-
Έχετε να προτείνετε κάποια ασφάλεια αυτοκινήτου?
-
makap wrote:
ZeTOv wrote:
Παιδια καλημερα, είμαι ετοιμος να παω αντιπροσωπεια αυτες τις μερες για τις τελικες διαπραγματευσεις... ηθελα να σας ρωτησω τι κανατε με το θεμα συναγερμου. Βαλατε εργοστασιακο ή κάποιον aftermarket? Και αν βαλατε τον εργοστασιακο με ποιο κοστος?
Συνήθως, ζητάμε δώρα από τους αντιπροσώπους, τους οποίους επισκεπτόμαστε, και μεταξύ των δώρων περιλαμβάνεται και ο συναγερμός. Νομίζω ότι οι αντιπρόσωποι βάζουν τον απλό της META, στον οποίο μπορείς να προσθέσεις εσύ ή ο αντιπρόσωπος και την αντικραδασμική πλακέτα (60€).
απλα αυτος της ΜΕΤΑ που βαζουν μετα δεν εχει ξηλωμα ταπετσαριας κλπ? Επειδη στο τωρινο μου αυτοκινητο το ειχα περασει εργοστασιακα μου φαινεται λιγο κάπως η διαδικασία του μη εργοστασιακου σε καινουριο αυτοκινητο να βαλει χερι το καθε μαστορι...
Δεν νομίζω ότι έρχεται αυτ/το με συναγερμό από το εργοστάσιο. Όλοι τοποθετούνται στην Ελλάδα και η διαδικασία είναι ίδια.
-
Δεν νομίζω ότι έρχεται αυτ/το με συναγερμό από το εργοστάσιο. Όλοι τοποθετούνται στην Ελλάδα και η διαδικασία είναι ίδια.
Μιλάς γενικά ή για το 2008 συγκεκριμένα? Γιατί πολλά αυτοκίνητα έρχονται με εργοστασιακό συναγερμό (είτε στάνταρ είτε με παραγγελία). Για το 2008 μόνο με παραγγελία.
-
Ναι, για το 2008. Και, φυσικά, για παραγγελία με εργοστασιακό συναγερμό δεν νομίζω ότι μπορεί να τον δώσει σαν δώρο οποιοσδήποτε αντιπρόσωπος, αφού θα κοστίσει αρκετά περισσότερα.
-
Ναι, για το 2008. Και, φυσικά, για παραγγελία με εργοστασιακό συναγερμό δεν νομίζω ότι μπορεί να τον δώσει σαν δώρο οποιοσδήποτε αντιπρόσωπος, αφού θα κοστίσει αρκετά περισσότερα.
Εννοείται ότι δεν δίνουν δώρο τον εργοστασιακό!! Απλά βαφτίζουν 'εργοστασιακό' αυτόν που τοποθετούν εδώ, επειδή και καλά μπαίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο....φύκια δηλαδή.
-
Απλα επειδη προερχομαι απο a3 2006 που ειχα καταφερει να παρω δωρο τον εργοστασιακο στη παραγγελια του αυτοκινητου προσπαθω να βγαλω μια ακρη και μου κακοφαινεται που θα βαλουν χερι στο αυτοκινητο εδω στην Ελλαδα
-
και μου κακοφαινεται που θα βαλουν χερι στο αυτοκινητο εδω στην Ελλαδα
Συμφωνώ μαζί σου! Για αυτό εγώ ποτέ δεν έχω βάλει συναγερμό στην Ελλάδα...ή από το εργοστάσιο ή καθόλου.
-
Καλησπέρα,
Κάτοχος 2008 Active | 1.5 BlueHDi 110 απο τον Αύγουστο με 10.000χλμ
Μπορω να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος.
Ευκολοδήγητο, άνετο, με αίσθηση στιβαρότητας.
Κατανάλωση 4,8 με 5,5 max αν το πιέζω.Μόνο ελάττωμα, δεν εχει φωτάκι καμπίνας για τους πίσω επιβάτες, αν είναι δυνατόν.
-
έβαλα anytime μικτή ετήσια+ οδική βοήθεια κοντά στα 450ε (για όλο το ποσό και απαλλαγή απο 350ε )δες και HellasDirect (online και οι δύο)
-
Masma wrote:
έβαλα anytime μικτή ετήσια+ οδική βοήθεια κοντά στα 450ε (για όλο το ποσό και απαλλαγή απο 350ε )δες και HellasDirect (online και οι δύο)
Η HD ήταν κάποτε πολύ φτηνή, με πολλές υπηρεσίες στα πακέτα της, που δεν τα είχαν άλλες, και ίσως η 1η με online διαδικασία ασφάλισης αλλά από πέρυσι κατάργησε πολλές υπηρεσίες από τα πακέτα της και τις χρεώνει ξεχωριστά, έκοψε τις εκπτώσεις που είχε και άφησε μόνο το 5% και αυτό αν το βρεις κ.α.
