-
Εν μέρη συμφωνώ.
Η κατάσταση δεν είναι καλή στην γειτονιά μας. Οι αγορές ήταν αναγκαίες και πρέπει να γίνουν και άλλες κατά την άσχετη μεν άποψη μου καθώς δεν έχω καμία σχέση με αυτά παρά μονο ότι διαβάζω από σοβαρους αναλυτές στα sites. Απορώ μάλιστα που κάποιοι έχουν και τα ξέρουν και γράφουν κάτω στα σχόλια σε κάθε άρθρο. Λες και ο καθένας έχει κάποιο πλοίο και έχει εμπειρία.
Δηλαδή αυτό το κομμάτι πρέπει να είναι εθνικό και δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση. Στο κάτω κάτω τόσα δεκάδες δεκάδων δις έχουν φάει οι πάντες, τουλάχιστον αυτά τα δις έχουν προστιθέμενη αξία, την ασφαλεια και την τιμή της χώρας.Τεσπα στα άλλα τα έχω πει και εγώ. Έχουν φάει πολλοί με χρυσά κουτάλια από μικρούς μέχρι μεγάλους. Όλοι εκμεταλλεύτηκαν τις εποχές εκείνες και έγιναν κατι. Τότε όλοι όσοι είχαν μια προστιθέμενη αξία έκαναν περιουσίες και όσοι είχαν μυαλό την διατήρησαν ενώ άλλοι έψαχναν καλοπέραση.
Ο λαός ως υπάλληλοι και εργαζόμενο δεν δημιούργησε τα χρέη της χώρας. Δεν δημιουργεί χρέος στην χώρα ένας που εργάζεται και πληρώνει φόρους (έμμεσους, άμεσους) και ας έχει και κάποιο επίδομα. Τα επιδόματα και πάλι στην αγορά πέφτουν. Δεν καταστρέφεται μια χώρα με το να φροντίζει κάποιες κοινωνικές ομάδες. Έλεος.Η κακή διαχείριση και τα επιτόκια που επηρεάζονται από αυτην δημιουργούν κρίσεις και χρέος όπως και η προσπάθεια εξαγοράς ψήφων με αθρόες προσλήψεις για το πολυπόθητο μπόνους εδρών του κάθε κόμματος εξουσίας, μιας και οι πολιτικοί μας δεν μπορούν να συνεργαστούν στην βάση προγραμμάτων και πολιτικών. Είναι αδύνατον για τον εγωισμό και το εκλογικό τους ακροατήριο. Πόσες θεσμοθετημένες εκλογικές αναμετρήσεις έχουμε; Εθνικές, περιφερειακές, ευρωπαϊκές,δημοτικές. Σε κάθε μία προσπαθούν να εξαγοράσουν ψήφους.
Στο τέλος οταν κάτι πήγε στραβά τότε όλοι θυμήθηκαν τις εποχές του 80. Που και εκεί έγιναν σοβαρά λάθη πολιτικής αλλά ρε βαγκ όλο και όλο το χρέος της δεκαετίας τους 80 με σημερινή ισοτιμία ειναι 25 δις. Εμείς σήμερα δίνουμε 2 δις το μήνα σε επίδομα ρεύματος!!! Στην πανδημία δανειστηκαμε σχεδόν 50δις με πολύ χαμηλό όμως επιτόκιο, συγκριτικά με το 80. Να τα λέμε όλα σωστά!
Τεσπά βαρέθηκα να μιλάω για σχεδόν μισό αιώνα πίσω.
-
Βρε Λάπη να είχες προλάβει να φας από Πασόκ θα σε καταλάβαινα εν μέρει.. Τώρα όμως γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?
-
Βασανίζομαι που λέει και το γκράφιτι... χαχαχα
-
Εάν o Γυρος είχε ζήσει τα 80s σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια θα ήταν ο μόνος που θα έπιανε η TV του Κ29(HD) και θα καλούσε τον Τσακ Νόρις να δούνε ενημερωτικη εκπομπή με τον Χάρη Πασβαντιδη...
