-
Δευτερο στην κατηγορία, με πρωτο το παλιο 2008! Λογικο αφου το προηγουμενο ηταν περισσοτερο σαν SW και οχι ακριβως SUV.
Παντως μπραβο και στη προηγουμενη πλατφορμα που στο τελος της ζωης της εδινε και δινει αυτοκίνητα με πολυ καλα χαρακτηριστικά.
Allure μαλλον αφου φοραει 215/60/17'.
-
Στο 3 aircross το facelift θα γίνει του χρόνου , όχι φέτος και μέχρι τότε μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά . Σίγουρα είναι σε χαμηλότερη κλάση από το 2008 και το 5 και τα άλλα , όμως μην ξεχνάμε ότι έχει από τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία , ελάχιστα ίσως υπολείπεται από το 2008 , αλλά υπάρχει και μεγάλη διαφορά τιμής . Τουλάχιστον 3000 € , ενώ έχει και λογικές τιμές στα αυτόματα κιβώτια και μάλιστα με καλό εξοπλισμό .
Το 3 και το 5 aircross έχουν προσφορά αυτή την εποχή για ανταλλαγή ή και γενικότερα 1000 και 1500 € αντίστοιχα . Το Grandland έχει 1500-2000 στην βενζίνη λιγότερη στο ντίζελ .
Το μειονέκτημα του είναι ότι δεν έχει όπως και το 3008 που είναι μοντέλα του 2017 καθόλου τα συστήματα ασφαλείας όπως το αυτόματο φρενάρισμα στον βασικό εξοπλισμό και μπαίνουν μόνο στις τρίτες εκδόσεις και σαν έξτρα στις δεύτερες .
Αντίθετα το 3 και το 5 αιρκρός , όπως και το 2008 τα έχουν από τις βασικές εκδόσεις και στις πλούσιες έχουν τα πιο εξελιγμένα .
Η έκδοση φηλ του 5 έχει πολλά πράγματα , του λείπουν τα λέντ και το νάβι , αλλά στην τιμή που βγαίνει δεν έχει αντίπαλο .
-
Ίσως φταίει το ότι δοκίμασα την GT line του 2008 με τις πράσινες ραφές κτλ και την μεσαία (premium) του xceed. Τα 2 μοντέλα είναι πάρα πολύ κοντά γενικά σε όλα. Φυσικά καλύτερο και των 2 είναι το proceed GT line αλλά είπαμε ότι θέλουμε suv.
-
Προφανέστατα και το 2008 έχει ανώτερη ποιότητα εσωτερικού απ΄ το Xceed, τόσο σε υλικά όσο και σε συναρμογή και ανεξάρτητα από τις εκδόσεις. Προφανώς στην κορυφαία GT-line απλά μεγαλώνει η διαφορά.
Όπου ποιότητα = υλικά, συναρμογή, τεχνολογία, gadgets, ambient lighting κτλ. Γενικώς δηλαδή ότι κάνει την καθημερινότητα πιο άνετη και ευχάριστη.
-
Εχει κανεις λινκ για τον επισημο καταλογο μοντελου στην Ελλάδα;
-
Εχει κανεις λινκ για τον επισημο καταλογο μοντελου στην Ελλάδα;
https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/73/6/peugeot-neo-2008-gr-2020-01-web-spreads-hd.637736.pdf
είναι διαφορετικό το έντυπο από αυτό που δίνονταν στην αρχή
-
Σε ευχαριστω πολυ @costasar. Παρατηρησες καμια διαφορά;
Κ στους 2 καταλογους εχει τα φωτα στα αλεξηλια κ στη καμπινα. Γκρρρρ...!!
Ακομη δεν μου εχουν απαντησει απο Peugeot (τιποτα) κ ο αντιπρόσωπος μου περιμενει υποτίθεται ενημερωση απο Γαλλια.
Ασχετο. Αλλα για να μην αλλαζω ποστ.
Απαντηση του Drive σε σχολιο αναγνώστη.
'
Καταρχάς, το να μετατραπεί η Peugeot σε premium μάρκα του ομίλου, και άρα να συγκρίνεται με τον premium ανταγωνισμό κάθε κατηγορίας, δεν είναι απόφαση της ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά της ίδιας της εταιρίας. Οπότε, φυσικά μπορούμε να κάνουμε συγκριτικό με Audi, BMW, Mercedes κ.λπ., δεν μας εμποδίζει κάποιος -για την ακρίβεια ένα συγκριτικό 2008 vs Countryman είναι στα πλάνα μας.
