεις τη ζωή σου με θέματα/γεγονότα/καταστάσεις που θα σου προκαλέσουν εκ΄ των πραγμάτων νέα προβλήματα, όταν δεν μπορείς και είσαι ανίκανος να επιλύσεις τα βασικά προβλήματα επιβίωσης.'.
Με βάση αυτό δεν έχουμε τα ίδια προβλήματα και για αυτό δεν μπορώ να έρθω στη δική σου θέση.
Εγώ φίλε nick συνειδητά είμαι μόνος στη ζωή και θα παραμείνω.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2