-
Μαλακία τότε, γιατί το αουρις δεν θα θέλει να το δει κανείς, πόσο μάλλον να το οδηγήσει αφού έχετε τέτοια αμάξια.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Η καλή παρέα μετράει και όχι τ αμάξια και σιγά δεν έχουμε και τίποτα πορσε!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο και στο συνεργείο, ΜΟΝΟ για τα βασικά.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μαλακία τότε, γιατί το αουρις δεν θα θέλει να το δει κανείς, πόσο μάλλον να το οδηγήσει αφού έχετε τέτοια αμάξια.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Μην σε ανησυχεί. Σε αστικές εξόδους εγώ πάω πάντα με το 108 οποτε το αουρις σου θα φαίνεται σουπερκαρ μπροστά του [emoji6][emoji3][emoji3]
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Don’t worry είμαστε φαγανά παιδιά αν θυμηθώ και την έξοδο του φόρουμ στα Μελισσια πριν κανα δυο χρόνια !Sent from my iPhone using Tapatalk
Την τελευταία φορα που βρεθήκαμε τη βγάλαμε μόνο με καφέδες στο Χ1 ενώ συνηθως καταλήγουμε πάντα σε μαστιχες, σόδες και λοιπά χωνευτικά από το ξεκοίλιασμα.
Το καλό όμως είναι ότι το γυρνάμε στις μπυρες και στα κοψίδια και στο QQ τώρα τελευταία οποτε δεν μας ξεφεύγεις από καμία πλευρά Σπύρο. -
Και να θέλω ν αγιάσω δεν γίνεται!!!
-
Και να θέλω ν αγιάσω δεν γίνεται!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Μόλις με το καλό παραλάβεις θα πάμε στο Ψαροκοκκαλο (κοντά στο kozis που πήγαμε την άλλη φορα)
-
Καλοταξιδο και απο εμενα!!!Πιο καλη επιλογη απο το chr κατα τη γνωμη μου. Το χρωμα του παει πολυ το εχω δει απο κοντα!!!Να το χαρεις...
-
Λοιπόν σήμερα μπήκε η παραγγελία όπως την έχω αναφέρει πιο πάνω
Το αναμένω μπορεί και ως το τέλος της άλλης εβδομάδαςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Πατ κιουτ
-
Πολύ πιθανόν οντως να το έχεις την άλλη εβδομάδα. Το Χ3 τους το εδωσες ή χέρι χέρι ;
-
Χέρι χέρι με τη παραλαβή του νέου
Γενικά η διαδικασία ήταν πολύ χαλαρήSent from my iPhone using Tapatalk
-
Τελικά το μπορντώ Σπύρο?
-
Ναι Φάνη αφού είναι αμάξι που κυκλοφορεί πολύ είπαμε να πάρουμε χρωμα πιο ιδιαίτερο
-
Ναι Φάνη αφού είναι αμάξι που κυκλοφορεί πολύ είπαμε να πάρουμε χρωμα πιο ιδιαίτεροΕξαιρετική επιλογή!! Μπράβο που το πήρατε σε αυτό το χρώμα και όχι σε λευκό ή μαυρογκρί.
-
Σπυρο παρέλαβες;
-
Σήμερα ήρθε το αμάξι
Θα πάω να το δω κι εφόσον είναι οκ το πληρώνω, ετοιμάζονται πινακίδες, άδεια και μετά παραλαβή
Να προσέξω κάτι ιδιαίτερο στον έλεγχο που θα κάνω σε λίγο ;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Προσεξε και τα προφιλ της πορτας οταν τις ανοιγεις. Συνηθως ειναι χτυπημενα επειδη τα στιβαζουν διπλα διπλα.
-
Πήγα και το είδα
Όλα καλά μου φάνηκαν
Παραλαβή τη Τρίτη
Ιδού το αποτέλεσμα της έρευνας μου και της βοήθειας το φόρουμ
-
Τούμπανο !!
Με το καλό η παραλαβή.
Μύρισε καινούργιο μέχρι εδώ !!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ Χ3...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?