-
Η Allure θα έρχεται χωρίς 3D, χωρίς αισθητήρες παρκαρίσματος, χωρίς 10' οθόνη και κάτι άλλα, αυτά θα υπάρχουν στην Allure plus μαζί με Adaptive control που δεν υπήρχε.
Βενζίνη 130 ίππους και μηχανικό κιβώτιο 23600 Allure και 25000 Allure Plus
Το βασικότερο για εμένα είναι ότι σταματούν την Ηλιοροφή σε όλα τα Allure οπότε bye bye 2008. Ο βασικότερος λόγος που με κρατούσε σε αυτό, οπότε καρφί για C-HR
Παίρνει το C-HR ηλιοροφη;
-
Παντα ισχυε για οτι υπαρχει σε στοκ. Εαν υπαρχει μονο Active, για αυτο του το είπαν. Να ξεστοκάρουν θέλουν, όχι να κάνουν εκπτώσεις!
Κανείς λάθος διότι έκαναν και στην active plus έκπτωση 1850 ευρώ που είναι μόνο με παραγγελία και θα έρθει Μάρτιο.
-
On board charger είναι το τροφοδοτικό της μπαταρίας και είναι ενσωματωμένο στο ηλεκτρικό ιχ. Ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν μπορείς να δώσεις περισσότερα kwh από αυτά, όση ισχύ και να έχει ο ταχυφορτιστής εναλλασομένου ρεύματος με τον οποίο έχεις συνδεθεί.
΄'Εστω π.χ. ότι δύο ίδια e2008 με obc 11kwh έχουν συνδεθεί με δύο ταχυφορτιστές εναλλασόμενου ρεύματος (όχι συνεχούς ρεύματος!), ο ένας ταχυφορτιστής είναι ισχύος 20kw και ο άλλος 30kw. Ποιό από τα δύο θα φορτίσει ταχύτερα?
Η απάντηση είναι ότι και τα δύο στην ίδια, αφού το ενσωματωμένο τροφοδοτικό είναι και στις δύο περιπτώσεις μόλις 11kwh, άρα μόνο τόσα μπορεί να τραβήξει από το δίκτυο, άσχετα αν οι εν λόγω ταχυφορτιστές έχουν πολύ υψηλότερα όρια από αυτό.
Το πράγμα αλλάζει όταν το αυτοκίνητο συνδεθεί με ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος, εκεί δεν ισχύει αυτό το όριο, η ροή kwh είναι πολλαπλάσια.
-
Μηλάμε για φορτιστή για τις μπαταρίες σε υβριδικό μοντέλο ? Εδώ όμως είναι το απλό με τον 1.2 puretech 100 ! ! !
https://www.peugeot.gr/range/car-selector/2008/suv/configurator/summary.html
Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει :
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (l) / Χωρητικότητα μπαταρίας κίνησης (kWh)44 l / —
Στο Link αυτό δεν αναφέρει κάτι για 11KW, που το είδες? Όσο για την χωρητικότητα, αναφέρει στην ίδια γραμμή την χωρητικότητα καυσίμου ή μπαταρίας, ανάλογα εαν είναι θερμικό ή ηλεκτρικό (υβριδικό ΔΕΝ υπάρχει). Για αυτό και δείνει λίτρα και έχει '-' στις KWh. Τι σε μπερδεύει?
Παίρνει το C-HR ηλιοροφη;
Όχι. Προφανώς εννοεί ότι ο βασικό λόγος επιλογής του 2008 έναντι του CH-R ήταν η ηλιοροφή. Τώρα που δεν την έχει ούτε το 2008, δεν έχει λόγο να το προτιμήσει. Αυτό κατάλαβα.
-
δεν ξέρω ...μπορεί να είμαι κουρασμένος και να έχω κολλήσει!
Αλλά με το που ανόιγει η σελίδα λέει ¨
Νέο SUV 2008
ALLURE (ON-BOARD CHARGER 11 KW)|1.2 PURETECH 100 S&S BVM6
105 g/km
αυτό το on -board charger που σκ@τ@ κολλάει ....
