-
Άσε με βρε, λίγο ακόμη. Έχει γέλιο η ιστορία...
Υ.Γ.1: Τρελαίνομαι να βλέπω ανθρώπους να μην μπορούν να παραδεχτούν κάποιο (ασήμαντο στην ουσία) λάθος τους! Αποσυνδέοντας το από την συγκεκριμένη αντιπαράθεση με τον Τkin, θα σου πω ότι έχω δει πάμπολλες φορές ανθρώπους που όχι μόνο ο εγωισμός τους δεν τους αφήνει να παραδεχτούν το λάθος τους, αλλά τους οδηγεί να λένε/γράφουν όλο και μεγαλύτερες χαζομάρες - π@π@ριές, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Φαίνεται ότι ο αχαλίνωτος εγωισμός είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που συναντώνται πολύ συχνά στον έλληνα.
Υ.Γ.2: Και για να υποστηρίξω την προσωπική μου θέση, παραθέτω την άμεση παραδοχή του λάθους μου σε κάτι που είχα γράψει στο θέμα για το Ford Fiesta:
Όπως βλέπω κι εγώ τώρα, έτσι πρέπει να είναι. Αν θυμάμαι καλά, παλιότερα τα έφερνε με τη μικρότερη οθόνη. Φαίνεται το άλλαξε. MEA CULPA!
Δοκιμάστε το! Η αποδοχή των λαθών μας δεν είναι δύσκολη, αλλά αντιθέτως μας απελευθερώνει από μικροπρέπειες και εγωισμούς!
-
Ω ρε φίλε harisma απίστευτη κούραση... παραδέχομαι τα πάντα .... ΕΊΜΑΙ ΛΆΘΟΣ!!
Θα σταματήσεις;
Στο θέμα με τα 4.30μ του τωρινού αμαξιού μου μια χαρά παρκάρω στα τυπικά κενά της πόλης εννοείται όσο μικρότερο καλύτερα. Το 4.40 του xceed είναι πιο δύσκολα αλλά όχι απαγορευτικό. Στην δική μου ζυγαριά τα +10 εκ έχουν πιο πολλά θετικά σε ευρυχωρία παρά αρνητικά για παρκάρισμα πάντα στην λογική all in one car.
Επίσης τα 430 λτ είναι οριακά καλά για οικογένεια παλι εμπειρικά.
-
Η παρακάτω φωτό είναι απο βιντεάκι του newsauto στο Youtube . Ότι μπορείτε να καταλάβετε για το επίπεδο εξοπλισμού της Launch edition III απο το καρτελάκι. Κατά πάσα πιθανότητα η συγκεκριμένη έκδοση είναι η τρίτη απο τις 4 (???) εκδόσεις εξοπλισμού , κρίνοντας απο τις αντίστοιχες έξω. Μόνο που πάλι θα υπολείπεται σε εξοπλισμό με τις αντίστοιχες εκδόσεις του εξωτερικου.......
-
Εγώ δεν βλέπω την εικόνα του φίλου jobus ,έχει ένα σήμα σαν το απαγορευτικό του ΚΟΚ.
-
Θεουλης....
Από αυτή την έκδοση που είναι μάλλον η δεύτερη καλύτερη λείπουν το τυφλο σημείο , αναγνώριση σημάτων , τα ψηφιακά όργανα, εκκίνηση χωρίς κλειδί
Τα υπέρ έχει διατήρηση λωρίδας αυτόνομο φρενάρισμα προειδοποίηση σύγκρουσης ,φουλ λεντ, αναδιπλούμενους και την μεγάλη οθόνη των 10.25 ιντσών.
Πάντως συγκρίνοντας εσωτερικούς χώρους με το 'κουτι' καροκ που είναι από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας η κουπέ σχεδίαση κάνει έντονη την εμφάνιση της . Είναι 7 πόντους χαμηλότερο για κεφάλια μπρος πίσω αλλά και 5-6 εκ στενότερο μπρος πίσω...είναι μεγάλες διαφορές το φοβόμουν καθώς ύψος από έδαφος και χαμηλό ολικό έχουν αυτα τα αποτελέσματα αλλά και 7 πόντοι λιγότερο οφελειμο για κεφαλια μπρος πίσω και 5-6 σε φάρδος είναι μεγάλες διαφορές. Ελπίζω να μετρούν διαφορετικά σημεία.... γιατί αλλιώς όσοι είναι πάνω από 1.85 δύσκολα...
