-
Argosxole το νέο 2008 ειναι πιο ήσυχο απο το νεο golf στα 130χλμ/ωρα σύμφωνα με μετρήσεις του adac. Οπότε σωστά νιώθεις την 'ησυχία'.
Πραγματικά οι γαλλοι βρήκαν την λύση στην ηχομόνωση, με σχετικά φθηνή τιμή κτήσης.
Welcome back
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στην παρέα σας!
Με βοηθήσατε με τα όσα διάβασα και πλέον νέος κάτοχος κι εγώ από αυτήν την εβδομάδα του 2008 Active Plus, βενζίνη, πορτοκαλί.
Θέλω όμως να του βάλω φιμέ (μεμβράνες). Έχετε βάλει; Προτάσεις;; Από τον έμπορο με έχει παραπέμψει στη Llumar με καλή τιμή. Με προβληματίζει βέβαια αν αξίζει περισσότερο να δώσω έξτρα για τη 2η σειρά (αντί τη βασική), αλλά και τα μπροστινά τζάμια που μου είπαν πως μόνο με διαφανείς μεμβράνες είναι νόμιμο (ήλπιζα να έχει έστω κ έναν πολύ ελαφρύ χρωματισμό).
-
Περυσι είχαν βγάλει κάποιες προσφορές Opel και Peugeot το καλοκαίρι.
Αξίζει να περιμένουμε και φέτος το καλοκαίρι μήπως γίνει το ίδιο? Ή ήταν τυχαία η περίοδος προσφορών?
-
Περυσι είχαν βγάλει κάποιες προσφορές Opel και Peugeot το καλοκαίρι.
Αξίζει να περιμένουμε και φέτος το καλοκαίρι μήπως γίνει το ίδιο? Ή ήταν τυχαία η περίοδος προσφορών?
Και τώρα έχει έκπτωση 1000ευρω και δωρεάν το χρωμα
-
Προτάσεις;; Από τον έμπορο με έχει παραπέμψει στη Llumar με καλή τιμή. Με προβληματίζει βέβαια αν αξίζει περισσότερο να δώσω έξτρα για τη 2η σειρά (αντί τη βασική), αλλά και τα μπροστινά τζάμια που μου είπαν πως μόνο με διαφανείς μεμβράνες είναι νόμιμο (ήλπιζα να έχει έστω κ έναν πολύ ελαφρύ χρωματισμό).
Στα μπροστά πλαϊνά μπορείς να βάλεις σκούρες αρκεί να είναι πάνω από 70% διαπερατότητα φωτός (εαν θες να είσαι νόμιμος). Πολλές προτάσεις, κοίτα για Madico ή ASWF. Επίσης υπάρχει και μέλος που έχει κατάστημα με μεβράνες με καλή φήμη (δεν έχω πάει): https://autofilms.gr/
-
Παιδιά έψαξε κάνεις να δει τι είναι τελικά αυτό το smart diversity που έλεγε και ο panormus παραπάνω ?
-
Παιδιά έψαξε κάνεις να δει τι είναι τελικά αυτό το smart diversity που έλεγε και ο panormus παραπάνω ?
Ίσως είναι διαφημιστικό τρικ για να ονομάσουν το νέο διαχωρισμό στις εκδόσεις allure / allure plus.
Έχουν και μια έκπτωση 1000 ή 1100 καπου εκεί τώρα από όσο ξέρω.
-
alex mix wrote:
Ίσως είναι διαφημιστικό τρικ για να ονομάσουν το νέο διαχωρισμό στις εκδόσεις allure / allure plus.
Έχουν και μια έκπτωση 1000 ή 1100 καπου εκεί τώρα από όσο ξέρω.
1000 ευρώ έχει έκπτωση το ξέρω γιατί το έχω κλείσει και το περιμένω , έστειλα ένα mail σαν υποψήφιος αγοραστής σε άλλη αντιπροσωπεια(την Δευτέρα θα πάρω εκεί που παράγγειλα) η απάντηση τους ήταν πως είναι το ίδιο οι τιμές είναι ίδιες μέχρι αρχές Απριλίου μετά θα πάρει 300 αύξηση. Οπότε μάλλον είναι αυτό που λες. Ευχαριστώ παντως
-
Εγώ είχα παραγγείλει 6/2020 και παρέλαβα 9/2020.
Από τότε θυμάμαι όσο ανεβαίναν οι τιμές, όλο προσφορές όλο κόλπα και τερτίπια.
