-
Τι σε εκνευριζει ρε καταιγιδα.;;;;
Καθομαστε τρεις μαντραχαλοι χωρις γνωσεις και προαπαθουμε να το παιξουμε δικαστικοι...
Ουτε τους νομους ξερουμε, ουτε να τους ερμηνευουμε συμφωνα με αλλες διαταξεις των σχετικων δικαιων....τωρα διαπιστωσα οτι υπαρχει νεο νομοσχεδιο του 2016 που ενσωματωνει ευρωπαϊκη οδηγια....το πρωι ουτε που το ξερα και νομιζα οτι το νεοτερο ηταν του 2014 και οχι του 2005 που ειπες.
Μετα διαβασα οτι τα τοπικα νομοσχεδια πρεπει να εναρμονιζονται με αρχες του διεθνους δικαιου περι ανθρωπινων δικαιωματων. Δεν ξερω αν τα ανθρωπινα δικαιωματα επιφερουν ποινες στις χωρες που δεν τα ακοκουθουν.
Αρα τι να πουμε;;;..
Θεωρω πως αν υπαρχει ειδικος στο μεταναστευτικο δικαιο και στο διεθνες δικαιο ας μας ενημερωσει.
Βαλε αν θες την τεκμηριωση καποιου ειδικου....καποια πηγη.....
Εμεις τωρα να καθομαστε να το παιζουμε ειδικοι, να πεταμε αρθρα νομων που ουτε να τα ερμηνεσουμε μπορουμε διοτι δεν γνωριζουμε απο το σχετικο δικαιο.....ειναι αστειο. Ερμηνεια δεν σημαινει να καταλαβεις το τι λεει ατα ελληνικα αλλα πως καθετε το αρθρο γενικως μεσα σε ενα δικαιο και τις αρχες αυτού. Σε καθε περιπτωση μαλιστα ενεργοποιηται διαφορετικο αρθρο λόγω ερμηνιων... Αν τα λεω σωστα δηλαδη.....
Οχι για καποιο άλλο λογο, αλλά γιατί θα βγει ενα αποτελεσμα το οποιο μπορει να ειναι λαθος...και να εχουμε λαθος ενημερωση.....αν θελετε παιξτε τον δικαστη... δεν σας κραταω...
-
Τι σε εκνευριζει ρε καταιγιδα.;;;;
Καθομαστε τρεις μαντραχαλοι χωρις γνωσεις και προαπαθουμε να το παιξουμε δικαστικοι...
Ουτε τους νομους ξερουμε, ουτε να τους ερμηνευουμε συμφωνα με αλλες διαταξεις των σχετικων δικαιων....τωρα διαπιστωσα οτι υπαρχει νεο νομοσχεδιο του 2016 που ενσωματωνει ευρωπαϊκη οδηγια....το πρωι ουτε που το ξερα και νομιζα οτι το νεοτερο ηταν του 2014 και οχι του 2005 που ειπες.
...
Συνειδητοποίησε ότι γράφουμε σε φόρουμ και θα συνεχίσουμε να γράφουμε ανάλογα το θέμα. Δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε απόψεις επειδή εσύ θεωρείς ότι δικαίωμα στο γραπτό λόγο έχουν μόνο αυτοί που εσύ θεωρείς ειδικούς.
Όποιος θέλει να γράψει ως ειδικός ή επιστήμονας και να κάνει αντίστοιχο γραπτό διάλογο/αντιπαράθεση μπορεί να πάει στην επιστημονική του κοινότητα και να αντιπαρατεθεί με τους συναδέλφους του.
Το φόρουμ των 4Τροχών ήταν και είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων για όλους τους ανθρώπους και ειδικότερα η ενότητα του Αντίλογου, που στην ουσία είναι ένα διαδικτυακό 'καφενείο'.
-
Για όσους νομίζουν ότι η ΧΑ εξέλειπε της ελληνικής πολιτικής σκηνής...την αντικαθιστά επάξια ο ΣΥΡΙΖΑ...
