-
Για τον ίδιο ΓΑΠ μιλαμε? Αυτόν που είχαμε στη χώρα? Σίγουρα? Τον τύπο που έφερε στο πολιτικό σκηνικό Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και τους λοιπούς κηπουρούς που σήμερα κατοικο-εδρεύουν στο ΣΥΡΙΖΑ?
Και τον εξυμνείτε? Μάλλον σε άλλη χώρα θα ζω εγώ, γιατί τον θεωρώ απ' τα μεγαλύτερα παλτά που έχουν περάσει από την πολιτική ζωή της χώρας. Όπως απέδειξε και η μελλοντική πολιτική του πορεία βεβαίως-βεβαίως -
Ναι σε άλλη χώρα, σε αυτήν που ο κάθε μπαγλαμάς δεν πληρώνει φόρους και μιλάει για το κράτος
-
-
Ο ΓΑΠ δεν είχε πει κάτι του στυλ, οι Έλληνες είναι όλοι διεφθαρμένοι?
Ποιος το είπε αυτό? Ο απόγονος του Ανδρέα, του αρχιερέα της διαφθοράς και της διαπλοκής στην πολιτική ζωή της χώρας. Ήθελε να καθαρίσει τον κόπρο του αυγεία που μετέτρεψε ο πατέρας του τη χώρα?Αδιόρθωτα αριστερά και σοσιαλιστικά καραγκιοζιλίκια. Και τον εξυμνείτε κιόλας? Γελάνε και οι πέτρες, σοσιασλιστικές και μη...
-
Μετά τον πατέρα του ο ΓΑΠ ηταν ο χειρότερος ΠΘ που ειχε η Ελλαδα τα τελευταία 50 χρόνια. Η διφαορά με τον πατέρα του ειναι οτι ειναι πανίβλακας και ετσι εκανε μικρότερο κακό, αφού το εκανε λογω βλακειας και οχι 100% ηθελημένα.
-
Εσύ δεν ανοίκεις σε αυτούς δηλαδή; Οι εργολάβοι δεν είναι, οι γιατροί δεν ειναι διεφθαρμενοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι; Χάος από διαφθορά!!!
Από διεφθαρμένοι μέχρι για της φυλακής τα σίδερα είναι πολλοί Έλληνες αλλο αν κυκλοφορούν ελευθεροι.
Σας έθιξε ευαίσθητες ψυχουλες μου;
Και να δεχτώ την υπερβολή της έκφρασης. Η πολιτική δεν αξιολογείται από εκφράσεις.Η πολιτική αξιολογείται από στρατηγικές. Και οι στρατηγικές που είχε αναγγείλει και λίγες εφάρμοσε πριν την κατάρευση της οικονομίας ήταν τόσο νεωτερικές που σήμερα όλη η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτές ακολουθεί κατά γράμμα. Δηλαδή στρατηγικές που καλύπτουν το 60-70% του εκλογικού σώματος.
Φάνη η τρικυμία εν κρανιω στα πολιτικά είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Αριστερός βασιλικός και λίγο ακροδεξιός με νεοφιλελεύθερη οικονομική άποψη που ψηφίζει ΚΚΕ.
Άσε μας ρε Φάνη, σκέψου τι χαρακτηρισμό έχεις εσύ για αυτά που λες.
-
Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του, είναι ότι έθεσε σε αμφιβολία το διαζευκτικό ή στο γνωστό ερώτημα : συνένοχος ή βλάξ ?
-
Τα μεγάλα μυαλά συναντιουνται στο forum..
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και οι στρατηγικές που είχε αναγγείλει και λίγες εφάρμοσε πριν την κατάρευση της οικονομίας ήταν τόσο νεωτερικές που σήμερα όλη η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτές ακολουθεί κατά γράμμα. Δηλαδή στρατηγικές που καλύπτουν το 60-70% του εκλογικού σώματος.
+10000000000000000
-
Φάνη η τρικυμία εν κρανιω στα πολιτικά είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Αριστερός βασιλικός και λίγο ακροδεξιός με νεοφιλελεύθερη οικονομική άποψη που ψηφίζει ΚΚΕ.
Άσε μας ρε Φάνη, σκέψου τι χαρακτηρισμό έχεις εσύ για αυτά που λες.
Εγώ δεν ειμαι ΠΘ, ουτε καν πολιτικος. Επισης ολα αυτα που γραφεις και ειναι αερολογιες δεν αλλαζουν το γεγονος οτι ΓΑΠ ειναι βλαξ, ως πολιτικός οχι ως ανθρωπος. Και εχω προσωπική αποψη αφου τον γνωρίζω.
Τα αλλα που λες δεν με αφορουν, αφου ειναι το συνηθες παραλήρημα σου! -
Φάνη από αυτά που γράφεις ούτε από απέναντι δεν περνάς.... Να σκεφτείς εσύ τι είσαι και τι δεν είσαι.
