Καποια ειναι πρακτικα του τυπου αναδιπλωμενους καθρεφτες ασυρματη φορτιση τα θερμαινομενα που ανεφερα πριν και ισως καποιο digital cockpit που το χω αποθυμενο.αν βρεις το εντυπο στειλτω μου σε παρακαλω.για παραγγελιες εμενα μου ανεφεραν 6-8 μηνες δεν ξερω τι ισχυει
vasilis_1966
@vasilis_1966
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by vasilis_1966
-
RE: Kia XCeed - crossover
-
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Παιδιά όσοι το έχετε παραγγείλει τους τελευταίους δέκα μήνες, τι νεότερα υπάρχουν για το χρόνο παράδοσης; Ισχύει ο χρόνος αναμονής των 8-10 μηνών;
Αυτοκινητα ερχονται συνεχως σε μεγαλυτερο ποσοστο μη υβριδικ. απο οτι βλεπω το προβλημα ειναι σε παραγγελιες με extra εξοπλισμο και
Latest posts made by vasilis_1966
-
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Παιδιά όσοι το έχετε παραγγείλει τους τελευταίους δέκα μήνες, τι νεότερα υπάρχουν για το χρόνο παράδοσης; Ισχύει ο χρόνος αναμονής των 8-10 μηνών;
Αυτοκινητα ερχονται συνεχως σε μεγαλυτερο ποσοστο μη υβριδικ. απο οτι βλεπω το προβλημα ειναι σε παραγγελιες με extra εξοπλισμο και
-
Καλοταξιδο με το καλο να ερθει.δεν ξερω ειδικος δεν ειμαι αλλα δεν τα βλεπω τα θερμενομενα σαν στανταρ εξοπλισμο στο εντυπο που εστειλε ο φιλος πιο πανω
-
Τα jbl τα ανεφερα ενδεικτικα διοτι δεν μου τα εμφανιζε πουθενα.σκεφτομουν platinum χειροκινητο με καποια extraδακια.αλλα σημερα προσεξα πως το gt line προσφερεται στις 28590 απο 29490 που ηταν στον τιμοκαταλογο δεκεμβρη οταν τον ειχα αποθηκευσει οποτε ακομα σκεφτομαι.ισως αξιζει gt τελικα
-
Καποια ειναι πρακτικα του τυπου αναδιπλωμενους καθρεφτες ασυρματη φορτιση τα θερμαινομενα που ανεφερα πριν και ισως καποιο digital cockpit που το χω αποθυμενο.αν βρεις το εντυπο στειλτω μου σε παρακαλω.για παραγγελιες εμενα μου ανεφεραν 6-8 μηνες δεν ξερω τι ισχυει
-
Καλησπερα παιδια και απο εμενα.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε κατοχους xceed η σε ατομα που εχουν τελευταια επισκεφτει καποια αντιπροσωπεια της kia μιας κ εγω προχθες που περασα ειχε κοσμο κ με την δουλεια θα περασει καιρος να ξαναπαω.το αυτοκινητο με ψηνει κ στην εκθεση ειχαν platinum εκδοση. Το θεμα μου ειναι αν σε οποιαδιποτε εκδοση του υπαρχει περιπτωση να μπαινουν extra εξοπλισμου η θα πρεπει να δω για gt-line κατευθειαν;
Η platinum με μερικα πραγματακια που εμαθα να χρησιμοποιω στο προηγουμενο αυτοκινητο με καλυπτει αν μπορω να τα βαλω.και κατι ακομα,στο φυλλαδιο του αυτοκινητου διαφημιζει jbl ηχο θερμενομενα καθισματα , αλλα στον εξοπλισμο καμιας εκδοσης δεν τα βρηκα.
Ευχαριστω για τον χρονο σας -
RE: Opel GrandLand X
Νομιζω πως σε ενημερωνουν για την υπαρχουσα κατασταση γιατι θα παιζει και τιποτα stock ισως για αυτο εχουν καιβοφελος 1500-2000€ οπως λεει ο φιλος πανω.εγω οταν ειχα παει για το δικο μου δεκεμβρη του 18 μου ειπε αν θες περιμενε MY19 αλλα δεν ξερω τι θα αλλαξει και τελικα το παραγγειλα μαρτιο.αλλα τι γινεται καθε χρονο αλλαζουν εκδοσεις τιμες εξοπλισμους;ειδη στο configurator της αντιπροσωπειας βγαλαν αρκετα πραγματα απο οτι ειδα καταργησαν grip control?
-
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια διοτι ισως εχετε ψαξει παραπανω απο εμενα.ειμαι κατοχος της x-plore εκδοσης MY19 και το καλοβλεπει ενας φιλος τον οποιον 'ψηνουν' για την xclusive.το ερωτημα ειναι το εξης:27500€ Vs 30800€ Χωρις οφελος κτλπ δεν ξερω αν τρεχει προοθητικο αυτος θα τα δει αυτα.βενζινη eat8 οι τιμες που μιλαμε.ως εδω μια χαρα και μαυρο χρωμα το οποιο τωρα ειναι βασικο (εμεις το πλερω 500€) αρα οι τιμες μενουν ως εχουν.τα 3300€ παραπανω απο οτι ειδα στο site προκυπτουν απο ραγες οροφης 250€ (Στο xclusive stadar ) safety pack 600€ (xclusive stadar) και ενω εχει το xclusive το πακετο park & go 1 θελει 100€ για καμερα οπισθοπορειας ενω παιρνοντας την xplore χανεις ουσιαστικα αναδιπλωμενους καθρεφτες που και να θες να τους βαλεις παει με park & go 2 900€. Ενα τελευταιο ειναι η διχρωμια του πρωιυ εαν σου αρεσει κ επιλεξεις αλλο χρωμα.στην xclusive παει 700€.τελος αν κανεις δικη σου διαμορφωση στην xplore και βαλεις safety pack και ραγες που λειπουν εχεις 'xclusive' με 29900€ εναντι 30800€.ας με διαφωτισει καποιος εαν τα εψαχνε αυτο το διαστημα,ξερω σας τα ειπα πολλα μαζεμενα αλλα δεν μου καθεται κατι καλα και ειπα να ασχοληθω με τα θελω του φιλου μου.ευχαριστω
-
Συγνωμη ξεχασα,αναφερομαι σε εσενα neurotica που εικες για καποια τσιμουχαστην πορτα του συνοδηγου
-
Καλησπερα ξανα και άπο εμενα ειχα ξαναγραψει οτι ενδιαφερομαι για το grandland και τελικα το παρελαβα το καλοκαιρι.θα μπορουσα να εχω μια φωτογραφια οταν μπορεσεις για το σημειπ στο οποιο αναφερεσαι;γιατι εχω παλαβωσει κ δεν εβροσκα τι τριζει καιβστην αντιπροσωπεια σφυριξαν αδιαφορα;