-
@vasilis_1966 said in Kia XCeed - crossover:
Καποια ειναι πρακτικα του τυπου αναδιπλωμενους καθρεφτες ασυρματη φορτιση τα θερμαινομενα που ανεφερα πριν και ισως καποιο digital cockpit που το χω αποθυμενο.αν βρεις το εντυπο στειλτω μου σε παρακαλω.για παραγγελιες εμενα μου ανεφεραν 6-8 μηνες δεν ξερω τι ισχυει
Βενζινη ή diesel ψαχνεις χειροκινητο ή αυτοματο?
-
Πάρε κατευθείαν GT.. δεν έχει όμως τα JBL..τα υπόλοιπα είναι οκ πιστευω. Ένας χρόνος μπορεί να γίνει 15 μήνες και τρέχα γυρευε..
Πολύ βολικά είναι τα 40-20-40 καθίσματα.
-
Τα jbl τα ανεφερα ενδεικτικα διοτι δεν μου τα εμφανιζε πουθενα.σκεφτομουν platinum χειροκινητο με καποια extraδακια.αλλα σημερα προσεξα πως το gt line προσφερεται στις 28590 απο 29490 που ηταν στον τιμοκαταλογο δεκεμβρη οταν τον ειχα αποθηκευσει οποτε ακομα σκεφτομαι.ισως αξιζει gt τελικα
-
@vasilis_1966 said in Kia XCeed - crossover:
Τα jbl τα ανεφερα ενδεικτικα διοτι δεν μου τα εμφανιζε πουθενα.σκεφτομουν platinum χειροκινητο με καποια extraδακια.αλλα σημερα προσεξα πως το gt line προσφερεται στις 28590 απο 29490 που ηταν στον τιμοκαταλογο δεκεμβρη οταν τον ειχα αποθηκευσει οποτε ακομα σκεφτομαι.ισως αξιζει gt τελικα
Εγώ παρήγγειλα το gtline αρχές Δεκεμβρίου με 29.500€ και σίγουρα έχει θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι. Η χαμηλότερη τιμή που αναφέρεις είναι σίγουρα ότι έβγαλαν κάποια πράματα, όπως τα θερμαινόμενα και τα καθίσματα μισά δερμάτινη μισά sweat.
-
Καλοταξιδο με το καλο να ερθει.δεν ξερω ειδικος δεν ειμαι αλλα δεν τα βλεπω τα θερμενομενα σαν στανταρ εξοπλισμο στο εντυπο που εστειλε ο φιλος πιο πανω
-
Αναφερθηκα παραπανω αν ο φιλος θελει DIESEL ή βενζινη (που απ οτι καταλαβα το 2ο)γιατι την τελευταια φορα που πηγα αντιπροσωπεια κατα ενα περιεργο λογο υπαρχει μεγαλη ζητηση σε DIESEL και ειδικα αυτοματο αλλα δεν υπαρχουν αυτοκινητα και μεγαλες καθυστερησεις για βενζινη δεν γνωριζω
-
Σε όλα τα 7DCT έχει paddles στο τιμόνι;
-
@cybernaut said in Kia XCeed - crossover:
Σε όλα τα 7DCT έχει paddles στο τιμόνι;
νομίζω μετά το fl δεν έχει κανένα και ούτε μπορείς να τα βάλεις ως extra
-
Αν είναι έτσι, επιβεβαιώνουμε πως είναι το χειρότερο f/l στην ιστορία;
Μόνο το πίσω μέρος έγινε κάπως καλύτερο νομίζω.
Φανερά θέλουν να σπρώξουν την έκδοση gt line.
-
@cybernaut said in Kia XCeed - crossover:
Αν είναι έτσι, επιβεβαιώνουμε πως είναι το χειρότερο f/l στην ιστορία;
Μόνο το πίσω μέρος έγινε κάπως καλύτερο νομίζω.
Φανερά θέλουν να σπρώξουν την έκδοση gt line.
Η οποία GT-line παίζει να είναι η proF/L Titanium με κυρίως οπτικές παρεμβάσεις + BS + ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού (;).
-
Σωστά. Και η μεγαλύτερη αλλαγή στις οπτικές παρεμβάσεις ειναι τα πίσω φώτα απ' οσο καταλαβαίνω που είναι και πιο καγκουρικα
-
Θα αναψω φωτιες τωρα αλλα δεν πειραζει.Παρολα τα παραπανω που γραφουν τα παιδια (ισως να εχουν και δικιο δεν γνωριζω εχω το profl)παραμενει αυτην την στιγμη απο τα πιο τιμια αυτοκινητα της αγορας για την τιμη του.160αλογα,φουλ λεντ,σνεξαρτητη,7χρονια εγγυηση,5χρονια δωρεαν σερβις(εχει καποιες παγιδες αυτο ),7 χρονια οδικη βοηθεια,mild hybrid,Συστηματα ασφαλειας,ψηφιακο πινακα,10ρα οθονη(χωρις κολληματα) και αλλα πολλα με τιμη κατω απο 30.
