-
κοίταγα το autotriti και στην πρώτη σελίδα είχε το elk test
για όσους δεν το έχουν διαβάσει.
Όσο για την ερώτηση, στο νήμα του 2008, οι αγοραστές προφανώς διάλλεξαν 2008, τι άλλο να πούμε;
και χωρίς κάποιο άλλο στοιχείο; στο νήμα του Puma προφανώς διάλλεξαν Puma!
-
Ε καλά τώρα δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα αλλά ούτε και να γράψω την ίδια ερώτηση στου puma.Την ήθελα εντός έδρας την ερώτηση όχι σε ουδέτερο γήπεδο προφανώς και διαλέξαμε 2008 εμείς το 2020 αλλά πλέον το 2021 αλλάζουν τα δεδομένα (κόστος αυτοκινήτου) προς τα επάνω. Να πω την αλήθεια μου στα 22400 που το είχα πάρει τώρα δε θα το αγόραζα διότι θα έφτανα μέχρι allure (δηλαδή αναλογικά όργανα).
Θέλω την ψηφιακή μου οθόνη τι να κάνω; Το puma την δίνει μαζί και 3 χρόνια εγγύηση παραπάνω όμως δε νομίζω να χωράει άνετα rear facing καρεκλάκι πίσω από συνοδηγό.
Σήμερα δοκίμασα στο c-hr του άλλου κουμπάρου το rear facing καρεκλάκι που έχω και σα συνοδηγός είσαι κομπλεδουρα για ταξίδι πολλών ωρών στο 2008.Έπαθα πλάκα όταν δε χωρούσα με την καμία στη θέση του συνοδηγού ούτε 5 λεπτά απόσταση δε μπορείς να κάνεις έτσι.
Τελικά Δουβλίνε κάναμε την καλύτερη επιλογή. (Να μη παινέψω λίγο και το topic μας;)
-
Ο άνθρωπος ρώτησε για δύο συγκεκριμένα μοντέλα, σε συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού και με συγκεκριμένο κινητήρα και όλοι εσείς του απαντάτε γενικώς περί Puma, 2008 και λοιπών B-SUV. Μάλλον έχετε χάσει το νόημα της ερώτησης...
Κοίτα έχεις δίκιο όμως μη τους μαλώνεις γιατί και γω του πρότεινα να περιμένει να τα δει αυτά τα 2 αλλά δεν ήθελε. Οπότε είμαστε ανάμεσα σε αυτά έχει ένα νεογέννητο μωρό και με το καλό μπορεί να γίνει τετραμελής στα επόμενα χρόνια. Άρα το δίλημμα είναι αν χωράνε πίσω καρεκλάκια rear facing στο puma και αν το 2008 1.2 100 άλογα φορτωμένο με μπαγκαζιέρα θα κανει το ταξίδι Αθήνα-Καβάλα και πίσω 3 φορες το χρόνο χωρίς να τραβά ζόρι.
-
Το ταξίδι Αθήνα - Καβάλα θα το κάνει άνετα και με τα δύο. Πλέον όλη η διαδρομή είναι αυτοκινητόδρομος, οπότε και το πιο αδύναμο 2008 δεν θα ζοριστεί με προσπεράσεις όπως στο επαρχιακό δίκτυο. Όσο για τους χώρους με τα πίσω καρεκλάκια, θέλει δοκιμή σε κάποια έκθεση. Το 2008 πάντως έχει καλύτερους χώρους, από ότι διαβάζω.
-
Εδώ δίπλα σε μία gla νομίζω.
-
Σαφως πιο ομορφο και εντυπωσιακο το 2008.
Μωρε μπράβο!
-
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/60/0/-peugeot-2020.746600.pdf
Aν πούμε ότι η allure plus είναι σαν τη δικιά μας έκδοση τότε έχει αύξηση.
