-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ δεν έχω νυχτερινό. Κάνει αυτό τόση διαφορά;
λιγο μεγαλύτερο μην εχεις πρεσβυωπία
-
Ένα ζουμ-ιν το έκανα....χαχαχα
Θενξ -
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν ανησυχούμε όμως γιατί θα έρθει ήρως από τ' αριστερά και μ' ένα νόμο κι ένα άρθρο...
Ποιος superman είναι αυτός;
Δεν μου αρέσει.Ρε ΚΟΤ έχετε και μας δουλεύετε;
Τι λογαριασμοί είναι αυτοί;;;;;Στο θέμα μνήμης να θυμίσουμε πως ο Μητσοτάκης ΔΕΝ ψηφισε το μνημόνιο το 2010 , αντιμνημονιακος ο Κούλης μαζί με τον Σαμαρά αργότερα τον σκιστη μνημονίων.
-
Στο ενοίκιο είμαι.
Αν ήταν δικό μου θα έβαζα την πιο παχιά μόνωση αλλά δυστυχώς δεν είναι.
Στο σαλόνι που είναι ο καναπές ο τοίχος μπαζει κρύο το χειμώνα και τώρα ζεματαει το καλοκαίρι. Δεν μπορείς να κάτσεις διότι αν δεν λειτουργεί το κλιματιστικό να αλλάζει την ατμόσφαιρα νιώθεις την ζέστη σαν να ήταν καλοριφέρ. Ιδιαίτερα το βράδυ. Σαν να συσσωρεύει την ζέστη της ημέρας και να την αποβάλλει το βράδυ. Οπότε αυτές τις μέρες που όλο το σπίτι βραζει ο κλιματισμός είναι ανοιχτός όλο το βράδυ ειδάλλως ιδρώνουμε και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε
-
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι 60+31,90 δια 506 = 18 λεπτά ανά kwh περίπου
Αφού είμαι στο myHome Enter N, πώς γίνεται να βγαίνει 18 λεπτά;
(το myHome Enter N έχει σταθερή τιμή (10,5 λεπτά η kWh, κάπου εκεί όταν το υπέγραψα), χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής)Ρυθμιζόμενες είναι η διαφορά... Έχεις καλη χρέωση σταθερής τιμής -λογικά σε λίγο πρεπει να σου λήγει, μετά θα σε πάνε σε κυμαινομενο.Αν δεις το σταθερό της ΔΕΗ τώρα, έχει 28 λεπτά την κιλοβατωρα ημέρα και 24 τη νύχτα (και αυτη είναι η χρέωση προμηθειας μόνο).
Βέβαια εσύ έχεις μικρή κατανάλωση, άλλοι βάρανε 500 κιλοβατώρες το μήνα - αν μαγειρεύεις, δεν έχεις ηλιακό και χρησιμοποιείς ρεύμα για ψύξη - θέρμανση πολύ εύκολα τις φτάνεις. -
Αν και την τελευταία εκδοχή δεν μπορούμε να την αποκλείσουμε, δεδομένης της οργάνωσης, ετοιμότητας, σχεδιασμού και γενικότερης Αλφαδιάς του Επιτελικού Κράτους, το συμπέρασμα είναι ότι δεχόμεθα ασύμμετρη απειλή πεμπτοφαλαγγιτών.
-
Όποιος τολμήσει να χτυπήσει τον Κούλη θα μας βρει μπροστά του, να προτάσσουμε τα δασύτριχα αλά 70s στήθη μας, υπέρ αμύνης του Ηγέτου, όλους τους λυσσαλέους Νεοδημοκράτες. -
-
Αααα τις καλημέρες μου..η κόντρα συνεχίζεται βλέπω.
-
Δεν χρειάζεται να πουλάς τρελίτσα, και σοβαρά να μιλάς (λέμε τώρα...) ως τρελίτσα θα ληφθεί.
Ότι ανήκω κι εγώ στους λυσσαλέους Νεοδημοκράτες, λες τρελίτσα;
Γιατί, έχετε αποκλειστικότητα στην υπεράσπιση του Κυργιάκου;
Δεν έχεις ακούσει, if you can't beat them, join them? -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αααα τις καλημέρες μου..η κόντρα συνεχίζεται βλέπω.
Ναααιιι γίνεται αντιπολίτευση σε θέμα πολιτικών στο 4 τροχοί φόρουμ που αντικείμενο του είναι το αυτοκίνητο. Όλα καλά όμως. Τα λέτε ξεσπατε και ηρεμειτε θέλω να πιστεύω μετά.
-
-
Θέλω να πιστεύω ότι θα θέσει κι ο Κυργιάκος μας, όπως κάποτε κι ο Τσίπρας, τις κόκκινες γραμμές του.
Έστω τις μπλε γραμμές.
