-
έχει βάλει κανένα αντηλιακές μεμβράνες να μας πει από που και εντυπώσεις? κοίταγα κυρίως για nano-ceramic
-
έχει βάλει κανένα αντηλιακές μεμβράνες να μας πει από που και εντυπώσεις? κοίταγα κυρίως για nano-ceramic
Την Πέμπτη έβαλα αυτές τις νανο κεραμικές της λουμαρ.
Medium οδηγό-συνοδηγό και dark πίσω. Η διαφορά είναι όντως τρελή σε σχέση με το καθόλου και να πω την αλήθεια δεν το πίστευα όσους μου το έλεγαν.Τα παιδιά τα χάρηκαν πολύ.
Ήταν βέβαια 100 ευρώ πιο ακριβά από τα supercool αλλά αξίζει να δώσεις τα λεφτά νομίζω.
-
thodorisls wrote:
Medium οδηγό-συνοδηγό και dark πίσω. Η διαφορά είναι όντως τρελή σε σχέση με το καθόλου και να πω την αλήθεια δεν το πίστευα όσους μου το έλεγαν.Τα παιδιά τα χάρηκαν πολύ.
Ήταν βέβαια 100 ευρώ πιο ακριβά από τα supercool αλλά αξίζει να δώσεις τα λεφτά νομίζω.
Σκέφτομαι και εγώ να βάλω άλλα με φρενάρει το γεγονός ότι θα υπάρχει διχρωμία. Είναι όντως ωραιο αποτέλεσμα; παίζει να στείλεις καμία φώτο να δούμε;
-
thodorisls wrote:
και κόστος ισχύει όντως τα 300 ευρώ απο lumar, τόσο γράφουν στο site τους για το 2008
-
-
Ναι αυτή είναι η τιμή θα ανεβάσω αύριο φωτογραφία με τον ήλιο.
Δείτε έναν θεούλη τι έκανε στο αμάξι:
Πρέπει να έχει δώσει πολλά λεφτά για να διορθώνει ζημιές τα προηγούμενα χρόνια.Απο μπροστά είχε προφανώς τα ίδια.
Πωπω τι κρίμα, πως το αθιγκανεψε έτσι..
Είδα και φωτογραφίες από chr και vitara με ψεύτικα νίκελ σε χειρολαβές και όπου ναναι.
Και κάτι στεφάνια στο τιμόνι από ταξί του 90'
Χρειαζομαστε κάτι σα φασιον πολίς στους δρόμους μας..
-
Ε καλα μάστορα. Για πάνε με το δικό σου στο κέντρο και πάρκαρε. Να δεις πως θα γίνει.
Ειμαστε Ζώα οι άνθρωποι. Δεν έχουν αισθητήρες παρκαριαματος και δεν κοιτουν ούτε καθρέφτη. Κάνουν όπισθεν μέχρι να ακουμπήσουν.
Μια μέρα είπα έναν παππού πως 'έτσι όπως το βάλατε θα χτυπήσετε τον πίσω για να βγείτε' . Μου έκανε νεύμα ότι χέστηκε....'Α καλά' είπα!
-
Ποιο είναι το νεύμα τού 'χέστηκα';
-
Ε καλα μάστορα. Για πάνε με το δικό σου στο κέντρο και πάρκαρε. Να δεις πως θα γίνει.
Ειμαστε Ζώα οι άνθρωποι. Δεν έχουν αισθητήρες παρκαριαματος και δεν κοιτουν ούτε καθρέφτη. Κάνουν όπισθεν μέχρι να ακουμπήσουν.
Μια μέρα είπα έναν παππού πως 'έτσι όπως το βάλατε θα χτυπήσετε τον πίσω για να βγείτε' . Μου έκανε νεύμα ότι χέστηκε....'Α καλά' είπα!
Πάντως σε παρκάρισμα που όταν βγαίνεις λές 'καλά που χώρεσε το άτιμο', ακόμα και με αισθητήρα θα παίζεις στο εκατοστό και μάλλον θα ακουμπήσεις (ούτε ο καθρέπτης βοηθάει σε αποστάσεις κάτω από 20cm, παρά μόνο για να δεις πόσο τραντάχθηκε το πίσω αν είσαι 'αμπαλάρ'). Νομίζω πως αν πας με ευγένεια και απλά ακουμπήσεις, αν το αυτοκίνητό σου έχει μαλακούς προφυλακτήρες, δεν κάνει σημάδι και ο προφυλακτήρας κανεί αυτό που λέει η ονομασία του.
-
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι οταν βλέπεις ένα αυτοκίνητο να πουλάει πολυ κατι καλο εχει που το κανει να ξεχωρίζει. Επίσης η σημαντικη άνοδος της Peugeot στις πωλήσεις δεν μπορεί να ειναι τυχαία κ δεν μπορεί να ωφειλεται μονο στα εταιρικά . Μου κανει εντύπωση γιατι σε σχεση με τους άμεσους ανταγωνιστές της θεωρώ οτι εχει ανεβασμένες τιμές αλλα παρόλλα αυτα πουλάει .
