-
nico wrote:
Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα εργοστάσια γενικότερα ή και συγκεκριμένα της PSA αν και πότε θα ανοίξουν;
Της PSA είχε προγραμματιστεί να ανοίξουν στις 27 Μαρτίου, αλλά εαν έχω καταλάβει σωστά είναι ακόμα κλειστά.
https://media.groupe-psa.com/en/covid-19-groupe-psa-decides-close-its-plants-europe
Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια πιο πρόσφατη ενημέρωση.
Ισχύει δειλά δειλά ήθελαν να ανοίξουν στη Γαλλία αλλά μάλλον δεν άνοιξαν:
Το δικό μας στην Ισπανία πιστεύω θα αργήσει πολύ να ανοίξει αυτοί βαδίζουν όπως η Ιταλία. Αλλά και να ανοίξουν οι προμηθευτές θα είναι ανοικτοί; Θα το φτιάξουν το αμάξι όπως το έφτιαχναν το Φεβρουάριο; Εμείς θα έχουμε τη δουλειά μας από Σεπτέμβρη για να το συντηρούμε; Είναι πολλά τα ερωτήματα και οι απαντήσεις δυστυχώς άγνωστες. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά όσο μένουμε μέσα (που πρέπει βασικά) οι κακές σκέψεις θα αυξάνονται.
-
Η σκληρή πραγματικότητα είναι οτι αυτη η πανδημία ειναι ουσιαστικά ένα πολύ μεγάλο και ισχυρό σοκ για την ανθρωπότητα, αλλά δυστυχώς για γενικά, αλλά ευτυχώς για τώρα, δεν είναι ούτε Ισπανική γρίππη, ουτε SARS, ούτε Εμπολα, ούτε κάτι χειρότερο (Γ' παγκόσμιος, πυρηνικό ατύχημα).
Νομίζω θα επαναπροσδιορίσει και θα αλλάξει πολύ τις ζωές μας, αλλά μολις έρθουν τα φθηνά και γρήγορα τεστ, και οταν προχωρήσει η εξέλιξη της φαρμακευτικής αγωγής και τα εμβόλια, θα περάσει σε τρίτη μοίρα.
Με έγκαιρα μέτρα και προσωπική ευθύνη μπορεί να περιοριστεί, και μετα θα θέλουμε αυτοκίνητα, αεροπλανα κ βαπόρια.
-
Στην ισπανια φτιαχνεται;;οι αντιπροσωπειες στα ταμπελακια γραφουν καταασκευη γαλλια.
-
Στην ισπανια φτιαχνεται;;οι αντιπροσωπειες στα ταμπελακια γραφουν καταασκευη γαλλια.
Ναι στο vigo αν το ψάξεις εύκολα το βρίσκεις. Έχει και video στο YouTube .
-
Πρέπει να σταμάτησε η πεζω την προσφορά των 500 ευρώ + δώρο χρώμα , γιατί αναφέρθηκε στο fb ότι το allure 100hp από τα 22.100 ανεβαίνει στα 24.500... λόγω 17.000 σκαλοπάτι λογικά.
-
wtf
-
Ας πάρει όποιος ενδιαφέρεται ένα τηλέφωνο και θα μάθει άμεσα.
Το βλέπω πολύ δύσκολο να συμβεί τόσο μεγάλη αύξηση.
Εγώ πάντως για Allure πετρέλαιο 100 πλήρωσα περιπου 25.600-25.700, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί παρέλαβε η γυναίκα κ έδωσε κάποια μετρητά, οπότε δεν είναι εκτός πραγματικότητας η τιμή.
Θεωρώ οτι η Allure είναι μία ενισχυμένη Dynamic και παίρνεις, arguably βέβαια, ένα λίγο καλύτερο αυτοκίνητο από ότι το Captur και με ποιό πρωτότυπο σχεδιασμό. Επίσης με το T-Roc και ίσως το Kamiq - λόγω πίσω χώρων, συγκρίνεται άμεσα το 2008, και αυτά είναι λίγο ποιο ακριβά από τα αντίστοιχα μικρότερα των ομίλων (Arona, Τ-Cross, C3 Aircross, κλπ).
Είπα arguably..
-
Εγώ πάντως για Allure πετρέλαιο 100 πλήρωσα περιπου 25.600-25.700, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί παρέλαβε η γυναίκα κ έδωσε κάποια μετρητά, οπότε δεν είναι εκτός πραγματικότητας η τιμή.
