-
Καλά ντε, δεν στον είπαμε και καμπούρη τον γκόμενό σου!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά ντε, δεν στον είπαμε και καμπούρη τον γκόμενό σου!
Να μας ξανάρθεις!
-
Κλαιω! Μπα σε καλο σας! Μαστορας μην εισαι τοσο αγκρεσιβ με το παιδι. Τωρα μαλιστα που ως παιδι του χωριου εχει να μαζεψει και τα μηλα του.
-
Γελάει καλύτερα όποιος Νεοδημοκράτης χάνει τελευταία!
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κλαιω! Μπα σε καλο σας! Μαστορας μην εισαι τοσο αγκρεσιβ με το παιδι. Τωρα μαλιστα που ως παιδι του χωριου εχει να μαζεψει και τα μηλα του.
Έχουν αντοχές οι αριστεροί χρυσαυγίτες θα του περάσει
Βρε έτσι και δε βγεί ο #koulis_mono μετά τι δικαιολογίες θα έχετε που δε τον θέτε κιόλας
-
Είμαι σίγουρος πως κάθε φορά που γράφεις ένα post, κοιτάς τον καθρέφτη και λες "Τι είπα πάλι ο φούστης! Ζωγράφισα!"
-
Eνω αλλοι δεν το κανουν αυτο...
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είμαι σίγουρος πως κάθε φορά που γράφεις ένα post, κοιτάς τον καθρέφτη και λες "Τι είπα πάλι ο φούστης! Ζωγράφισα!"
Όλοι μαζί παιδιά, να βαστηξετε μέχρι την Ανάσταση...
-
Λείπουν οι
κουραδοκομαντος που τραβάνε όλο το λούκι... -
Τι εγινε βρε? Μπηκαμε σε προεκλογικη περιοδο? Τους δεικτες ανα χειρας και οποιον παρει... παντως μια και διαβασα λιγο πιο πανω κατι σε κουραδες, να θυμισω πως υπαρχει και το... "Με κλανιες δε βαφονται τα αβγα".
-
Ο αρχηγός "σου" (ξέρουμε, εσυ δεν έχεις καμία σχέση με το φόνο) τις μύρισε επιτέλους, γέμισε τον τόπο οπότε δεν μπορεί να κρύψει ο μηχανισμός τη μποχα του.
-
Εγω προσωπικα δεν εχω κανεναν δηλωσει για αρχηγο μου. Αλλο αν ολοκληρωτικοι σα και του λογου σου επιδιωκουν να τα λενε ετσι. Γιατι μονο ετσι σας βολευει ολους τους τραμπουκους. Να χωριζετε τους πολιτες σε εχθρους και φιλους. Αναλογα τη βολη σας.
-
Και εσάς τους "δημοκράτες" όταν δεν σας αρέσει η άλλη άποψη κοιτάτε πώς να μειώσετε τους άλλους νοητικά, με το "αν είναι από χωριό", αν και πώς/ποσο εργάζονται και άλλα τέτοια χαρωπά που (νομίζετε ότι) τροφοδοτούν το "ανώτερο" υπερεγω σας. Γιατί μονο αυτό σας μένει στο τέλος όταν το δικό σας ιδεολόγημα μπαζει από παντού.
Με τόση εργασία και προκοπή, "σε αντίθεση με εμάς τους τεμπέληδες" καθρέπτες θα έχεις μπόλικους. Κρατα λοιπον ένα χαρτάκι "Make Greece great again", χαμογελα, κορδωσου και θα δεις εναν Trumpουκο μουρλια!
-
Εγώ προσωπικά δεν έχω με κανέναν Νεοδημοκράτη.
Γιατί να έχω μίσος;
Να τους λυπάμαι ναι, λόγω των ...αριστερών αλτρουιστικων αισθημάτων.Οι Νεοδημοκράται είναι οι δήθεν αδιάφοροι που βρίζουν και φωνάζουν και λυσσάζουν και μας δείχνουν το ποιόν τους όταν χάνει το κόμμα δύναμη και εχθρεύονται όποιον τους κατηγορήσει τον αρχηγό.
-
Εγω και απο χωριο ειμαι αλλα και σημερις ακομη δουλευω απο το πρωι. Σορρυ κιολας που σας χαλω τη μανεστρα.
-
Και εμείς οι τεμπελεκπαιδευτικοι δουλέψαμε 10 καθαρές ώρες την Παρασκευή και 5 το "ιερό" Σάββατο, και χάρη στο διαδίκτυο σε 2 ωρίτσες θα κάνω μθμ ακόμα και την "ιεροτερη" Κυριακή. Πρώτη και τελευταία φορά που το "διαφημίζω", απλά να μη νιώθεις μόνος στο δουλειά, δουλειά δουλειά...
-
Πήλιο κι άλλοι νιώθουν λύπηση μιξαρισμένη με συμπάθεια για εσένα κι όχι δεν είναι αλληλέγγυοι Νεοδημοκράτες
Καλά είσαι σε σχέση με άλλους που τους θυμόμεθα όταν πηγαίνουμε για χοντρό..
-
Μίλησε μας κι άλλο για τον εαυτό σου Μάστορη, θα νιώσεις καλύτερα, κι ίσως κάποτε αποκολληθείς κι απ το πρωκτικό στάδιο!
-
Μίλησε μας κι άλλο για τον εαυτό σου Μάστορη, θα νιώσεις καλύτερα, κι ίσως κάποτε αποκολληθείς κι απ το πρωκτικό στάδιο!
#mono_pilios #mono_proktiko
Μάκια
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
#mono_pilios #mono_proktiko
Μάκια
Όχι, παρεξήγησες, αν θες πρωκτικό θα απευθυνθείς στον εραστή τον Κούλη όχι σε Πηλιουρίτες
Είπαμε, δεν τους μισούμε, τους αγαπάμε τους Νεοδημοκράτες, ακόμη και τους λυσσασμένους, αλλά όχι και να τους γα....με, εκτός κι αν πρόκειται για λαμέ ξανθές σε κάνα "Πάρτυ μωρή άρρωστη"!
Το πρωκτικό στάδιο κατά Φρόιντ εννοούσα το οποίο αποπνέουν τα λεγόμενα σου, όλο με μια τουαλέτα, ένα χοντρό κι ένα πρωκτό στο στόμα είσαι... εντάξει, koulis lover αλλά δεν χρειάζεται να τον σκέφτεσαι έτσι. Τουλάχιστον όχι δημόσια.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2