Όσοι είχαμε το μυαλό μας στη θέση του τα περιμέναμε αυτά πολλούς μήνες πρίν, θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον το 25% από το 31.5% του Σύριζα δεν θα τους ακολουθήσει στον κατήφορο, η συμπεριφορά τους είναι άκρως φασιστική, το δόγμα του **όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας **βρίσκει την εφαρμογή του εδώ στο 100%.
Σήμερα είναι η ώρα οι ψηφοφόροι του Σύριζα να κάνουν την αυτοκριτική τους. Να καταλάβουν ότι θα δούμε και πολύ χειρότερα, ο Σύριζα είχε 5 χρόνια στη διάθεση του, είχε το χρήμα, τα υλικά και τη θέληση να στήσει ένα παρακρατικό στρατό, αυτό είναι η αρχή, καιρός είναι να ξυπνήσει το κράτος και να δει με τι έχει να κάνει, πολύ σύντομα θα δούμε μαζί με τον στρατό του Σύριζα να συμπλέουν και μετανάστες που πήραν χαρτιά και λεφτά από τον Σύριζα όταν ήταν στην εξουσία, και μετά περιμένω να δω τι θα λένε όσοι απαντούσαν = σιγά μην έχουμε προβλήματα με τους κακόμοιρους τους πεινασμένους τους μετανάστες
-
Κρίμα να μην είχε τον Ιούλιο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ στοίχημα για το αν θα γίνουν επεισόδια,απεργίες/εβδομάδα,καταλήψεις κ.τ.λ. μέσα στο πρώτο 6μηνο διακυβέρνησης της ΝΔ. Να ποντάραμε,να κερδίζαμε και κανένα φράγκο στην τελική...
Θα μου πεις βέβαια τι απόδοση να έδινε... κανένα σκοτωμένο 1,01 (όσο η φετινή Λίβερπουλ να κερδίσει τη Θύελλα Ραφήνας)
-
Κρίμα να μην είχε τον Ιούλιο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ στοίχημα για το αν θα γίνουν επεισόδια,απεργίες/εβδομάδα,καταλήψεις κ.τ.λ. μέσα στο πρώτο 6μηνο διακυβέρνησης της ΝΔ. Να ποντάραμε,να κερδίζαμε και κανένα φράγκο στην τελική...
Θα μου πεις βέβαια τι απόδοση να έδινε... κανένα σκοτωμένο 1,01 (όσο η φετινή Λίβερπουλ να κερδίσει τη Θύελλα Ραφήνας)
Στο ΠΛΕΥΡΗΣ - ΕΞΑΡΧΕΙΑ, τί απόδοση δίνει άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό;
-
Καταιγιδα μη θυμωνεις...το ειπες και μονος σου .
Τις αποψεις μας.....
Συμφωνω και το αυτο λεω και εγω.
Εσυ και καποιοι αλλοι προσπαθησατε οχι να πειτε την αποψη σας αλλα να βγαλετε τεχνικη ερμηνια και συμφωνα με αυτην να στηριξετε την αποψη σας.
Σωστη ως σκεψη (το να στηριζεις την αποψη σου σε τεχνικα αποτελεσματα) αλλα ελα ντε που κανεις δεν μπορει να το κανει εδω μεσα αυτο. Να βγαλει τεχνικη αναλυση.
Για αυτο ειπα αντι να βαλουμε αρθρα νομων και να το παιζουμε δικηγοροι, καλυτερα να βαλουμε ως πηγη τους ιδιους τους δικηγορους να τα αναλυουν.
Εχει μεγαλη διαφορα αυτο.
Κουλαρε, θυμωσες για κατι το οποιο ειναι λογικο και το ξερεις...εδω ο αλλος ακυρωνει σπουδες αλλων γιατι δεν του αρεσει η αποψη τους και οταν αντιδρω σου φαινεται παραξενο και πως χανω το δικιο μου.
Σε καθε περιπτωση κανε οτι θελεις...απλα το αποτελεσμα ενδεχεται να ειναι λανθασμενο και η κουβεντα να στηριχθει σε λαθος συμπερασματα...μαλιστα καποιοι εδω μεσα να φανατιστουν με τα οποια λαθος συμπερασματα και να εχουμε στιγμες απειρου καλλους.
