-
Καλοταξιδο και με το καλο να σου ερθει!! Αν δεν σε πειραζει που ειναι χειροκινητο, τοτε εκανες καλη επιλογη!
-
ευχαριστω.το βενζινη 130 ειναι το αυτοματο 5000 πανω δεν ελεγε ανεβαιναμε πολυ.
Σωστός. Εξαιρετικό αυτοκίνητο, σίγουρα θα το ευχαριστηθεις. Χαλάλι τα λεφτά του. Πέρα όλων των άλλων είναι και πολύ όμορφο πραγματικά!
Όταν με το καλό το πάρεις θα ήθελα να μου πεις το ύψος σου και πως νιώθεις στην θέση του οδηγού από άποψη άνεσης (κυρίως πλάτος), οπτικής προς το i-cockpit πάνω από το τιμόνι αλλά και αποστάτης μεταξύ της θέσης του τιμονιού κατά την οποία θα μπορείς να βλέπεις όλο i-cockpit και των ποδιών σου...
-
Ωραίο με τη διχρωμία που πήρε ο axilleas74, αλλά αρκετά καλή ευκαιρία είναι και το ετοιμοπαράδοτο που είπε στα ίδια χρήματα, με adaptive c.c.,ασύρματη φόρτιση κινητού και κάμερα 360 (μου φαίνεται ότι όλα αυτά μαζί σαν extra θα έχουν τουλάχιστον κανένα 1000άρι,οπότε καλή έκπτωση).
-
Καλορίζικο και από μένα .
Είναι άραγε η πρώτη παραγγελία από μέλος του φόρουμ ?
-
μεσα που εκατσα δεν ειχα παντως καποιο θεμα με το τιμονι και τα οργανα τα εβλεπα μια χαρα ισως και λογο υψους 173.test drive εκανα με τιν εκδοση ακτιβ που μεσα εξω ειναι αλλο αμαξι απλα ηθελα να τσεκαρω κυριως τον κινιτηρα ο ποιος ειναι πολυ καλος και αρπαζει αμεσως.για τα εχτρα poυ λεει ο πανορμους αν τα εβαζα στην παραγγελια το 1000 λογω αλλαγης τελους θα γινοταν 3000.αλλα επειδη με ενδιαφερει κυριως η εξωτερικη εμφανιση δεν ασχοληθηκα συν οτι στις νεες παραγγελιες οι ζαντες οι 18 θα ειναι τελοιος μαυρες και οχι αυτες με τη διχρωμια που μου αρεσει πιο πολυ με την περλα.
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!
ΥΓ: το πορτοκαλί τα σπάει!
-
Απλα το πορτοκαλι ειναι ενα χρωμα που το βαριεσαι γρηγορα , ασε που και στην μεταπωληση δεν πιανει οπως ενα ασπρο, μαυρο ή γκρι.
-
εγω σημερα εκλεισα το gtline χειροκινιτο σε περλα 27600 5 χρονια εγγυηση 2χ οδικη 2χ δωρεαν σερβιςπαραδοση kai συναγερμο σε 3 μηνες .ειχαν και ενα ετοιμοπαραδοτο με δωρεαν το αdaptive την καμερα 360 και την ασυρματη φορτιση αλλα δυστηχως κολησα στο χρωμα που ηταν πορτοκαλι.γιατι με την περλα την μαυρη οροφη και ζαντα ειναι αλλο αμαξι.
Συγχαρητήρια κ καλοταξιδο!
Η περλα ειναι καταπληκτικη, και εμενα η αγαπημένη μου.
Απο ποιον εμπορο;
-
Απλα το πορτοκαλι ειναι ενα χρωμα που το βαριεσαι γρηγορα , ασε που και στην μεταπωληση δεν πιανει οπως ενα ασπρο, μαυρο ή γκρι.
Για την μεταπωληση οκ δεκτον, το οτι βαριεσαι ενα χρωμα τι σημαινει....ποιο χρωμα δεν βαριεσαι κοκοτινε;
-
kokotinos wrote:
Για την μεταπωληση οκ δεκτον, το οτι βαριεσαι ενα χρωμα τι σημαινει....ποιο χρωμα δεν βαριεσαι κοκοτινε;
Το κοκοτινι;!
-
Κοκοτινι ή κομοδινί απλα τα εντονα χρωματα κουραζουν και ασε που μετα απο μερικα χρονια δεν μοιαζουν κ μοδατα! Δειτε το χαλκινο χρωμα που ειχε λανσαριστει το 3008 το 2016 ή το μπλε του qashqai το 2017 στο facelift του.
-
Κοκοτινι ή κομοδινί απλα τα εντονα χρωματα κουραζουν και ασε που μετα απο μερικα χρονια δεν μοιαζουν κ μοδατα! Δειτε το χαλκινο χρωμα που ειχε λανσαριστει το 3008 το 2016 ή το μπλε του qashqai το 2017 στο facelift του.
Εγώ πάντως και τα 2 τα βρίσκω πολύ ωραία χρώματα
-
Ενα ωραιο αυτοκινητο ειναι ενα ωραιο αυτοκινητο. Αν εχετε δει το βιντεακι με ολα τα 2008 οταν εισήχθησαν, ολα εχουν τη φαση τους.
Ο καθενας εχει προσωπικους λογους για να απορρίψει ή να λατρέψει ενα χρωμα.