Επίσης έχει κανένας εμπειρία από διάσταση 18/45 στους ελληνικούς δρόμους; Πολύ χαμηλό προφίλ δεν έχει; Δεν θα κοπαναει εύκολα;
Εγώ στο scross είχα μαμά 50 σε 17αρα βέβαια και το κοπανημα πίσω πήγαινε σύννεφο. Μόλις τα άλλαξα σε 55 η διαφορά ήταν τεράστια. Επίσης αυξημένο κόστος έχει μια τετράδα από τα 18αρια λάστιχα που φορά στα 500 ~ για επώνυμο ξεκινά.
-
Δική μου πρόβλεψη για τιμή εκκίνησης 21690 ....και θα βγουν μετά τα φτιαρια!
Θεωρώ ότι ήδη έχουν λάβει δυσαρέσκεια από τα fb κλπ για την τιμή που ακούγεται 22-23 και θα προσπαθήσουν να ρίξουν λίγη στάχτη στα μάτια αλλά δείχνει να είναι τεράστια η διαφορά από το κανονικό ceed σε σχέση με τον ανταγωνισμό και μάλλον θα αρχίσουν γρήγορα τις εκπτώσεις....
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές των πρώτων διαθέσιμων εκδόσεων!! Οι τιμές περιλαμβάνουν προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος €500 (τι €500 τι €5.000, για ένα μηδενικό ας μην το κάνουμε θέμα!!).
-
Xceed 1.0T, 120hp Launch Edition I: €20.590
-
Xceed 1.0T, 120hp Launch Edition ΙI: €21.190
-
Xceed 1.0T, 120hp Launch Edition IΙΙ: €22.300
-
Xceed 1.4T, 140hp Launch Edition IΙΙ: €25.990
Φώτα LED (διασταύρωσης-ημέρας-θέσης) σε κάθε έκδοση! Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και κλιματισμός, μονο στην ΙΙΙ.
Εδώ αναλυτικά ο εξοπλισμός κάθε έκδοσης:
https://www.caroto.gr/static/media/2019/10/Kia-XCEED-Τεχνικά-και-Εξοπλισμοί-Launch-Editions.pdf -
-
ΟΚ , πεθαίνω !!!!!!!!!!!! Τελικά έχασα η LE III είναι η τελευταία και καλύτερη έκδοση !!!!!!!!!!!!
Θέλουν 25.990 € για την έκδοση χωρίς τα ψηφιακά όργανα και χωρίς κάποια επιπρόσθετα που δίνουν έξω...
ΟΚ καλή τύχη !!!! Επίσης καλύτερα να μην δίνατε καθόλου έκπτωση λανσαρίσματος, τα 500 ακούγονται ολίγον ξεφτίλα.....
-
Επειδή τώρα το πρόσεξα.. 3.700€ διαφορά ο 1.0 με τον 1.4 όταν στο ceed gtline η διαφορά είναι 900 €???!!!!
-
Όχι ρε ...έπεσα 600ευρω έξω!! Αλλά χωρίς την προώθηση μόνο 100!!!
Τα 500 ευρώ έκπτωση είναι για να μην τους τα ζαλίζουν ' κάποια καλύτερη τιμή?'
Τα 25990 για το χειροκίνητο 1.4 είναι ; Γιατί στο pdf έχει προδιαγραφές για το αυτόματο.
-
Επειδή τώρα το πρόσεξα.. 3.700€ διαφορά ο 1.0 με τον 1.4 όταν στο ceed gtline η διαφορά είναι 900 €???!!!!
Μήπως αφορά το αυτόματο που περιγράφει στο pdf?
-
Εντάξει όχι ντίζελ όχι αυτόματα ξενερωμα...βιαστική ανακοίνωση με πολλεςπολλες ελλείψεις.