-
Ε;
Δεν κατάλαβα τίποτα.
Μόνο τον Τσάκ Νόρρις ξέρω
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα 500 εκ είναι λογικά η αρχή. Προφανώς αν το πρόγραμμα πετύχει θα συνεχίσει. Αρκεί να υπάρχουν λεφτά. Προς το παρόν (βάση και των ψηλότερων έμμεσων φόρων που πληρώνουμε βεβαίως) λεφτά υπάρχουν, ο προϋπολογισμός αντί προβλεπόμενου ελλείμματος στο τρίτο τρίμηνο έκλεισε με πλεόνασμα.
Θα δείξει λοιπόν πόσοι θα πληρούν τα κριτήρια και θα μπορέσουν να οφεληθουν. Εννοείται ότι στα χαρτιά, όπως λέει και ο lap φαίνεται πολύ καλό.Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κριτήρια. Κανονικά θα έπρεπε να βγει ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ και να έλεγε: "Δίνω σε κάθε πολίτη, σε κάθε άνθρωπο που ζει στην Ελλάδα 500 χιλιάρικα μετρητά χωρίς κριτήρια, χωρίς προϋποθέσεις. Από Δευτέρα περάστε από όποια τράπεζα θέλετε να εισπράξετε".
Φυσικά πάλι γκρίνια θα υπήρχε.
Κυβερνά Μητσοτάκης και ΝΔ, οπότε αυτό από μόνο του αρκεί για να υπάρχει γκρίνια.
Σαν την άλλη την Νοτοπούλου στην ΔΕΘ που έκατσε να την πει στον Πρύτανη του ΑΠΘ για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Ποια; Η Νοτοπούλου!! Ανησυχεί η Νοτοπούλου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έλεος!!!! Όχι άλλο κάρβουνο!!!!!!!Όχι άλλες κομματοσκυλούδες!!!!!Από την άλλη σκέφτομαι.
Εγώ έχω επιτόκιο για το στεγαστικό 4% και τώρα λένε ότι κάποιοι θα έχουν 1%... Αυτά είναι...Θα αρχίσω να γκρινιάζω και εγώ.
Άθλια κυβέρνηση ουστ!!!!! Στεγαστικά σε όλους με επιτόκιο 1% και 500 χιλιάρικα μετρητά σε όλους!!!!! -
Να, αυτά πρέπει να κάνει ο Ανδρουλατσης Γυρε, να μαζεύει τη νεολαία σε πολιτιστικά κεντρα (όπως τα εννοούσε ο Γιαννόπουλος*) να την κερνάει περγαμόντο από το κτήμα του Κουρή για έξτρα βιταμίνες, να δείχνει φωτογραφίες με βουλευτικές Lancia Thema και SAAB 9000 και για ξελαφρωμα uncensored VHS της Στάη
από μπάνια στην Ελούντα.Με λίγα λόγια αΒλη* πολιτιστική κληρονομιά που λέει και ο δήμαρχος του αγαπητού Πηλιου...
-
-
Για δείτε κάτι πράγματα...αλλά είπαμε, εγώ είμαι ο άθλιος που ζητάω να
καλυψουμε τον κώλο μαςέχουμε εθνική στρατηγική αφού η Ούρσουλα τα έκανε σκατα στα μούτρα της, όχι ότι ο Κούλης δεν τα χειροτέρεψε με το καλημέρα με τις εμμονές του.ΥΓ: Βρε "κιορατά" Γυρε , σε φαντάζομαι να κάνεις μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι Κουλοσπιτου με αρνητικό επιτόκιο ακούγοντας Καρμινα Μπουρανα και κοιμάμαι ήσυχος σκεπτόμενος ότι ακόμα και όταν εμείς γίνουμε αστροσκονη που έλεγε ο θείος Τράγκας η χώρα θα έχει συνέχεια και ο Πάνορμος θα διαψευστεί αφού το "Ελλαδεξ Εξπρές" θα ταξιδεύει αγέρωχο δαμάζοντας τα κύματα της ιστορίας!