-
Επιβεβαιωνεις καθε μερα αυτο που λεει ολο το forum πισω απο τη πλατη σου.
Σου εχω πει μην ασχολεισαι μαζι μου... δεν με ενδιαφερεις ως μελος
-
Καταιγιδα μη θυμωνεις...το ειπες και μονος σου .
Τις αποψεις μας.....
Συμφωνω και το αυτο λεω και εγω.
Εσυ και καποιοι αλλοι προσπαθησατε οχι να πειτε την αποψη σας αλλα να βγαλετε τεχνικη ερμηνια και συμφωνα με αυτην να στηριξετε την αποψη σας.
Σωστη ως σκεψη (το να στηριζεις την αποψη σου σε τεχνικα αποτελεσματα) αλλα ελα ντε που κανεις δεν μπορει να το κανει εδω μεσα αυτο. Να βγαλει τεχνικη αναλυση.
Για αυτο ειπα αντι να βαλουμε αρθρα νομων και να το παιζουμε δικηγοροι, καλυτερα να βαλουμε ως πηγη τους ιδιους τους δικηγορους να τα αναλυουν.
Εχει μεγαλη διαφορα αυτο.
Κουλαρε, θυμωσες για κατι το οποιο ειναι λογικο και το ξερεις...εδω ο αλλος ακυρωνει σπουδες αλλων γιατι δεν του αρεσει η αποψη τους και οταν αντιδρω σου φαινεται παραξενο και πως χανω το δικιο μου.
Σε καθε περιπτωση κανε οτι θελεις...απλα το αποτελεσμα ενδεχεται να ειναι λανθασμενο και η κουβεντα να στηριχθει σε λαθος συμπερασματα...μαλιστα καποιοι εδω μεσα να φανατιστουν με τα οποια λαθος συμπερασματα και να εχουμε στιγμες απειρου καλλους.
Παίχτη μου αυτά που γράφεις να ισχύουν και για σένα; ok; Όχι μόνο για τους άλλους.
Και επίσης επέτρεψε και στα άλλα μέλη να σχηματίσουν άποψη για σένα και για τα δικά σου γραπτά. Όπως για παράδειγμα έχω κάνει εγώ εδώ και πολύ καιρό. Μην βλέπεις που δεν εκφράζομαι επί προσωπικού. Παρόλο αυτά θα το ξαναγράψω άλλη μία φορά. Αν διαπιστώσω ότι ένα μέλος μας δουλεύει ψιλό γαζί, με βάση τα γραπτά του, κάποια στιγμή θα το αναφέρω. Καλή η κοροϊδία αλλά μέχρι ένα σημείο.
Και για να το κλείνουμε το θέμα, εγώ ανέφερα νόμο του κράτους, που μάλλον είναι ακόμη σε ισχύ. Πουθενά δεν ερμήνευσα κάτι περί του νόμου αυτού και εξαρχής ανέφερα ότι δεν είμαι νομικός.
Δεν παρέθεσα κάποιο άρθρο που να επιχειρεί να δώσει ερμηνεία σε θέματα του μεταναστευτικού και δεν με ενδιαφέρουν οι ερμηνείες που δίνουν διάφοροι άγνωστοι. Μου αρκεί ο νόμος που είναι επίσημο κείμενο του κράτους.
-
Σωστή η τοποθέτηση του Μακρόν, δείχνει να συνειδητοποιεί κινδύνους για τους οποίους εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα
-
Σωστή η τοποθέτηση του Μακρόν, δείχνει να συνειδητοποιεί κινδύνους για τους οποίους εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα
Για το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ υπάρχουν πολλές γκρίνιες εδώ και χρόνια αλλά το ΝΑΤΟ ( ΟΙ ΗΠΑ ) η Γερμανία, μέχρι χτές και η Γαλλία και όσοι έχουν εμπορικά συμφέροντα στην Τουρκία σφυρίζουν αδιάφορα.