Lap εγώ δε θα ήμουν αντικειμενικός αλλά ναι είναι πιο όμορφο.Σκέψου το ίδιο απόγευμα το έπλυνα οπότε το λευκό του θα ήταν πιο έντονο.Μόνο εγώ πιστεύω πως όταν πλένω το αμάξι είναι σα να πλένω τα μούτρα μου μετά από μία πάρα πολλή ζεστή μέρα που ίδρωσα 5 με 6 φορές;
-
Ε καλά τώρα δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα αλλά ούτε και να γράψω την ίδια ερώτηση στου puma.Την ήθελα εντός έδρας την ερώτηση όχι σε ουδέτερο γήπεδο προφανώς και διαλέξαμε 2008 εμείς το 2020 αλλά πλέον το 2021 αλλάζουν τα δεδομένα (κόστος αυτοκινήτου) προς τα επάνω. Να πω την αλήθεια μου στα 22400 που το είχα πάρει τώρα δε θα το αγόραζα διότι θα έφτανα μέχρι allure (δηλαδή αναλογικά όργανα).
Θέλω την ψηφιακή μου οθόνη τι να κάνω; Το puma την δίνει μαζί και 3 χρόνια εγγύηση παραπάνω όμως δε νομίζω να χωράει άνετα rear facing καρεκλάκι πίσω από συνοδηγό.
Σήμερα δοκίμασα στο c-hr του άλλου κουμπάρου το rear facing καρεκλάκι που έχω και σα συνοδηγός είσαι κομπλεδουρα για ταξίδι πολλών ωρών στο 2008.Έπαθα πλάκα όταν δε χωρούσα με την καμία στη θέση του συνοδηγού ούτε 5 λεπτά απόσταση δε μπορείς να κάνεις έτσι.
Τελικά Δουβλίνε κάναμε την καλύτερη επιλογή. (Να μη παινέψω λίγο και το topic μας;)
Χαχα! Εννοείται!
Εγώ έχω 2 i-Size καθισματακια, δεν είναι δεδομένο ότι χωράνε σε όλα τα B suv.
Την έχεις δεί την οθόνη του Puma; Παρα πολύ basic, καμία σχέση με την 3D. Κ της Renault χειρότερη, δεν το έχουν βρει ακόμη αυτοί.
Τόσο φθηνά το είχες πάρει; Πολύ καλή τιμή.
Έχουν αυξήσει τις εκδόσεις κατά πολύ, το κάνει φθηνότερο για πολύ κόσμο. Εσύ έχεις δεί το 3D και αν το δεις δεν μπορείς να το ξεδεις! Αλλά πολλούς δεν τους ενδιαφέρει, οπότε καλύτερα που έχουν την επιλογή σε 3 εκδόσεις, από πρίν που είχαν μόνο μία (Active).
Τι έχει παραπάνω η Allure Plus από τις δικές μας Allure;
-
Έκοψαν το Titanium Gray και οι Allure δεν έχουν blue stitching, και πιθανόν ούτε μπλέ κεντρική κονσόλα.
Επίσης βλέπω στην Allure Κιτ επισκευής ελαστικού, μπορεί να είναι κ λάθος αυτό.
Έχουν προσθέσει proximity keyless στην Allure και ACC στην Allure Plus.
Προβολείς ομίχλης Cornering led από την Active Plus. Φιμε από την Allure.
-
parikon wrote:
Χαχα! Εννοείται!
Εγώ έχω 2 i-Size καθισματακια, δεν είναι δεδομένο ότι χωράνε σε όλα τα B suv.
Την έχεις δεί την οθόνη του Puma; Παρα πολύ basic, καμία σχέση με την 3D. Κ της Renault χειρότερη, δεν το έχουν βρει ακόμη αυτοί.
Τόσο φθηνά το είχες πάρει; Πολύ καλή τιμή.
Έχουν αυξήσει τις εκδόσεις κατά πολύ, το κάνει φθηνότερο για πολύ κόσμο. Εσύ έχεις δεί το 3D και αν το δεις δεν μπορείς να το ξεδεις! Αλλά πολλούς δεν τους ενδιαφέρει, οπότε καλύτερα που έχουν την επιλογή σε 3 εκδόσεις, από πρίν που είχαν μόνο μία (Active).