-
Χαχαχα
Εγώ βλέπω τώρα στην τηλεόραση τον Αλέξη. Την ώρα που ανακοινώνει το οικονομικό του πρόγραμμα πίσω το φόντο είναι καταπράσινο!!!
-
Εάν κουνήθηκε το φωτιστικό σου δεν είναι τίποτα, απλά χοροπηδησα στο άκουσμα του 51% της ΔΕΗ στο δημόσιο...
(Για το καλό της ηλεχχχχτροκινησης πάντα, να δούμε χαρά στα σκέλια μας και να επιτα με αξιοπρέπεια)
-
Τα 10000 ευρώ αφορολογητο; Το ακουσες;
-
"Λαρωσε Θωμά", θα ακολουθήσει οργανωμένη ομοβροντία/"deja vu Θέσ/κης '14". Άλλωστε θα έχουν ακούσει από πριν και θα έχουν μελετήσει την αντίδραση τους.
-
Τα 10.000.000 λαθρομουσλιμια τα ανακοίνωσε ή έχει κρυφή ατζέντα;;;;
-
Εδώ και ένα έτος πρέπει να έχουν προσλάβει εταιρία για το image maker.
Οι χρωματισμοι, τα πλάνα, είναι έτη φωτός πιο καλά από ότι παλιά..
Ιδιωτική παραγωγή ηλεκτρικού από ΑΠΕ. Τι εννοεί; Αυτό εμένα με ενδιαφέρει. Άσχετα αν δεν έχω μονοκατοικία, ηλεκτρικό αυτοκίνητο και λεφτά. Μα είμαι φοβερός!!!
Αυτό για μια δημόσια τράπεζα, με βρίσκει σύμφωνο. Πρέπει τουλάχιστον μία να είναι δημόσια. Να δίνει σωστά επιτόκια, να υπάρχει ευκολία σε δάνεια μιρκων επιχειρήσεων και κατοικίας
-
Γι'αυτο Γυρε πιάσε την παλαβή με το μαλλί pulp fiction απ' τα Lidl, κοπάνα την πάνω στον (ξε)Μπλεγμένο και οξω από την πόρτα...
Καλά αύριο θα πέσει το γέλιο. Ο Άδωνις θα έχει ήδη ξεκινήσει φωνητικές ασκήσεις. Η Ευγενία θα σπρώχνει το πιάνο της από το μπαλκόνι για να το ρίξει στον κάλο του
εγκεφαλου;;;μικρού του δακτυλακιου... -
Το πακέτο για τις μητέρες είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Ιδιαίτερα για αυτές του ιδιωτικού τομέα. Υπάρχει μεγάλη ανισορροπία μεταξύ δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων. Ένα από τους λόγους που πολλές γυναίκες θέλουν να μπουν στο δημόσιο είναι τα επιδόματα και οι ευκολίες για τις νέες μητέρες.
-
Ήδη παρατηρείται ωορρηξία σε 80χρονες...
(Το συγκεκριμένο άνετα θα το έγραφε ένα μπλουτρολ και...ΔΕΝ θα ήταν αθλιότητα!)
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απλα τραγικος Δ. Μπορει το κειμενο που θελεις να διαβασουμε να ειναι οτιδηποτε απο κακο εως αριστο. Τα δικα σου λογια αναδυουν αθλιοτητα.
Τραγικος είσαι και φαίνεσαι, μειγμα Πέτσα και Καιριδη.
Απλα τραγικος. Οτι παπατζα και να γραψεις αν δεν εχει λιγο απο το αρωματακι που αναδυεις δε γινεται.
-
Το ποιος "βρωμάει" άστο. Συνέχισε έτσι να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε τελικά.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2