-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καμία σχέση γιατί εγώ ούτε "απειλούμαι" από τη διαφορά πολιτισμού, ούτε έχω πρόβλημα να πληρώσω φόρους για να ζουν αξιοπρεπώς αυτοί οι άνθρωποι. Δε διαχωρίζω ανάμεσα σε φυλές, θρησκείες, σεξουαλική ταυτότητα, φύλο, χώρα καταγωγής κτλ αρα είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτούς με τους οποίους με ταυτίζεις, νομίζω είναι πολύ κατανοητά αυτά που γράφω.
Ποιό ποσοστό του εισοδήματος σου είσαι πρόθυμος να πληρώνεις επιπροσθέτως για την εξυπηρέτηση της μεταναστευτικής πολιτικής που οραματίζεσαι? Γιατί δεν το καταθέτεις ήδη στον τραπεζικό λογαριασμό κάποιας από τις 10δες οργανώσεις που υποστηρίζουν μετανάστες?
-
Γιατι θέλω να γίνεται κρατικά επίσημα με αλλαγή συστήματος, δε δίνω ευρώ σε ιδιώτες που τους κάνει πλάτες το κράτος, δεν έχω από ιδεολογία καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς. Προσωπικά για Υγεία, Παιδεία, πυροσβεστική, μεταναστευτικό κτλ θα έδινα 40-45-50% του εισοδήματος μου. Αλλά προφανώς με απαίτηση αντίστοιχων παροχών, δε θα χρειαζόμουν ιδιωτική ασφάλεια υγείας, ούτε ιδιωτικό σχολείο, ούτε ιδιαίτερα μαθήματα ή φροντιστήρια, θα είχα παροχές και σοβαρό μισθό ανεργίας σε περίπτωση απόλυσης/κλεισίματος εταιρείας, ασφάλεια, καθαριότητα κτλ. Και οι μετανάστες θα είχαν σοβαρές συνθήκες διαβίωσης αντί να τους κλειδαμπαρώνουμε εμείς οι "ανθρωπιστές Ευρωπαίοι που απειλείται ο δυτικός τρόπος ζωής μας" σε στρατόπεδα συγκέντρωσης σα σαρδέλες.
-
Γιατι θέλω να γίνεται κρατικά επίσημα με αλλαγή συστήματος, δε δίνω ευρώ σε ιδιώτες που τους κάνει πλάτες το κράτος, δεν έχω από ιδεολογία καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς.
Μέχρι όμως να εξυπηρετηθεί ΑΥΡΙΟ το σοσιαλιστικό και ανθρωπιστικό σου όραμα άνθρωποι σε ανάκγη πεθαίνουν ΣΗΜΕΡΑ. Δεν σε καθιστά καθίκι ότι τους καταδικάζεις σε απόγνωση μη ενισχύοντας τις ΜΚΟ που διαπιστωμένα τους περιθάλπουν?
-
Οχι, και δε με αφορά η προσπάθεια στρεψοδικίας σου με σκοπό να με εξισώσεις με τους ρατσιστές, το βρίσκω χυδαίο.
-
Οχι, και δε με αφορά η προσπάθεια στρεψοδικίας σου με σκοπό να με εξισώσεις με τους ρατσιστές, το βρίσκω χυδαίο.
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι έστω ότι ενισχύεις οικονομικά τις ΜΚΟ που κατά βάση υποστηρίζουν τελικά όχι πρόσφυγες αλλά παράτυπους μετανάστες. Δεν θα ήταν κάπως ρατσιστικό αυτό?
Δηλαδή, ας πούμε με ποιο κριτήριο, ο 20χρονος υγιής παράτυπος μετανάστης δικαιούται ειδικότερης πρόνοιας από ότι ένας κατάκοιτος άρρωστος γέρος (ντόπιος ή αλλοδαπός αδιάφορο) που ζει μόνιμα στην Ελλάδα?
Διακρίνω έναν ηλικιακό ρατσισμό φασιστάκο?
-
Προφανώς ντιέγκο αστειεύομαι - καταλαβαίνεις πιστεύω την έκταση του παραλογισμού της λαπίστικης και ομοειδούς επιχειρηματολογίας έτσι?
