-
Ναι, Ok.
Αλλά πλέον θα είναι με δύο μοντέλα στην ίδια κατηγορία.4.3 μέτρα μήκος αμέσως το στέλνει στην κατηγορία των Compact SUV μαζί με το 3008 (4.447μέτρα).
Παρόμοια τακτική και από την ΟPEL με Crossland X και Mokka X.Θεωρητικά η Peugeot θα πρέπει να βγάλει και νέο μικρό SUV κάτω από τα 4.2 μέτρα για να έχει εκπρόσωπο και στη κατηγορία των μικρών SUV, αν και εφόσον το επιθυμεί.
-
Καλά,δεν νομίζω κανείς να εκπλαγεί αν μελλοντικά βγει 1008.
-
Θα ήθελα το 1008 να είναι έτσι:
πηγή: https://www.auto-moto.com/nouveautes/sc ... 00344.html
αλλά θα είναι πολύ ποιο γλυκανάλατο... -
φοβερό το render κεραυνέ!!!
-
Είναι όντος πολύ όμορφο το 2008, αλλά ρε παιδιά μόνο σε μένα φαίνεται ακριβό σε σχέση με το 308; Το Active 308 diesel Auto βγαίνει στα 22k. Δε λέω ολοκαίνουργιο και πανέμορφο, αλλά και αλμυρό. Και για να μη παρεξηγηθώ, λέω ακριβό σε σχέση με άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας με περίπου το ίδιο target group...
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
Είναι όντος πολύ όμορφο το 2008, αλλά ρε παιδιά μόνο σε μένα φαίνεται ακριβό σε σχέση με το 308; Το Active 308 diesel Auto βγαίνει στα 22k. Δε λέω ολοκαίνουργιο και πανέμορφο, αλλά και αλμυρό. Και για να μη παρεξηγηθώ, λέω ακριβό σε σχέση με άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας με περίπου το ίδιο target group...Οι λόγοι είναι απλοί:
- Το 2008 είναι στην πιο εμπορική και ταχύτατα ανπτυσσόμενη κατηγορία, ενώ το 308 σε κατηγορία με φθείνουσες πωλήσεις.
- Τα SUV είναι 'εντός μόδας' και άρα αφού πουλάνε, είναι και πιο ακριβά (προσφορά/ζήτηση).
- Το 2008 είναι καινούργιο, το 308 στην δύση της καριέρας του
- Απευθύνονται σε διαφορετικό αγοραστικό κοινό, με κοινή τομή.
-
Όσο και να ισχύουν οι αιτιάσεις για την τιμή του 2008, που είναι πάνω στην αλλαγή μοντέλου, είναι γελοίο εκτός από ακριβότερο από το 308, να είναι στην ίδια κατηγορία κόστους ένα 2008 δικίνητο πετρέλαιο με ψιλοαισχρό χειροκίνητο κιβώτιο, όσο τα καλύτερα αυτοκίνητα crossover μία κατηγορία μεγέθους πάνω.
Γι' αυτούς τους λόγους 'απορρίφθηκε' από εμένα. Και τουλάχιστον στην Ελλάδα, η εταιρεία επέλεξε φαίνεται να κάνει προσφορά τιμής με καλό εξοπλισμό στο 1.2 με τα 80κάτι άλογα, και να αφήσει τα υπόλοιπα στα ίδια...Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγνώμη, κατάλαβα ότι μίλαγες για το νέο 2008 που θα κυκλοφορήσει. Για το υφιστάμενο μοντέλο συμφωνώ 100%, είναι αναίτια ακριβό (πήγαν ουσιαστικά να εκμεταλλευτούν το όνομα του 3008 με ένα σχέδιο που δεν έχει καμία σχέση!).
-
Ή πολύ απλά έχουν κι αυτοί πολιτική να πλασάρουν το μοντέλο που πουλάει πιο πολύ απ' όλα και ενδεχομένως έχουν και μεγαλύτερο κέρδος εξαιτίας αυτού. Το κάνει και η Scoda πχ αυτό που πλασάρει αναίτια (για μένα) το kodiaq έναντι του Karoq, με το πρώτο να έχει (με προσφορές που βγάζει κατά καιρούς) την ίδια σχεδόν τιμή με το 2ο και με καλύτερο εξοπλισμό. Το κάνει και η Nissan με το QQ έναντι του Xtrail.
-
-
Τεχνικά χαρακτηριστικα βενζίνης, πετρελαίου και ηλεκτρικού με μετρήσεις NEDC και WLTP.
Καθόλου κακοί με WLTP για βενζίνη οι ρύποι και με μικρή διαφορά απο πρίν.