Είχα 4 αυτ/τα ασφαλισμένα και έφερα και πολλούς φίλους αλλά από πέρυσι άρχισα να ψάχνω για άλλες λύσεις.
-
παρέλαβα πρίν κανενα 2ωρο το active plus, αμαξαρα με ποιοτικά υλικά και ωραίους χώρους σαν μια πρώτη ματιά. android auto wireless δεν υποστηρίζει? με android 11
-
Οχι.
Καλοτάξιδο.
-
παρέλαβα πρίν κανενα 2ωρο το active plus, αμαξαρα με ποιοτικά υλικά και ωραίους χώρους σαν μια πρώτη ματιά. android auto wireless δεν υποστηρίζει? με android 11
Καλοτάξιδο , πολλά και καλά χιλιόμετρα
@makap : εμένα η HD δεν με βόλεψε γιατί δεν είχε το μοντέλο όταν το είχα πάρει και δεν μπορούσαν ούτε τηλεφωνικά να φτιάξουν άλλο ασφαλιστήριο , ενώ στην anytime που είχαν το προηγούμενο μοντέλο τους πήρα τηλέφωνο και το έκαναν 'χειροκίνητα' και την αλλαγή στα κυβικά ( από 0.9 σε 1.0) και την αλλαγή αξίας αυτοκινήτου ( από 17.500 σε 20.760)! Εν τω μεταξύ στην HD είχα 15% έκπτωση από το MyPractiker αλλά τζίφος!
-
thodorisls, καλοτάξιδο και καλά χλμ.!
Σε τι χρώμα;
-
Ερώτηση έχει πάρει κανείς το puretech 1,2 με τα 155ps (GT νομίζω το λένε); Ρωτάω γιατι την εκδοχή αυτή του γνωστού μοτέρ την φοράνε μόνο το 2008 και το νέο C4. Στα χαρτιά έχει καλύτερες επιδόσεις στην πράξη αξίζει η διαφορά σε σχέση με τον 130ps;
-
thodorisls, καλοτάξιδο και καλά χλμ.!
Σε τι χρώμα;
ευχαριστώ,σε χρώμα μαύρο.
Έρχεται με continental eco contact 6 για όποιον ενδιαφέρεται.
-
καλόταξιδο φίλε!
@χρηστο, νομίζω ότι έχει άλλη χαρτογράφηση απλά. τώρα από επιδόσεις ίσως να τσεκαρεις το zeperfs.com
-
Ερώτηση έχει πάρει κανείς το puretech 1,2 με τα 155ps (GT νομίζω το λένε); Ρωτάω γιατι την εκδοχή αυτή του γνωστού μοτέρ την φοράνε μόνο το 2008 και το νέο C4. Στα χαρτιά έχει καλύτερες επιδόσεις στην πράξη αξίζει η διαφορά σε σχέση με τον 130ps;
Όλα τα τεστ του L'Automobile που έχω διαβάσει (και για αλλά μοντέλα του ομίλου) λένε ότι δεν αξίζει η έξτρα δαπάνη του 155 έναντι του 130. Από την άλλη οι Γάλλοι είναι πιο 'χορτασμένοι' από επιδόσεις από εμάς...
-
αν ξέρει κάποιος που χρησιμοποιεί το my peugeot για να καταγράφει τις διαδρομές πρέπει πάντοτε όταν ξεκινάμε την μηχανή να ανοίγουμε και το app?? γιατί το κινητό το εχω συνδεδεμένο πάντοτε με το Bluetooth του αμαξιού.
-
αν ξέρει κάποιος που χρησιμοποιεί το my peugeot για να καταγράφει τις διαδρομές πρέπει πάντοτε όταν ξεκινάμε την μηχανή να ανοίγουμε και το app?? γιατί το κινητό το εχω συνδεδεμένο πάντοτε με το Bluetooth του αμαξιού.
Ναι πρέπει να ανοίγεις την εφαρμογή μαζί με δεδομένα κινητού. Κρατάει και κάποιες στη μνήμη το αυτοκίνητο όταν ανοίξεις μετά από 2 μέρες χρήσης ας πούμε αλλά χάνεις και διαδρομές. Εγώ ας πούμε έχω 5200 χιλιόμετρα και στην εφαρμογή έχει 4600 καταγεγραμμένα στις διαδρομές.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)