-
Κριμα...
Κρίμα φίλε και μένα μου κακοφάνηκε πολύ
-
Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες ομως. Ειδικα στην Αρτα
-
Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες ομως. Ειδικα στην Αρτα
Χαχα σωστοοοοςςςς
-
ωπ... ποτε ρε συ αλεξ? τι θα κανς τελικα?
-
Φίλε γάτε ειλικρινά δεν ξέρω. Βρήκα ένα chr ετοιμοπαραδοτο, ρώτησα για xceed περιμένουν αυτό τον μήνα λένε αλλά όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, ρώτησα και για puma diesel αλλά δεν.
-
gatoz wrote:
Φίλε γάτε ειλικρινά δεν ξέρω. Βρήκα ένα chr ετοιμοπαραδοτο, ρώτησα για xceed περιμένουν αυτό τον μήνα λένε αλλά όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, ρώτησα και για puma diesel αλλά δεν.
τωρα θα το πω...
δεν πας μια βολτουλα απο σουζ? κανε ενα τεστ ντράιβ και μπορει να φουσκωσεις.... και εχουν και καποια ετοιμοπαραδοτα.
-
alex mix wrote:
gatoz wrote:
τωρα θα το πω...
δεν πας μια βολτουλα απο σουζ? κανε ενα τεστ ντράιβ και μπορει να φουσκωσεις.... και εχουν και καποια ετοιμοπαραδοτα.
Καλά κάνεις να το πεις φίλε θα περάσω μια βόλτα και από κει αλλά δεν παίζει diesel και hybrid εκεί και όπως έχω πει κάνω 25χιλ χλμ
-
Μιλάμε για τρελή εμπορική επιτυχία!! Μέχρι και διακινητές το προτιμούν!!
Ρε σεις ο κόσμος περιμένει 4 και 5 μήνες για να το πάρει. Πάντως η νέα τακτική είναι να νοικιάζουν αυτοκίνητα,πάνω από τα βουνά μας είχαν πιάσει έναν με 3008.Δυστυχώς για το αμάξι του έφυγε σε μία στροφή τότε.
Πάντως βλέπω πολλά με ΧΕ πινακίδες είναι οι νέες της Αθήνας αυτές;
-
Μιλάμε για τρελή εμπορική επιτυχία!! Μέχρι και διακινητές το προτιμούν!!
Ρε σεις ο κόσμος περιμένει 4 και 5 μήνες για να το πάρει. Πάντως η νέα τακτική είναι να νοικιάζουν αυτοκίνητα,πάνω από τα βουνά μας είχαν πιάσει έναν με 3008.Δυστυχώς για το αμάξι του έφυγε σε μία στροφή τότε.
Πάντως βλέπω πολλά με ΧΕ πινακίδες είναι οι νέες της Αθήνας αυτές;
'Γεμάτο με παράνομους μετανάστες', πόσο γεμάτο δηλαδή;! Πάνω από 4+ τον οδηγό;!
Είναι τόσο παντού, που δεν χρειάζεται να το συζητάμε πλέον. Qasqai-οποιηθηκε τελείως!
Κακό για όσους θέλουν exclusivity, καλό για όσους αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματά του.
Άλλωστε και το QQ, όσο και να το είχα βαρεθεί τότε, το είχα short listed μέχρι την τελευταία 5αδα σχεδόν, απλά το προσπέρασαν τα Sportage/C5 από τα C suv στη λίστα μου. Αλλά τα πλεονεκτήματά του ήταν εκεί, σχεδόν μέχρι το τέλος.
Αυτοκίνητα best seller προσφέρουν πολλά, σε πολύ κόσμο.
Εγώ πήρα από την 1η παρτίδα να θυμησω, μόλις πήγα αντιπροσωπεία, μετα 18 μήνες ψάξιμο, και περιμένοντας το νέο Captur να έρθει για άμεση αγορά - όπως υπολόγιζα τότε, είπα ' εδώ είμαστε'! το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και βολικό σχεδόν στα πάντα.
-
Συνήθως 7 με 8 άτομα βάζουν σε τέτοια αμάξια. Και γω το είχα κλείσει από τον Ιανουάριο του 20 ασχέτως που μετά έγινε ότι έγινε και ήρθε Ιούλιο. Τα αμάξια που κοίταζα πριν καταλήξω σε αυτό ήταν το Xceed και mazda 3. Δηλαδή υπέροχα αυτοκίνητα που όμως δεν περπάτησαν.
Θα μου πεις θα ήθελες ένα mazda 3; Εννοείται πως θα το ήθελα στην περιοχή δεν εχω δει κανένα αλλά σε περίπτωση ζημιάς μετά ή αναζήτησης ανταλλακτικου θα είχα θέμα όπως και με ένα ford όπου επίσημα service έχει Ξάνθη και μετά Θεσσαλονίκη.