Έπειτα, έχετε μπλέξει λίγο τις τιμές.
Τα €31.900 που αναφέρονται αφορούν το αυτόματο, ντίζελ 130άρι 2008 σε έκδοση Allure, δηλαδή με καλό εξοπλισμό, ενώ €33.900 κοστίζει το GT Line. Το αντίστοιχο Q2 1.6 TDI S tronic, έχει μια βασική έκδοση Business που μένει κάτω από το σκαλοπάτι της κλίμακας τελών ταξινόμησης και κοστίζει 28Κ, αλλά οι πιο πλούσιες Sport και Design κοστίζουν 34Κ+, και πάλι έχουν φτωχότερο εξοπλισμό από το Peugeot. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα στην BMW. Η βασική Χ1 sDrive16d ξεκινάει από τα 35Κ, χωρίς αυτόματο κιβώτιο και άλλα στοιχεία εξοπλισμού, οπότε προσθέστε αυτά και δείτε πού θα φτάσει. Εννοείται ότι υπάρχει 2008 και με 20Κ (βενζινοκίνητο και φτωχότερο), όπως υπάρχουν και φτηνότερα Q2, Countryman κ.λπ.Ακόμη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τόσο οι ίδιες οι εταιρίες όσο και οι αντιπροσωπείες σε κάθε χώρα, δεν είναι χαζές. Τα αυτοκίνητά τους τα διαθέτουν στην τιμή την οποία θεωρούν ότι θα μπορέσουν να τα πουλήσουν. Και η Peugeot έχει δείξει ότι από το 3008 και μετά τον πετυχαίνει αυτό το στόχο, αφού πουλάει πολύ, παρότι και σε εμένα φαίνεται ακριβό. Άλλωστε η ονομαστική τιμή καταλόγου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, όταν οι dealer κάνουν γενναίες προσφορές σε κάθε πελάτη και όταν πολλοί σε αυτές τις κατηγορίες αγοράζουν με leasing.
Τέλος, σχετικά με τις κοινές πλατφόρμες και τα μηχανικά μέρη, κανένας κατασκευαστής δεν είναι «αθώος». Το 2008 βασίζεται στο πάτωμα του 208, όπως το Q2 βασίζεται στου Skoda Scala, η Χ1 στου MINI και η GLA φοράει μοτέρ από Clio και Dacia Duster. Γενικώς, αν κάποιος ψάχνει δικαιολογία για να ΜΗΝ πληρώσει για ένα premium, θα βρει για όλους. :)'
-
Ακομη δεν μου εχουν απαντησει απο Peugeot (τιποτα) κ ο αντιπρόσωπος μου περιμενει υποτίθεται ενημερωση απο Γαλλια.
Ασχετο. Αλλα για να μην αλλαζω ποστ.
Απαντηση του Drive σε σχολιο αναγνώστη.
'
Καταρχάς, το να μετατραπεί η Peugeot σε premium μάρκα του ομίλου, και άρα να συγκρίνεται με τον premium ανταγωνισμό κάθε κατηγορίας, δεν είναι απόφαση της ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά της ίδιας της εταιρίας. Οπότε, φυσικά μπορούμε να κάνουμε συγκριτικό με Audi, BMW, Mercedes κ.λπ., δεν μας εμποδίζει κάποιος -για την ακρίβεια ένα συγκριτικό 2008 vs Countryman είναι στα πλάνα μας.
Έπειτα, έχετε μπλέξει λίγο τις τιμές.