-
Ποιας λαπιστικης;
Τι έχεις καταλάβει από αυτά που έγραψα;
Δεν ξέρω αν έχεις αντιληφθεί αλλά η κοσμοθεωρία σου είναι ολίγον τι ψυχική ασθένεια
Είμαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει και ότι έχεις ψαχτει τι δεν πάει καλά με εσένα
-
Φανη που κάνεις και λάικ.. Αγοράκι μου καλό. Γνωρίζεις τον κανονισμό του forum??
Βλέπεις τι γράφονται;;;;;;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιας λαπιστικης;
Δεν ξέρω αν έχεις αντιληφθεί αλλά η κοσμοθεωρία σου είναι ολίγον τι ψυχική ασθένεια
Είμαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει και ότι έχεις ψαχτει τι δεν πάει καλά με εσένα
Αυτή δεν είναι βρε συ λαπ η θέση σου? Οποιος δε την αμφισβητεί καθίσταται αυτομάτως, κατά εσένα, ρατσιστής και φασίστας αφού υπάγεται αυτοδικαίως στον κανόνα των "ακραίων επιλογών"?
Για αυτό λέω. Πως η λύση είναι είτε να τους δώσουμε προοπτικές να ζήσουν στην χώρα τους είτε να χάσουμε το δικό μας πολιτισμό και να γίνουμε οι χειρότεροι όλων κάνοντας πράξη ακραίες επιλογές.
Τι ακριβώς παρερμηνεύω?
-
Ποιας λαπιστικης;
https://giphy.com/gifs/moodman-karen-really-VcBEAjmNYk4APlFhaJ
![alt text](Really Karen GIF by MOODMAN https://media3.giphy.com/media/VcBEAjmNYk4APlFhaJ/giphy.gif?cid=6c09b952fcxhn3zuso3vljlflzt0d8ixysh8tuhbne9non5v&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g)
-
Εδώ κανονισμός του forum
@Απαγορεύεται
"Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού – ομοφοβικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας." -
Εδώ κανονισμός του forum
@Απαγορεύεται
"Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού – ομοφοβικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας."Και που είδες τα ως άνω?
-
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις.
Ζυγαριά μεταξύ ενός δυστοπικου μέλλοντος και πνιγμό μεταναστών.
Ανάλυση ότι οι άνθρωποι είναι κατώτεροι λόγω του διαφορετικού αξιακου τους συστήματος
Κτλ....Εδώ ο νόμος
https://www.odigostoupoliti.eu/nomos-42852014-katapolemisi-ratsismou-ke-xenofovias/amp/
Της διάκρισης το κάγκελο έχει γίνει στο τοπικό.
Σας το λέω ..χαλαρώστε.
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι έστω ότι ενισχύεις οικονομικά τις ΜΚΟ που κατά βάση υποστηρίζουν τελικά όχι πρόσφυγες αλλά παράτυπους μετανάστες. Δεν θα ήταν κάπως ρατσιστικό αυτό?
Δηλαδή, ας πούμε με ποιο κριτήριο, ο 20χρονος υγιής παράτυπος μετανάστης δικαιούται ειδικότερης πρόνοιας από ότι ένας κατάκοιτος άρρωστος γέρος (ντόπιος ή αλλοδαπός αδιάφορο) που ζει μόνιμα στην Ελλάδα?
Διακρίνω έναν ηλικιακό ρατσισμό φασιστάκο?
Το σύστημα που υποστηρίζω εγώ με αδιαπραγμάτευτη δημόσια υγεία, παιδεία κτλ δε διαχωρίζει ανάμεσα σε μετανάστη, πρόσφυγα ή Έλληνα σε τέτοια θέματα. Ούτε βάζει κανένα κριτήριο για την πρόσβαση σε οποιαδήποτε δομή εξασφαλίζει ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Μήπως να ρωτήσεις τα ίδια τους νεοδημοκράτες που κόπτωνται περι καθαρότητας φυλής και αλλοίωσης πολιτισμού; Να δούμε πως ορίζουν αυτοί το "δυτικό πολιτισμό" και τι barriers to entry έχουν βάλει.
