-
αυτός στο insomnia? ακόμα τρέχει το ποστ του, πουλάει και το Ίμπιζα; χαχαχαοχαχοχ. ε βρε, είπαμε...
σταμάτησα μετά από 300σελιδες
-
αυτός στο insomnia? ακόμα τρέχει το ποστ του, πουλάει και το Ίμπιζα; χαχαχαοχαχοχ. ε βρε, είπαμε...
800 σελίδες έφτασε. Και κάτσε εκεί που θα έκλεινε Leon όπως το θέλει το ξαναμετάνιωσε.
Έχει θέμα δεν παίζει. Το ibiza έχει καμια 600 με 800 χλμ φαντάσου. Οπότε δεν μετράει που πήρε 2008 και το πούλησε επειδή τον πόνεσε η μέση. Θέλει γιατρό η φάση του
-
Σαν τι να ξερω δηλαδη? . Αμα δεν ηταν καλο θα το ειχα πει ηδη . Μονο εξωτερικα το εχω δει το αμαξι , δεν εχω μπει καν μεσα . Εξωτερικα μ αρεσει πολυ
Κάνε το μία βόλτα να μας πεις γνώμη, γενικά είναι καλοπροαίρετοι στις PSA αντιπροσωπείες, απλά μην πας με το δικό σου, γιατί θα ξενερώσουν!! Χα!
Εγώ πριν αναφερθούν τα παιδιά εδώ για τη θέση οδήγησης δεν ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα να καταλάβεις!
Προφανώς και οι καλές πωλήσεις δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων (και είναι ψηλοί λαοί κατά Μ.Ο, σε παγκόσμιο επίπεδο η ψηλότερη ήπειρος) ικανοποιούνται.
Επίσης θυμάμαι στο βίντεο του 3008 facelift το i-cockpit ήταν 2ο νομίζω selling point για το αυτοκίνητο από τον διευθυντή της μάρκας.
Δηλαδή δίνουν μεγάλη βαρύτητα, εν το μεταξύ το 3D cockpit του 2008 είναι και unique selling point που ούτε στο 3008 δεν προσφέρεται (νόμιζα ότι θα το έβαζαν στο flift).
Και σαν αυτοκίνητο έχει πολλές ικανότητες, φυσικά όχι Focus/Civic (ούτε λέει ότι είναι), αλλά πολύ καλύτερο από ότι ακούγεται από όσους δεν το έχουν οδηγήσει καν και για την κατηγορία του.
Θα μας ενδιέφερε η άποψή σου, σαν ουδέτερος παρατηρητής.
-
Ένα που είχε ένα leon λες? Αν λέμε τον ίδιο αυτός ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι αμάξι θέλει να πάρει. Εχει και προβλημα με μέση και αυχένες από όσο λεει. Extremely δύσκολη η κατάσταση του, δεν σώνεται ο τύπος ότι και να πάρει.
ΥΓ ο ίδιος πήρε ibiza και το ξανα πουλάει. Έχει πρόγαμμα ο τύπος
Αν θυμαμαι καλα, εδω μεσα το ειχα διαβασει. Το ειχε γραψει ο ιδιος πριν κανα εξαμηνο(?) Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος που ειχε το Ibiza ή το Leon
-
Κάνε το μία βόλτα να μας πεις γνώμη, γενικά είναι καλοπροαίρετοι στις PSA αντιπροσωπείες, απλά μην πας με το δικό σου, γιατί θα ξενερώσουν!! Χα!................
.............Θα μας ενδιέφερε η άποψή σου, σαν ουδέτερος παρατηρητής.
Δεν θα ελεγα οτι ειμαι ουδετερος, εχω μια συμπαθεια προς την Peugeot . Εκτος απο το Εβο, εχω και το 207 (rallye) μου ηδη 12 χρονια . Και αρνούμαι να το αποχωριστώ
Οσο για 'κριτης' του 2008 δεν ειμαι ο καταλληλότερος νομιζω. Δεν εχω εμπειρια απο SUV . Αλλά δεν το αποκλειω να παω να το κανω μια βολτα.....
-
εγώ πάντως 1.80 - 95 κιλά βρήκα με την πρώτη την θέση και την ρύθμιση του τιμονιού και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
-
Dublin wrote:
Κάνε το μία βόλτα να μας πεις γνώμη, γενικά είναι καλοπροαίρετοι στις PSA αντιπροσωπείες, απλά μην πας με το δικό σου, γιατί θα ξενερώσουν!! Χα!................
