-
Μια χαρά έκδοση με παραπάνω από αξιοπρεπή εξοπλισμό σε (επιτέλους) σχετικά λογική τιμή είναι η Active Plus. Μου αρέσει!
-
Το θέμα είναι να μας δώσουν τα 10 άλογα και εμάς!! Πιστεύω θα βοηθούσε λίγο, δεν είναι και ασήμαντο, 10% είναι αυτό! Φαντάζομαι καμία απλή χαρτογράφηση θά είναι. Πιστεύω και τα 130 χαρτογράφηση είναι.
Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να γίνει αυτό επισήμως από το εργοστάσιο, ακόμη κι αν δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα μηχανικά μέρη, όπως είναι εξαιρετικά πιθανό. Δεν έχει γίνει ποτέ και από καμία εταιρία! Οι λόγοι είναι προφανείς. Το κάθε αυτοκίνητο έχει μια συγκεκριμένη έγκριση τύπου με δεδομένη ιπποδύναμη, κατανάλωση κτλ, από τα οποία σε πάρα πολλές χώρες προκύπτει η φορολόγηση, η ασφάλιση και τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.
-
Οπότε πλέον η allure θα έχει και ομίχλης που εμάς (οι εκτός launch pack) δεν είχε.Ελπίζω να τα φέρουν ως έξτρα με λογική τιμή.
Επίσης είναι βλακεία πιστεύω να λείπει υποβραχιόνιο έστω και απλό από αυτοκίνητο των 22000.
υποβραχιονιο μπαινει after με 2 κατοσταρικα προσωπικα αν φτασω στην αγορα θα το βαλω
-
Argosxolos wrote:
Dublin αυτό έγραψα χθες.φωτοχρωματικος καθρέφτης,φώτα ομίχλης,διπλό δάπεδο στον χώρο αποσκευών, αναδιπλουμενοι καθρέφτες και κάμερα οπισθοπορειας.κλειδί 22000 ο ντίζελ με 10 αλογα παραπανω τον Φλεβάρη παραδοση.χθεσινή συνομιλία μου με τον πωλητη στον Γιαννιρη στην Θεσσαλονίκη
Προσωπικά ψάχνομαι αρκετό καιρό για αυτοκινητο και αποφάσισα πως ότι κι αν παρω θα είναι ντίζελ.21000 χλμ είναι αρκετά για να πληρωνω βενζίνη.επειδή αυτή την βδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα την καταφέρω σύντομα την αγορά θα γραψω εντυπώσεις από td που έκανα το προηγουμενο διάστημα στο τοπικ που είχα ανοίξει.
Αν όλα πανε όπως τα θέλω προφανεστατα το αυτοκίνητο που κατέληξα είναι το 2008.το ότι βγήκε τώρα αυτή η έκδοση με αυτόν τον κινητήρα μου φαίνεται ως δωρο σε συγκριση με τα υπόλοιπα ντίζελ της αγοράς και με το τι ακριβώς αυτοκινητο πας να αγορασεις.ελπίζω να μην το αφήσω ανεκμετάλλευτο
Ωραία, αυτή είναι η Active Plus, έχει πολλά παραπάνω και κοστίζει λιγότερα από ότι η Active πριν;
Η απλή Active πόσο θα κοστίζει λοιπόν;
Allure diesel εδώ, πολύ ευχαριστημένος!
δεν ρωτησα μολις ξαναμιλησω με τον πωλητη θα μαθω.απο τα λιγα ομως που μιλησαμε γιατι ξεκινησε να μου λεει για την απλη active το αμαξι θα ειναι τελειως γυμνο δλδ οχι κλιματισμο οχι χρωμα οχι αλουμινενιες ζαντες.για το χρωμα εχω μια αμφιβολια αν μου το πε να πω την αμαρτια μου.επισης εχω την εντυπωση οτι ειπε και για τα led φωτα οτι δεν,δεν παιρνω ορκο σταματησα να ακουω μολις μου πε οχι κλιμα
υ.γ στην προσφορα που μου στειλε στην active plus δεν ειχε ρεζερβα αλλα κιτ επισκευης.γραφει ομως υποδοχη εφεδρικου τροχου οτι κι αν σημαινει αυτο.ελπιζω να μπαινει ρεζερβα
-
Για active diesel 20900 κλειδί με φτηνό χρώμα έδωσε η αντιπροσωπεία Ιωαννίνων προσφορά σε φίλο προχθές.Τι ακριβώς εννοούσε φθηνό χρώμα δε γνωρίζω,αλλά 1100 ευρώ διαφορά για το plus νομίζω πως είναι καλό deal.
-
parikon wrote:
Ήταν στην κεντρική σελίδα πάνω δεξιά αλλά το αφαίρεσαν προχθές. Μπορείς όμως να τους πάρεις τηλέφωνο να δώσεις το VIN να δεις αν σε επηρεάζει. Ο κουμπάρος μου που ρώτησε του είπαν έξτρα 200 ευρώ το μεταλλικό χρώμα και του έδωσαν προσφορά 19500 για την active plus Έχω και τον βασικό της εξοπλισμό σε φωτογραφία. Το ανεβάζω και αυτό.