Η αλήθεια είναι ότι ένα βλέπεις ενα αυτοκίνητο να πουλάει πολύ, κάτι καλό έχουν κάνει στην εταιρεία που το πουλάει και έχουν πιάσει κοινά πράγματα που θέλει η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των αγοραστών.
Αν βρίσκεσαι στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ μπορεί να είναι και ένα καλό αυτοκίνητο για σένα. Αν δεν είσαι στην μεγάλη πλειοψηφία μπορεί να είναι ένα μέτριο, έτσι και έτσι ή και εντελώς ακατάλληλο αυτοκίνητο για σένα.
-
Ποιο είναι το νεύμα τού 'χέστηκα';
Με τεντωμένα τα δάχτυλα, κλείνεις την παλάμη όπως περίπου κάνουμε στο 'καλό, καλό' αλλά με συνεχόμενες κινήσεις από τον πρωκτό προς τα κάτω!
Χαχαχα! Έδωσε ρέστα πάλι χθες το βράδυ ο Lapης, είχα ένα πολύ σκληρό μήνυμα να του στείλω, αλλά βαρέθηκα να απαντήσω.
Εδώ ρώτησε τον άνθρωπο τη γνώμη του, και επειδή δεν του άρεσε η απάντηση τον ακύρωσε τελείως, και δεν τη δέχτηκε (τη γνώμη του άλλου!).
-
Dimsaba σήκωσε τους ώμους και έκανε μορφασμο του στυλ 'ε και,ας χτυπήσει'
-
Α! Να σαι καλά ρε Dublin,! Σε ευχαριστώ που δεν με τιμώρησε η αυθεντία σου. Την γλύτωσα δηλαδή; Ουφ...Το ειχα άγχος να σου πω την αλήθεια.
Το γεγονός ότι κάτι έχω δει από εταιρίες, τις μισθοδοσίες που έχουν και τα leasing τους και από πρώτο χέρι και από δεύτερο χέρι στο περιβάλλον μου, δεν σου περνά από το μυαλό. Παρά μόνο σε νοιάζει να μην γραφτει οτι οι πωλήσεις δεν σημαίνει απαραιτήτως και καλό αυτοκινητο. Νιώθεις ότι κάποιος ζημιώνεται από αυτήν την δήλωση. Το ερώτημα όμως είναι, ποιος;
Αυτός είναι ο καημός εσένα και άλλων δύο τριών κολλημένων fan boys
Ξανά σκέψου μιλάμε για ένα suv που δεν βγαίνει εκτός δρόμου, που στριβει μετριότατα, δεν χωρα τον μισό αντρικό πληθυσμό στην θέση οδηγησης, είναι πανάκριβο με μέτριο εξοπλισμό μέχρι τα 26000 ευρώ αλλά έχει μεγάλο πορτπαγκαζ και είναι ομορφο. Όλα αυτά το κάνουν για αρχή, το καλύτερο suv επειδή το αγοραζουν οι περισσότεροι. Όλοι αυτοί είναι ειδικοί και βρίσκουν κρυφά χαρίσματα που δυσκολα εντοπίζονται. Όχι ότι απλά αγοραζουν με αισθητικά κριτήρια και δευτερευόντως με κριτήρια χώρου αποσκευών. Δεν πρέπει να γράφονται τέτοια πράγματα σε ένα αυτοκινητιστικο forum.
-
Α! Να σαι καλά ρε Dublin,! Σε ευχαριστώ που δεν με τιμώρησε η αυθεντία σου. Την γλύτωσα δηλαδή; Ουφ...Το ειχα άγχος να σου πω την αλήθεια.
Το γεγονός ότι κάτι έχω δει από εταιρίες, τις μισθοδοσίες που έχουν και τα leasing τους και από πρώτο χέρι και από δεύτερο χέρι στο περιβάλλον μου, δεν σου περνά από το μυαλό. Παρά μόνο σε νοιάζει να μην γραφτει οτι οι πωλήσεις δεν σημαίνει απαραιτήτως και καλό αυτοκινητο. Νιώθεις ότι κάποιος ζημιώνεται από αυτήν την δήλωση. Το ερώτημα όμως είναι, ποιος;
Ξανά σκέψου μιλάμε για ένα suv που δεν βγαίνει εκτός δρόμου, που στριβει μετριότατα, δεν χωρα τον μισό αντρικό πληθυσμό στην θέση οδηγησης, είναι πανάκριβο με μέτριο εξοπλισμό μέχρι τα 26000 ευρώ αλλά έχει μεγάλο πορτπαγκαζ και είναι ομορφο. Όλα αυτά το κάνουν για αρχή, το καλύτερο suv επειδή το αγοραζουν οι περισσότεροι. Όλοι αυτοί είναι ειδικοί και βρίσκουν κρυφά χαρίσματα που δυσκολα εντοπίζονται. Όχι ότι απλά αγοραζουν με αισθητικά κριτήρια και δευτερευόντως με κριτήρια χώρου αποσκευών. Δεν πρέπει να γράφονται τέτοια πράγματα σε ένα αυτοκινητιστικο forum.
