-
Το δεύτερο αν κόστιζε 24-25 χιλιάρικα , τότε ναι σχεδόν μονόδρομος.
-
Οι φυσιολογικές τιμές αυτές θα έπρεπε να είναι εξαρχής, δηλαδή περίπου 29-30000 το GT line eat8 diesel 130ps
και 26-27000 τo αντίστοιχο allure πάντα σε αυτόματο, λαμβάνοντας υπόψη και την ληστρική φορολογική κλίμακα.
Απλά τώρα για να πάρουν ρευστό χαμηλώνουν πολύ το κέρδος τους σε μεμονωμένα μοντέλα και μέσω της καμπάνιας μπορεί να τολμήσει και να μπεί κανένας θαρραλέος μέσα στην αντιπροσωπεία.
-
Το δεύτερο αν κόστιζε 24-25 χιλιάρικα , τότε ναι σχεδόν μονόδρομος.
Χιουμορίστας όπως πάντα.
Θα μπορούσε να δωρίζεται από τη κυβέρνηση επίσης, γιατί να δίνεις κι'ολας;
@nico τις τιμές του Capture τις είδες; του νέου Kuga τις είδες; καθες μοντέλο που θα βγαίνει από εδώ και πέρα έτσι θα τιμολογειται. Η Dynamic του Capture με τις μεγάλες οθόνες να κοστολογούνται έξτρα, έχει τιμές Allure σχεδόν. Το Kuga θες 33 και πάνω για μία αξιοπρεπή έκδοση.
Δεν γυρίζουμε στο 2008 - τη χρονιά, η αξία των πραγμάτων και των αυτοκινήτων έχει ανέβει.
Θα συμφωνήσω περίπου στο αυτόματο, στα 26-27 θα έπρεπε να μπορείς να έχεις αυτόματο diesel για την Κατηγορία. Ίσως αν είχε κ με τον 100hp αυτόματο..και αυτό το ΕΑΤ8 είναι πολύ καλή λύση.
-
Ακριβώς, μα είναι ακριβό λόγω τελών ταξινόμησης, οπότε όντως η κυβέρνηση μπορεί να το ρίξει στα 25 χιλιάρικα.
-
Πήγα ξανα είδα το 2008 allure σήμερα με την γυναίκα μου και της άρεσε αρκετά. Στην συνέχεια πήγαμε και από το puma , το οποίο και αυτό της άρεσε αλλά προτιμάει ένα κλικ περισσότερο το 2008.
Σκέφτομαι τώρα εγώ αξίζει να επιλέξω τον 1.2 100hp ή δεν είναι τόσο καλή επιλογή. Σε test drive που έκανα πριν το κλείσιμο μου έδωσε την εντύπωση για περισσότερα άλογα. Είχε εύκολα τα 140 - 150 οπότε σε ταξίδι θα είμαι οκ πιστευω. Απλά δεν το λειτούργησα σε όλο το εύρος στροφών και σαν ταλιμπάν αλλά με το γάντι. Το έχει κάποιος να μας πει περισσότερα για την λειτουργία σε όλο το εύρος στροφών?
Ένα άλλο που είδα είναι ότι του δίνουν μέση κατανάλωση στα 7.2 λίτρα περίπου ενώ το 130 το λένε για 7.9. Και δεν είναι και βαρύ αμάξωμα να πεις άντε καίει. πχ το golf life 1.5 130 hp στο auto triti το μετρήσανε μέση στα 6,4.
Γιατί να μην πάρω το golf δηλαδή έναντι του 2008 που είναι στην ίδια τιμή περίπου απλά λείπουν μερικά πραγματάκια όπως κάμερα πίσω , ημιδερμάτινο σαλόνι, μικρότερο πορτ μπαγκάζ και μερικά ακόμα.
-
Πήρα και εγώ για test drive το 2008 allure βενζίνη 100hp μιας και δεν είχε το diesel eat8 που ήθελα να δω και για να πω την αλήθεια ο κινητήρας μου φάνηκε επαρκεστατος.
-
Πήγα ξανα είδα το 2008 allure σήμερα με την γυναίκα μου και της άρεσε αρκετά. Στην συνέχεια πήγαμε και από το puma , το οποίο και αυτό της άρεσε αλλά προτιμάει ένα κλικ περισσότερο το 2008.
Σκέφτομαι τώρα εγώ αξίζει να επιλέξω τον 1.2 100hp ή δεν είναι τόσο καλή επιλογή. Σε test drive που έκανα πριν το κλείσιμο μου έδωσε την εντύπωση για περισσότερα άλογα. Είχε εύκολα τα 140 - 150 οπότε σε ταξίδι θα είμαι οκ πιστευω. Απλά δεν το λειτούργησα σε όλο το εύρος στροφών και σαν ταλιμπάν αλλά με το γάντι. Το έχει κάποιος να μας πει περισσότερα για την λειτουργία σε όλο το εύρος στροφών?