-
Παιδιά με πήραν σήμερα από την αντιπροσωπεία να με ενημερώσουν για την πορεία της παραγγελίας η οποία έγινε 30 Μαρτίου. Ήταν προγραμματισμένο να μπει σε παραγωγή μέσα Ιουνίου αλλά τους στείλανε ενημέρωση απ έξω ότι πάει για παραγωγή μέσα Σεπτέμβρη, που σημαίνει παράδοση μέσα προς τέλη Οκτώβρη... Δηλαδή θα πλησιάσουμε 7μηνο... Μεγάλη πίκρα έφαγα. Αν και βαθιά μέσα μου το περίμενα, για αυτό δεν έπαιρνα τόσο καιρό να ρωτήσω... Τι να πω δεν ξέρω, χοντρό πακέτο..
-
Υπομονή και κουράγιο! Το πρόβλημα με τα chip είναι τεράστιο, δεν είναι απλό. Μιλάμε για πολλά χαμένα δις στις αυτοκινητοβιομηχανίες (μόνο η Ford κοντά στα 2 δις έχει χάσει). 9 στα 10 αυτοκίνητα έχουν μεγάλες καθυστερήσεις.
-
@parikon ναι από ΧΕ ξεκινάνε από πέρυσι οι πινακίδες για Αθήνα.
Ρε παιδιά πολύ αναμονή παντού... Αναμονή στο s/m, στην ουρά της ΔΕΗ, στην κίνηση - ακινησία στα φανάρια στην είσοδο της πυλωτής στην αγορά αυτοκινήτου... Παντού αναμονή. Πάντως 7 μήνες για αυτοκίνητο είναι υπερβολικά μεγάλο διάστημα και δεν το λέω για το 2008.
Τυχεροί όσοι ψωνίσαμε πέρυσι
-
Παιδιά με πήραν σήμερα από την αντιπροσωπεία να με ενημερώσουν για την πορεία της παραγγελίας η οποία έγινε 30 Μαρτίου. Ήταν προγραμματισμένο να μπει σε παραγωγή μέσα Ιουνίου αλλά τους στείλανε ενημέρωση απ έξω ότι πάει για παραγωγή μέσα Σεπτέμβρη, που σημαίνει παράδοση μέσα προς τέλη Οκτώβρη... Δηλαδή θα πλησιάσουμε 7μηνο... Μεγάλη πίκρα έφαγα. Αν και βαθιά μέσα μου το περίμενα, για αυτό δεν έπαιρνα τόσο καιρό να ρωτήσω... Τι να πω δεν ξέρω, χοντρό πακέτο..
Για ποια έκδοση φίλε μου? 27 Μάρτη η δική μου παραγγελία για έκδοση allure 100 ps βενζινη.
-
πολύ κρίμα πραγματικα, υπομονή φίλε τι να πω. Θα το πάρεις όμως και θα είναι υπέροχο
εγω ήμουν ποιο τυχερός με ford 27 Μαρτιού εγινε παραγγελία και το παίρνω την επομενη εβδομάδα. Μου φαινόταν κιόλας πολύ 3 μήνες ξενερωσα τότε αλλά διαβάζοντας για 7 τωρα λέω πάλι καλά και αισθάνομαι τυχερός που το παραλαμβάνω καλοκαιράκι
ΥΓ Το 2008 είναι και πρώτο σε πωλήσεις οπότε φανταζομαι έχει ποιο μεγαλό πρόβλημα από ford οπότε είναι λογικο να έχει ποιο μεγαλη αναμονη
-
Καλώς ήρθες στο κλαμπ φίλε μου, εγώ είχα βάλει 2 Φεβρουαρίου παραγγελία και τελικά ακύρωσα.
-
Καλώς ήρθες στο κλαμπ φίλε μου, εγώ είχα βάλει 2 Φεβρουαρίου παραγγελία και τελικά ακύρωσα.
Δεν θα έρθω για καφέ! Τελικά τι παίρνεις;
-
Όχι ρε φίλε θα έρθεις για καφέ όταν ανέβεις Άρτα. Ακόμα δεν παίρνω τίποτα γιατί έπεσε φουλ δουλειά και δεν έχω χρόνο καθόλου
-
Όχι ρε φίλε θα έρθεις για καφέ όταν ανέβεις Άρτα. Ακόμα δεν παίρνω τίποτα γιατί έπεσε φουλ δουλειά και δεν έχω χρόνο καθόλου
Τότε γιατί ακύρωσες;! Μέχρι να τελειώσεις τις δουλειές σου θα είχε έρθει!
Αργότερα μπορεί να ξαναπάς από την αρχή και να μετράς μήνες, και βλέπεις ότι ότι έρχεται, είναι προπουλημενο..
Τελευταία στοιχεία για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι ότι αυτή η κατάσταση θα πάει για τα καλά και μέσα στο 22.
-
alex mix wrote:
Τότε γιατί ακύρωσες;! Μέχρι να τελειώσεις τις δουλειές σου θα είχε έρθει!
Αργότερα μπορεί να ξαναπάς από την αρχή και να μετράς μήνες, και βλέπεις ότι ότι έρχεται, είναι προπουλημενο..
Τελευταία στοιχεία για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι ότι αυτή η κατάσταση θα πάει για τα καλά και μέσα στο 22.
Δεν είπα δεν θα πάρω είπα ακόμα δεν έχω τον χρόνο να πάω να δω, αν δεν βρω κάτι απλά θα περιμένω.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)