-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη η προσφορά της νισαν για το Qashqai diesel στην έκδοση accenta με τελική τιμή 21400 και τη καλύτερη τιμή ανταλλαγής για το χ3
Με έβαλε σε προβληματισμό διότι δεν είχα σε εκτίμηση το qq λόγω όλων αυτών που διαβάζουμε για θεμάτα τριγμων και συναρμογής
Όμως είναι ένα καλό αυτοκίνητο που ακόμα είναι το top στις πωλήσεις , οικονομικό και με καλούς χώρους (καλύτερους από το Chr)
Αρνητικό η μόνο τρία χρόνια εγγύηση που για να επεκταθεί άλλα τρία θέλει περίπου 700 €
Και εννοείται ότι δεν μου αρέσει ότι το ένα στα δέκα αυτοκίνητα που βλέπεις είναι qqSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη η προσφορά της νισαν για το Qashqai diesel στην έκδοση accenta με τελική τιμή 21400 και τη καλύτερη τιμή ανταλλαγής για το χ3
Με έβαλε σε προβληματισμό διότι δεν είχα σε εκτίμηση το qq λόγω όλων αυτών που διαβάζουμε για θεμάτα τριγμων και συναρμογής
Όμως είναι ένα καλό αυτοκίνητο που ακόμα είναι το top στις πωλήσεις , οικονομικό και με καλούς χώρους (καλύτερους από το Chr)
Αρνητικό η μόνο τρία χρόνια εγγύηση που για να επεκταθεί άλλα τρία θέλει περίπου 700 €
Και εννοείται ότι δεν μου αρέσει ότι το ένα στα δέκα αυτοκίνητα που βλέπεις είναι qq
Sent from my iPhone using TapatalkΜε κάτι τέτοια δεν είναι απορίας αξιο γιατι πουλάει ακόμα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ το QQ ....
Καθαρή κατηγορία C (μαζί με CHR), όμορφο, πλούσιος εξοπλισμός, απίστευτο user base, οικονομικός και αξιοπιστος κινητήρας. -
Πολύ καλο το qq και όσο κι αν πολυκυκλοφορει εγώ πάντως κάθε φορά που το βλέπω το χαζεύω..grandland x είδες;νομίζω έχει κι εκεί προσφορές αυτή την περίοδο..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δες και το Κατζάρ σπορ με τον ντίζελ . Βλέπω κάτι προσφορές στα 19000 . Νομίζω έχει φέις λιφτ και σπρώχνουν τα παλιά , αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό το φέις λιφτ που κάνει ως προς τα ντίζελ .
-
Λοιπόν μετά από λίγες μέρες απραξίας και διαφόρων θεμάτων προχωρω σε παραγγελία ενός εκ των δυο κάτωθι με σχεδόν ίδια τιμή
Δεν έχω καταλήξει και παρακαλώ για τη βοήθεια σαςΤΟΥΟΤΑ CHR 1.2 c-enter βενζίνη στα 21600€
Θετικά:
Εμφάνιση (υποκειμενικό)
Εγγύηση 6 χρόνια
Καλός κινητήρας
Εξοπλισμός (λίγο περισσότερα από το qq που αναφέρω πιο κάτω)
Αρνητικά
Κλειστοφοβικα πίσω καθίσματα
Κατανάλωση μάλλον λίγο παραπάνω από τα συνήθη ιδίως μες τη πόληΝΙΣΣΑΝ QQ 1.5 d accenta
Θετικά:
Εμφάνιση και γενικότερα χώροι (πιο φυσιολογικοί σε σχέση με το κλειστοφοβικό πίσω μέρος τουChr)
Αξιόπιστος και οικονομικός πετρελαιοκινητήραςΑρνητικά:
ΤΡΙΓΜΟΙ... δεν ξέρω αν μου τύχει αν θα τη παλέψω σε σχέση με το Χ3 που αν μη τι άλλο μετά από 10’χρονια δεν κάνει κιχ
Μικρή εγγύηση και όντας παθών στο bmw δεν θέλω να ξαναζήσω τα ίδια (η επέκταση κοστίζει 700€)
Τι θα γίνει μελλοντικά με τα diesel?
Πολύ φορεμένοΑναμένω γνώμες
-
Τιμές ίδιες ; Ανταλλαγή ίδια ;
Αν το οικονομικό είναι στα ίδια επίπεδα πάρε το Τογιότα.
Πιο future proof -
Ανταλλαγή ίδια (8000€)
Τιμη στο QQ 21400 και στο Chr 21600
Συνεπώς ναι στα ίδια είμαστε αλλά αν επεκτείνω την εγγύηση στο QQ άλλα 3 χρόνια θέλω 700€
Και τέλος φίλε Στέφανε το Χ3 με κούρασε απίστευτα μακάρι να μην σας τύχει στο Χ1Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι χρονολογιας ειναι η X3 ? 2λιτρη τουρμπο βενζινη?
-
2λιτρη βενζίνη του 08
-
Φθηνα στο παιρνουν....Αναμενόμενο ομως
-
Φθηνά ...εδώ μου είπαν για 5 Κ €
-
Μια χαρά την παίρνουν δεδομένου το ποσο έχουν ξεφτιλιστεί τα δίλιτρα πριν το 2010
Φίλε Σπύρο δικαίως κουράστηκες.
Δεν είναι να κρατάς πολύ BMW.