-
H allure που πουλούσαν μέχρι τώρα έχει 1100 ευρώ διαφορά με την allure plus και τα επιπλέον που έχουν μπει είναι:
προβολείς ομίχλης led , ΑCC , φυμέ κρύσταλλα πίσω , keyless entry ενώ δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός.
Πολλά μου φαίνονται τα 1100 μόνο γι αυτές τις προσθήκες και μία αφαίρεση.
Πλέον συμφέρει η active plus στο πετρέλαιο που όντως γίνετε 110 άλογα όπως είχε πει ένα παιδί και η active plus με τα 130 άλογα βενζίνη.
-
Παίδες ερώτηση πήγε κολλητός μου για 2008 τώρα με το πρόγραμμα black friday και του είπαν πως ισχύει μόνο για την active. Αν ισχύει κάτι τέτοιο εντάξει το λιγότερο ξεφτίλα.
Στη διαφήμιση που παίζει στα κανάλια λέει ότι οι εκπτώσεις αφορούν σε όλα τα μοντέλα.
-
Στη διαφήμιση που παίζει στα κανάλια λέει ότι οι εκπτώσεις αφορούν σε όλα τα μοντέλα.
Σε όλα τα μοντέλα, σημαίνει στα μοντέλα της μάρκας π.χ. 108,208,2008,3008 κ.ά. Όχι για όλες τις εκδόσεις κάθε μοντέλου π.χ. δε λέει ότι ισχύει για όλες τις εξοπλιστικές εκδόσεις του 2008 ,active,allure,gt κ.τ.λ.
-
Σε φίλο,η αντιπροσωπεία στα Γιάννενα,έδωσε για diesel 110 hp active plus τελική τιμή 22400 σε λευκό χρώμα.Τα πρώτα αυτοκίνητα του είπαν θα έρθουν Ελλάδα το Φεβρουάριο με παράδωση αρχές Μαρτίου.Η παραπάνω τιμή είναι η τιμή καταλόγου και δεν είναι black friday,αν υπάρχει τότε κάποιο προωθητικό θα το πάρει.
-
https://www.car.gr/33125914-peugeot-2008-1-5-bluehdi-allure-100hp
Ποιά η γνώμη σας για το συγκεκριμένο?Του το προτείνουν σαν εναλλακτική να μη περιμένει μέχρι τον Μάρτη.
-
Είναι μάλλον για test drive,
-
καλησπερα
για 1.88 υψος ενα σχολιο για τη θεση του 2008; προβληματιστηκα εντονα οταν μπηκα
με καποιες ρυθμισεις οκ ειναι οκ αλλα δεν ξερω
σε σχεση με το τκροσς πχ
τι τιμη εχει το πορτοκαλι ακτιβ με μπλακ φρ;
παιζει διαφορα τιμης απο πολη σε πολη;
τασια εχει το ακτιβ; να δω καμια αλλη εκδοση;
-
parikon wrote:
Οπότε πλέον η allure θα έχει και ομίχλης που εμάς (οι εκτός launch pack) δεν είχε.Ελπίζω να τα φέρουν ως έξτρα με λογική τιμή.
Επίσης είναι βλακεία πιστεύω να λείπει υποβραχιόνιο έστω και απλό από αυτοκίνητο των 22000.
υποβραχιονιο μπαινει after με 2 κατοσταρικα προσωπικα αν φτασω στην αγορα θα το βαλω
σου το ειπαν απο αντιπροσωπεια οτι μπαινει after με 200ευρω?
-
είναι πάρα πάρα πολύ φειδωλοί με τα έξτρα αντιπροσωπείας μετά την αγορά. δεν έχουν σχεδόν τπτ.
όσον αφορά την οπότε Πλας, 1100 για αυτά που έγραψε ο παραπάνω είναι κλέψιμο.εκτος αν το acc κάνει 500 600 που δεν νομίζω.
