-
Yem wrote:
Dublin wrote:
Η μεγαλύτερη απογοήτευση πάντως στο 2008 είναι που δεν έχει το αντίστοιχο κοντρόλ για τον ήχο. Δεν με βολεύει καθόλου η έλλειψή του, ή σηκώνω χέρι και πάω ροδέλα, ή ψάχνω με αντίχειρες το +/- στο τιμόνι, οπότε καταλαβαίνεις, ότι είναι και προσωπική προτίμηση εργονομίας.
Καλά δεν το είχα κατάλαβα ότι δεν είχε το 2008 , δεν το είχα παρατηρήσει στο test drive , και είναι όντως πολύ βολικό , μου πήρε κάνα μήνα να το μάθω αλλά οδηγάς χωρίς να αποσπάς την προσοχή σου ψάχνοντας για ροδέλες κτλ , το μόνο που μένει να μάθω καλά είναι οι φωνητικές εντολές!
σωστός! και να καταλάβεις τα PSA είναι ευκολότερα από τα Renault να τα μάθεις (είναι λίγο καλύτερος και ξεκάθαρος ο σχεδιασμός και η εργονομία).
Φωνητικές εντολές δεν χρησιμοποιώ ποτέ, μου φαίνεται κάπως γελοίο να μιλάω σε μία μηχανή! Γενικά δεν το χρησιμοποιώ σε καμία συσκευή μου το σύστημα. Πάντως έχουν προχωρήσει πολύ.
Οι φωνητικές εντολές βολεύουν στην πλοήγηση. Του λες navigate home , navigate to work κλπ και δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς τιποτα
-
Εγω πάντως είπα για πλάκα call μπαμπάς και call Γιώργος και πηρε το άτιμο αφού με ρώτησε ποιον Γιώργο από όλους.
-
ναι, έχουν κάνει θαύματα με τις φωνητικές εντολές! έχω και στο Parrot bluetooth στο C3 και στο Ford B max, όντως δουλεύουν, απλά κάπως ντρέπομαι να μιλάω στο αυτοκίνητό μου!
@Fanis εντάξει, έχασα το σεβασμό μου για τον πολιτισμένο διάλογο, το πήγα 20 post πολιτισμένα και με δημιουργική γραφή, ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει! εμπίπτει σε άλλη κατηγορία είδους. Ευχαριστώ για την προειδοποίηση πάντως.
-
με αφορμή ένα ποστ του γάτου που διάβασα : https://forum.4troxoi.gr/comment/2105802828#comment-2105802828
έκατσα και έψαξα να δώ ποιός είναι ο Νίκος Δήμου και έπεσα στο άρθρο του που ταιριάζει γάντι με πολλές κόντρες των τελευταίων εβδομάδων που διαβάζουμε στο Forum .
Η εισαγωγή του άρθρου αλλα αξίζει να το διαβάσετε όλο! Καλό βράδυ
*ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΑΜΕ THN ΠΟΛΙΤΙΚΗ, τώρα ποδοσφαιροποιούμε και τα
αυτοκίνητα; Δεν τολμάς να εκφράσεις μιά γνώμη και αμέσως
χαρακτηρίζεσαι 'οπαδός' - και αντιμετωπίζεις άλλους φανατικούς
οπαδούς. Μόνο η θύρα 7 μας λείπει ακόμα!Θα δείτε και στην αλληλογραφία αυτού του τεύχους οργισμένες
επιστολές οπαδών των ιταλικών ή γαλλικών αυτοκινήτων που
επιτίθενται εναντίον μου (και εναντίον του αυτοκινήτου μου,
και της θείας μου ακόμα...) επειδή έθιξα τα είδωλά τους. Με
χαρακτηρίζουν δε αυτόματα οπαδό των γερμανικών ή ιαπωνικών
επειδή έγραψα ότι είναι πιό αξιόπιστα.Αλλά το ότι είναι πιό αξιόπιστα, δεν αποτελεί γνώμη ή άποψη -
είναι γεγονός. 'Ολες οι στατιστικές των ευρωπαϊκών λεσχών
αυτοκινήτου, των ευρωπαϊκών (επιμένω) mot, tuev, (δηλ. KTEO)
το επιβεβαιώνουν. Ακόμα και οι σφυγμομετρήσεις των κατόχων
(όπως αυτή του Automobile) το πιστοποιούν. Αυτό δεν σημαίνει
πως εγώ είμαι οπαδός κανενός!Είναι σαν να ισχυρισθείτε πως όταν ένας μικροβιολόγος αναφέρει
σε μιά έκθεσή του ότι μέτρησε περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια,
είναι οπαδός των λευκών αιμοσφαιρίων!* -
Νίκος Δήμου, εξαιρετικός και ένας από τους βασικότερους λόγους που αγόραζα τους 4Τ. Πάντα η στήλη του ήταν το 1ο πράγμα που διάβαζα στο περιοδικό!