Τα €31.900 που αναφέρονται αφορούν το αυτόματο, ντίζελ 130άρι 2008 σε έκδοση Allure, δηλαδή με καλό εξοπλισμό, ενώ €33.900 κοστίζει το GT Line. Το αντίστοιχο Q2 1.6 TDI S tronic, έχει μια βασική έκδοση Business που μένει κάτω από το σκαλοπάτι της κλίμακας τελών ταξινόμησης και κοστίζει 28Κ, αλλά οι πιο πλούσιες Sport και Design κοστίζουν 34Κ+, και πάλι έχουν φτωχότερο εξοπλισμό από το Peugeot. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα στην BMW. Η βασική Χ1 sDrive16d ξεκινάει από τα 35Κ, χωρίς αυτόματο κιβώτιο και άλλα στοιχεία εξοπλισμού, οπότε προσθέστε αυτά και δείτε πού θα φτάσει. Εννοείται ότι υπάρχει 2008 και με 20Κ (βενζινοκίνητο και φτωχότερο), όπως υπάρχουν και φτηνότερα Q2, Countryman κ.λπ.Ακόμη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τόσο οι ίδιες οι εταιρίες όσο και οι αντιπροσωπείες σε κάθε χώρα, δεν είναι χαζές. Τα αυτοκίνητά τους τα διαθέτουν στην τιμή την οποία θεωρούν ότι θα μπορέσουν να τα πουλήσουν. Και η Peugeot έχει δείξει ότι από το 3008 και μετά τον πετυχαίνει αυτό το στόχο, αφού πουλάει πολύ, παρότι και σε εμένα φαίνεται ακριβό. Άλλωστε η ονομαστική τιμή καταλόγου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, όταν οι dealer κάνουν γενναίες προσφορές σε κάθε πελάτη και όταν πολλοί σε αυτές τις κατηγορίες αγοράζουν με leasing.
Τέλος, σχετικά με τις κοινές πλατφόρμες και τα μηχανικά μέρη, κανένας κατασκευαστής δεν είναι «αθώος». Το 2008 βασίζεται στο πάτωμα του 208, όπως το Q2 βασίζεται στου Skoda Scala, η Χ1 στου MINI και η GLA φοράει μοτέρ από Clio και Dacia Duster. Γενικώς, αν κάποιος ψάχνει δικαιολογία για να ΜΗΝ πληρώσει για ένα premium, θα βρει για όλους. :)'
Τα παραπάνω είναι απάντηση του Drive;
Να ξέρουμε δηλ. για ποσο ασχετους μιλάμε που συγκρινουν b-suv (2008) με C-suv (X1) ή αναφέρουν οτι η 16d Χ1 ξεκινά από 35.000 χωρις αυτόματο λες και δεν ξέρει τα εξοπλιστικά πακέτα της που φερνουν τη Χ1 16d αυτόματη με navi/carplay πακέτο φωτισμού και γενικά πλουσιο για BMW εξοπλισμό στα 37.000 ...
Να τους βράσεις έιναι !
-
'Alex Galanopoulos Panayiotis Krge3 days ago
Ευχαριστούμε για το σχολιασμό, αλλά κάπου έχετε μπερδευτεί.'
Ετσι ξεκιναει το ποστ. Ο Γαλανοπουλος δεν ειναι του drive;
Γενικα πολλα λεγονται για τις τιμές. Πιστεύω οι πωλήσεις θα δωσουν τις απαντήσεις.
-
Τις έχουν δώσει ήδη για την Peugeot η οποία ακόμα και στη φτωχή δική μας αγορά πουλάει περίφημα μετά τη νέα τιμολογιακή πολιτική της.
-
Ίσως φταίει το ότι δοκίμασα την GT line του 2008 με τις πράσινες ραφές κτλ και την μεσαία (premium) του xceed. Τα 2 μοντέλα είναι πάρα πολύ κοντά γενικά σε όλα. Φυσικά καλύτερο και των 2 είναι το proceed GT line αλλά είπαμε ότι θέλουμε suv.
Γιατί θεωρείς καλύτερο το Proceed GT-line από το Xceed που έχει καλύτερο set αναρτήσεων και αναβαθμισμένο εσωτερικό λόγο Infoteinment και μεγαλύτερης οθόνης στον πίνακα οργάνων; Και γιατί από το 2008 που έχει σαφέστατα καλύτερη ποιότητα κατασκευής και κύλισης και από τα δύο;
Στο λέω ενώ έχω σοβαρό υποψήφιο το Xceed, το οδήγησα μου αρέσει αλλά ακριβώς όπως προκύπτει από τα pov Drive χάνει πολύ σε ποιότητα κύλισης από το 2008 φέρνοντας πολύ θόρυβο μέσα στην καμπίνα από αεροδυναμική και θόρυβο μηχανής (1.4Τ)
-
Αυτό από το σάιτ έχει παρουσίαση και για το ηλεκτρικό 2008.
Ο αρχικός έχει επιπλέον τα χρώματα και παρουσίαση του εσωτερικού. Ο εξοπλισμός+τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια.