Σήμερα ήταν ο Πομπέο στη Μέρκελ η οποία είπε ότι το ΝΑΤΟ είναι αφάλεια, ο Μακρόν έχει άδικο κλπ σαχλαμάρες, επικίνδυνες ωστόσο, που έχουμε βαρεθεί να ακούμε, αε μην ξεχνάμε και τις κατά καιρούς δηλώσεις του Στόλτενμπερκ που στην ουσία είναι υπέρ της Τουρκίας.
ο Μακρόν έχει δίκηο όταν λέει ότι το ΝΑΤΟ είναι εγκεφαλικά νεκρό, η Ερντογάν έχει σηκώσει πολύ τον πήχυ των εκβιασμών, σήμερα είπε να μην σας νοιάζει τι θα κάνουμε στην Κύπρο, θα ακολουθήσουμε το δρόμο μας, δηλαδή ετοιμάζεται να την πάρει ολόκληρη στην πρώτη ευκαιρία.
Είναι ο παγκόσμιος τρομοκράτης πλέον και καλά θα κάνουν αυτοί που πρέπει και μπορούν να τον φρενάρουν πριν είναι αργά, έχει 734 τζιχαντιστές με Ευρωπαικά διαβατήρια και ήδη άρχισε να τους στέλνει στην Ευρώπη γιατί θύμωσε που η Ε.Ε είπε ότι θα πάρει μέτρα εναντίον της Τουρκίας, σιγά παιδιά μη σκίσετε κανένα καλτσόν. πιό σιγά, μην κάνετε έτσι απότομα τις ανακοινώσεις σας γιατί ο τούρκος δεν αντέχει άλλο γέλιο, πόνεσε η κοιλιά του..
Αύριο θα του δώσει patriot και F-35 ο Τράμπ και όλα μια χαρά, ακόμα πιο ψηλά ο πήχυς των απαιτήσεων, ακόμα περισσότερες απειλές σε Κύπρο και Ελλάδα, και να δούμε τι θα δούμε στο τέλος γιατί όταν βλέπεις την ΕΝΙ και την TOTAL να φεύγουν - προσωρινά - για λίγους μήνες από το οικόπεδο 7 κάτι ξέρουν και δεν θέλουν να εμπλακούν, μπορεί να τους είπε ο τούρκος θα κάνω ντού στην Κύπρο και θα σας ανανεώσω εγώ τα συμβόλαια, και μετά ανρωτιέσαι τι θέλει να πει ο Μακρόν και αν τα εννοεί.
-
Τα επόμενα μέτρα των Ευρωπαίων κατά της Τουρκίας θα είναι τόσο αύτηρά που θα προσθέσουν και ένα emoji στο τέλος...
-
Επειδή τα ελληνοτουρκικά θέλουν άλλη αντίληψη από αυτή που έχουμε αυτούς τους καιρούς και σωστά έχουμε , αλλά και θέλουν μακροχρόνιο σχεδιασμό , εμείς αυτή την εποχή παίζουμε άμυνα και καθυστερήσεις . Δεν γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο .
Οσο για την Κύπρο και εκεί πρέπει κάποτε να σοβαρευτούν οι πολιτικοί και οι πολίτες και να καταλάβουν το αυτονόητο .
Αλλά εδώ δεν έχουν ξεκαθαρίσει στην συλλογική τους μνήμη τι λάθη έκαναν από το 1955 μέχρι σήμερα .
Θα γυρίσω στην εσωτερική πολιτική .
Τον Τσίπρα τον θεωρώ Ηγέτη . Γιατί πραγματικά ασκεί πολιτική και παίρνει αποφάσεις και είναι και αδίστακτος .
Δεν καταλαβαίνω όμως τι κάνει τώρα στο κόμμα του , εκτός αν έχει κάποιο σχεδιασμό που θα τον δούμε στο μέλλον .
Αυτή την στιγμή αφήνει να κάνει κουμάντο το παλιό 3 % επικουρούμενο από γελοίους τύπους σαν τον ραγκούση .