Παντως πρεπει να πηγαινουν πολυ καλα οι πωλησεις (καλυτερα απο του Xceed σιγουρα!), αφου σχεδόν ξεπουλησαν ολα τα αρχικα με τα δωρα σε 10 μέρες, διαβαζα πριν οτι γινονται πλεον αρκετες παραγγελιες, οπως καλη ωρα του φιλου μας απο πανω.
Σε κανα μηνα πιστευω θα εχουμε και τα πρωτα στατιστικά.
-
Αν διαθετεις ταβανι τα 22000€ για b-suv τοτε η allure με τα 100 αλογα ειναι μονοδρομος. Ακτιβ κ allure θα πουλησουν πολυ,οποτε αυτα θα κανουν τα νουμερα.
-
Αν διαθετεις ταβανι τα 22000€ για b-suv τοτε η allure με τα 100 αλογα ειναι μονοδρομος. Ακτιβ κ allure θα πουλησουν πολυ,οποτε αυτα θα κανουν τα νουμερα.
Επισης 22.000 ειναι ενα πολυ λογικο ποσο για αγορα αυτοκινητου στην Ελλαδα του 2020. Το Allure τοποθετημενο εκει, ή το Active diesel για τους τελευταιους εραστες του πετρελαίου που μείναμε, θα ειναι σιγουρα στο τοπ3 πολλών αγοραστών.
Η Allure με ολα τα καλουδια της (ειναι ιδιαιτέρως πετυχημένη εσωτερικα αν δεν την εχετε δει απο κοντα) κ 190χμ τελικη με 10.9 στα 100 ειναι επαρκεστατη για ενα πολυ μεγαλο κομμάτι του αγοραστικου κοινου 30-55. Πολυ καλο κοστος χρησης επίσης (καλη καταναλωση, τελη).
Πραγματικά εχω περιεργεια να οδηγησω το Puma κ να δω τις τιμές του Capture, περιμένοντας μαλλον εχασα ολες τις προσφορές ομως, κ στο τελος με βλεπω με κανενα μεταχειρισμενο S-Cross!
-
Χαχα
Ελα στο κλαμπ....
Τζαπονι και εσυ
Προσωπικα περιμενω κατι απο τη dacia...διοτι διαβαζα πως απο το 2020 και το 2021 η γκαμα θα εχει mild αλλα και πληρως υβριδικα....
Το υβριδικο συστημα της renault φαινεται πολυ ωραιο, τουλαχιστον στα χαρτια...
Χμμμμμμ
-
Χαχα
Ελα στο κλαμπ....
Τζαπονι και εσυ
Προσωπικα περιμενω κατι απο τη dacia...διοτι διαβαζα πως απο το 2020 και το 2021 η γκαμα θα εχει mild αλλα και πληρως υβριδικα....
Το υβριδικο συστημα της renault φαινεται πολυ ωραιο, τουλαχιστον στα χαρτια...
Χμμμμμμ
'Δυστυχως' πρεπει να παρουμε οικογενειακό - αλλα οχι πολυ μεγαλο - αυτοκινητο συντομα (μεσα στο επομενο δίμηνο), οποτε δεν θα περιμενω περισσοτερο!
Δεν εχω εκφραστει νωριτερα, αλλα εχω τεραστιο σεβασμο για Suzuki κ εχω κανει πολλες δεκαδες χιλιομετρα με Vitara στις χειροτερες συνθήκες. Πολλες αναμνησεις!
Σημειωτέον, αυτο το Vitara στα 250.000 χιλιομετρα υπαρχει ακομη!
-
Όντως αυτές θα πουλήσουν, αλλά €22.000 εν έτη 2020 και να παίρνεις 100 άλογα με ελλείψεις ή 130 με πολλές ελλείψεις δεν είναι και πολύ σοφή επιλογή. Γιατί το design κάποια στιγμή ξεπερνιέται αλλά ο εξοπλισμός και τα συστήματα ασφαλείας μένουν. Καθαρά προσωπική άποψη. Στα €25.000 είναι καλό πακέτο, αλλά δυστυχώς δεν βγαίνει με αυτόματο. Εαν έβγαινε το 130αρι (ή το diesel) στα €25-26.000 αυτόματο με καλό εξοπλισμό θα ήταν στο τοπ 3 των επιλογών μου. Τώρα στα €33.000 με τίποτα, πολλά τα χρήματα για αυτό το αυτοκίνητο, με €2.000 παίρνω το 3008 GT Line.
-
kokotinos wrote:
Όντως αυτές θα πουλήσουν, αλλά €22.000 εν έτη 2020 και να παίρνεις 100 άλογα με ελλείψεις ή 130 με πολλές ελλείψεις δεν είναι και πολύ σοφή επιλογή. Γιατί το design κάποια στιγμή ξεπερνιέται αλλά ο εξοπλισμός και τα συστήματα ασφαλείας μένουν. Καθαρά προσωπική άποψη. Στα €25.000 είναι καλό πακέτο, αλλά δυστυχώς δεν βγαίνει με αυτόματο. Εαν έβγαινε το 130αρι (ή το diesel) στα €25-26.000 αυτόματο με καλό εξοπλισμό θα ήταν στο τοπ 3 των επιλογών μου. Τώρα στα €33.000 με τίποτα, πολλά τα χρήματα για αυτό το αυτοκίνητο, με €2.000 παίρνω το 3008 GT Line.
Ποιο ειναι το τοπ 3 σου;
-
Puma, kamiq και το captur εφόσον έρθει με λογική τιμολόγηση. Στα λεφτά που κοστίζει το 2008 σαφώς και πας για το 3008.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)