Στο εξωτερικό έχουν Plus εκδόσεις (κ Allure Plus που είναι η Allure η δικιά μας).
Βλέπω έχουν προσθέσει φωτοχρωματικο και led cornering lights. Έχει κάποια άλλη διαφορά από την απλή Active;
Και ενώ έχει περισσότερο εξοπλισμό κοστίζει 1.500€ λιγότερα από την παλιά - απλή - Active.
Νομίζω έχει κάμερα οπισθοπορίας και το διαχωριστικό στο πορτ μπαγκαζ!
-
εμένα μου δωσαν την allure plus στον 1.2 100hp με 22300 τελική. πριν βγουν οι καινούργιες εκδόσεις μιυ δίνανε την allure στα 21900 τελική και παράδοση μέχρι Φεβρουαρίου αλλα το πιο πιθανόν τέλος του χρόνου με αρχές του άλλου.
-
εμένα μου δωσαν την allure plus στον 1.2 100hp με 22300 τελική. πριν βγουν οι καινούργιες εκδόσεις μιυ δίνανε την allure στα 21900 τελική και παράδοση μέχρι Φεβρουαρίου αλλα το πιο πιθανόν τέλος του χρόνου με αρχές του άλλου.
Τι περιλαμβάνει;
Μάλλον τα κάνουν πλέον όπως στο εξωτερικό που υπάρχουν 6 εκδόσεις.
-
thodorisls wrote:
Τι περιλαμβάνει;
Μάλλον τα κάνουν πλέον όπως στο εξωτερικό που υπάρχουν 6 εκδόσεις.
ναι γίνονται 6 εκδόσεις active-active plus-allure-allure plus-gt-gt plus με σχέση την παλιά allure η allure plus δεν έχει αισθητήρες μπροστά αλλά έχει προβολείς led cornering - ACC30 και είσοδο χωρίς κλειδί και 10αρα οθόνη και 3D όργανα ολες οι προηγούμενες δεν τα έχουν πια αυτά τα δύο
-
-
Παντως το ηλεκτρικο θελει με απλη μπριζα στα 1,8 kw, 31 ωρες για πληρη φορτιση....... Αχαχουχα.
Ξεχνας οτι εχεις αυτοκινητο.
Ωραιο φαινεται το eat8 155. Αυτο μαλιστα αυτοκινηταρα.
Ποσο παει το μαλλι αυτο σε allure;
Με ρεζερβα αναγκης τι χωρο αποσκευων εχει;
-
Ωραιο φαινεται το eat8 155. Αυτο μαλιστα αυτοκινηταρα.
Ποσο παει το μαλλι αυτο σε allure;
Άστο καλύτερα....κράτα το νεφρό σου!
Εισάγεται (δεν ξέρω εαν είναι έτσι και σε άλλες χώρες) μόνο ως GT Line & GT Line+ και κοστίζει αντίστοιζα €35.200 και 36.200. Με τόσα χρήματα παίρνεις το - πανάκριβο - Puma ST με 200 άλογα και μπλοκέ!
-
Προβολείς ομίχλης ξέρω μπαίνουν.Το ACC θα μπορέσω να το βάλω που πλέον το έχουν στην allure;
-
Η Allure θα έρχεται χωρίς 3D, χωρίς αισθητήρες παρκαρίσματος, χωρίς 10' οθόνη και κάτι άλλα, αυτά θα υπάρχουν στην Allure plus μαζί με Adaptive control που δεν υπήρχε.
Βενζίνη 130 ίππους και μηχανικό κιβώτιο 23600 Allure και 25000 Allure Plus
Το βασικότερο για εμένα είναι ότι σταματούν την Ηλιοροφή σε όλα τα Allure οπότε bye bye 2008. Ο βασικότερος λόγος που με κρατούσε σε αυτό, οπότε καρφί για C-HR
-
Παίδες ερώτηση πήγε κολλητός μου για 2008 τώρα με το πρόγραμμα black friday και του είπαν πως ισχύει μόνο για την active. Αν ισχύει κάτι τέτοιο εντάξει το λιγότερο ξεφτίλα.
-
Παντα ισχυε για οτι υπαρχει σε στοκ. Εαν υπαρχει μονο Active, για αυτο του το είπαν. Να ξεστοκάρουν θέλουν, όχι να κάνουν εκπτώσεις!
-
Τι εννοεί όταν λέει : PEUGEOT ΝΕΟ SUV 2008 ALLURE **(ON-BOARD CHARGER 11 KW)?? **
-
Οτι ο ενσωματωμένος φορτιστής είναι 11KW. Υπάρχει και έκδοση με 7.4KW.
-
Στο ηλεκτρικό e2008 φαντάζομαι..
-
Οτι ο ενσωματωμένος φορτιστής είναι 11KW. Υπάρχει και έκδοση με 7.4KW.
Μηλάμε για φορτιστή για τις μπαταρίες σε υβριδικό μοντέλο ? Εδώ όμως είναι το απλό με τον 1.2 puretech 100 ! ! !
https://www.peugeot.gr/range/car-selector/2008/suv/configurator/summary.html
Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει :
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (l) / Χωρητικότητα μπαταρίας κίνησης (kWh)44 l / —
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)