Ένα άλλο που είδα είναι ότι του δίνουν μέση κατανάλωση στα 7.2 λίτρα περίπου ενώ το 130 το λένε για 7.9. Και δεν είναι και βαρύ αμάξωμα να πεις άντε καίει. πχ το golf life 1.5 130 hp στο auto triti το μετρήσανε μέση στα 6,4.
Γιατί να μην πάρω το golf δηλαδή έναντι του 2008 που είναι στην ίδια τιμή περίπου απλά λείπουν μερικά πραγματάκια όπως κάμερα πίσω , ημιδερμάτινο σαλόνι, μικρότερο πορτ μπαγκάζ και μερικά ακόμα.
Το Golf παρε.
Ουπς.δεν μπορείς γιατί εχει προβλημα στο λογισμικό. Typical VAG...
-
hountalas wrote:
Και γιατί να μη πάρεις το νέο Leon; πρέπει να έρχεται όπου να ναι, λογικά ή με χαμηλότερη τιμή ή με παρόμοια τιμή αλλά με πιο πολύ εξοπλισμο από το γκολφ (και ωραιότερο). Από το review του autogefuel φαίνεται να έχει καλούς χώρους πισω.
-
Dublin wrote:
hountalas wrote:
Και γιατί να μη πάρεις το νέο Leon; πρέπει να έρχεται όπου να ναι, λογικά ή με χαμηλότερη τιμή ή με παρόμοια τιμή αλλά με πιο πολύ εξοπλισμο από το γκολφ (και ωραιότερο). Από το review του autogefuel φαίνεται να έχει καλούς χώρους πισω.
Το περιμένω και αυτό να το δώ όπως και το focus με το mh. Ούτως η άλλως η πεζω εδώ Σαλονικ δεν έχει άλλα allure ετοιμοπαράδοτα και ότι μπει παραγγελια λένε για παράδοση Σεπτέμβριο. Βέβαια μου είπανε ότι μπορεί να πάρει μικρή αύξηση και ότι δεν θα μείνει η τιμή στα 22.100 για το allure 100hp. Πρέπει να μας δουλεύουν και λίγο ε?
-
Αύξηση θα πάρουν γιατί είναι οι εργοστασιακές . Τι εκπτώσεις θα παίξουν μετά δεν ξέρουμε .
-
Δεν πάνε καλά εκεί στη πεζό ή πιθανόν το λένε για να σε κάνουν να το παραγγείλεις τώρα, αλλα αφού κοιτάς βενζίνη οι επιλογές σου είναι απειρες. Βέβαια σε b-suv δεν περιμένουμε στα κοντά κάτι νέο, ενώ το Yaris cross που θα σφίξει τον ανταγωνισμο θα έρθει σε ένα χρόνο. Σίγουρα εν όψει αλλαγής μοντέλων και fl στη c suv κατηγορια σε συνδυασμό με την πτώση των πωλήσεων πιστευω θα έχει καλές προσφορές από φθινόπωρο και προς τέλος του χρόνου αν περιμενεις. Τα b-suv είναι όλα νέα μοντέλα, δύσκολο να τα ρίξουν πολύ.
-
Πολύ ανώτερο αυτοκίνητο προφανώς το Golf και όλα τα ξαδερφάκια του (Leon, Octavia κλπ), καθότι μια κατηγορία πάνω και εγγενώς καλύτερα στον δρόμο λόγω κέντρου βάρους και αεροδυναμικής.
-
hountalas wrote:
Πολύ ανώτερο αυτοκίνητο προφανώς το Golf και όλα τα ξαδερφάκια του (Leon, Octavia κλπ), καθότι μια κατηγορία πάνω και εγγενώς καλύτερα στον δρόμο λόγω κέντρου βάρους και αεροδυναμικής.
Συγκεκριμένα το σκέφτομαι καθώς στην ίδια τιμή περίπου παίρνω το life 1.5 130hp. Το 1.0 όχι ότι δεν μου αρέσει αλλά νομίζω καλύτερη επιλογή το 130. Βέβαια με έξτρα ζάντα και χρώμα αλλάζει κλίμακα και πάει στα 24. Ίσως αν μπορέσει να γίνει κάτι μέσα από την ΕΤΕΑ καθότι υπάρχει άτομο και κρατηθεί κάτω των 17κ με τα ίδια έξτρα. Τα φώτα δεν έχω καταλάβει είναι led ή αλογόνου? Και με χαλάει λίγο που δεν έχει στάνταρ την κάμερα πίσω αλλά ίσως μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτήν.