Το πάνε από εδώ το πάνε από εκεί οι τιμές πάνω κάτω μένουν ίδιες.
Προσωπικά δεν με βολεύουν οι αλλαγές στην allure γιατί βγάλανε τους αισθητήρες μπροστά και αφού πήρα το αμάξι είδα ότι είναι χρήσιμοι αρκετά. Αυτά που προσθέσανε προσωπικά κλαιν. Αλλά σύμφωνα με τιμή καταλόγου το allure plus 1.2 100 στα 23.500 νομίζω είναι πολλά. Φυσικά με την έκπτωση πέφτει στα παλιά πλαίσια τιμών.
-
Ναι μωρέ, όλο προσφορές έχουν, ποτέ δεν ισχύει η τιμή καταλόγου. Τα ίδια και στην Citroen. Μην μασάτε.
Με το χρώμα τι έγινε; Ακόμη δώρο το δίνουν;
-
Δώρο το χρώμα και στο 208 που ρώτησα και έκπτωση €1.200 περίπου (στο 208).
-
Και μένα εκεί 3μηνο μου είπαν. Το χρώμα δουβλι πριν κάνα μήνα που έκλεισα δώρο ήταν έκπτωση είχε 1000 ευρώ αλλά τώρα επειδή βρήκα να δώσω το αμάξι το παλιό μου είπαν θα μου κόψουν αλλά 200 αφού θα πάω μετρητά αντί το αμάξι. Δώρο έξτρα μου πρότειναν διαφορά αλλά προτίμησα την επέκταση στα 100χιλ χλμ εγγύηση.
-
Δώρο το χρώμα και στο 208 που ρώτησα και έκπτωση €1.200 περίπου (στο 208).
1.200; Ποια έκδοση/κινητήρα;
Πολύ καλή έκπτωση για Β, και μην ξεχνάμε, το χρώμα μπορεί να σε πάει 350-600 πάνω (ανάλογα το αυτοκίνητο και τη μάρκα), οπότε καλό και αυτό που το δίνουν.
-
Καλησπέρα στην παρέα! Υποψήφιος νέος κατοχος του 2008 εδώ αν και εχω ξενερώσει τρελά με τις υποχρεωτικές παραγγελίες και την προβλεπόμενη αναμονή. Αφού κατάφερα να διαβάσω 135 σελίδες σχόλια (καταραμένη καραντίνα έχεις και τα καλά σου), θα ήθελα τη βοήθεια σας με τα παρακατω:
-
Προέρχομαι από Volvo V40 Cross Country, αυτόματο πετρέλαιο. Θα άλλαζα αυτοκίνητο μόνο για κάτι που μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ και - καλώς ή κακώς-το 2008 μου αρέσει τόσο. Θέλω να γυρίσω σε βενζίνη γιατί δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα και εχω κάνει τεστ με το αυτόματο Allure Plus στα 130 άλογα. Μου άρεσαν όλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερο οδηγικα από το 1600 στα 115 άλογα 6ετιας που έχω τώρα. Έχω προβληματιστει ότι πηγαίνω σε χειρότερο αυτοκίνητο συνολικά παρόλο που μου αρέσει πολύ. Γνώμες;
-
Όταν είχα πάρει το volvo είχα κάνει μαραθώνια έρευνα αγοράς και με φοβερή επιμονή στις αντιπροσωπείες είχα καταφέρει να ρίξω την αρχική τιμή που μου έδωσαν σχεδόν 2000 ευρώ (περίπου 8% της αξίας του αυτοκινήτου). Η Peugeot βλέπω ότι αρχικά το έχει ξεφτιλίσει λίγο με τις τιμές πλέον, μετά την αλλαγή στα ττ και όλες οι αντιπροσωπείες που πήγα φαίνονται εναρμονισμενες σε αυτό. Υπάρχει περιθώριο για αντίστοιχες εκπτώσεις ή θα χάσω το χρόνο μου;
-
Ξέρει κάποιος αν οι χρονοι αναμονής που δίνουν τώρα στις παραγγελίες είναι ρεαλιστικές ή πάνε προς το καλύτερο /χειρότερο; Μου έδωσαν 4-5 μήνες και είναι αρκετός λόγος για να εγκαταλείψω το πρότζεκτ Peugeot. Ήθελα μια φορά να κάνω ένα 'παρορμητικο' δώρο στο εαυτό μου, με χάλασε πολύ ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο ούτε για δείγμα σε καλή έκδοση.
