-
Πολύ καλύτερο χωρίς να χάνει τη διαφορετικότητα. Βέβαια δεν κάνει το κλικ στο μάτι όπως το γυαλισμένο piano black.
-
Ναι αλλα λερωνει για πλακα το piano black.Με ενα swiffer ok απομακρυνεις τη σκονη.Αλλα οι δαχτυλιες που μενουν και πολλαπλασιαζονται πως να τις βγαλεις
-
Ppf η μόνη λύση
-
Για κάποιες επιφάνειες, υπάρχουν καπάκια στο εμπόριο. Βέβαια δεν είναι λύση κι αυτό, αλλά κουβέντα να γίνεται.
Το piano black δεν είναι για όσους έχουν/με ψυχαναγκασμό με ατέλειες.
Βασικά για κανέναν δεν είναι.
Εγώ τρελαίνομαι όταν μπαίνουν στο αμάξι μου και το πρώτο που κάνουν είναι να αγγίξουν τις piano black επιφάνειες με τα δάχτυλά τους.
Ρε αθεόφοβοι! Να πεθάνετε θέλετε; -
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Ppf η μόνη λύση
ξερεις κανα καλο που να κανει για piano black επιφανειες?
-
@chris__7 said in Kia XCeed - crossover:
Ppf η μόνη λύση
Αν λίγο πιάνουν τα χέρια σου είναι εύκολο.
Εγώ το έκανα σε cx30 στην κεντρική κονσόλα και στους διακόπτες των παραθύρων. -
Ppf η μόνη λύση
Ναι ήξερα έναν που πήγα το Tig και μου το γ@μησε, οπότε όχι....
-
Καλα στην ελλαδα μια βαφη δεν μπορουν να κανουν θα κανουν και detailing piano black?
-
Για καποιον που εχει το αυτοματο το 7dct σε ποιο προγραμμα πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να κλειτουργει?Εχω παρατηρησει οτι στο σπορτ δεν κανει τοσες αλλαγες και ισως ειναι καλυτερο για το κιβωτιο αυτο.Ο ντιλερ μου ειπε οτι σπορτ σκληραινει η αναρτηση και να χρησιμοποιω το εκο πιο πολυ και λιγο το νορμαλ
-
Ο ντιλερ μου ειπε οτι σπορτ σκληραινει η αναρτηση και να χρησιμοποιω το εκο πιο πολυ και λιγο το νορμαλ
Δεν ξέρω να σου πω για το αν είναι καλύτερο για το κιβώτιο να χρησιμοποιείς eco,normal ή sport, αλλά κατά 99,9% π@π@ρια σου είπε ότι σκληραίνει η ανάρτηση (αυτό μόνο σε ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη).
-
Αυτά που αλλάζουν με το σπορ είναι:
- η απόκριση στο πάτημα του γκαζιού,
- η χαρτογράφηση του κινητήρα σε κάποιο βαθμό
- αυξάνεται η πίεση του turbo
- Το τιμόνι γίνεται πιο βαρύ
- το κλώτσημα της ροπής από τον ηλεκτροκινητήρα κρατάει για περισσότερη ώρα όσο γκαζώνεις
- ο κινητήρας αποκτά πιο νευρικό ήχο
- στο αυτόματο κιβώτιο σου κρατάει πιο ψηλά τις στροφές πριν ανεβάσει σχέση
- στο χειροκίνητο κιβώτιο αποκτάς το θεϊκό rev matching στα κατεβάσματα σχέσης
Αν παρέλειψα κάτι, ενημερώστε με
-
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Αυτά που αλλάζουν με το σπορ είναι:
- η απόκριση στο πάτημα του γκαζιού,
- η χαρτογράφηση του κινητήρα σε κάποιο βαθμό
- αυξάνεται η πίεση του turbo
- Το τιμόνι γίνεται πιο βαρύ
- το κλώτσημα της ροπής από τον ηλεκτροκινητήρα κρατάει για περισσότερη ώρα όσο γκαζώνεις
- ο κινητήρας αποκτά πιο νευρικό ήχο
- στο αυτόματο κιβώτιο σου κρατάει πιο ψηλά τις στροφές πριν ανεβάσει σχέση
- στο χειροκίνητο κιβώτιο αποκτάς το θεϊκό rev matching στα κατεβάσματα σχέσης
Αν παρέλειψα κάτι, ενημερώστε με
Κανονικά στις μαμά αλλαγές προφίλ οδήγησης δεν αλλάζουν οι χαρτογραφήσεις του κινητήρα ούτε η αύξηση πίεσης της τουρμπίνας.
Αλλάζουν μόνο την απόκριση του γκαζιού.
Ξέρετε εδώ να αλλάζει η χαρτογράφηση; -
Απόσπασμα από το βιβλίο οδηγιών χρήσης του Kia Xceed 1.5t 48V:
"Η λειτουργία SPORT διαχειρίζεται τη δυναμική της οδήγησης ρυθμίζοντας αυτόματα την προσπάθεια στο τιμόνι και τη λογική ελέγχου του κινητήρα και της μετάδοσης κίνησης για βελτιωμένη απόδοση του οδηγού."
Σε ότι έχει να κάνει με την πίεση του turbo, είχα δει βίντεο στο youtube όπου ένα παλικάρι είχε συνδέσει στην obd ένα φορητό διαγνωστικό και έδειχνε πως μεταβάλλεται η πίεση του turbo ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγεις. Θυμάμαι επίσης χαρακτηριστικά πως στο eco η πίεση είναι σχεδόν ατμοσφαιρική.
-
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Απόσπασμα από το βιβλίο οδηγιών χρήσης του Kia Xceed 1.5t 48V:
"Η λειτουργία SPORT διαχειρίζεται τη δυναμική της οδήγησης ρυθμίζοντας αυτόματα την προσπάθεια στο τιμόνι και τη λογική ελέγχου του κινητήρα και της μετάδοσης κίνησης για βελτιωμένη απόδοση του οδηγού."
Σε ότι έχει να κάνει με την πίεση του turbo, είχα δει βίντεο στο youtube όπου ένα παλικάρι είχε συνδέσει στην obd ένα φορητό διαγνωστικό και έδειχνε πως μεταβάλλεται η πίεση του turbo ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγεις. Θυμάμαι επίσης χαρακτηριστικά πως στο eco η πίεση είναι σχεδόν ατμοσφαιρική.
Δεν θα επιμείνω αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε όλα τα καινούρια αμάξια αλλάζουν την αντίδραση της ηλεκτρονικής πεταλούδας. Και να είσαι ακόμα στο Eco και πατήσεις βαθιά το γκάζι απότομα θα το μετατρέψει αυτόματα σε sport.
Kia XCeed - crossover