Ξεχασα και 6.9 +0.6 =7.5 επιτοκιο -
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Θα αναψω φωτιες τωρα αλλα δεν πειραζει.Παρολα τα παραπανω που γραφουν τα παιδια (ισως να εχουν και δικιο δεν γνωριζω εχω το profl)παραμενει αυτην την στιγμη απο τα πιο τιμια αυτοκινητα της αγορας για την τιμη του.160αλογα,φουλ λεντ,σνεξαρτητη,7χρονια εγγυηση,5χρονια δωρεαν σερβις(εχει καποιες παγιδες αυτο ),7 χρονια οδικη βοηθεια,mild hybrid,Συστηματα ασφαλειας,ψηφιακο πινακα,10ρα οθονη(χωρις κολληματα) και αλλα πολλα με τιμη κατω απο 30.
Ξεχασα και 6.9 +0.6 =7.5 επιτοκιοToyota είναι;!
-
Συμφωνώ πλήρως και παρόλο που γκρινιάζω το έχω ήδη παραγγείλει;).
1,5 48V titanium lunar silver 7DCT 🪙Απλά θα προτιμούσα τον εξοπλισμό της προηγούμενης έκδοσης titanium. GT line πάνω από 30Κ .. Όχι.
Δεν με νοιάζει το acc. Δεν με πολύ ενοχλεί η έλλειψη των ηλεκτρικών καθρεφτών.
Αλλά θα μου λείψουν :
(και θα γκρινιάζω ίσως στην αρχή μόνο)Keyless
Οθόνη στα όργανα
Και πιο πολύ τα paddles. -
1,5 48V titanium lunar silver 7DCT 🪙Απλά θα προτιμούσα τον εξοπλισμό της προηγούμενης έκδοσης titanium. GT line πάνω από 30Κ .. Όχι.
Αλλά θα μου λείψουν :
Οθόνη στα όργανα
Και πιο πολύ τα paddles.Καλοριζικο.Δεν θα το μετανοιωσεις ποτε.Εγω που εχω την titanium την προηγουμενη(οθονη ,kelless,καθρεπτες, ηλεκτρικο χειροφρενο,δεν ξερω για οσφυικη στηριξη αν εχει η καινουργια) να σου πω την αληθεια πλεον τα συνηθισα και να μην τα ειχα δηλαδη δεν θα με ενοιαζε.Αλλωστε ειχα παραγγειλει την μεσαια εκδοση και απο νευρα πηγα στην titanium.
Θελω φωτο απο τα φωτα μπροστα για να δω τους προβολεις που ειναι ενσωματωμενοι. -
Θα αναψω φωτιες τωρα αλλα δεν πειραζει. παραμενει αυτην την στιγμη απο τα πιο τιμια αυτοκινητα της αγορας για την τιμη του.
ειπε ο ανθρωπος που παρρειγγειλε όλα τα αυτοκίνητα της αγορας και δεν αλλαξε ποτε απόφαση αν δεν ειχε περάσει τουλάχιστον μια μερα
Τωρα που το σκέφτομαι παίζει να έκανε κατι παρομοιο στο παρελθόν και κατεληξε σε Rover. Εξαιρετική επιλογη!!!!
-
Αλλά θα μου λείψουν :
Οθόνη στα όργανα
Και πιο πολύ τα paddles.Καλοριζικο.Δεν θα το μετανοιωσεις ποτε.Εγω που εχω την titanium την προηγουμενη(οθονη ,kelless,καθρεπτες, ηλεκτρικο χειροφρενο,δεν ξερω για οσφυικη στηριξη αν εχει η καινουργια) να σου πω την αληθεια πλεον τα συνηθισα και να μην τα ειχα δηλαδη δεν θα με ενοιαζε.Αλλωστε ειχα παραγγειλει την μεσαια εκδοση και απο νευρα πηγα στην titanium.
Θελω φωτο απο τα φωτα μπροστα για να δω τους προβολεις που ειναι ενσωματωμενοι.Άμα στα αφαιρέσουν θα σου λείψουν!
Καλά είναι όλα αυτά.. εμένα δεν έχει οσφυϊκή στήριξη, και μάλιστα σε καμία έκδοση. Foul..
-
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
Θα αναψω φωτιες τωρα αλλα δεν πειραζει. παραμενει αυτην την στιγμη απο τα πιο τιμια αυτοκινητα της αγορας για την τιμη του.
ειπε ο ανθρωπος που παρρειγγειλε όλα τα αυτοκίνητα της αγορας και δεν αλλαξε ποτε απόφαση αν δεν ειχε περάσει τουλάχιστον μια μερα
Τωρα που το σκέφτομαι παίζει να έκανε κατι παρομοιο στο παρελθόν και κατεληξε σε Rover. Εξαιρετική επιλογη!!!!
Χαχα που εισαι ρε φιλε σε εχασα τελειως.Την επομενη θα παμε μαζι να παραγγειλουμε
-
@dublin said in [Kia XCeed -
Άμα στα αφαιρέσουν θα σου λείψουν!
Καλά είναι όλα αυτά.. εμένα δεν έχει οσφυϊκή στήριξη, και μάλιστα σε καμία έκδοση. Foul..
Καλα τωρα που εμαθα εννοειται.
-
Σας εύχομαι να μη σας πιάσει ποτέ η μέση σας και να πρέπει να οδηγείτε. Θα καταριέστε την ώρα και τη στιγμή που δεν βάλατε οσφυική στήριξη στο κάθισμα.
Κατά τ' άλλα πολύ ωραίο αυτοκίνητο το x-ceed. Όποτε το βλέπω μου θυμίζει τη Mercedes τη gla. Σε λίγο πιο χαμηλό. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά ίδιο σουλούπι μου φαίνεται ότι έχουν.
Kia XCeed - crossover