-
Διαβάζω Νίκο Δήμου για δεκαετίες, σε όλα τα επίπεδα. Τα αυτοκινητιστικα του και το R.A.M από τα περισσότερο ενδιαφέροντα, και φυσικά κάποια must read έργα, κυρίως για την Ελληνική πραγματικότητα (δυστυχία και ανθελληνας και άλλα).
Τη περίοδο της Δράσης, και λίγο μετά με το Ποτάμι δυστυχώς έχασε για μένα την σημαντικότητα του, αυτή που γνώρισα από τα κείμενα και βιβλία της δεκαετίας του 80, αλλά είναι από τούς λίγους σημαντικούς που έχουν μείνει.
Άνθρωπος της εποχής του, αλλά πάντα με βλέμμα προς το μέλλον και την εξέλιξη.
-
Ενταξει dublin... Εισαι λογιος... Το πιασαμε
Βλεπω εχασα καυγαδακι....
Τεσπα.
Να σε ρωτησω... Στην εκδοση active μπορεις να βαλεις την οθονη την δικια σου του allure σε βαθος χρονου αν σου την βαρεσει.... Ταιριαζει;;;;
Ρωταει ενα φιλαράκι και ειπα να ρωτησω κατευθείαν στα κεντρικα της stellantis, για αυτο σε ρωτω...
-
Λόγιος επειδή έχω διαβάσει Δήμου; Και επειδή διάβαζα RAM/4 τροχοί και άλλες γραπτές εκδόσεις;
Πάρα πολύ απλός και κατανοητός και πολύγραφοτατος και πολυ-διαβασμενος. Το βιβλίο των γάτων το έχουν διαβάσει οι μισοί Έλληνες φαντάζομαι.
Ο σπουδαιότερος Έλληνας της προηγούμενης γενιάς ήταν ο Παναγιώτης Κονδύλης πάντως. Εκεί θέλει γερά κοτσια. Ο Δήμου είναι λουνα παρκ μπροστά του.
Μαθαίνεις 2-3 πράγματα για τη ζωή και από τους 2 πάντως.
-
Allure 100 με μεταλλικό στα 22000 ή έχουν παίξει προσφορές για πιο κάτω;
-
Λόγιος επειδή έχω διαβάσει Δήμου; Και επειδή διάβαζα RAM/4 τροχοί και άλλες γραπτές εκδόσεις;
Είσαι σαν τον Παπαγιάννη στην άμυνα. Τσιμπας εύκολα. Μαρεσει που απαντάς κάθε φορά και μάλιστα προσπαθείς να απαντήσεις με λογική. Δεν καταλαβαίνεις ότι στο κάνουν επίτηδες γιατί ξέρουν ότι βγαίνεις εκτός εαυτού σχετικά εύκολα ώστε να φανείς αναξιόπιστος στους πολλούς; Διαβάλουν την αξιοπιστία σου. Δεστο λίγο είσαι έξυπνος άνθρωπος. Να διαλέγεις τις 'μάχες' σου γιατί τους το κάνεις πολύ εύκολο...
-
Άκυρο δε συμφέρει πλέον η allure μιας και αφαίρεσαν τα έξτρα συστήματα ασφαλείας και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με τη μεγάλη οθόνη στο κέντρο με το navi...
-
Άκυρο δε συμφέρει πλέον η allure μιας και αφαίρεσαν τα έξτρα συστήματα ασφαλείας και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με τη μεγάλη οθόνη στο κέντρο με το navi...
Σίγουρα δεν έχει πλέον η allure το 3d i-cocpit ?
-
riverael1 wrote:
ναι δεν το έχει ουτε την 10αρα οθόνη
-
Yem wrote:
riverael1 wrote
ναι δεν το έχει ουτε την 10αρα οθόνη
Allure Plus.
Σημ: Ευχαριστώ για τις συμβουλές Χρήστο. Έχεις δίκιο φυσικά.
