-
Ίσως να υπάρχουν τεχνικοί λόγοι να μην έρχεται γεμάτο σε υγρά από το εργοστάσιο αλλά ο αντιπρόσωπος έχει υποχρέωση να τα έχει ελέγξει όλα αυτά και να συμπληρώσει πριν στο παραδώσει.
-
Κοίτα έχεις απόλυτο δίκιο ορισμένοι είχαν αναφέρει και ότι είχαν λιγότερο λάδι από το εργοστάσιο στις μηχανές τους.
Αλλά φαντάσου για χιλιάδες αμάξια 2 ή 3 λίτρα adblue λιγότερο. Πόση εξοικονόμηση είναι.
Επίσης αν ένα αμάξι μείνει πάνω από χρόνο με γεμάτο ντεποζιτο είτε βενζινη είτε πετρέλαιο και adblue δε θα υπάρχουν προβλήματα;
-
Κοίτα έχεις απόλυτο δίκιο ορισμένοι είχαν αναφέρει και ότι είχαν λιγότερο λάδι από το εργοστάσιο στις μηχανές τους.
Αλλά φαντάσου για χιλιάδες αμάξια 2 ή 3 λίτρα adblue λιγότερο. Πόση εξοικονόμηση είναι.
Επίσης αν ένα αμάξι μείνει πάνω από χρόνο με γεμάτο ντεποζιτο είτε βενζινη είτε πετρέλαιο και adblue δε θα υπάρχουν προβλήματα;
Κοίτα έτσι όπως το λες έχεις δίκιο για το εργοστάσιο, αλλά θα συμφωνήσω όμως με το μάστορας 75 πως για τον αντιπρόσωπο που θα πάρεις το αμάξι ένα 10ρικο θα του στοιχίσουν το πολύ κάθε αμάξι, στα 10 αυτοκινητα 100ευρω πόσο κέρδος θα βγάλει από αυτά τα αυτοκίνητα από την αγορά και από τα σέρβις? Εγώ περισσότερα χαλάω σε κεράσματα μπουρμπουαρ και τα συναφή όταν είναι να πουλήσω τα ακτινίδια.
Υ. Γ Δεν είναι τα 10 ή 20 ή 50 ευρώ είναι η ταλαιπωρία και τσιπια.
-
αλλά θα συμφωνήσω όμως με το μάστορας 75 πως για τον αντιπρόσωπο που θα πάρεις το αμάξι ένα 10ρικο θα του στοιχίσουν το πολύ κάθε αμάξι, στα 10 αυτοκινητα 100ευρω πόσο κέρδος θα βγάλει από αυτά τα αυτοκίνητα από την αγορά και από τα σέρβις?
Μην το λές, ξέρεις πόσα χρήματα είναι? Σκέψου ένας έμπορος να πουλάει 1.000 αυτοκίνητα τον χρόνο, είναι €10.000!! Εδώ ρουφάνε την βενζίνη για να γλυτώσουν €5 από τα μεταχειρισμένα (το έχω δει σε πολλά μαγαζιά, ακόμα και BMW!!!), ξέρεις πόσο φραγκοφονιάδες είναι? Εδώ δεν σου βάζουν ούτε €5 βενζίνη και κινδυνεύεις να μείνεις στον δρόμο με το που φύγεις. Σιγά μην βάλουν adblue, που θα ανάψει και μετά από αρκετούς μήνες η ένδειξη.
-
alex mix wrote:
αλλά θα συμφωνήσω όμως με το μάστορας 75 πως για τον αντιπρόσωπο που θα πάρεις το αμάξι ένα 10ρικο θα του στοιχίσουν το πολύ κάθε αμάξι, στα 10 αυτοκινητα 100ευρω πόσο κέρδος θα βγάλει από αυτά τα αυτοκίνητα από την αγορά και από τα σέρβις?
Μην το λές, ξέρεις πόσα χρήματα είναι? Σκέψου ένας έμπορος να πουλάει 1.000 αυτοκίνητα τον χρόνο, είναι €10.000!! Εδώ ρουφάνε την βενζίνη για να γλυτώσουν €5 από τα μεταχειρισμένα (το έχω δει σε πολλά μαγαζιά, ακόμα και BMW!!!), ξέρεις πόσο φραγκοφονιάδες είναι? Εδώ δεν σου βάζουν ούτε €5 βενζίνη και κινδυνεύεις να μείνεις στον δρόμο με το που φύγεις. Σιγά μην βάλουν adblue, που θα ανάψει και μετά από αρκετούς μήνες η ένδειξη.
Τι να πω ρε Fani? Χίλιες φορές να το βάζανε στα έξοδα πάρα αυτό. Αλλά ξέρεις τι χρειάζονται? Μιλάω για όσες εταιρίες το κάνουν. Να το πάρεις να βγεις από την αντιπροσωπεία να σταματήσεις και να βγάλεις το 5 λίτρο και να γεμίζεις εκεί μπροστά τους να σε βλέπουν αλλά να σε βλέπουν και μελλοντικοί πελάτες. Τεσπα εγώ πάντως με το που παραλάβω θα περάσω από το συνεργείο και θα ρωτήσω 2 με 3 πράγματα με τον μηχανικό συν θα πω φουλαρετε το για πρώτη φορά αν λείπει και θα το πληρώσω από κει και πέρα μετά μόνος μου..