Σχεδον όλα αυτά που λες είναι ανακρίβειες, αν θα ήμουν fan boy θα ήμουν Lancia/Ford, γιατί αυτά είναι τα περισσότερα αυτοκίνητα που είχαμε σαν οικογένεια ή αργότερα, οπότε άκυρο και αυτό.
Το αστειακι ότι είμαι υπάλληλος της PSA κούρασε λίγο, βρες κάτι πιο έξυπνο.
Όλα τα υπόλοιπα στα απάντησαν τα παιδιά χθες, δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, μην ψάχνεις, ή φτιάχνεις αόρατους εχθρούς, είναι πολύ κουραστικό και για μένα και για όσους διαβάζουν το φόρουμ, και επιτέλους, έχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο ότι κανείς λάθος, ή ότι η γνώμη σου δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την πλειοψηφία;
Δεν θα σε τιμωρούσα φυσικά, απλά μπορεί να σε έκανα να νιώσεις άβολα, και δεν θέλω να είμαι αρνητικός με τους ανθρώπους, αλλά η ξεροκεφαλια των Λαπηδων (Αρβανίτικο κεφάλι που λέμε) είναι παροιμιώδης. Σκας γάιδαρο, άνετα..
Γενικά η στάση σου δεν θα πείραζε αν δεν συνεχιζόταν αυτό στα περισσότερα νήματα του φόρουμ, με οποιονδήποτε έχει διαφορετική με σένα γνώμη, και τα λοιπά, δεν μπορείς να διαβάσεις ένα νήμα και να μην υπάρχει μία Λαπια μέσα..
-
Ρε συ dublin Δεν θέλω να αναφερω συζητήσεις στο chat, μένουν οι συζητήσεις να το ξέρεις.
Προτιμώ να με προσβάλεις δημοσίως διοτι δεν θα θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον. Έκανα το λάθος να το συζητησω σε δύο τρεις σε ιδιωτικές συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί και στο ξαναλέω δημοσίως.
Απο εμενα σου έχω πει τι είναι ειληκρινες και τίμιο. Εσύ κάνε ότι θέλεις. Δικαίωμα σου.
Οσο για την Λαπιαδα. Οπότε λες κάτι που συμφωνώ βλέπεις οτι συμφωνώ χωρίς φόβο και πάθος, όταν αρχίζεις περίεργες συσχετίσεις που δεν συμφώνω και πάλι το λεω χωρίς φόβο και παθος. Ετισ είναι τα forum. Ότι γράφω πολύ συχνά είναι αληθεστατο. 30,40 άτομα είμαστε που κρατάμε το forum λόγω της τρέλας μας. Ειδάλλως τρεις και ο κουκος θα ηταν και θα έγραφαν οτι να ναι.
-
-
Εν μέρει συμφωνουμε απλά σε σχέση με τα περισσότερα της κατηγορίας του στρίβει αρκετά καλά και καλυτερα απο τα περισσοτερα αυτοκίνητα της προηγουμενης δεκαπενταετιας.στην έκδοση που ο Slow το θεωρεί φτωχό εγώ κάνοντας έρευνα αγοράς το θεώρησα το πιο τίμιο σε τιμή ποιότητα οδήγησης και εξοπλισμό.παραπάνω λεφτά προσωπικα δεν έδινα γιατι δεν είχα,το πιο βασικό,και γιατί για μένα υπήρχαν καλυτερες επιλογες
Δεν έχω βάλει καθόλου στην τιμή που το αγόρασα την ανταλλαγή που έκανα. Εμένα σε πραγματικη το 2008 active plus diesel μου κοστισε 20000.νομιζω καλή τιμή έτσι;
-
Με γεια οι μεμβράνες parikon. Τα προηγούμενα προστατευτικά στο δικό σου τα έχεις βάλει ?
Απλά δεν αντέχω να βλέπω πράματα που δε κολλάνε ειδικά σε νέα αμάξια. Είχα δεί και κάτι σκαλοπάτια στο πλάι σε ψευδοsuv. Πόσο έλεος πχια..
-
Ευχαριστώ τα ανέβασα για τα παιδιά που ρωτούσαν για τις νανοκεραμικες πως θα φαίνεται μπρος πίσω.
Όχι φυσικά δεν έχω βάλει ούτε ένα αυτοκόλλητο και ούτε θα βάλω.Το πέτυχα στη βόλτα της Κυριακής και δε γινόταν να μην το φωτογραφίσω.Εν τω μεταξύ ήταν και με 130 άλογα ωραίες εξατμίσεις πίσω και το έκανε έτσι..
-
Ναι καλά. Πάτε παρκάρετε στο κέντρο να σας πω εγώ. Ούτε εγώ έχω βάλει τίποτα αλλά η ψυχή μου πιάνετε στο κέντρο
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)