Ισως να μην αισθάνεται πολιτικά ισχυρός μετά την ήττα στις εκλογές και θέλει να αφήσει τους άλλους να εκτεθούν , γιατί με αυτά που κάνουν στα πανεπιστήμια και γενικότερα , μόνο από την ανταρσύα μπορούν να πάρουν ψήφους .
Αντίθετα , τον κόσμο που θα τον έβλεπε ως νέο πασοκ , που θα ήταν και καθαρό , τώρα αυτόν τον κόσμο τον έχει μπερδέψει και επειδή και ο Κυριάκος πηγαίνει προς το κέντρο και οι πασόκοι είναι σε διάλυση , με μπερδεύει αυτό που γίνεται .
Κάνει αβάντα στον Κυριάκο ? Ετοιμάζεται να την κάνει από τον Σύριζα κάνοντας νέο κόμμα ? Εχουν βάση αυτά που λέγονται περί συγκυβέρνησης στο μέλλον λόγω του μεταναστευτικού , αν χάσει βουλευτές ο Κυριάκος από την βόρεια Ελλάδα ?
-
@Καταιγιδα
Δεν σας κοβει κανεις οπως φανταζεσαι, αντιθετως πολλες φορες εγω κοβομαι οταν λεω κατι πολυ λογικο... απο φαντασιωσεις και ακραιες αποψεις. Τοτε δεν λειτουργει ο ελευθερος λογος.
Δεν ξερω τι προσπαθεις να κανεις με το να χαρακτηριζεις τον αντιλογο που αρθρωνω και την κριτικη ως προσπαθεια να σε φιμώσω.
ΞΑΝΑΛΕΩ οτι κανεις τεχνικη αναλυση οταν ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ.
Αν εχεις καποια σχεση με τα νομικά τοτε πάσο, θα ακουσω σοβαρα οτι μου λες.
Εσυ ομως λες πως δεν εχεις σχεση με τα νομικά
Συνεπως, ενδεχεται να κανεις λαθος....οπως επισης και ολοι εμεις δεν μπορουμε να αρθωσουμε αντιλογο διοτι δεν ειμαστε ουτε και εμεις ειδικοι και σχετικοι με τα νομικά
Και σου προτεινω να ποσταρεις οποιο λινκ γουσταρεις αλλα απο ειδικους....ωστε να συμβαλλεις στη κουβεντα, να μαθουμε και εμεις.
Λοιπον, επειδη βρισκεις παράλογο αυτό που σου ζητω και όπως φαινεται συμφωνουν και αλλοι μαζι σου, τοτε μαζι σας και εγω .... εχετε δικιο ολοι σας.
Θέλω να κανεις αναλυση του νομικου πλαισιου....περιμενω την ερμηνεια σου καθως και την παραθεση ολων των σχετικων αρθρων και των σχετικων νομοθεσιων με το θεμα αυτο, καθως και αποφασεις ανωτατων δικαστηριων που παραγουν νομολογια.
Θελω να μαθω και εγω, περιμενω
-
Μια εικόνα 'εκ των έσω'
Προτρέπω όσους νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κοινωνική πολιτική να δουν το γράφημα περί της φτώχειας. Που το έχω βάλει από άλλη πηγή αλλά εδώ είναι από τον Μπαξεβάνη
https://www.koutipandoras.gr/article/h-elliniki-krisi-mesa-apo-toys-arithmoys
Μπας και κατανοήσουμε ότι το να μοιράζεις λεφτά δεξιά και αριστερά δεν καταπολεμάς τίποτα. Και τα γνωστλα ερωτήματα:
-
Φορολογηθήκαμε παραπάνω;
-
Ναι
-
Δόθηκαν από την φορολογία μας επιδόματα εδώ κι εκεί;
-
Ναι
-
Γιατί τότε η φτώχεια έπεσε μόνο με ένα πενιχρό 3% και μάλιστα μόνο μέσα στο 2018?