.............Θα μας ενδιέφερε η άποψή σου, σαν ουδέτερος παρατηρητής.Δεν θα ελεγα οτι ειμαι ουδετερος, εχω μια συμπαθεια προς την Peugeot . Εκτος απο το Εβο, εχω και το 207 (rallye) μου ηδη 12 χρονια . Και αρνούμαι να το αποχωριστώ
Οσο για 'κριτης' του 2008 δεν ειμαι ο καταλληλότερος νομιζω. Δεν εχω εμπειρια απο SUV . Αλλά δεν το αποκλειω να παω να το κανω μια βολτα.....
δυστυχώς δεν μπορεί να αποχωριστεί καθόλου εύκολα το ριμάδι το 207,ειχα και εγώ απο το 10 μέχρι και τώρα GT-RC
-
@aleksandros, θα πάω πεζω σε λίγο από κέντρο να πάρω το δικό μου. άντε πάρε το εvo και έλα να με κάνεις καμιά βόλτα! να τα βγάλουμε και φωτό χαχα!
να μας δώσουν και το 2008 να παίξουμε λίγο..
-
bolt wrote:
800 σελίδες έφτασε. Και κάτσε εκεί που θα έκλεινε Leon όπως το θέλει το ξαναμετάνιωσε.
Έχει θέμα δεν παίζει. Το ibiza έχει καμια 600 με 800 χλμ φαντάσου. Οπότε δεν μετράει που πήρε 2008 και το πούλησε επειδή τον πόνεσε η μέση. Θέλει γιατρό η φάση του
Το έχει πουλήσει και το Ibiza ο φίλος εδώ και μέρες...και έχει μείνει μόνο με της συζύγου του...
-
@aleksandros, θα πάω πεζω σε λίγο από κέντρο να πάρω το δικό μου. άντε πάρε το εvo και έλα να με κάνεις καμιά βόλτα! να τα βγάλουμε και φωτό χαχα!
Μια άλλη μερα καλυτερα, να μην βρεχει. Ασε που νομιζω εχει λιγο λασπη η βροχη. Θα γινει χαλια
-
δυστυχώς δεν μπορεί να αποχωριστεί καθόλου εύκολα το ριμάδι το 207,ειχα και εγώ απο το 10 μέχρι και τώρα GT-RC
Ναι θυμαμαι. Το εδωσες τελικα εσυ?
-
thodorisls wrote:
Ναι θυμαμαι. Το εδωσες τελικα εσυ?
το έδωσα για να πάρω το 2008. τώρα έχει ο αδερφός μου ένα rallye υβρίδιο
-
Πείτε στον τύπο από το ινσόμνια με το θέμα στην μέση , να κάνει τέστ ντράιβ το νέο C4 ...
-
Πείτε στον τύπο από το ινσόμνια με το θέμα στην μέση , να κάνει τέστ ντράιβ το νέο C4 ...
Χαχα!!
Από ότι ακούω, πρέπει να είναι από αυτούς που πάντα κάτι τους φταίει! Δεν θα βρει ησυχία η ψυχούλα του!
Πάντως η άνεση σε αυτό το αυτοκίνητο είναι εμπειρία, και επιτέλους κορυφαίο selling point. Νομίζω η καλύτερη υλοποίηση μετά από πολλά χρόνια. Μόνο που δεν το πήγα ακραία σε στροφές οπότε δεν μπορώ να πω με ασφάλεια και να το συγκρίνω με hatch, θα χάνει σίγουρα, αλλά το θέμα είναι πόσο..
-
Άμα πάτε ρίξτε μία ματιά στα δισκόφρενα του td.
Έβγαλες καμία φώτο από τη ζημιά;Εγώ σήμερα είδα έναν ηλικιωμένο να περνά ξυστά από τον προφυλακτήρα ενώ ήταν παρκαρισμένο.Καρδιά κόντεψα να πάθω.