Τι έχει παραπάνω η Allure Plus από τις δικές μας Allure;
Έδωσα ένα παλιό ρενό για 1000 ευρώ που είχαν το προωθητικό τότε + το 500αρικο και το δωρεάν χρώμα (τώρα χρεώνεται 200) έτσι βγήκε η τιμή από 22400 σε 20900.
Είχα γράψει σε παλαιότερο ποστ τις διαφορές (αυτό που δε μπορούμε να βρούμε τα ποστ μας, search engine ακούς;) keyless entry,φώτα ομίχλης (το δικό σου σαν launch pack είχε) και acc (που μετράει) + ότι η κεντρική κονσόλα είναι piano black αντί γκρι urbanoid ενώ δεν έχει αισθητήρες εμπρός. (+φιμε όπως είπες)
Το acc δηλαδή τώρα είναι τόσο δύσκολο να μπει και στο δικό μας;
Το active που λες φθηνό (20100) πλέον θα έρχεται με τάσια στα 100 άλογα.
Καλά της ρενο μοιάζει να υπολείπεται και της toyota.Στην initiale όμως έχουν βάλει την καλή οθόνη.
-
Ναι δεν μπαινει το acc ειναι ολοκληρο συστημα. Τουλάχιστον ετσι ξερω. Δεν γνωριζω αν το εχει απλα απενεργοποιημενο.
Ειναι τοσο διαφορετικο απο το απλο cc που δεν μπορείτε να το καταλαβετε αν δεν το δοκιμάσετε. Αλλαζει όλο το ταξιδι. Δεν ειναι μονο οτι φρεναρει αν γινει κατινεκτσκτο, αλλα οτινκρατα σταθερη αποσταση με τετοιον τροπο που δεν καταλαβαινεις ποτε επιταγχυνει και ποτε κοβει φορα. Απλα ταξιδευεις σαν να εισαι δεμενος με τον μπροστινό αλλα παντα σε σταθερη αποσταση.
Εσυ απλα κοιτας τον δρομο, γυρω γυρω την κινηση, τον ουρανο....την οθονη (εστω για λιγο παρπανω), μιλας ανετα κοιτας τον συνεπιβάτη....ολα γινονται χαλαρα και ευκολα.
Παντα εννοειται πως εχεις τα ματια στον δρομο....αλλα πιο κουλ...πιο τζαμαϊκα φαση.
Κανεις 6-7 ωρες ταξιδι και νομιζεις οδηγουσες περιπου δυο ωρες. Ηρεμει το κεφαλι σου με το acc.
Το 3d cluster ειναι οντως φοβερο. Τωρα μπηκε στην νεα s class!!!
Και εγω οχι μονο το πλενω και το γυαλιζω με κρεμες και κερια. Και αλλα παλια αυτοκθνητα της οικογενειας, τα κανω σαν καινουργια. Εντάξει δεν μπορεις να αγοραζεις καθε μερα αυτοκινητο τουλαχιστον να ειναι σαν καινουργιο.
Υ.γ Δειτε ποσο ανετα τσξιδευεις. Το ρυθμιζεις στην μεγαλη απόσταση και αυτο εντοπιζει απο πολυ μακρυα το προπορευομενο και ποσο απαλα φρεναρει και μενει σταθερη η αποσταση. Εσυ τιποτα απλα κοιτας εξω, σκεφτεσαι, μιλας ...χαλαρα. Προςτο τελος μπαινει σε συμφόρηση αλλα τιποτα...ολα ηρεμα και απαλα
-
Μόλις βάλω αυτό και αυτόματο νομίζω καλύτερα να βάλουν αυτόνομη να τελειώνουμε!
Και στην Initiale την 7' έχουν στα όργανα, είναι έξτρα η 10'.
Το γκρί μπλε στην κονσόλα με τις γαλάζιες λεπτομέρειες σε όλο το αυτοκίνητο εγώ το είχα βρεί θετικό σε σχέση με το piano black που δεν γουστάρω, και τη πράσινη ραφή.