Γνωστό τσίρκο είναι αυτά που λες εσύ αλλά λέμε άστο το παιδί του μπαμπά είναι και αυτός.
-
Φάνη από αυτά που γράφεις ούτε από απέναντι δεν περνάς.... Να σκεφτείς εσύ τι είσαι και τι δεν είσαι.
Γνωστό τσίρκο είναι αυτά που λες εσύ αλλά λέμε άστο το παιδί του μπαμπά είναι και αυτός.
Ποιος ηρθε; Καταλαβαινεις τι γράφεις ή απλα πατας πλήκτρα;
-
Λέω πράγματα που γραφονται. Κακώς.
Άντε γεια.
-
Λέω πράγματα που γραφονται. Κακώς.
Άντε γεια.
Γεια!!
Το τι γραφεται για εμενα ποσως με ενδιαφερει απο τυχαιους που δεν με ξερουν. Χεσμενους τους εχω, χεσμενο με εχουν! Σε οποιον δεν αρεσει ας μην με διαβαζει…κλαην.
-
Τεσπά
Μη χαλάμε τις καρδιές μας. Καλά κάνεις.
Εγώ σχολιάζω αυτά που λες. Νεοφιλελεύθερος, αλλά και βασιλικός που ψηφίζει ΚΚΕ και αγαπά τη σοσιαλδημοκρατία άλλων χωρών και τελικά λέει πως όλοι ίδιοι είναι.
Ε στην πολιτική ρε Φάνη τα έχεις λίγο τουρλού....
Όλοι βλάκες θα σου φαίνονται γιατί πιάνεις όλες τις πολιτικές θεωρίες και αναλόγως το θέμα τον κρίνεις τον άλλο ως λάθος.
Αυτό σχολιάζω.
Ο Γ Παπανδρέου δεν έχει λέγειν. Το λέμε όλοι μας. Αγχωνεσαι αν θα βγάλει συντακτικά την πρόταση!!!! Το θέμα όμως είναι η πολιτική και η χάραξη στρατηγικών. Και μουγκός να ήταν, τις στρατηγικές του θα αξιολογήσουμε. Τα λάθη του γνωστά. Έκανε λάθη και αυτός όπως όλοι.
Απλώς όπως γράφουμε είχε άλλη προσωπικότητα από την συνηθισμένη βαλκανική πολιτευτου και ότι είχε στο πρόγραμμα του ή ότι ξεκίνησε να κάνει τα έκαναν οι επόμενοι σε κάθε λεπτομέρεια τους. Αυτό σημαίνει ότι η στρατηγική του εξέφρασε το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων ψηφοφόρων και μάλιστα σε διαφορετικά κόμματα και ιδεολογίες!!
-
Τεσπά
Μη χαλάμε τις καρδιές μας. Καλά κάνεις.
Εγώ σχολιάζω αυτά που λες. Νεοφιλελεύθερος, αλλά και βασιλικός που ψηφίζει ΚΚΕ και αγαπά τη σοσιαλδημοκρατία άλλων χωρών και τελικά λέει πως όλοι ίδιοι είναι.
Ε στην πολιτική ρε Φάνη τα έχεις λίγο τουρλού....
Όλοι βλάκες θα σου φαίνονται γιατί πιάνεις όλες τις πολιτικές θεωρίες και αναλόγως το θέμα τον κρίνεις τον άλλο ως λάθος.
Αυτό σχολιάζω.
Καταρχας δεν εχεις καταλαβει οτι με την ψηφο μου τρολαρω. Ψηφισα ΚΚΕ για χαβαλε γιατι τους θεωρω ολους αθλιους. Για τα υπολοιπα το εχω εξηγησει, κομμουνισνος χωρις βασιλια (πεστον ΓΓ, κομισαριο ή οπως θες) δεν στέκει, καποιος πρεπει να τον επιβάλει. Τα υπολοιπα με μπύρα!
Βλακες λεω ποιοι ειναι οταν τους εχω γνωρίσει και εχω δικια μου γνωμη. Σωστή ή οχι δεν ξερω, αλλα τουλαχιστον εχω δικια μου γνώμη.
-
Οκ!
Λοιπόν για να έχετε ιδία άποψη και να μην αναπαράγεται στερεότυπα του πεζοδρομίου, να τα βάλουμε με την σειρά τα γεγονότα.
Μετά ας πείτε ότι θέλετε, ελεύθεροι είστε και αυτήν την ελευθερία εγώ την θέλω. Οπότε ζητώ συγνώμη από τον Φάνη.
Κατηγορούσαν τον ΓΠ γιατί έφερε λέει το ΔΝΤ.