-
Το κοφτηρι της πλουσιας εκδοσης σε σχεση με εξω ( σιγουρα λειπουν και αλλα που δεν γραφω):
Blind-Spot Collision Warning (BCW)
Lane Following Assist (LFA) dct
Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) - Pedestrian/Cyclist
Intelligent Speed Limit Information Function (ISLIF)
Driver's Memory Seat
Heated Front Seats
Heated Outer Rear Seats
Aluminium Pedals
Smart Key with Engine Start/Stop Button
40:20:40 Split Folding Rear Seats
8-Speaker JBL Premium Sound System
12.3' TFT Supervision Cluster Display
Και τιμή φυσικά ακριβότερη από έξω! ... μπανανία....
-
Αν η τιμή του 1,4 αφορά το αυτόματο, ΟΚ. Αλλιώς, είναι για γέλια τόση διαφορά μεταξύ 1.0 και 1.4. Ξενέρωμα η έλλειψη από την κορυφαία έκδοση του adaptive cruise control και του ψηφιακού πίνακα που τόσο διαφημίστηκε.
-
Δεν ξέρω που είδατε ότι για το 1.4 αναφέρεται το DCT.
-
Δεν αφορά αυτόματο το απλό είναι...
Το 2020 θα φέρουν 1.4 αυτόματο
Το 2021 1.6 115
Το 2022 1.6 136
Το 2023 1.6 136 αυτόματο!!!!
Πετά η ομάδα!!!!
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές των πρώτων διαθέσιμων εκδόσεων!! Οι τιμές περιλαμβάνουν προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος €500 (τι €500 τι €5.000, για ένα μηδενικό ας μην το κάνουμε θέμα!!).
- Xceed 1.0T, 120hp Launch Edition I: €20.590
- Xceed 1.0T, 120hp Launch Edition ΙI: €21.190
- Xceed 1.0T, 120hp Launch Edition IΙΙ: €22.300
- Xceed 1.4T, 140hp Launch Edition IΙΙ: €25.990
Φώτα LED (διασταύρωσης-ημέρας-θέσης) σε κάθε έκδοση! Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και κλιματισμός, μονο στην ΙΙΙ.
Εδώ αναλυτικά ο εξοπλισμός κάθε έκδοσης:
https://www.caroto.gr/static/media/2019/10/Kia-XCEED-%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%95%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-Launch-Editions.pdfΤο χιλιάρι θα το κοιταγα. Το 1400 ξεφεύγει (δεν είναι βέβαια φταίξιμο της Kia τα μαλακισμενα φορολογικά σκαλοπάτια του ελληνικού κράτους αλλά tough luck)
-
Σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς:
1.6 115 Launch Edition II 25990
1.6 115 Launch Edition IIΙ 27190
1.6 115 dct Launch Edition III 29000
1.6 136 Launch Edition III 31000
1.6 136 dct Launch Edition III 32750
Φυσικά οι εκδόσεις είναι ένα επίπεδο κάτω από τις αντίστοιχες έξω.
Η μάχη τελικά που έδωσε ο εισαγωγέας ήταν πως να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερο εξοπλισμό για φέρει σε λογικά για αυτόν επίπεδα για την ελληνική πραγματικότητα. Το κακο είναι ότι πλέον υπάρχει ενημέρωση και είναι ξεκάθαρο πόσο πολύ κουτσουρευουν τις εκδόσεις σε σχέση με έξω. Έχουμε τις τιμές εξωτερικού με ένα επίπεδο εξοπλισμού κατω.!
-
Τελικά αυτό πούμε ενοχλεί περισσότερο δεν είναι το επίπεδο τιμών αλλά το κουτσουρεμα του εξοπλισμού και το ότι λείπουν όλα τα αυτόματα και το ντίζελ. Τι έγινε ρε παλικάρια εσείς θα αποφασίσετε τι κινητήρα θα πάρει ο κόσμος.
Το να μου πεις ότι το ντίζελ έχει μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης μπορώ να το δεχτώ. Αλλά ότι δεν δίνεται καν τιμές το θεωρώ τελείως επιπόλαιο.
-
32.750 έχει στην Ιταλία η diesel 1.6 136hp, 7DCT στην ανώτατη έκδοση (evolution τι λένε εκεί),αλλά έχει επιπλέον της ελληνικής: -12,3' το ψηφιακό καντράν,-8 ηχεία JBL,-blind spot στους καθρέπτες,-ειδοποίηση για κινούμενα οχήματα κατά την όπισθεν (RCCW) και -keyless.
Kia XCeed - crossover