Κάπου πρέπει να τις τραβήξει, αν όχι στα Λιόσια, τουλάχιστον στο Ίλιον και τη Νέα Ιωνία, γιατί μετά αρχίζει και ζορίζει το πράγμα και θα μας γλωσσοτρώνε οι Συριζαίοι... -
Κι ακούω τώρα μόλις στο Σκάι ρέηντιο να μιλάει ο Αναλυτής (όπως τον εκφώνησε ο παρουσιαστής) Μπαλάσκας, που είπε ότι αν δεν τους είχε αποκαλέσει "κομμάτια" ο ρατσιστής, τώρα θα ήταν ήρωας.
Γιατί τα "κομμάτια" πήγανε στο δάσος να βάλουν φωτιά λέει. -
Δεν υπάρχει σωτηρία ρε πήλιου, μην το ψάχνεις.
Τίποτα δεν θα βελτιωθεί και πάλι.
Κανείς δεν μιλά για ευθύνες και σοβαρά μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων.
Σαρώνει έξω το επιχείρημα περι οργανομένου σχεδίου, μετανάστες ,Τούρκοι, Πούτιν , ταυτότητες και δράκοι με λέιζερ Μπέβατρον...
Άκουσα και Κικίλια πριν λίγο να ορύεται στην συνέντευξη τύπου - χεσμένος λογικά καθώς αποκαλύφθηκε η ανικανότητα του και τρέμει η καρέκλα του- σε φάση είμαστε σε πόλεμο με τους...αλητήριους εμπρηστές.
Κάνουν μούγκα και καβαλάνε το κύμα αυτό εξιλιθιοποίησης και εκφασισμού οι ΝΔτές νομίζοντας πως θα τους πάει λίγο πιο κάτω καθώς σχεδόν παβλοφικά το τρώνε κάποιοι μετριοπαθείς ψηφοφόροι τους, και θα τη σκαπουλάρουν , αλλά δεν καταλαβαίνουν πως έτσι μόνο κανονικοποιούν την ακροδεξιά και δίνουν και άλλο κάυσιμο στα ακροδεξιά ούγκανα τα οποία έχουν κάνει σημαία τους πως ο Μητσοτάκης είναι άχρηστος και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους...μετανάστες -ποιος ηλίθιος εγκέφαλος μπορεί να πιστέψει πως οι μετανάστες καίνει τις γέφυρες μετακίνησης τους προς μια καλύτερη ζωή!!!!!! - και τους Τούρκους πράκτορες!!!!!!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κι ακούω τώρα μόλις στο Σκάι ρέηντιο να μιλάει ο Αναλυτής (όπως τον εκφώνησε ο παρουσιαστής) Μπαλάσκας, που είπε ότι αν δεν τους είχε αποκαλέσει "κομμάτια" ο ρατσιστής, τώρα θα ήταν ήρωας.
Γιατί τα "κομμάτια" πήγανε στο δάσος να βάλουν φωτιά λέει.Ο Μπαλάσκας πρόσφατα σε αποκάλυψη πως αστυνομικοί δουλεύουν ως πόρτα σε μαγαζιά της Μυκόνου είπε πως ΄"ε τι να κάνουν τα παιδιά πρέπει να βγάλουν κανα εξτραδάκι όλοι το κάνουν"
Στο θέμα των κομματιών , αν δεν είναι ράδιο αρβύλα , ισχύει πως η εισαγγελέας εκεί τελικά άσκησε στους στοιβαγμένους στο τρέιλερ τελικά ποινικές διώξεις για εμπρησμό;;;
Ήρθαν δηλαδή τα κομμάτια παράνομα , και αντί να διαφυγουν και να συνεχίσουν την πορεία τους , έκαναν μια στάση , πήγαν σε ΣΜ , βενζινάδικο , προμηθευτήκαν τα καταλληλα εφόδια και πήγαν μετά να κάψουν το δάσος που έιναι η μόνη έξοδος διαφυγής τους.
Και αφού είναι τέτοιοι εγκληματίες βρέθηκε τυχαία μπροστά τους ο Ράμπο και αντί 25 κομμάτια να να μην αφήσουν ουτε δείγμα για DNA του Ράμπο , μπήκαν όμορφα και με σειρά στο σκοτεινό τρέιλερ να του πάει βόλτα .
Λογικό μου ακούγεται.
-
Να δεις που ο ένας απ τα κομμάτια θα είναι ξάδερφος του "Ινδιάνου" που είχανε συλλάβει γιατί χτύπησε έλεγαν αστυνομικό (όχι σε μπραβιλίκι, αλλά εν ώρα υπηρεσίας).
-
Αποκλείεται απλά να λέμε την άποψή μας ή να σχολιάζουμε άλλες απόψεις;
φαίνεται από τα ban που πάνε σύννεφο....
-
Δανεικό από φίλο σε άλλο νήμα.
-
Αποκλείεται απλά να λέμε την άποψή μας ή να σχολιάζουμε άλλες απόψεις;
Αποκλείεται....Μ αρέσει που το συζητάς.
Απλά ξεδινετε..... Άκου εκεί λέμε την άποψη μας......χαχαχα
-
Κρίνετε εξ ιδίων, αυτό είναι το λάθος σας.
εξ ιδίων? άλλο θέμα διαβάζω δηλαδή? έλα ρε φίλε τώρα.....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2