Θεωρώ οτι η Allure είναι μία ενισχυμένη Dynamic και παίρνεις, arguably βέβαια, ένα λίγο καλύτερο αυτοκίνητο από ότι το Captur και με ποιό πρωτότυπο σχεδιασμό. Επίσης με το T-Roc και ίσως το Kamiq - λόγω πίσω χώρων, συγκρίνεται άμεσα το 2008, και αυτά είναι λίγο ποιο ακριβά από τα αντίστοιχα μικρότερα των ομίλων (Arona, Τ-Cross, C3 Aircross, κλπ).
Είπα arguably..
Είμαι σε μια ομάδα στο fb που έχουν κάνει κάτι παιδιά για το 2008 και το είδα εκεί να το αναφέρει κάποιος που μίλησε με αντιπροσωπεία. Επίσης κάτι που δεν μου πολύ αρέσει είναι ότι αναφέρθηκε υψηλή στάθμη λαδιού σε κάποιους και πήγαν αντιπροσωπεία για αλλαγή...
-
Dublin wrote:
Είπα arguably..
Είμαι σε μια ομάδα στο fb που έχουν κάνει κάτι παιδιά για το 2008 και το είδα εκεί να το αναφέρει κάποιος που μίλησε με αντιπροσωπεία. Επίσης κάτι που δεν μου πολύ αρέσει είναι ότι αναφέρθηκε υψηλή στάθμη λαδιού σε κάποιους και πήγαν αντιπροσωπεία για αλλαγή...
Ποιος πήγε για αλλαγή λαδιού σε αυτοκίνητο 2 μηνών;
Τι εννοείς 'υψηλή στάθμη';
Σε ερώτηση που είχα κάνει για αλλαγή λαδιού πριν το service ήταν κατηγορηματικοι οτι δεν χρειάζεται πριν το ετήσιο service.
-
Νέα φορολογία στα αυτοκίνητα
https://www.newsauto.gr/news/apokalipsi-afti-ine-i-nea-forologia-sta-aftokinita/
Τώρα το είδα ότι είναι δημοσίευση Μαρτίου
-
Σε ερώτηση που είχα κάνει για αλλαγή λαδιού πριν το service ήταν κατηγορηματικοι οτι δεν χρειάζεται πριν το ετήσιο service.
Συγκεκριμένα δύο αυτοκίνητα αγορασμένα από διαφορετική αντιπροσωπεία, οι κάτοχοι σε έλεγχο λαδιών παρατήρησαν ότι η στάθμη ήταν πάνω από το φυσιολογικό. Ο ένας αναφέρει ότι έκανε αλλαγή λαδιών από επιλογή του στην αντιπροσωπεία αλλιώς θα βγάζανε / βάζανε τα ίδια.
Επίσης αναφέρανε πιθανή ζημιά στις τσιμούχες και σε άλλα εξαρτήματα αν παρέμενε η περίσσια λαδιού.
Νομίζω το παιδί που έκανε το post στο fb είναι και εδώ στο φόρουμ.
-
Dublin wrote:
Συγκεκριμένα δύο αυτοκίνητα αγορασμένα από διαφορετική αντιπροσωπεία, οι κάτοχοι σε έλεγχο λαδιών παρατήρησαν ότι η στάθμη ήταν πάνω από το φυσιολογικό. Ο ένας αναφέρει ότι έκανε αλλαγή λαδιών από επιλογή του στην αντιπροσωπεία αλλιώς θα βγάζανε / βάζανε τα ίδια.
Επίσης αναφέρανε πιθανή ζημιά στις τσιμούχες και σε άλλα εξαρτήματα αν παρέμενε η περίσσια λαδιού.
Νομίζω το παιδί που έκανε το post στο fb είναι και εδώ στο φόρουμ.
Οκ. Δεν το γνωρίζω το θέμα.θα κοιτάξω κ τα δικά μου να σας πω.
Τι γίνεται αν είναι λίγο περισσότερο δηλαδη; Ρωτώ ειλικρινά καθώς δεν είχα σκεφτεί ποτέ ανάλογη περίπτωση.
Άδειασε τα λάδια δηλαδή και πλήρωσε με δικά του χρήματα να βάλει αλλα; δεν νομίζω να είναι αλλαγή λαδιού σε εγγύηση.