Για το θέμα σου θα σου πρότεινα να γράψεις απ' ευθείας στο customer service της Γαλλίας μέσω του λογαριασμού σου mypeugeot. (αν δεν έχεις φτιάξει κάνε το γιατί μπορείς να ενεργοποιήσεις και το tom tom traffic δωρεαν για 3 χρόνια).
Και εγώ για ένα θέμα που είχα με το navi οι εδώ ή με αγνοούσαν ή μου έλεγαν ότι δεν ξέρουν. Αντιθέτως στο γαλλικό παίρνεις αριθμό για το αίτημα σου και σου απαντούν σε 1-2 μέρες. Και επειδή τους είχα στείλει 2-3 εμαιλ επικοινώνησαν αυτοί τελικά με ελλάδα για να δοθεί λύση.
-
Dublin wrote:
Αυτό από το σάιτ έχει παρουσίαση και για το ηλεκτρικό 2008.
Ο αρχικός έχει επιπλέον τα χρώματα και παρουσίαση του εσωτερικού. Ο εξοπλισμός+τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια.
Για το θέμα σου θα σου πρότεινα να γράψεις απ' ευθείας στο customer service της Γαλλίας μέσω του λογαριασμού σου mypeugeot. (αν δεν έχεις φτιάξει κάνε το γιατί μπορείς να ενεργοποιήσεις και το tom tom traffic δωρεαν για 3 χρόνια).
Και εγώ για ένα θέμα που είχα με το navi οι εδώ ή με αγνοούσαν ή μου έλεγαν ότι δεν ξέρουν. Αντιθέτως στο γαλλικό παίρνεις αριθμό για το αίτημα σου και σου απαντούν σε 1-2 μέρες. Και επειδή τους είχα στείλει 2-3 εμαιλ επικοινώνησαν αυτοί τελικά με ελλάδα για να δοθεί λύση.
Σε ευχαριστω παρα πολύ. Η συνεισφορα σου στο φορουμ ειναι απολυτως ουσιώδης και με μεγαλη χρηστικοτητα.
Στο myPeugeot εκανες εγγραφη στα Αγγλικα πρωτα; βλεπω οτι υπαρχουν θεματα στα Ελληνικα. Κ αν μπορείς καποια στιγμη να ποστάρεις τη λυση σου για το led στα ποδια.
Γενικα, μην ξεχναμε οτι για το μηνα Ιανουαριο ηταν 2η σε πωλησεις μετα τη Toyota και οι μονες με 4ψηφιο αριθμο πωλησεων.
-
nico wrote:
Γιατί θεωρείς καλύτερο το Proceed GT-line από το Xceed που έχει καλύτερο set αναρτήσεων και αναβαθμισμένο εσωτερικό λόγο Infoteinment και μεγαλύτερης οθόνης στον πίνακα οργάνων; Και γιατί από το 2008 που έχει σαφέστατα καλύτερη ποιότητα κατασκευής και κύλισης και από τα δύο;
Στο λέω ενώ έχω σοβαρό υποψήφιο το Xceed, το οδήγησα μου αρέσει αλλά ακριβώς όπως προκύπτει από τα pov Drive χάνει πολύ σε ποιότητα κύλισης από το 2008 φέρνοντας πολύ θόρυβο μέσα στην καμπίνα από αεροδυναμική και θόρυβο μηχανής (1.4Τ)
Δεν κατάλαβα γιατί ποιότητα κύλισης=ηχομόνωση.
-
@Aikibill δεν είπα ότι η ποιότητα κύλισης είναι ΜΟΝΟ θόρυβος καμπίνας. Αν αμφιβάλεις ότι είναι σημαντική συνάρτηση δες pov Drive των Ceed, Xceed, Proceed σε ταχύτητες πάνω από 100 χαω. Δες και το αντίστοιχο του 2008 αν και έχει diesel μόνο προς το παρόν.
Εκεί θα καταλάβεις ότι κάνει μεγάλη διαφορά ο θόρυβος που περνάει γιατί και τα Kia έχουν καλή ποιότητα συναρμογής (όχι ακριβώς σαν του Peugeot) και πολύ καλό set up ανάρτησης (το Proceed είναι λίγο σκληρό). Άρα η μόνωση στην όλη εξίσωση τα αφήνει πίσω στην σύγκριση. Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω εγώ έχοντας οδηγήσει Xceed/2008 σε td 2 & 3 φορές αντίστοιχα.
