-
Ερώτηση: η έκδοση allure έχει προβολείς ομίχλης led με λειτουργία cornering και φιμε πίσω παράθυρα; Ή είναι έξτρα εξοπλισμός;
Ήταν στο launch pack της Allure δώρο μαζί με κάτι άλλο που δεν συγκράτησα ποτέ γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα πάω για Active.
Με τα φώτα παιδιά δεν τα ξέρω καλά.
Ξέρω μόνο αυτό που βλέπω στον δρόμο.
Σαν marketing trick για να ξεχωρίσει από τη GT μου φαίνεται, δηλαδή το ecoLED δεν είναι led; ή το ανάποδο; στο διαφημιστικό φυλλάδιο της GT τι γράφει για τα φώτα;
Από όλα τα αλλά αυτοκίνητα μου, τα φώτα του 2008 είναι απίστευτα. Χαίρομαι να οδηγώ το βράδυ ενώ με τα αλλά πλέον κουράζομαι απίστευτα (περνάνε κ τα χρονάκια).
-
Σημαντική πληροφορία ήταν δλδ δώρο στο lanch pack allure.
-
Σημαντική πληροφορία ήταν δλδ δώρο στο lanch pack allure.
Ναι.
Στο #1381 αν σε ενδιαφέρει αναφέρω το launch pack της Active που είναι το μόνο που είχα συγκρατήσει πλήρως.
Θυμάμαι μου ειχαν πει 1.800€ το δώρο Active, 2.800€ Allure κ παραπάνω της GT, ξέρεις τώρα, πρώτες μέρες δεν ήξεραν κ οι ίδιοι τι γινόταν, οτι να' ναι έλεγαν! Τι είχα ακούσει εκείνες τις 2 εβδομάδες...
-
Τι τιμή θεωρείται fair για κούτα 2008 allure 1.5 130 eat8?
-
Οσο για τη VAG παντού υπάρχουν άρθρα για το πως σκέφτεται να διαχωρίσει τις μαρκες η εταιρία, ας κάνει ενα google** οποιος ενδιαφερται κ ας ανοίξει ένα thread να τα συζητησουν εκεί.** κ το γκρουπ εχει επισης Cupra, Audi, Porsche, Lamborghini, Bentley, Bughatti.
Οπως είπα πριν 15 ποστ, μόλις διαχωρίσουν λίγο την Seat με τη Skoda θα είναι σετ, είναι πασιφανεστατο οτι Seat κ Skoda ΔΕΝ εχουν την ιδια τιμολογιακή πολιτική με τη VW, απλά ενα αυτοκίνητο 3-5ετιας θα έχει πεσμένη τιμή σε ενα που μόλις κυκλοφόρησε, παρ'όλα αυτά, τo Kamiq είναι πολύ φθηνότερο απο το T-Roc π.χ
Αν δεν κανω λαθος εσυ την ξεκινησες την κουβεντα με τα VAG εδω . Οσο για τις τιμες, εδειξα παραπανω οτι ειναι πολυ κοντα
-
Εντάξει το γ@@ες....
Πάρε κάνα 30αρι πλας χηνες, να εχεις
-
Ναι ναι χιχιχ λέω με τι ποσο θα το κλείνετε χθες το συγκεκριμένο
29000 κλειδί το βρήκα αλλά το θεωρώ και πάλι ακριβο. Σε GT line σε αυτά τα χρήματα ναι θα το επαιρνα χθες. Η τιμή που θα εδινα για αυτό που είπες είναι 26κ.
-
Τι τιμή θεωρείται fair για κούτα 2008 allure 1.5 130 eat8?
€25.000
-
Για τόσο θα το κοίταγα και εγώ Φάνη , έστω και αν με ενοχλούν στα πόδια το τούνελ και οι επενδύσεις της πόρτας .
Αλλά δεν το βλέπω να φτάνει κάτι εκεί ....
Τα αυτόματα ξεφεύγουν πολύ ...