Δηλαδή εμένα δεν έχει keyless/ACC σε σχέση με την Plus και έχει αισθητήρες εμπρός που δεν έχει, και έκανε 1.000 περίπου κάτω.
Που λές, κανένα Active δεν πουλήθηκε ποτέ 20.000+ !! Όλο προσφορές είναι, και τώρα είναι προσφορές τα Active και κάποια ΕΑΤ8 πανάκριβα, ενδιάμεσα και Allure δεν βγαίνουν ποτέ σε προσφορά αν έχεις προσέξει.
Το είδα με τα τάσια, από την άλλη η Active Plus είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη Active και μετράει.
-
Σαφως πιο ομορφο και εντυπωσιακο το 2008.
Μωρε μπράβο!
Σιγά το δύσκολο! Η GLA είναι σαν Hyundai 20ετίας και το 2008 έχει από τις πιο όμορφες μούρες (πίσω και πλάι χαλάει), οπότε δεν είναι κανένα φοβερό επίτευγμα. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας είναι πιο όμορφα από GLA, μόνο το Baleno είναι πιο άσχημο.
-
Το παλικάρι κοιτάζει τα δύο πιο όμορφα suvλάκια που πωλούνται τώρα. Αν δεν περιμένει και τα πιο καινούρια μοντέλα και πρέπει να διαλέξει μεταξύ των δύο, θα πρότεινα:
να δει τα πρακτικά θέματα των χώρων. 'λεπτομέρειες' όπως η ύπαρξη ρεζέρβας τον ενδιαφέρουν;
το 2008 έχει σαφώς πιο εντυπωσιακό εσωτερικό (ανάλογα και την έκδοση) αλλά θεωρώ ανώτερη την εργονομία των Φορντ
αν θέλει πιο 'αρχοντικό' ταξίδι, από άνεση και θόρυβο, μάλλον τα πάει λίγο καλύτερα το 2008. Αν θέλει την καλύτερη οδική συμπεριφορά μάλλον το Φορντ ξεχωρίζει.
σημαντικό πολύ για μένα, θα πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη το αυτόματο 2008, αλλά με χειροκίνητο κιβώτιο δε νομίζω το 2008 να φτάνει την αίσθηση του Φορντ. ίσως αξίζει περισσότερο απ΄όλα να πάρει φθηνή έκδοση του 2008 με το ΕΑΤ8!
επίσης σημαντικό, το 2008 μάλλον είναι φθηνότερο αλλά η Φορντ εκτός από καλύτερη εγγύηση έχει και καλά χρηματοδοτικά. αν βάλει δόσεις ίσως είναι μεγάλη η διαφορά του τελικού ποσού, ανάλογα την προκαταβολή.
-
#amfotera_gayka
#mono_vitara
-
Γάτε, πρόσεχε γιατί με το Vitara έχεις γίνει σαν το γύρο με το Swift. Παντού πετάγεσαι και προτείνεις Vitara.
Να το κοιτάξεις αυτό. Μην το αφήσεις!
-
Ναι να το κοιταξεις.
Να πας σε γυναικα ψυχιατρο!
-
Ε ναι, να βγάλει και κανά γούστο...
-
Τελικά έκλεισε το puma 21200 με έξτρα ρεζέρβα ,ράγες οροφής και συναγερμό.
Το καλό χρηματοδοτικό,η 8ετη εγγύηση και το mild hubrid έγειρε προς τα εκεί την πλάστιγγα.
-
Τελικά έκλεισε το puma 21200 με έξτρα ρεζέρβα ,ράγες οροφής και συναγερμό.
Το καλό χρηματοδοτικό,η 8ετη εγγύηση και το mild hubrid έγειρε προς τα εκεί την πλάστιγγα.
Μπράβο φίλε Καλοτάξιδο, Αμαξαρα πήρες. Χρώμα? Έκδοση?
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)