Εμένα μου είπαν οποτε θέλω να πάω για δωρεάν έλεγχο, αλλά ήταν απολύτως σίγουροι ότι δεν χρειάζεται τίποτα μέχρι το πρώτο service.
-
Ναι δεν το κάλυπτε η εγγύηση και έτσι επέλεξε να βάλει καινούργια από ότι κατάλαβα δηλαδή.
Και το αναφέρω εδώ μήπως φανεί χρήσιμο, ούτε εγώ ξέρω πιθανές επιπτώσεις από την αυξημένη ποσότητα λαδιού.
Ένα παράπονο που έχω μόνο είναι ότι δεν βλέπω (ή μου έχει ξεφύγει) να μιλάνε για την κατανάλωση στο 100,130 hp που έχω στην λίστα.
-
Ναι δεν το κάλυπτε η εγγύηση και έτσι επέλεξε να βάλει καινούργια από ότι κατάλαβα δηλαδή.
Και το αναφέρω εδώ μήπως φανεί χρήσιμο, ούτε εγώ ξέρω πιθανές επιπτώσεις από την αυξημένη ποσότητα λαδιού.
Ένα παράπονο που έχω μόνο είναι ότι δεν βλέπω (ή μου έχει ξεφύγει) να μιλάνε για την κατανάλωση στο 100,130 hp που έχω στην λίστα.
Δεν ξέρω για βενζίνη.
Εμένα είναι 'κολλημένο' στο 5.1 ή 5.2 κοντά στα 3000χλμ και δεν μπορώ να πω ότι προσέχω, απλά τα μισά έγιναν λίγο ποιό προσεκτικά λόγω στρωσιματος. Περιμένω γύρω στο 5.5 να κάτσει με περισσότερη Αθήνα μέσα.
-
Καλησπερα.σε μενα ετυχε αυτο.τα λαδια σε κρυο κινητηρα ηταν παραπανω απο το max περιπου 400 γρ.δε ξερω αν το γνωριζετε αλλα αυτι δημιουργει θεμα στις τσιμουχες κ σε αλλα μερη πιο μετα!δε μπο ρω να ξερω αν το λαθος εγινε απο το εργοστασιο η αν οι ασχετοι στις αντιπροσωπειες προσθεσαν θα το μαθω ομως ατη πορεια!εχω 2500 χλμ κ τα αλλαξα αλλαξα κ.ουτως η αλλως στα 5000 τα πρωτα λαδια θα τα αλλαζα ο ας λενε οτι θελουν οι αντιπροσωπειες.η peugeot λεει αλλαγη λαδιων στα 20000.θα τα αφησει καποιος απο εδω εδω μεχρι τα 20000;;;;;
-
Υποτίθεται έρχονται κομπλε από το εργοστάσιο. Τα πρώτα λάδια για ψυχολογικούς κυρίως λόγους τα αλλάζουν πολλοί εκεί στα πρώτα λίγα χιλιάδες χιλιόμετρα. Από εκεί και μετά κανονικά ότι λέει ο κατασκευαστής εφόσον η χρήση είναι κανονική.
-
Οκ.ο καθενας κανει οτι καλυτερο πιστευει για το αμαξι του.εγω προσωπικα αλλαγη ανα 20000 δε κανω.τι λαδι λα βγει απο εκει μεσα;;;
-
Οι εταιριες πλεον φιλε μου nico πλεον συναγωνιζονται στο ποια θα εχει μεγαλυτερο χρονικο διάστημα για το επομενο servise.καθαρα marketing.παγκοσμια αγορα leasing κλπ.ποια θα εχει λιγοτερη συντηρηση.η nissan λεει στα πετρελαια 30000 η vw πλεον ανα δυο χρονια.θα τα αλλαζες στα 30000 αν ειχες nissan;
-
Στα 20.000 δεν θα τα άλλαζα, αλλα στα 10 μπορεί!
Νομίζω έχουν βελτιωθεί πολύ οι κινητήρες, και μπορεί και η τεχνολογία των λιπαντικών. Δεν θα ανησυχούσα τόσο.
Θα κοιτάξω αύριο να σας πω αν ηταν περισσότερο.
-
Μια χαρά λάδι θα βγει. Είναι φτιαγμένα για αυτόν τον σκοπό. Δεν έχουν σχέση με τα λάδια 50 χρόνια πριν.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)