-
Το σύστημα που υποστηρίζεις ντιέγκο προϋποθέτει απεριόριστους πόρους που υπάρχουν μόνον στην φαντασία σου. Η δε θέση σου παρακάμπτει το βασικό ερώτημα: Ως χώρα έχουμε να διαχειριστούμε μια δοσμένη κατάσταση ΣΗΜΕΡΑ έχοντας επίσης δοσμένες δυνατότητες παρέμβασης, τι κάνουμε?
Το να γαμοσταυρίζουμε εκείνους που πήραν τις δύσκολες αποφάσεις και κάνουν την βρωμοδουλειά προστατεύοντας τελικά ΚΑΙ τα δικά μας προσωπικά μικροσυμφέροντα, ώστε να το παίζουμε μετά όλοι ανεξόδως ευαισθητοποιημένοι και ανθρωπιστές είναι ο εύκολος, και πλέον ανέντιμος ηθικά θα πρόσθετα, δρόμος.
-
Ποιας λαπιστικης;
Αυτή δεν είναι βρε συ λαπ η θέση σου? Οποιος δε την αμφισβητεί καθίσταται αυτομάτως, κατά εσένα, ρατσιστής και φασίστας αφού υπάγεται αυτοδικαίως στον κανόνα των "ακραίων επιλογών"?
Για αυτό λέω. Πως η λύση είναι είτε να τους δώσουμε προοπτικές να ζήσουν στην χώρα τους είτε να χάσουμε το δικό μας πολιτισμό και να γίνουμε οι χειρότεροι όλων κάνοντας πράξη ακραίες επιλογές.
Τι ακριβώς παρερμηνεύω?
Ξαναδιάβασε τι γράφω
Προφανώς έαν κάνουμε πράξη αυτά που λένε οι συμφορουμιτες θα χάσουμε τον πολιτισμό μας που τόσο θέλουμε να προασπίσουμε.
Οπότε η λύση είναι να σταθεροποιηθούν οι χώρες τους.
Και να δεχόμαστε οσους μπορούν να σηκώσουν οι οικονομίες της Ευρώπης. Και φυσικά όταν ένας άνθρωπος πνίγεται στην θάλασσα να τον βοηθάμε χωρίς να ρωτάμε τι και πώς. -
Σταμάτα να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα γιατί δε σε τιμά καθόλου, κεφάλαια έχει το κράτος πολλά αρκεί να κοπούν οι μίζες, οι απευθείας αναθέσεις, η μάσα, ο διορισμός στα κολλητάρια κτλ. Και προφανώς να κοιτάζουμε να μην κάνουμε ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών ή να ξεπουλάμε για 2 κιλά φυστίκια δημόσιες επιχειρήσεις. Οπότε αν θέλουμε έχουμε και παραέχουμε χρήματα και για δημόσια υγεία και για παιδεία και για μετανάστες. Επίσης μπορούμε να κόψουμε κωλαράκια σε όσους φοροδιαφεύγουν, ξεκινώντας φυσικά από τα μεγάλα κεφάλια αλλά κάτι μου λέει οτι κανένας δεν το θέλει αυτό.
Από εκεί και πέρα όπως είπα είμαι διατεθιμένος για τα παραπάνω να πληρώσω ένα μεγάλο πσοοστό του εισοδήματός μου, οπότε δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Να ξαπλώσω στη Βουλιαγμένης στο κέντρο του δρόμου μέχρι να με πάρουν σηκωτό;
Τέλος, αυτοί που παίρνουν τις "δύσκολες αποφάσεις" δλδ να κάνουν επιβεβαιωμένα pushbacks στο Αιγαίο το μόνο βέβαιο είναι οτι δεν προστατεύουν ούτε τα δικά μου συμφέροντα, ούτε της χώρας, ούτε των μεταναστών. -
τι κάνουμε?
Λες και δεν ξέρεις...
Εμπαναστατική εμπανάσταση.
Μετά τις διακοπές και τα μπάνια του Λαού όμως... -
-
οτι πιο ευκολο ειναι να μηδενιζεις τα παντα, να περιγραφεις τις δυνατοτητες της καθε κοινωνιας σαν πουτανα ολα και να νιβεις τα χερακια σου. και φυσικα να υπερασπιζεσαι το δικο σου το παιδι ενω του αλλουνου παρανομος μεταναστης και φουντο στη θαλασσα.
η μαιζωνετ ναναι καλα και η κουρσα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2