-
Dublin wrote:
Είσαι σαν τον Παπαγιάννη στην άμυνα. Τσιμπας εύκολα. Μαρεσει που απαντάς κάθε φορά και μάλιστα προσπαθείς να απαντήσεις με λογική. Δεν καταλαβαίνεις ότι στο κάνουν επίτηδες γιατί ξέρουν ότι βγαίνεις εκτός εαυτού σχετικά εύκολα ώστε να φανείς αναξιόπιστος στους πολλούς; Διαβάλουν την αξιοπιστία σου. Δεστο λίγο είσαι έξυπνος άνθρωπος. Να διαλέγεις τις 'μάχες' σου γιατί τους το κάνεις πολύ εύκολο...
Ετσι saba...καλα τα λες. Τρεμουμε τον dublin, του το κανουμε επίτηδες. Το κανουμε για να φανει αναξιόπιστος στους πολλούς,...πως τα βρηκες ολα;;;
Saba.... Επενδυσεις να κανεις..... Θα θησαυρησεις.... Τα βλεπεις ΟΛΑ..... Πεντακάθαρα
Ρε dublin μ αρεσει που ευχαριστεις για τις συμβουλες..... Συνελθε.... ξερεις ή δεν ξερεις;;;; στην ερωτηση που σου εκανα, να μας πεις και κατι χρησιμο περα απο τις πωλήσεις του καθε μοντελου της stallantis...
Λογικα θα μπαινει η μεγαλη οθονη, δεν νομιζω να εχει κατι το ιδιαίτερο η allure στην καλωδίωση εναντι της active
-
Sabas_Thess wrote:
Dublin wrote:
Ετσι saba...καλα τα λες. Τρεμουμε τον dublin, του το κανουμε επίτηδες. Το κανουμε για να φανει αναξιόπιστος στους πολλούς,...πως τα βρηκες ολα;;;
Saba.... Επενδυσεις να κανεις..... Θα θησαυρησεις.... Τα βλεπεις ΟΛΑ..... Πεντακάθαρα
Ρε dublin μ αρεσει που ευχαριστεις για τις συμβουλες..... Συνελθε.... ξερεις ή δεν ξερεις;;;; στην ερωτηση που σου εκανα, να μας πεις και κατι χρησιμο περα απο τις πωλήσεις του καθε μοντελου της stallantis...
Λογικα θα μπαινει η μεγαλη οθονη, δεν νομιζω να εχει κατι το ιδιαίτερο η allure στην καλωδίωση εναντι της active
Στα έχω πει εσένα προσωπικά, μία χαρά ξέρεις να ανάβεις φωτιές.
Και ο Χρηστάρας δεν μασάει τα λόγια του και λόγω δουλειά φαντάζομαι θα έχει ακούσει και δει πολλά.
Δεν ξέρω φυσικά, οι πωλήσεις ανακοινώνονται συνέχεια και είναι παντού.
Το αποκλείω πάντως, εδώ δεν βάζουν grip control που είναι, μάλλον, θέμα software, σιγά μην βάζουν ένα selling point που πρέπει να πας στην 4η, πλέον έκδοση, για να το πάρεις.
-
Θα σου απαντήσω εγώ Λαπ, με 99% σιγουριά. Μπαίνει, αλλά το κόστος είναι τόσο μεγάλο που συμφέρει να το πουλήσει και να πάρει την έκδοση που έχει αυτή την οθόνη.
-
Μόνο aftermarket ότι βάλεις εργοστασιακό το ξεχνάς δε σου το βάζει πλέον μετά καμία εταιρία. Άντε κανένα ομίχλης να βάλουν ή νικελ πλαστικά.
-
Μόνο aftermarket ότι βάλεις εργοστασιακό το ξεχνάς δε σου το βάζει πλέον μετά καμία εταιρία. Άντε κανένα ομίχλης να βάλουν ή νικελ πλαστικά.
Ότι λέει, ότι τους είχα ρωτήσει δεν ήταν διατεθειμένοι να βάλουν τίποτα μετά.
Ειδικά τις Active δεν τις 'ακουμπάνε' που λέει.
-
2 3 φορές που ρώτησα για κάποια πράγματα, ούτε καν το συζητάνε.. τι έχεις; active και χάλασε το τάδε που στην GT line βγαίνει με επένδυση; όχι, ότι είχες θα πάρεις.
ρε παιδιά να πληρώσω αν είναι κάτι τόσο...όχι. είναι η πολιτική τους.
οπότε ότι βρούμε σε τπτ e shop cz που δν ξέρω πόσο αξιόπιστα ειναι
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)