-
Ναι για φιμέ μεμβράνη θέλω να βάλω δεν το διατύπωσα σωστά. Τα προβολάκια τα έχει βάλει κανείς εκ των υστέρων να μας πει τιμή? Θα τους ρωτήσω ξανά να μάθω.
-
Σε λίγες μέρες παραλαμβάνω.Χρειάζεται να προσέξω τίποτα στην παράδοση πέρα από γρατσουνιές και τέτοια;Για πείτε γνώμες από δικές σας εμπειρίες.
-
Σε λίγες μέρες παραλαμβάνω.Χρειάζεται να προσέξω τίποτα στην παράδοση πέρα από γρατσουνιές και τέτοια;Για πείτε γνώμες από δικές σας εμπειρίες.
Ζηλεύω!!!
Πότε έκανες παραγγελία?
Με το καλό να έρθει!
-
εμενα μετα απο 6μισι μηνες ειναι στο καραβι και 1 ιουλιου θα ειναι εδω gtline aspro perla εχω κλεισει απο τωρα ραντεβου για νανο κεραμικη αντιχαρακτικη επιστρωση και αν χρειαστει και γυαλισμα αν εχει γρατζουνιες ελαφρες απο την μεταφορα και ενα φιμε οδηγου συνοδηγου.
-
εμενα μετα απο 6μισι μηνες ειναι στο καραβι και 1 ιουλιου θα ειναι εδω gtline aspro perla εχω κλεισει απο τωρα ραντεβου για νανο κεραμικη αντιχαρακτικη επιστρωση και αν χρειαστει και γυαλισμα αν εχει γρατζουνιες ελαφρες απο την μεταφορα και ενα φιμε οδηγου συνοδηγου.
Τι κόστος έχουν αυτά;
Η επίστρωση αξίζει λες;
Μπορώ να βάλω και τώρα μετά τόσους μήνες; ή δεν έχει νόημα;
Με το καλό να παραλάβετε όλοι!
Σήμερα είχα ένα ραντεβού Αθήνα και πάρκαρα απέναντι από ένα ολόιδιο με το δικό μου!
-
parikon wrote:
Ζηλεύω!!!
Πότε έκανες παραγγελία?
Με το καλό να έρθει!
Ευχαριστώ! Ιανουάριο είχα παραγγείλει.
-
Ναι μπορείς, πιθανότατα όμως θα χρειαστεί 'επιδιόρθωση' χρώματος (να φύγουν οι 'αράχνες'), οπότε θα αυξηθεί λίγο το κόστος/ Το οποίο κόστος διαφέρει πάρα πολύ από προϊόν σε προϊόν και από detailer σε detailer. Ξεκινάς από τα €250 περίπου και μπορείς άνετα να ξεπεράσεις τα €1.000 εαν θές (δεν θυμάμαι ποιος είχε κάνει 2-3 στρώσεις και είχε ξεπεράσει τα €1.500!!!).
-
Dublin wrote:
Ναι μπορείς, πιθανότατα όμως θα χρειαστεί 'επιδιόρθωση' χρώματος (να φύγουν οι 'αράχνες'), οπότε θα αυξηθεί λίγο το κόστος/ Το οποίο κόστος διαφέρει πάρα πολύ από προϊόν σε προϊόν και από detailer σε detailer. Ξεκινάς από τα €250 περίπου και μπορείς άνετα να ξεπεράσεις τα €1.000 εαν θές (δεν θυμάμαι ποιος είχε κάνει 2-3 στρώσεις και είχε ξεπεράσει τα €1.500!!!).
Νομίζω ο Stefan147, Φανη, στο leon cupra
-
Αυτό δεν το θυμάμαι (έχω την εντύπωση ότι το έκανε μόνος του, πολύ πιο οικονομικά....κάτι είχε γράψει και είχε έρθει και σε 'κόντρα με τον Πλάτωνα'), θυμάμαι έναν με QQ (όχι τον Στέφανο, κάποιον άλλο αν και ο Στέφανος είχε περάσει κεραμικό επίσης).
-
nano ceramic αντιχαρακτικη 2 στρωσεις χρωμα πλαστικα 450ε 10χρ εγγυηση
-
Την Pro 9H στον Πλάτωνα ή άλλη μάρκα?
-
nickthetrib wrote:
Αυτό δεν το θυμάμαι (έχω την εντύπωση ότι το έκανε μόνος του, πολύ πιο οικονομικά....κάτι είχε γράψει και είχε έρθει και σε 'κόντρα με τον Πλάτωνα'), θυμάμαι έναν με QQ (όχι τον Στέφανο, κάποιον άλλο αν και ο Στέφανος είχε περάσει κεραμικό επίσης).
τωρα που το λες, ναι ο Stefan147. ειχε ερθει σε κοντρα με τον πλατωνα και το εκανε αλλου.
ο στεφανος ειχε δωσει 400€ περιπου στο QQ
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έχετε κάνα λινκ για Αττικη;
Τα οφέλη ποιά είναι;
Γενικά επειδή παρκάρω συνέχεια έξω, θέλει κάθε 2 μέρες πλύσιμο και όλο και μικρογρςτζουνιες βρίσκω (οι γάτες αγαπούν την οροφή του για κάποιο λόγο!).