-
σου το ειπαν απο αντιπροσωπεια οτι μπαινει after με 200ευρω?
ναι στον γιαννιρη στην θεσσαλονικη.αν ψαξεις στο σαιτ που χουν βαλει εδω μεσα τα παιδια απο το τσεχικο το σαιτ της pegeuot(μπορει ναναι κ στο τοπικ της pegeuot δεν θυμαμαι) εχει υποβραχιονιο after το οποιο φανταζομαι δεν θα πολυδιαφερει
-
Και στον Κούτλα στην Πειραιώς το καλοκαίρι μου είχε πει ο πωλητής ότι το βάζουν αυτοί ( μάλιστα μου το ανέφερε μόνος του )!
-
Ποιά η γνώμη σας για το συγκεκριμένο?Του το προτείνουν σαν εναλλακτική να μη περιμένει μέχρι τον Μάρτη.
Αν του αρεσει το χρωμα, του κάνουν ΧΑΛΑΡΑ 1000-1200 ευρω εκπτωση και δωσει άλλες 249 λιρες Αγγλιας για ένα
Racechip GTS σε ρυθμιση 6..., θα έχει αεροπλανο.
Εχω το ιδιο μοτερ σε 208...
Η συζυγος, 2008 allure 100αρι.
Εγω, ρυθμιση το GTS σε 6..
Εκεινη, ρυθμιση σε 5.. Τυχαια συναντηση πριν 2 μερες με GT Line (οδηγος, Αρρεν, καπου στα 30-35) ψαχνει να μαθει τι έγινε, χαχαχα
Και τα 2.. σκοτωνουν. Σε παραπανω ρυθμίσεις δεν εχω δοκιμασει (φτανει μεχρι 7).
Νομιζω, έδωσα αρκετες πληροφορίες. -
gike wrote:
Αν του αρεσει το χρωμα, του κάνουν ΧΑΛΑΡΑ 1000-1200 ευρω εκπτωση και δωσει άλλες 249 λιρες Αγγλιας για ένα
Racechip GTS σε ρυθμιση 6..., θα έχει αεροπλανο.
Εχω το ιδιο μοτερ σε 208...
Η συζυγος, 2008 allure 100αρι.
Εγω, ρυθμιση το GTS σε 6..
Εκεινη, ρυθμιση σε 5.. Τυχαια συναντηση πριν 2 μερες με GT Line (οδηγος, Αρρεν, καπου στα 30-35) ψαχνει να μαθει τι έγινε, χαχαχα
Και τα 2.. σκοτωνουν. Σε παραπανω ρυθμίσεις δεν εχω δοκιμασει (φτανει μεχρι 7).
Νομιζω, έδωσα αρκετες πληροφορίες.Το black φθάνει 7 κ κάνει 500€ περίπου, 279 το απλό φθάνει στα 6 και δεν έχει app control.
Το βάζεις μόνος σου; Με την εγγύηση τι γίνεται;
-
GTS Black βγαινει σε ορισμενα μοντελα εταιρειων... GTS ειναι το καλυτερο/ακριβοτερο απο τις 3 επιλογες. Ολα με App Control, δεν το εβαλα (+50 λιρες). Οχι χρησιμο για εμενα...
Για την εγγυηση, δεν πειραζεις τιποτα στο αυτοκινητο, παραλληλο εγκεφαλακι ειναι. Σε logarismata πριν και μετα.. οι πιεσεις ειναι 'ιδιες'. Τα πηρα λογω της προσφορας που τρεχει, απο Αγγλια ή καλυτερη τιμη, (399 λιρες - 150 λιρες εκπτωση [racechip.co.uk]) και δυνατοτητα επιστροφης εντος 30 ημερων.
Ευκολη εγκατασταση και πανευκολη απεγκατασταση (...αν χρειαστει..) -
Όλα αυτά τα chip tuning είναι ασφαλή;
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)