Πέραν των αναλύσεων και των βαθυστόχαστων καμπυλών υπάρχει πάντα η σκληρή πραγματικότητα. Η οποία λέει ότι (προφανώς) τα χρήματα μοιράστηκαν με μη στοχευμένο τρόπο επί δικαίων και αδίκων ελπίζοντας ότι κάποια από αυτά θα φτάσουν και εκεί που πρέπει (αντί να φτάσουν μόνο εκεί που πρέπει τα περισσότερα).
Κατά τα άλλα υπάρχουν ακόμη ΣΥΡΙΖΑίοι που αναρωτιούνται γιατί έχασαν τις εκλογές (όπως λέει και ο criu από πάνω ούτε την ζημιά που τους έχει κάνει η στήριξη σε πάσης φύσεως ταραξίες καταλαβαίνουν).
Περί της κυβερνήσεως βέβαια, να ξαναγράψω άλλη μια φορά (το έχω γράψει 4-5) ότι η ελάφρυνση σε μεσαίων εισοδημάτων μισθωτούς είναι αμελητέα γεγονός για το οποίο πλείστοι ημών των κορόιδων ρίχνουμε ήδη μια μεγαλοπρεπή μούντζα.
-
-
Όταν δεν είμαστε ειδικοί σε κάποιο θέμα απαγορεύεται να έχουμε κρίση και άποψη ακόμα και αν το θέμα βγάζει μάτι, όπως πχ οι χτεσινές και σημερινές δηλώσεις βουλευτών του Σύριζα, + κάτι δειλά ψελλίσματα από βουλευτές του ΚΙΝΑΛ + απόψεις καθηγητών και πρυτάνεων που είναι ξεδιάντροπα υπέρ του μπάχαλου και μόνο γέλια προκαλούν οι αστείες δικαιολογίες τους και σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να τους πληρώνουμε σαν βουλευτές που τους δώσαμε και ασυλία, τόσο κουτούς, μικρόνοες και άκαμπτους ανθρώπους, προβλήματα που είναι λυμένα εδώ και 100 χρόνια σε άλλες κοινωνίες που τις επικαλούμαστε μόνο όταν μας συμφέρει, εδώ ακόμα όχι μόνο το συζητάμε αλλά όποτε κάτσει η φάση καίμε και την πρωτεύουσα.
45 χρόνια μπάχαλο και έχουμε όλοι εθιστεί και δεν δεχόμαστε ότι η ανομία, ο φόβος φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού πρέπει κάποτε να τελειώσει, αλλάξαμε αιώνα και οι μπαχαλάκηδες, οι παραβατικοί, και οι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου δεν έχουν θέσει μέσα στα πανεπιστήμια, αυτό είναι εκ των ουκ άνευ και όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο είναι εκτός λογικής το λιγότερο, όπως και όσοι υποστηρίζουν το άσυλο το κάνουν για την διατήρηση της ανομίας.
Τη λύση δεν θα την δώσει η αστυνομία, τη λύση θα την δώσουν τα ίδια τα πανεπιστήμια με την αρωγή της αστυνομίας και μόλις καθαρίσει ο τόπος θα πρέπει να βρούνε δικές τους λύσεις περιφρούρησης για την άσκηση των πανεπιστημιακών τους καθηκόντων άπαντες, τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού από όπου και αν προέρχονται, αυτές οι καταστάσεις προέρχονται από μειοψηφίες, μειοψηφίες φοιτητών και καθηγητών που κάνουν άλλοτε τα στραβά μάτια από φόβο και άλλοτε γιατί οι ιδέες τους συμπλέουν αν δεν προέρχονται ενίοτε και από αυτούς και από τα γνωστά κόμματα του μπάχαλου που κατευθύνουν όλους αυτούς.,
-
ΞΑΝΑΛΕΩ οτι κανεις τεχνικη αναλυση οταν ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ.
Αν εχεις καποια σχεση με τα νομικά τοτε πάσο, θα ακουσω σοβαρα οτι μου λες.