-
α δν το είχανε με 110? γιατί έχουν αραγμενα κάνα δυο εκεί. τι τιμή έκλεισες Άλεξ; παραγγελία; παίζουν προσφορές στα ετοιμοπαραδοτο;
Απ ότι ξέρω έχουν ένα τεστ ντραϊβ λευκό αλλά δεν θυμάμαι τιμή βενζινη. Εμένα τώρα μου είπαν από 25100 στα 24100 +τα φιμε + να μου κρατήσουν το αυτοκίνητο που όπως έχω πει έχει 430χιλ χλμ + συναγερμό (αλλά δεν ήθελα) θα κοιτάξω αν μπορούν να μου κάνουν την επέκταση χιλιομέτρων γιατί θεωρώ πως είναι πολύ λίγα 60000χλμ για 5 χρόνια, δηλαδή στο μόνο που κολαω είναι αυτο
-
criuser wrote:
Χαχα!!
Από ότι ακούω, πρέπει να είναι από αυτούς που πάντα κάτι τους φταίει! Δεν θα βρει ησυχία η ψυχούλα του!
Πάντως η άνεση σε αυτό το αυτοκίνητο είναι εμπειρία, και επιτέλους κορυφαίο selling point. Νομίζω η καλύτερη υλοποίηση μετά από πολλά χρόνια. Μόνο που δεν το πήγα ακραία σε στροφές οπότε δεν μπορώ να πω με ασφάλεια και να το συγκρίνω με hatch, θα χάνει σίγουρα, αλλά το θέμα είναι πόσο..
Λενε οι δοκιμες όχι πολυ... Γενικα θα γινει νουμερο ενα συζητηση η νεα c4 σε λιγοβ καιρο
Μακαρι να πεσουνκαι καπως οι τιμες.
Περινενω με αγωνια το ερχόμενο 308 διοτι θα στηρίζεται σε ολοκαινουργια πλατφόρμα και ήδη το σημερινό 308 το βρισκω σχεσον άριστο για αυτοκινητο με ημιάκαμπτο.
-
είχα μία συζήτηση σήμερα με τον κουνιάδο μου, θέλει να αλλάξει το κια στόνικ που έχει, ταξιδεύει πολύ και τον κουράζει πολύ. Τα citroen τα ξέρει απο εμένα, aircross μετά το σημερινό lifting δεν θέλει, c4 του αρέσει πολύ το αρχοντικό και ξεκούραστο πάτημα της, αλλά γλυκοκοιτάζει προς 2008 μεριά σε diesel. Καμιά γνώμη για έκδοση και τιμές?
-
Είμαι ένα βήμα πριν τις υπογραφές..δανειοδοτηση εγκρίθηκε μου είπαν με δώρα τα βρίσκαμε το αυτοκίνητο μου είπαν θα το κρατήσουν, το αυτοκίνητο μου άρεσε πολύ, είμαι σχεδόν έτοιμος.
Φιλική συμβουλή: Αυτό να το προσέξεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως! Αν βρεθεί άλλος αγοραστής έτοιμος με τα λεφτά (έστω της προκαταβολής) στο χέρι, κατά 99% θα το χάσεις το αυτοκίνητο. Λογικό είναι να τον προτιμήσουν από σένα, που προς το παρόν έχεις απλώς εκδηλώσει το ενδιαφέρον σου. Το έχει πάθει και άλλος εδώ μέσα...
-
alex mix wrote:
Είμαι ένα βήμα πριν τις υπογραφές..δανειοδοτηση εγκρίθηκε μου είπαν με δώρα τα βρίσκαμε το αυτοκίνητο μου είπαν θα το κρατήσουν, το αυτοκίνητο μου άρεσε πολύ, είμαι σχεδόν έτοιμος.
Φιλική συμβουλή: Αυτό να το προσέξεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως! Αν βρεθεί άλλος αγοραστής έτοιμος με τα λεφτά (έστω της προκαταβολής) στο χέρι, κατά 99% θα το χάσεις το αυτοκίνητο. Λογικό είναι να τον προτιμήσουν από σένα, που προς το παρόν έχεις απλώς εκδηλώσει το ενδιαφέρον σου. Το έχει πάθει και άλλος εδώ μέσα...
Ευχαριστώ πολύ harisma23 μέχρι αύριο το πρωί θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Απλά μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν. Αν μου πουν οκ σου κάνουμε δώρο την επέκταση χλμ από 60 σε 100000 θα πρέπει να το ζητήσω γραπτώς ή στα λόγια?
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)