Τώρα βέβαια με το πρόβλημα στο λογισμικό που εμφανίστηκε (στο μέλλον τι άλλο θα βγει?) και γενικά τα δύο χρόνια εγγύηση μπροστά του το 2008 φαντάζει καλύτερη αγορά στα μάτια μου στα 22κ.
-
Όπως σου είπε και ο Δίας, μεταξύ 2008 και νέου Golf, το δεύτερο είναι απλώς καλύτερο αυτοκίνητο, λόγω μιας κατηγορίας πάνω. Επίσης έχει και καλή τιμή ως Life 1.5-130. Όσο για τα ζαντολάστιχα, αν θέλεις οπωσδήποτε 17άρια, με το που το παίρνεις πας στο λαστιχά σου και κάνεις την τράμπα (με ότι σχέδιο ζάντας προτιμάς και ότι λάστιχο θες). Θα πληρώσεις για την ανταλλαγή πολύ λιγότερα από ότι αν ανέβεις φορολογική κλίμακα.
-
Το πρόβλημα στο λογισμικό είναι υπόθεση μερικών εβδομάδων να λυθεί, δεν σε επηρεάζει κάπου. Αν και εγώ δεν θα έπαιρνα Golf, Leon θα έπαιρνα αν ήθελα αυτοκίνητο σε αυτήν την πλατφόρμα.
-
Όπως σου είπε και ο Δίας, μεταξύ 2008 και νέου Golf, το δεύτερο είναι απλώς καλύτερο αυτοκίνητο, λόγω μιας κατηγορίας πάνω. Επίσης έχει και καλή τιμή ως Life 1.5-130. Όσο για τα ζαντολάστιχα, αν θέλεις οπωσδήποτε 17άρια, με το που το παίρνεις πας στο λαστιχά σου και κάνεις την τράμπα (με ότι σχέδιο ζάντας προτιμάς και ότι λάστιχο θες). Θα πληρώσεις για την ανταλλαγή πολύ λιγότερα από ότι αν ανέβεις φορολογική κλίμακα.
Την 17αρα την θέλω για αισθητικούς περισσότερο λόγους. Η ζάντα του life όπως έρχεται δεν ξέρω αλλά με χαλάει πολύ. Θα ρωτήσω το άτομο μου μέσα στην ΕΤΕΑ αν μπορεί να γίνει κάτι χωρίς να αλλάξει κλίμακα. Και οκ πείτε επιλέγω golf. Μετά σκέφτομαι αν είναι να δω και το focus mh όταν έρθει ή το leon αντίτου golf αν και με αυτό το εσωτερικό του δύσκολα να πάω στο focus εκτός και αν κάνουν τρομερές προσθήκες σε εξοπλισμό ( που δεν το πιστευω).
-
μπορείτε να μεταφέρετε τις συζητήσεις για το Golf, την πλατφόρμα του που κουβαλάει από το 2012 και τη μηδενική εργονομία, στο νήμα τους;
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, μέγας φαν της VW πρέπει να είσαι εσύ...
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, μέγας φαν της VW πρέπει να είσαι εσύ...
χαχα! φαίνεται,ε;!
Eίχα πολλά αυτοκίνητα στη ζωή μου, ποτέ VAG, πάντα τα έβαζα στην εξίσωση, αλλά έφευγαν νωρίς για διάφορους λόγους.
Στην τωρινή μου απόφασή ήταν το Arona στην πολύ αρχή, και το Karoq αρκετά προς το τέλος. To Arona, δεν έπιανε το χειρόφρενο, και σε ένα βουνό που είχα ανέβει παραλίγο να καταστεί μοιραίο. Τελευταία στιγμή δεν πέσαμε σε γκρεμό με τα παιδιά μέσα, το είπα στην εταιρία ενοικιάσεων, μου είπαν αποκλείεται, και το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουργιο (και πράγματι ήταν, είχε 3-4.000 χιλιόμετρα νομίζω), και κακός χειρισμός. Μετά από λίγο καιρό βλέπω αυτό
https://www.gocar.gr/useful/anakliseis/26546,Anaklhsh_SEAT_Ibiza_kai_Arona.html
Επίσης, είναι λίγο περίεργο να μαζεύετε αυγά σε 'ξένο αχυρώνα'!
Είδα ότι είχε καινούργια μηνύματα, μπήκα, και είδα 4-5 συνεχόμενα για ένα άσχετο αυτοκίνητο, και μάλιστα από άλλο γκρουπ, που δεν είναι καν στην ίδια κατηγορία, ούτε καν SUV!
-
Καλά τους τα είπες . Μας ρυπαίνουν το νήμα για την γκομενάρα το 2008 που είναι πιτσιρίκα , με την γεροντοκόρη την Βαγγελιώ την Γκόλφω , που ήταν νέα τότε που ο Αντρέας ακόμα γούσταρε την Μαργαρίτα....
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)