-
Εμενα παλι προς τα πισω μου θυμιζει τσεροκυ.
Η εκδοση με diesel και οχταρι αυτοματο, θα ειναι φοβερος συνδιασμος.
-
Πάλι καλά που δεν σου θυμίζει Μπαλένο...
-
Οντως, μα τι σκεφτομουν....πανω απο τα καρβουνα για πολυ ωρα τελικα επηρεαζει τον εγκεφαλο....
Αν εχει και καπως σφιχτο μπροστινο κομματι σε εναλλαγες κατευθυνσεις και μαζι με το μικρο τιμονακι του, το υπεροχο εσωτερικο (αν και ελαφρως φλυαρο για το πλατος του αυτοκινητου) και τον τελειο 1,5 diesel με το νεο 8 αρι αυτοματο.....τοτε x1 18d...my ass
Το παιρνεις φουλ εξτρα, τα παντα ολα, με ολη τη λιστα του προαιρετικου εξοπλισμου και εχεις ενα κουκλι σκετο. Ασε τους αλλους να χαιρονται για το σημα...
-
Επίσημη παρουσίαση 12-22/9 στη Φρανκφούρτη απο οτι θυμάμαι; Και εγω προς το ντίζελ αυτόματο σκέπτομαι σε GT LINE με κάποια εξτρά αλλά απο τιμή πιστεύω θα μπαίνει στην επόμενη κατηγορία του 3008.
-
Εφόσον εισάγονται όλα από τον ίδιο όμιλο η δικιά μου λογική λέει το εξής:
το c3 air cross είναι γύρω στα 25 χιλιάρικα το DS3 cross back είναι στα 35 χιλιάρικα οπότε το 2008 θα έρθει περίπου στα 30 χιλιάρικα.
Μετά θα έχουμε διάφορες διαφοροποίησεις προς τα πάνω η προς τα κάτω ανάλογα με τον εξοπλισμό και τα έξτρα.
-
Καλά το 3 αιρκρός που έχει 25000+ , θα έχει πινακίδες Αγίου Ορους γιατί θα έχει πάνω του της Παναγιάς τα μάτια....
-
Το GT LINE έχει 26900€ ντίζελ 120αρι και 6αρι αυτόματο το καινούργιο να μην εχει 1500-2000€ παραπάνω; Χρωματάκι θα παίξει στάναρ το πορτοκαλί όπως στι διαφημίσεις, τέλος το άσπρο επιτέλους. Οπότε με κανένα εξτρά και άλλο χρώμα βλέπω το 30αρι που αναφέρθηκε απο το Φάνη να είναι ορατό. Εκτός αν εφαρμοστεί άλλη πολιτική τιμολόγησεις αφου θα εχει βγεί και το Captur που φαίνεται πολύ ανταγωνιστικό και πιστεύω θα πουλήσει καλύτερα απο το παλιό.
-
@cruiser: σιγα τον εξοπλισμο, €24.000 εχει το αυτοματο diesel shine C3 Aircross και τα €25.000 τα φτάνει για πλάκα με χρώμα και επένδυση. Με καλό εξοπλισμό αγγίζει τις €28.000!
επίσης οι τιμες που ειπα ηταν ενδεικτικές για συγκριση. Προφανως υπαρχει Aircross με €15.000, οπως και DS3 με €23.000 και θα υπάρχει και 2008 με 17-18.000. Αλλα εγώ συζητάω εν έτη 2020 για αυτόματο με καλό εξοπλισμό. Οπότε παιζουν οι τιμές που ανέφερα.
-
24000 η πλούσια με διχρωμία . Με δερμάτινη επένδυση και μεταλλικό πάει 25000 και με ηλιοροφή , φορτιστή , χέντ απ και δεν θυμάμαι άλλο πάει κοντά 27000 . Οπότε οι πινακίδες Α.Ο. απαραίτητες......
Δεν θέλω να σκεφτώ πόσο πάει ένα επόμενης κατηγορίας με ανάλογο εξοπλισμό .
Εχει καλή προσφορά το κρός λαντ με 2100 έκπτωση . Η χαμηλότερη έκδοση σε άσπρο με πακέτο ασφαλείας και καθισμάτων στο αυτόματο μόλις ακουμπάει τις 20000 . Αλλιώς πας στις 23000-24000 και με τα λέντ .
Βέβαια πάντα το ερωτηματικό είναι , γιατί να μην πάρω το γκράντλαντ σε χειροκίνητο , άσπρο με γκρίπ στην χαμηλή έκδοση που έχει αρκετά , στα 22000 ?
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)