-
parikon wrote:
Κοίτα έτσι όπως το λες έχεις δίκιο για το εργοστάσιο, αλλά θα συμφωνήσω όμως με το μάστορας 78 πως για τον αντιπρόσωπο που θα πάρεις το αμάξι ένα 10ρικο θα του στοιχίσουν το πολύ κάθε αμάξι, στα 10 αυτοκινητα 100ευρω πόσο κέρδος θα βγάλει από αυτά τα αυτοκίνητα από την αγορά και από τα σέρβις? Εγώ περισσότερα χαλάω σε κεράσματα μπουρμπουαρ και τα συναφή όταν είναι να πουλήσω τα ακτινίδια.
Υ. Γ Δεν είναι τα 10 ή 20 ή 50 ευρώ είναι η ταλαιπωρία και τσιπια.
-
Alex μπορεί να κάνω και λάθος αλλα με αυτά που διαβάζω απο εσένα νιώθω ότι έχεις αγχωθεί πάρα πολύ για το νέο σου αμάξι και μάλιστα χωρίς λόγο. Το ότι συμβαίνουν διάφορα σε καινούργια αυτοκίνητα δεν σημαίνει ότι θα συμβούν και στο δικό σου, αλλά και να συμβεί οτιδήποτε για αυτό υπάρχει η εγγύηση για να σου το καλύψει. Για τα adblue και τα υπόλοιπα τζάμπα αγχώνεσαι φίλε μου. Παίρνεις ένα 10λιτρο απο ένα βενζινάδικο με προδιαγραφές iso 22241 και συμπληρώνεις όταν σου ανάψει η ένδειξη η οποία μάλιστα σου δίνει περιθώριο απο την στιγμή που θα ανάψει για ακόμη 2400 χλμ. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε την αναμονή για το καινούργιο σου αμαξάκι όπως κάνω και εγώ
Πότε παρήγγειλες και πότε περιμένεις να παραλάβεις?
-
Alex μπορεί να κάνω και λάθος αλλα με αυτά που διαβάζω απο εσένα νιώθω ότι έχεις αγχωθεί πάρα πολύ για το νέο σου αμάξι και μάλιστα χωρίς λόγο. Το ότι συμβαίνουν διάφορα σε καινούργια αυτοκίνητα δεν σημαίνει ότι θα συμβούν και στο δικό σου, αλλά και να συμβεί οτιδήποτε για αυτό υπάρχει η εγγύηση για να σου το καλύψει. Για τα adblue και τα υπόλοιπα τζάμπα αγχώνεσαι φίλε μου. Παίρνεις ένα 10λιτρο απο ένα βενζινάδικο με προδιαγραφές iso 22241 και συμπληρώνεις όταν σου ανάψει η ένδειξη η οποία μάλιστα σου δίνει περιθώριο απο την στιγμή που θα ανάψει για ακόμη 2400 χλμ. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε την αναμονή για το καινούργιο σου αμαξάκι όπως κάνω και εγώ
Πότε παρήγγειλες και πότε περιμένεις να παραλάβεις?
Θα συμφωνήσω με τον Pano!
Επίσης, μην πάρεις ποτέ ηλεκτρικό, θα μετράς τα μέτρα με υποδεκαμετρο και θα φορτώνεις γεννήτρια σε trailer!
-
ρε μη κοιτας τπτ, τελειο θα ειναι και δεν θα ασχοληθεις και καθολου. ειναι η ανησυχια που εσκασες τα γιουρα και αν πιασαν τοπο. ο γατος, οσο και αν τα δουλευει τα γαλλικα τα σουβια, στο υπογραφει. επηρε και ο ιδιος. τελος.
-
ρε μη κοιτας τπτ, τελειο θα ειναι και δεν θα ασχοληθεις και καθολου. ειναι η ανησυχια που εσκασες τα γιουρα και αν πιασαν τοπο. ο γατος, οσο και αν τα δουλευει τα γαλλικα τα σουβια, στο υπογραφει. επηρε και ο ιδιος. τελος.
...και ποιός έλεγε εδώ μέσα 'not just a pretty face' μόνος του εναντίον όλων;!
Γίναμε πολλοί τελικά!
Κάνουν κάποια πράγματα σωστά στην PSA.
-
Ρε παίδες ευχαριστώ από καρδιάς όντως ο Panos έχει ένα δίκιο για το άγχος αλλά όπως έχω ξαναγράψει είμαι από παλιάς σχολής αυτοκίνητο και δεν τα ξέρω τα καινούργια, εφτυσα αίμα για να το πάρω, αν τα φέρει η μοίρα και γνωριστούμε ποτέ από κοντά θα μάθετε γιατί, χάχα δουβλι έτσι φαίνομαι για τόσο άγχος? Γάτε respect.