-
έλα ρε παιχτουρι, βρήκα φαν του proceed! χαχα
στα σοβαρά, η σωστή σύγκριση είναι χceed με 2008 θα έλεγα. 2008 δεν το έχω δει καν από κοντά αλλα φαντάζομαι είναι παρόμοια στα υλικά. (αν είναι παρόμοιο με 3008).τα ceed εχουν μειονέκτημα της έλλειψης usb πίσω και περνάει πιο πολύ θόρυβος μέσα. (μονώσεις κτλ).
-
Σε ευχαριστω παρα πολύ. Η συνεισφορα σου στο φορουμ ειναι απολυτως ουσιώδης και με μεγαλη χρηστικοτητα.
Στο myPeugeot εκανες εγγραφη στα Αγγλικα πρωτα; βλεπω οτι υπαρχουν θεματα στα Ελληνικα. Κ αν μπορείς καποια στιγμη να ποστάρεις τη λυση σου για το led στα ποδια.
Γενικα, μην ξεχναμε οτι για το μηνα Ιανουαριο ηταν 2η σε πωλησεις μετα τη Toyota και οι μονες με 4ψηφιο αριθμο πωλησεων.
Για το navi θα βρεις πολλές πληροφορίες και στο νήμα για το 3008 που έχει το ίδιο.
δες εδώ
https://forum.4troxoi.gr/comment/3315047#comment-3315047
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105735822#comment-2105735822
εγώ είχα κάνει λογαριασμό τότε στο γαλλικό γιατί δεν υπήρχε ακόμα η εφαρμογή. Τώρα μπορείς να την κατεβάσεις στο κινητό σου και να κάνεις λογαριασμό από εκεί. Δηλώνεις το όχημα σου και καταγράφει διαδρομές, καύσιμο, χιλιόμετρα, σερβις κλπ. Οταν υπάρχουν καινούργιες εκδόσεις firmware και χάρτες σε ειδοποιεί και σου στέλνει λινκ για να τα κατεβάσεις. Είναι αρκετά καλή
Γενικά να ξέρεις ότι αναβαθμίσεις βγαίνουν 1-2 φορές το χρόνο και χαρτες νομίζω 3-4 (χωρίς χρέωση)
για το tomtom traffic:
- πηγαινεις στο https://services-store.peugeot.fr/
- αν έχεις λογαριασμό mypeugeot συνδέεσαι αλλιως δημιουργείς
- με το που συνδέεσαι στο λογαριασμό σου σου δίνεται η δυνατότητα να προσθέσεις οχήματα. το κάνεις με το vin του οχήματος.
- από τη στιγμή που αναγνωρίσει το όχημα μπορεί να επιλέξεις την υπηρεσία που θες (και υποστηριζει το όχημα σου) και κατόπιν την προσθέτεις στο καλάθι και προχωράς στην αγορά.
- την επόμενη φορά που θα συνδεθεί το κινητό σου με το αυτοκίνητο μέσω tethering θα δεις και την υπηρεσία ενεργοποιημένη (το logo Tomtom traffic στην κάτω δεξιά γωνία του gps)
** για τα 3 πρώτα χρόνια θα είσαι λογικά στο δωρεάν
Για να δουλέψει όμως θα πρέπει το αυτοκινητο να συνδέεται στο ιντερνετ με wifi hotspot το κινητό σου.(τα δεδομένα που τρώει είναι πολυ λίγα)
Τώρα για το φωτάκι στα πόδια. Για να είμαι ειλικρινής στο καινούργιο δεν έσκυψα να δω πως είναι αλλά το πιο πιθανό να είναι το ίδιο.δες εδώ:
Επίσης δες και παρακάτω στις φωτογραφίες στο αυτοκινητο μου για να πάρεις μια ιδέα πως και που είναι.
https://ibb.co/yNM4VYC
https://ibb.co/JRf5LSW
https://ibb.co/NTjx5qr
https://ibb.co/HCHxwT5
https://ibb.co/Wf3z8dk
https://ibb.co/GMnRH8Tαν βάλεις το χέρι σου κάτω από το τιμόνι, ή κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού θα δεις αν υπάρχει ή όχι η τρύπα
Για την τοποθέτηση στον οδηγό, απλά ανοίγεις το ντουλαπάκι με τις ασφάλειες και το καλώδιο για το φως είναι κάπου έκει χύμα (θα το καταλάβεις από το βύσμα). Κουμπώνεις το κάλωδιο στο φώς και μετά το σπρώχνεις στην υποδοχή από την πάνω μεριά και αυτό κουμπώνει.