Και εγώ στα 3-4 χρονια θα το δώσω γιατί θα πάρω αντί του 108 ένα b suv με leasing για οικογενειακό με το οποιο θα κυκλοφορεί η γυναίκα καθημερινά και θα κρατήσω εγώ το υβριδικό γιαρις όσο πάει ή μέχρι να βγάλει νέο γιαρις η Τογιότα να το ανταλλάξω.
Ποτέ ξανά αλλά δικά μου πεταμένα λεφτά στο δρόμο.
Εφεξής μόνο leasing από τις προσφορες και ας πληρώνω μακροπρόθεσμα περισσότερα (ακόμα και αν δεν το βάζω στα έξοδα)
Ιδιοκτησία σε αμάξι είναι έννοια και πέταμα χρημάτων στο δρόμο. -
Έτσι, τέρμα τα πεταμένα λεφτά, από δω και πέρα θα πληρώνεις περισσότερα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Θα πληρώνεις ένα ολόκληρο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια και θα είσαι ο ορισμός της οικονομίας.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θα πληρώνεις ένα ολόκληρο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια και θα είσαι ο ορισμός της οικονομίας..
Ακριβώς γι'αυτό δε μπορώ να καταλάβω γιατί ιδιώτες κοιτανε τόσο πολυ το λιζινγκ. Αν δεν έχεις στόλο απο οχήματα που σε 4-5 χρονια θα κάνουν 1 μυριο χλμ, οπότε ειναι στην ουσία για πέταμα οπότε σιγουρα θα παρεις νεο όχημα ή αν δεν έχεις 20-50-100-1000 οχήματα για να πετύχεις κάποια οικονομία κλίμακας έστω.... τι να πω... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έτσι, τέρμα τα πεταμένα λεφτά, από δω και πέρα θα πληρώνεις περισσότερα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Θα πληρώνεις ένα ολόκληρο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια και θα είσαι ο ορισμός της οικονομίας.Την έχουμε ξανακάνει την κουβέντα!
Στο ποσό που είναι μέχρι την αξία του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται σερβις, μικτή ασφάλεια, όχημα αντικατάστασης, λάστιχα, απαξίωση, τέλη, λίγοτερη προσοχή στη φυσιολογική φθορά (ειδικά αν είσαι ψυχαναγκαστικος σαν εμένα που δεν κυκλοφορώ το δικό μου για να μην χαλάσει και δυσκολευτώ να το πουλησω), καμία έγνοια για μεταπώληση, αλλαγη όχηματος στην 4ετία, μη δέσμευση κεφαλαίου! Για να μην πως ότι κάνεις και την επιλογή σου ευκολότερα γιατι σκοτίστηκες για αξιοπιστία, μεταπώληση, διαχρονικότητα κλπ .... και μάπα να σου βγει στα 4 χρόνια αντε γεια!
Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί θα δεις ότι ειναι μικρότερο το καπέλο και δη μοιραμένο σε μια 4ετία όχι ντούκου ούτε η ανοησία με το δάνειο για την αγορά που πληρώνεις ξένο αμάξι για να σου μείνει στο τέλος δικό σου απαξιωμένο!
Αμαξι και επενδυση δεν κολλάνε... καταναλωτικό προιόν εντελώς....
Εκεί που έχεις τα μηνιαία κόστη για ΟΚΩ λογαριασμούς θα έπρεπε να έχεις και ένα ποσό 200 - 250 ευρώ για τη χρήση αμαξιού!
Εκει παει παγκοσμίως η δουλειά και θα το θυμηθείτε .. όχι σαν εδώ που αγοράζουμε αμάξι για μουρη και είναι γεγονός για την οικογένεια και τους φίλους λες και κάναμε παιδί ή αγοράσαμε σπίτι (άλλη φούσκα αυτή)... -
Σόρι, αλλά εγώ θα προτιμήσω να δώσω 200-250 ευρώ δόση για την ίδια τετραετία, να πληρώσω τη μικτή και τα τέλη και τα λάστιχα απ' την τσέπη μου και μετά να μου μείνει το αυτοκίνητο στο όνομά μου. Και να σταματήσει η γάγγραινα της δόσης για καμιά δεκαετία. Ακόμα καλύτερα, θα προτιμήσω (όπως έχω κάνει ήδη για 5/5 μοντέλα) να τα δώσω για ένα μεταχειρισμένο σε κλάσμα της τιμής του καινούριου.
Είπαμε, το λίζινγκ είναι ξενοιασιά και χλίδα αλλά για τους φραγκάτους. Τα 250 ευρώ που λες είναι το 1/4 ενός αξιοπρεπούς μισθού. Εσένα μπορεί να είναι το 1/8, για αυτό και κάνεις ό,τι κάνεις. Αλλά όχι να λέμε ότι συμφέρει οικονομικά.
-
Το leasing έχει νόημα όταν δεν πληρώνεις το ΦΠΑ, ειδάλλως οικονομοτεχνικα δεν είναι και ότι καλύτερο απλά σε απαλλάσσει από πολλά άγχη όπως χτύπηματα, βλάβες κλπ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
200-250 για μικρό αυτοκίνητο πόλης ίσως.
https://www.leaseplan.gr/showroom/speci ... 819c88a6f9
Για αυτό που είναι ένα οριακό οικογενειακό αυτοκίνητο η δόση είναι 359+ΦΠΑ, δηλαδή πάμε πάνω από 4 κατοσταρικα.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ Χ3...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?