-
Σε ετοιμοπαράδοτα έχουν καλές εκπτώσεις (σε 208 ΕΑΤ 130 μου έδωσαν τιμή €21.500 από €25.500 και υπάρχει μόνο ένα μαύρο!), αλλά υπάρχουν ελάχιστα και από όσο μου είπαν κανένα diesel αυτή τη στιγμή. Οπότε εαν δίνουν €4.000 έκτπωση σε 208, τα €6.000 δεν είναι εκτός τόπου για το 2008.
-
Μιλάτε για βενζίνη ή πετρέλαιο; για πετρέλαιο 27.300 εδινα. Για Βενζίνη 26.250!
Τα έχεις όλα μετά. Το μεγαλύτερο τιμολογιακο φαουλ είναι που δεν έχουν 100 αλογα ΕΑΤ8.
-
Η θεωρητική τιμή που είπα για το 2008 ήταν για diesel EAT8. Η τιμη που ανέφερα για το 208 είναι για βενζίνη (δεν έχει diesel 130 EAT8).
-
Σε ετοιμοπαράδοτα έχουν καλές εκπτώσεις (σε 208 ΕΑΤ 130 μου έδωσαν τιμή €21.500 από €25.500 και υπάρχει μόνο ένα μαύρο!),
GT line ?
-
Fanis75 wrote:
Σε ετοιμοπαράδοτα έχουν καλές εκπτώσεις (σε 208 ΕΑΤ 130 μου έδωσαν τιμή €21.500 από €25.500 και υπάρχει μόνο ένα μαύρο!),
GT line ?
Όχι, Allure αλλά με έξτρα εξοπλισμό: 10', Navi και κάμερα. Σε GT Line μου είχε δώσει άλλη αντιπροσωπεία τιμή €21.800 και αυτό με κάποια έξτρα, θυμάμαι ότι έβγαινε €4.200 η έκπτωση.
-
Τρελες εκπτωσεις και ειδικα για μοντελα που μολις κυκλοφορησαν !!! Κριμα που δεν βγαζουν κανα γρηγορο
-
Βγάζουν 2008 155 άλογα. Δεν ειναι γρήγορο αυτό;
-
Για σενα που εισαι παππους μπορει να ειναι
Οταν εννοω γρηγορο εννοω τουλαχιστον 200 αλογα για το σασι του 2008 (και λιγα ειναι)
Ειχα οδηγησει το προηγουμενο 208 gti με τα 208 αλογα και ηθελα κι αλλο γκαζι . Αλλά οκ , ενα 208 με 200 αλογα , θα το κοιταγα. Αλλά σταματησαν να τα βγαζουν κι αυτα
-
Ναι ναι χιχιχ λέω με τι ποσο θα το κλείνετε χθες το συγκεκριμένο
-
Η θεωρητική τιμή που είπα για το 2008 ήταν για diesel EAT8. Η τιμη που ανέφερα για το 208 είναι για βενζίνη (δεν έχει diesel 130 EAT8).
26.000 σχεδόν κάνει το 100 diesel manual, κ θεωρείς fair κ auto με 130 άλογα, ακόμη ποιο κάτω;! Νομίζω ειναι υπερβολή.
Το οτι δεν υπάρχει Allure diesel για δείγμα νομίζω είναι ενδεικτικό της αγοράς. Όταν είχαν πρωτο έρθει υπήρχαν άπειρα diesel, κ μέχρι να το σκεφτώ σε 2 εβδομάδες περίπου είχε μείνει 1..
Εγω θα θεωρούσα fair στα 25.900 που κάνει το Allure diesel 100hp να έπαιρνες το ΕΑΤ8.
-
Για το ντίζελ 2008 130 allure αυτόματο είναι το ερώτημα για την fair τιμή για να μην χανόμαστε.
Το αμάξι έχει κατάλογο 31900. Τα 25000 που ανέφερε ο Φάνης είναι 7000 κάτω! Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοιας τιμής να εμφανιστεί. Το 27900 δλδ 4000 κάτω θεωρώ ταβάνι έκπτωσης για ετοιμοπαραδοτα....αν είναι fair δεν το ξέρω όμως.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)