Για του συνοδηγού, βγάζεις τον υφασμάτινο πάτο που είναι κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού (έχει 4-5 κλιπς που βγαίνουν εύκολα με ένα κατσαβιδάκι ή μαχαιράκι) και μετά με τον ίδιο τρόπο βάζεις το φωτάκι και εκεί.
Τέλος αν ψαχτείς αργότερα για οριτζιναλ αξεσουαρ δες εδώ
Για την υποστήριξη, όταν κάνεις λογαριασμό μπες εδω. Συνδέεσαι και γράφεις το ερωτήμα σου (τα ερωτήματα αποθηκευονται στον λογαριασμό σου). Με chrome σου μεταφράζει τη σελίδα αυτόματα
https://peugeot-fr-fr.custhelp.com/?_ga=2.262159244.1692855244.1582310937-1072112184.1520004724
Αυτά. Αν χρειαστείς κάτι άλλο μου λες.
-
Ατσα απάντηση το drive για το 2008 !!! Τόλμησε να το συγκρίνει με Q2 και ... Ω θεοί με το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης Χ1 , ενώ ετοιμάζει και συγκριτικό με το countryman!!!!
Και σε στυλ οργισμένης απάντησης!
Βρε μήπως όντως είναι τοσο καλό; Εγώ προσωπικά προβληματίστηκα με τις εντυπώσεις του Sabbas Thess που ξεκάθαρα δηλώνει πως είναι καλύτερο ποιοτικά και σε ηχομόνωση και από C κατηγορίας όχημα όπως το XCeed ! Νομίζω και άλλο μέλος του φόρουμ (Stefan) είχε γράψει με έμφαση κάτι παρόμοιο ως προς την ποιότητα.
-
@Aikibill δεν είπα ότι η ποιότητα κύλισης είναι ΜΟΝΟ θόρυβος καμπίνας. Αν αμφιβάλεις ότι είναι σημαντική συνάρτηση δες pov Drive των Ceed, Xceed, Proceed σε ταχύτητες πάνω από 100 χαω. Δες και το αντίστοιχο του 2008 αν και έχει diesel μόνο προς το παρόν.
Εκεί θα καταλάβεις ότι κάνει μεγάλη διαφορά ο θόρυβος που περνάει γιατί και τα Kia έχουν καλή ποιότητα συναρμογής (όχι ακριβώς σαν του Peugeot) και πολύ καλό set up ανάρτησης (το Proceed είναι λίγο σκληρό). Άρα η μόνωση στην όλη εξίσωση τα αφήνει πίσω στην σύγκριση. Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω εγώ έχοντας οδηγήσει Xceed/2008 σε td 2 & 3 φορές αντίστοιχα.
Σίγουρα η ηχομόνωση παίζει ρόλο στην λεγόμενη ποιότητα κίνησης αλλά πιστεύω ότι το πως η ανάρτηση φιλτράρει τις ανωμαλίες του δρόμου παίζει ακόμη σημαντικότερο και δεν πιστεύω ότι μπορεί το πεζο με την πιο απλή υλοποίηση των αναρτήσεων να φτάνει το μια σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο και μπορεί θεωρητικά οι πατάτες τηγανιτές με αυγά ενός μάγειρα να είναι καλύτερες της αστακομακαρονάδας κάποιου άλλου.
-
Sabas_Thess wrote:
Σίγουρα η ηχομόνωση παίζει ρόλο στην λεγόμενη ποιότητα κίνησης αλλά πιστεύω ότι το πως η ανάρτηση φιλτράρει τις ανωμαλίες του δρόμου παίζει ακόμη σημαντικότερο και δεν πιστεύω ότι μπορεί το πεζο με την πιο απλή υλοποίηση των αναρτήσεων να φτάνει το κια σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο και μπορεί θεωρητικά οι πατάτες τηγανιτές με αυγά ενός μάγειρα να είναι καλύτερες της αστακομακαρονάδας κάποιου άλλου.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)