Αρχές Φλεβάρη ήταν Pano δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία, αύριο θα πάρω ένα τηλ και θα σας ενημερώσω, είχαμε πολλά τρεχάματα αυτές τις μέρες στην δουλειά είχαμε και εμβολιασμούς όπως έγραψα ήρθε επιτέλους το κλιμάκιο συν αρχίσανε και τα αγροτικά και δεν είχα χρόνο καθόλου.
Υ. Γ Ίσως να παίζει ρόλο και αυτό περισσότερο γιατί έπεσε πολύ δουλειά πολλές ευθύνες πολύ άγχος στην δουλειά και θέλω μόλις έρθει το ραφαλ να το ευχαριστηθώ στο επαρκο. Πάντως για άλλη μια φορά ευχαριστώ πολυ
-
Ρε παίδες ευχαριστώ από καρδιάς όντως ο Panos έχει ένα δίκιο για το άγχος αλλά όπως έχω ξαναγράψει είμαι από παλιάς σχολής αυτοκίνητο και δεν τα ξέρω τα καινούργια, εφτυσα αίμα για να το πάρω, αν τα φέρει η μοίρα και γνωριστούμε ποτέ από κοντά θα μάθετε γιατί, χάχα δουβλι έτσι φαίνομαι για τόσο άγχος? Γάτε respect.
Αρχές Φλεβάρη ήταν Pano δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία μου είχαν πει τέλη Απριλίου παραλαβή αντε βαριά πρώτο 10ημερο Μαΐου αν υπάρξει κάποια καθυστερηση , αύριο θα πάρω ένα τηλ και θα σας ενημερώσω, είχαμε πολλά τρεχάματα αυτές τις μέρες στην δουλειά είχαμε και εμβολιασμούς όπως έγραψα ήρθε επιτέλους το κλιμάκιο συν αρχίσανε και τα αγροτικά και δεν είχα χρόνο καθόλου.
Υ. Γ Ίσως να παίζει ρόλο και αυτό περισσότερο γιατί έπεσε πολύ δουλειά πολλές ευθύνες πολύ άγχος στην δουλειά και θέλω μόλις έρθει το ραφαλ να το ευχαριστηθώ στο επαρκο. Πάντως για άλλη μια φορά ευχαριστώ πολυ
-
Ξέρετε που μπορώ να βρω τεμπέλη που να μην καλύπτει τις ποτηροθηκες;;;
Λίγο που το γκουγκλαρα, τα εγχώρια ειναι πανάκριβα αλλά έχω δει φωτογραφίες που είναι ελεύθερες οι ποτηροθηκες
-
Λίγο που το γκουγκλαρα, τα εγχώρια ειναι πανάκριβα αλλά έχω δει φωτογραφίες που είναι ελεύθερες οι ποτηροθηκες
δες εδω. έχω αγοράσει για το προηγούμενο μοντέλο και είναι πάρα πολύ καλά.
https://www.braccioli-italy-armrests.com/en/armrest-peugeot/armrest-peugeot-2008-2020/
-
φέρνει και η peugeot αλλα δεν ξέρω αν καλύπτει ποτηροθηκες.
-
Πάνω που πήραμε αμάξι βρήκαν να αλλάξουν το σήμα τους.
Το νέο 308 θα έρχεται με το καινούριο σήμα. Μπορεί και τα υπόλοιπα σιγά σιγά.
-
Πάνω που πήραμε αμάξι βρήκαν να αλλάξουν το σήμα τους.
Το νέο 308 θα έρχεται με το καινούριο σήμα. Μπορεί και τα υπόλοιπα σιγά σιγά.
Έτσι λέω και γω. Από την ίσως 10%βαζω να έρθει με καινούργιο σήμα, μιας και το 308 θα γίνει παρουσίαση νομίζω την άλλη βδομάδα και μετά λέγανε θα μπούνε και στα άλλα. Απο την άλλη είναι σαν την γκόμενά λέω... έτσι σε γνώρισα με αυτό το σήμα... Δεν με νοιάζει για το νεο
-
Εμένα δεν μου αρέσει το καινούργιο σήμα, και σιγά τη διαφορά..
Η ΚΙΑ έκανε πολύ πετυχημένη νέα έκδοση.
-
Έχεις δίκιο δουβλι το είδα στο 308 δεν μου άρεσε καθόλου τελικά καλύτερο μου φαίνεται το δικό μας
-
Όταν είχα διαβάσει για το νέο σήμα περίμενα κάτι μετά-μορντενο και υπερβατικό. Αυτό δεν είναι τίποτα σπουδαίο, ένα λιοντάρι ακόμα.
Πάντως να πω ότι έχει γεμίσει ο κόσμος 2008, και καινούργιο άσπρο Allure στην ευρύτερη γειτονιά. Αρχίζουν και φορτώνουν και τα Kamiq/Puma επίσης, αλλά όχι τόσα πολλά. Capture αραιά και που, και πολύ αραιά.. μοιάζει και με το παλιό πολύ (από τα led ξεχωρίζει).
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)