-
Άλεξ μη βάλεις κανένα υγρό στην οθόνη μόνο με πανάκι καθαρισμού όπως στα γυαλιά ηλίου και μυωπίας.
Το γράφει ξεκάθαρα στο εγχειρίδιο χρήσης.
οκ φιλε χίλια ευχαριστώ, άλλωστε το υγρό το πήρα περισσότερο για της τηλεοράσεις στο σπίτι και αυτό όμως λέει όχι απευθείας στην οθόνη αλλά σε πετσέτα μικροϊνων και μετά περασμα(για TV πάντα)
-
Βαλτα στο τοπικό αλεξ να σχολιάσουμε...
-
Από τότε που άλλαξα το 3d δεν το ξανα έχω καθαρίσει! Μόνο microfiber να βάζετε και στεγνο. Στα υγρά έχει αλλεργία μαλλον το πλαστικό της οθόνης.
Ρε παιδιά να ρωτήσω, πόσα κιλά είναι το αμάξι; Διαβάζω για 1190 άδειο και 1280 περίπου με οδηγό.
Διάβαζα ένα ποστ στο fb που λέει ένας ότι είναι γεμάτο καυσιμο και οδηγό 1400.... Και ότι τα 1280 που αναφέρει ο κατασκευαστής είναι αυτό με το χαμηλότερο εξοπλιστικό πακέτο active λογικα.
Παίζει κάτι τέτοιο ή είναι ψεκασμενος?
-
Ναι 100 κιλα διαφορας ισχύουν για διάφορες εκδόσεις...
Παράδειγμα γύρω στα 1150 κιλα έχουν τα b seg hatchbacks φουλ φορτωμένα... Και 910 το γνωστό και 820 η τελείως βασική ....
-
Από τότε που άλλαξα το 3d δεν το ξανα έχω καθαρίσει! Μόνο microfiber να βάζετε και στεγνο. Στα υγρά έχει αλλεργία μαλλον το πλαστικό της οθόνης.
Ρε παιδιά να ρωτήσω, πόσα κιλά είναι το αμάξι; Διαβάζω για 1190 άδειο και 1280 περίπου με οδηγό.
Διάβαζα ένα ποστ στο fb που λέει ένας ότι είναι γεμάτο καυσιμο και οδηγό 1400.... Και ότι τα 1280 που αναφέρει ο κατασκευαστής είναι αυτό με το χαμηλότερο εξοπλιστικό πακέτο active λογικα.
Πάντως με μένα οδηγό θα είναι 1292
-
Η βενζίνη με πετρέλαιο έχουν διαφορά, τα άλλα είναι άσχετα. Δηλαδή ο 3D πίνακας ζυγίζει περισσότερο από το απλό; Και οι πράσινες ραφές είναι βαρύτερες από τις γκρί;
Επίσης η Active έχει παλιού τύπου κονσόλα με χειρόφρενο, μία η άλλη είναι πιστεύω όλα. Τώρα αν είναι 10κιλα πάνω κάτω.. πλύνε το, και ρούφα λίγο βενζίνη!
-
Αφού σου λέμε το ίδιο αυτοκίνητο βασικη με πλούσια 90 κιλα διαφορά! Και άλλα δέκα το mhev σύστημα.
Αντε να μην είναι τόσο να είναι 80 κιλα αλλά όντως προσθέτει βάρος.
-
Το κλείσαμε σήμερα. Platinum grey, allure, με τους 100 ίππους.
Τελική 20700 τα πάντα όλα με παράδοση 3μηνη... καλό Ιούλιο δλδ.
-
Καλοτάξιδο!!
-
Καλοτάξιδο!!
Να σαι καλά σε ευχαριστώ! Πολύ όμορφο το αυτοκίνητο και νομίζω πως έπαιξε και τον καθοριστικό ρόλο για την απόκτησή του.
-
Καλησπέρα σας , είμαι νέος στο φόρουμ και θέλω να χαιρετήσω όλα τα μέλη . Πρόσφατα αγορασα μένα μεταχειρισμένο πέζω 2008 μοντέλο του 2016 1560 κ.ε diesel 120 hp , και θα ήθελα να ρωτήσω για το κατάλληλο καύσιμο ντήζελ , εταιρεία και είδος , επίσης εάν πρέπει να βάζω πρόσθετο υγρό προστασίας και πότε ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε!
-
[quote=Mastoras78]
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε! Ευχαριστώ πολύ
-
Αντε με το καλό να παραλάβετε και να το χαρείτε με Υγεία!!
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε!
Σας ευχαριστώ παιδιά . Καλά και απροβληματιστα χιλιόμετρα εύχομαι επίσης!
-
Καλοτάξιδο!!! σου έκοψαν και να διχίλιαρο ή και παραπάνω?
-
Από 21100 + έξοδα φακέλου/πινακίδες /τέλη στα 20700 όπως ανέφερα.
-
Καλοτάξιδο φίλε μου, οπότε αρχική έχει 22100 μείον 1000 21100 συν ακόμα 400 ευρώ? Μιλάω σωστά? Πολύ καλή προσφορά, μπραβο
-
gianniss07 wrote:
Καλοτάξιδο φίλε μου, οπότε αρχική έχει 22100 μείον 1000 21100 συν ακόμα 400 ευρώ? Μιλάω σωστά? Πολύ καλή προσφορά, μπραβο
Έτσι ακριβώς.. 400 ευρό προσφορά.
Να σαι καλά σε ευχαριστώ φίλε μου.
-
400 ή 1400 η προσφορά;
Μάλλον πάνω από 1400 γιατί βλέπω 22100 τιμοκατάλογο χωρίς έξοδα και τέλη.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)