Ευχαριστώ!
-
-
Καλησπέρα στην παρέα! Υποψήφιος νέος κατοχος του 2008 εδώ αν και εχω ξενερώσει τρελά με τις υποχρεωτικές παραγγελίες και την προβλεπόμενη αναμονή. Αφού κατάφερα να διαβάσω 135 σελίδες σχόλια (καταραμένη καραντίνα έχεις και τα καλά σου), θα ήθελα τη βοήθεια σας με τα παρακατω:
-
Προέρχομαι από Volvo V40 Cross Country, αυτόματο πετρέλαιο. Θα άλλαζα αυτοκίνητο μόνο για κάτι που μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ και - καλώς ή κακώς-το 2008 μου αρέσει τόσο. Θέλω να γυρίσω σε βενζίνη γιατί δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα και εχω κάνει τεστ με το αυτόματο Allure Plus στα 130 άλογα. Μου άρεσαν όλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερο οδηγικα από το 1600 στα 115 άλογα 6ετιας που έχω τώρα. Έχω προβληματιστει ότι πηγαίνω σε χειρότερο αυτοκίνητο συνολικά παρόλο που μου αρέσει πολύ. Γνώμες;
-
Όταν είχα πάρει το volvo είχα κάνει μαραθώνια έρευνα αγοράς και με φοβερή επιμονή στις αντιπροσωπείες είχα καταφέρει να ρίξω την αρχική τιμή που μου έδωσαν σχεδόν 2000 ευρώ (περίπου 8% της αξίας του αυτοκινήτου). Η Peugeot βλέπω ότι αρχικά το έχει ξεφτιλίσει λίγο με τις τιμές πλέον, μετά την αλλαγή στα ττ και όλες οι αντιπροσωπείες που πήγα φαίνονται εναρμονισμενες σε αυτό. Υπάρχει περιθώριο για αντίστοιχες εκπτώσεις ή θα χάσω το χρόνο μου;
-
Ξέρει κάποιος αν οι χρονοι αναμονής που δίνουν τώρα στις παραγγελίες είναι ρεαλιστικές ή πάνε προς το καλύτερο /χειρότερο; Μου έδωσαν 4-5 μήνες και είναι αρκετός λόγος για να εγκαταλείψω το πρότζεκτ Peugeot. Ήθελα μια φορά να κάνω ένα 'παρορμητικο' δώρο στο εαυτό μου, με χάλασε πολύ ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο ούτε για δείγμα σε καλή έκδοση.
Νομίζω το επόμενο λογικό βήμα είναι να πας στο XC40, το 2008 είναι μία κατηγορία κάτω ούτως ή άλλως και σε κατηγορία (Β) και σαν εταιρία (mainstream vs premium).
XC40.
-
-
Πηγα, το οδηγησα κι αυτό. Ειναι εξαιρετικο αλλα 5.000 πανω απο το budget μου και για καποια εκατοστα δε χωραει στο πάρκινγκ μου.
-
Ξέρεις ποιός είναι ο κινητήρας 1.6 με τα 115 άλογα που έχεις στο Βόλβο σου ?
-
Ξέρεις ποιός είναι ο κινητήρας 1.6 με τα 115 άλογα που έχεις στο Βόλβο σου ?
O D2 ειναι. Και οδηγησα το Peugeot στα 1200 κυβικα με 130 ιππους
-
Μάλλον μάλλον γιατί είμαι νέος στο φόρουμ σχετικά, ο cruiser θέλει να σου πει πως ο κινητήρας αυτός είναι της Peugeot ή συνεργασία με την peugeot
-
Ακριβώς είναι ο παλιότερος ντήζελ της PSA που τον είχε και η Φόρντ στα μοντέλα της και από την Φόρντ τον πήρε η Βόλβο . Είχε εκδόσεις 90 και 110 αλόγων αρχικά , 95 και 115 μετά σαν αυτόν που έχεις και 100 και 120 στα τελευταία μοντέλα . Μετά άλλαξε με τον νέο 1.5 που έχει 100 , τώρα 110 και 120/130 άλογα .
Και η Φόρντ έχει επίσης 1.5 , όπως και η PSA , όπως και τους δίλιτρους , αλλά δεν έχουν πει ότι είναι οι ίδιοι . Βέβαια μοιάζουν υπερβολικά....
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)