Εσυ ομως λες πως δεν εχεις σχεση με τα νομικά
Συνεπως, ενδεχεται να κανεις λαθος....οπως επισης και ολοι εμεις δεν μπορουμε να αρθωσουμε αντιλογο διοτι δεν ειμαστε ουτε και εμεις ειδικοι και σχετικοι με τα νομικά
Και σου προτεινω να ποσταρεις οποιο λινκ γουσταρεις αλλα απο ειδικους....ωστε να συμβαλλεις στη κουβεντα, να μαθουμε και εμεις.
Λοιπον, επειδη βρισκεις παράλογο αυτό που σου ζητω και όπως φαινεται συμφωνουν και αλλοι μαζι σου, τοτε μαζι σας και εγω .... εχετε δικιο ολοι σας.
Κύριοι του φόρουμ, ο ειδικός αποφάνθηκε.
Επειδή μάλιστα βρισκόμαστε σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, κλειδώστε το μαγαζί ή τέλος πάντων να γράφουν μόνο οι μηχανικοί αυτοκινήτων σχόλια, τεχνικές αναλύσεις κτλπ κτλπ.
Κλειδώστε τα τεχνικά θέματα. Δεν έχει νόημα να υπάρχει. Δεν μπορεί να γράψει κανένας αν δεν είναι μηχανικός αυτοκινήτων.-
Είναι τόσο απλά τα πράγματα...
Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι της διαχείρισης;
-
Fiverg μπαινεις σε λαθος νερα πας να εξηγησεις πραγματα παραβλεποντας πολλους παραμετρους που τρεχουν ταυτοχρονα.
Η ευκοοη απαντηση ειναι οτι εχεις μειωση 1,5 ευρω το μηνα στα βαρη που σε βαραίνουν. Ακομα και με αλλη κυβερνηση χρηματα που θα ηταν δικα σου πανε σε επιδοματα. Αυτο θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις πριν πεις οτι πεις. Θα περασουν παρα πολλα ετη μεχρι να δεις ελάφρυνση....ακου που σου λεω, το 40%της κοινωνιας μας ζει σε ακραια φτωχεια, θα περασουν πολλα ετη μεχρι το ποσοστο αυτο να φτασει σε λογικα νουμερα.
Εισαατε τρεις τυπαδες εδω που πραγματικα εχετε χασει τη σοβαροτητα σας.
Σας ξαναλεω οτι δεν ειστε ειδικοι και επιχειρείτε αναλυσεις ειδικων...
Και ΕΙΠΑ αν θελετε πειτε την αποψη σας ελευθερα, ΕΙΔΑΛΛΩΣ να θελετε να κανετε μονοι σας τεχνικη αναλυση και να αναφερετε τεκμηρειωση βαλτε καλυτερα καποιον ειδικο...διοτι το πιθανοτερο ειναι να πειτε μπουρδες
Και αντε καποιοι εχουν το ακαταλογιστο στο forum, καθως εχουν αποψη επιστημονικη για τα παντα.
Καποιοι με το να προσπαθειτε να μου τη πειτε και να πεταξετε την εξυπναδα σας σε κατι που επρεπε να το θεωρειτε λογικο, ξερετε τι κανετε;;; κανετε δυσφήμηση του εαυτου σας, αυτοι που σας διαβαζουν καταλαβανουν αρκετα....αν το πιάσατε το πιασατε αν οχι...δεν πειραζει
-
Pgs θα το πω τελευτια φορα μην ασχολεισαι με εμενα......
Στο λεω ξανα ευγενικα μην ασχολεισαι μαζι μου, μη κανεις quoting
-
Οι ιδιοι το λετε....λεει ο ανθρωπος δεν ειμαι νομικος αλλα παρ ολα αυτα θα βαλω αρθρα...που τελικα δεν ειναι επικαιρα διοτι υπαρχουν νεοτερα αναθεωρημενα.
Αρα εχει κανει ηδη το πρωτο λαθος....
Για αυτο.
Στο λεω ξανα, μην ασχολεισαι μαζι μου....δεν σε θεωρω σοβαρο μελος.
-
Εισαατε τρεις τυπαδες εδω που πραγματικα εχετε χασει τη σοβαροτητα σας.
Tρ'ια πουλάκια κάθονταν και χάζευαν τη βρόχα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2