Ψάχνω κλειστό πάρκινγκ βέβαια, και ίσως δώσω εκεί το μπάτζετ..
-
Έχετε κάνα λινκ για Αττικη;
Τα οφέλη ποιά είναι;
-
https<a>://www.auto-star.gr/</a>. Από τους καλύτερους (και ίσως και από τους πιο ακριβούς, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις) και με πολλά χρόνια εμπειρία.
-
Προστατεύει το χρώμα από μικρές γτασουνιές (π.χ. κλαδάκια), απογεύγεις την θαμπάδα, τις αράχνες, πλένεται πιο εύκολα και διάφορα καυστικά (π.χ. κουτσουλιές) δεν κάνουν ζημιά ενώ π.χ. το ρετσίνι δεν κολλάει.
Είχα κάνει στην 116 που είχα. Έκανε δουλειά αλλά εν τέλη τα θεώρησα πεταμένα λεφτά και δεν ασχολήθηκα στα επόμενα αυτοκίνητά μου.
-
-
Ξεκινάς από τα €250 περίπου και μπορείς άνετα να ξεπεράσεις τα €1.000 εαν θές (δεν θυμάμαι ποιος είχε κάνει 2-3 στρώσεις και είχε ξεπεράσει τα €1.500!!!).
O Nikos με την 320si, που κατόπιν πήρε Evo, είχε δώσει τόσο μεγάλο ποσό. Επίσης ο dimitrscsd με το focus station έχει κάνει μεγάλο detailing προστασίας με το που πήρε το αμάξι. Όλοι όμως λένε ότι πρέπει να το πηγαίνεις πάλι στον τεχνίτη για πλύσιμο.
-
Εγώ μόνος μου το πλένω. Μου εξήγησε ο Μιχάλης (ο τεχνικός) 2-3 σημαντικά πράγματα και πλέον το περιποιούμαι μόνος μου και είναι όπως την πρώτη μέρα.
Μάλιστα τις περισσότερες φορές το πλένω σε self service χωρίς να το ακουμπάω καν γιατί πλένεται απίστευτα εύκολα (φυσικά δεν το αφήνω να γίνει χάλια). Μόνο το στεγνώνω.
Μια στο τόσο (κάθε 2 μήνες περίπου) το πηγαίνω και σε πλυντήριο το οποίο συνεργάζεται με τους ίδιους detailers και ξέρει πως να το πλύνει σωστά. Το έχει αναλάβει συγκεκριμένο άτομο το οποίο ξέρω ότι το προσέχει. Κυρίως όταν δεν έχω χρόνο να το πλύνω στο σπίτι.
Επίσης να σημειώσω πως δεν έδωσα τα τεράστια ποσά που ακούστηκαν εδώ. 800 ευρώ έδωσα για όλο το αμάξι + ζάντες και κάθε χρόνο γίνεται συντήρηση με κόστος 80-100 ευρώ.
Η άποψή μου είναι πως αξίζει και με το παραπάνω ειδικά σε καινούριο αμάξι. Κυριολεκτικά είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από όταν το παρέλαβα. Φυσικά όμως για κάποιον που δεν πολύ ασχολείται και δεν τον νοιάζει να έχει το αμάξι του καθαρό και προστατευμένο, ίσως να μην αξίζει. Έχω δει αυτοκίνητα προστατευμένα έτσι για πάνω από 10 χρόνια και είναι καθρέφτης!
-
Σύμφωνα με την Peugeot η βλάβη στην υποβοήθηση λωρίδας είναι δευτερεύουσα και η κύρια βλαβη είναι στην κρεμαγιέρα (ηλεκτρικό μοτέρ;). Το αυτοκίνητο είναι για να κάνεις μπράτσα. Στην πραγματικότητα δεν μπορεί να οδηγηθεί.
Δηλαδή είναι 20 μέρες σχεδόν ακινητοποιημένο.
Μετά από ένα μήνα δεν μπορούν να μου πουν πότε θα έρθει η κρεμαγιέρα από Γαλλία.
Έχω χάσει την υπομονή μου. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Θα έπρεπε ίσως να ζητήσω κάποια αποζημίωση. Το αυτοκίνητο το χάρηκα για πέντε μέρες και τέλος. Αν μπορεί κάποιος να με συμβουλεύει τον ευχαριστώ προκαταβολικά
-
!!!
Δεν γνωρίζω το πρόβλημά σου γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όλο το thread. Παρ' όλα αυτά εφ όσον είσαι στην εγγύηση δεν σου έχουν δώσει αυτοκίνητο αντικατάστασης; Εάν όχι να απαιτήσεις να σου δώσουν κάτι ανάλογων προδιαγραφών για να μετακινείσαι.
-
Καλα Δημητρη το μπροστα μερος το λες και απο supercar.
ΟΥΑΟΥ δηαλδη.
Υ.γ Και γ@μω οι χρωματικοι συνδιασμοι στους τοιχους, Εξαιρετικοι.
-
akile74 wrote:
RS NANOTECHNOLOGY ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
Την Pro 9H στον Πλάτωνα ή άλλη μάρκα?
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)