Οι κατηγορίες στηρίζονται σε γνωματεύσεις της τότε στατικής αρχής ( που δεν ήταν ανεξάρτητη και έγινε επί Παπανδρέου ανεξάρτητη αρχή το 2010) για τα spread και ότι έπαιζε παιχνίδι με τις δηλώσεις τις προεκλογικής περιόδου πως το έλλειμμα δεν ήταν σωστό. Παρουσίαζε τότε η Ελλάδα κάπου στο 6% έλλειμμα και μπορούσε να δανειστεί με 1,5% ( πριν ξεσπάσει το κύμα της απόσυρσης κεφαλαίων από την Ευρώπη).
Το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έβγαζε εκθέσεις πως δεν πιστεύει τα στοιχεία της Ελλάδας και θέλει μια ανεξάρτητη αρχή ή κάποιον τρίτο να ελέγξει την Ελλάδα. Η ευρωπαϊκή επιτροπή είχε λένε πολλές ευθύνες και δεν έκανε τίποτα.
Ο ΓΠ καλεί όχι φανερά τότε το ΔΝΤ για τεχνική υποστήριξη και αξιολόγηση. Το έλλειμμα τελικά την επόμενη χρονιά καταγράφεται κοντά στο 16% και τα spread έφτασαν στον Θεό.
Ο λόγος που υπάρχει η φήμη πως όταν μπήκαμε στην ευρωζώνη μας έκαναν χάρη ήταν διότι μεταφέραμε δαπάνες σε παρελθόντα έτη. Και μεγαλώσαμε τα τότε ελλείμματα. Δηλαδή είχαμε δικαίωμα να επιλέξουμε τον τρόπο εγγραφής και τότε το ΠΑΣΟΚ πριν το 2001 επέλεξε την εγγραφη με την παραλαβή του αμυντικού εξοπλισμού που είναι και τμηματική σε βάθος ετών (αγορά του αιώνα το έλεγαν), μη ξεχνάμε τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, προσδοκώντας σε μια μεγάλη ανάπτυξη του ΑΕΠ από την είσοδο στο κλειστό club με το ισχυρότερο νόμισμα του πλανήτη με επιτόκια δανεισμού 1%!, από το 10-15% της δραχμής του 80 Ενώ μετά οι επόμενοι το μετέφεραν στην χρονολογία της σύμβασης και παρουσίασαν μαζεμένα μεγάλα ελλείμματα πριν το 2001 διότι έλεγαν πως τα δάνεια της εποχής του ΠΑΣΟΚ έπνιγαν το δικό τους κυβερνητικό πρόγραμμα. Έτσι βγήκε η φήμη ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ, επιχείρημα κατά την εποχή των μνημονίων.
Τεσπά, έτσι λοιπόν το 2010 δημιουργειται τότε μια ανεξάρτητη στατιστική υπηρεσία για να ηρεμήσουν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη όπου μέχρι σήμερα δεν αμφισβητείται από κανεναν. Μετά η ιστορία γνωστή όπου ξεκίνησε η περιπέτεια της Ελλάδας.
-
Στο λεφτά υπάρχουν έλεγε ως τρόπος ανακούφισης του λαού. Επιδοματικη πολιτική από τα έσοδα του ΕΦΚ στα καύσιμα, και έκτακτη φορολόγηση των εταιριών με υπερκέρδη λογω θέσης στην αγορά.
Μεγάλη διαστρωμάτωση της φορολογίας με περισσότερα κλιμάκια και ηλεκτρονική καταγραφή και συστήματα αξιολόγησης έως και πόθεν έσχες.
Συστηματική και μεγάλη στήριξη στην επιχειρηματικότητα ιδιαίτερα στην πληροφορική και στην πράσινη ενέργεια μέσα από δημόσια και κοινοτικά προγράμματα.
Τι σας θυμίζει; κάτι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σημερα;
Το 2009 αυτά.
Έτσι πήρε 44%. Τα έκανε πράξη ο Κυριάκος ή μέρος αυτών και πήρε 41-42%
-
Σημερα απο που και ως που ειναι η μερα αγιοποιησης του ΓΑΠ? Ο τυπος ειναι τοσο βλακας που ειχε κανει και τον Σαρκοζι ακομη να θελει να παιξει ξυλο μαζι του. Ο Βενιζελος στην επιστροφη απο τις Καννες ηθελε να τον πεταξει απο το αεροπλανο. Ο τυπος ηταν και ειναι ο πλεον αποτυχημενος πρωθυπουργος που γνωρισε η χωρα. Τεσπα. Ο παππους του εφερε πισω τον βασιλια. Ο πατερας του την Δημητρα. Κατι επρεπε να φερει κι αυτος. Εφερε το ΔΝΤ.
-
Θα βάλω την pgs λογικη στο on. Άρα, το 45% του λαού είναι περισσότερο βλάκες;
Και τώρα οι κρυφοί νεοδημοκράτες δεν είναι βλάκες που ψήφισαν σε παρόμοιο ποσοστό έναν πολιτικό;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2