-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Με το καλό κι απροβλημάτιστο!!!ΥΓ: Πάντως ρε Στέφανε, το να εξυμνείς το QQ πια με ξεπερνά
Πλέον Αλέξανδρε το έχω ξεπεράσει.
Ίσως να μην του έδωσα και τις ευκαιρίες που έπρεπε ή περίμενα περισσότερα από όσα μπορούσε να δώσει. Είχα συνηθίσει σε μεγαλύτερο και ποιοτικότερο από το οποιο έφυγα για οικονομικούς λόγους κόστους χρήσης και δεν του χάρισα κάστανο.Εγω δεν θα το ξαναπέρνα για τους λογους που έχω εξηγήσει αλλά για μέχρι 25000 ευρώ είναι μια σχετικα πλήρης επιλογή με μεγάλη user base, καλη μεταπωλητική αξία και άνω του μετρίου σε όλα.
Τυχαία πουλάει ; -
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Στο θέμα μας τώρα σήμερα οδήγησα το qashqai το 1.3 βενζίνης με 140hp. Εξαιρετικός κινητήρας και το αμαξι πολύ καλό, δεν είδα θέματα συναρμογής ή κακής ποιότητας. Νομίζω ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μου
Με τρία παιδιά έστω κι αν μεγαλώνουν και σιγά σιγά δεν θα χρειαζόμαστε τους άπλετους χώρους, είναι πιο ομαλή μετάβαση από το Χ3
Καταληγω σε αυτό μετά από αρκετή σκέψη κι ελπίζω να μην το μετανιώσωΜε το καλό Σπύρο...πολύ καλό αυτοκίνητο και από τα ομορφότερα της κατηγορίας του. Εξαιρετικά χρώματα τόσο το βυσσινί όσο και το μπλέ (το αγαπημένο μου). Πάρε προσφορές από 3-4 αντιπροσωπείες, να δείς και ανταλλαγή (εμένα ο Σφακιανάκης 2 φορές και για BMW μου είχε δώσει την χειρότερη τιμή). Διαβάζω καλά λόγια για Κυριακούδη και Γεργούλια, ο τελευταίος άνοιξε και δίπλα μας, στην Λ. Μαραθώνος νέο κατάστημα.
Χειροκίνητο ή αυτόματο?
-
Στον Γεωργούλια καταλήγω
Εξαιρετικός πωλητής και ντόμπρος
Χειροκίνητο θα είναι (ξέρω δεν συμφωνείς) αν και η αίσθηση του υπολείπεται της BMW ακόμα και μετα απο δέκα χρόνιαSent from my iPhone using Tapatalk
-
Respect για την επιλογή του βενζινοκινητήρα. Με το καλό να παραλάβεις Σπύρο!
-
Ευχαριστώ Αλέξανδρε! Νομίζω η επιλογή του συγκεκριμένου κινητήρα είναι πολύ καλή τηρουμένων των αναλογιών της κατηγορίας
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στον Γεωργούλια καταλήγω
Εξαιρετικός πωλητής και ντόμπρος
Χειροκίνητο θα είναι (ξέρω δεν συμφωνείς) αν και η αίσθηση του υπολείπεται της BMW ακόμα και μετα απο δέκα χρόνιαΣτην Μαραθώνος? Δεν έχω περάσει από εκεί...ήθελα να πάω μια βόλτα να δω το νέο κατάστημα.
Παραδόξως, συμφωνώ για το χειροκίνητο στο QQ, γιατί το αυτόματο είναι διπλού συμπλέκτη και έχω 'αλλεργία' σε αυτά...είναι λόγος για εμένα να μην αγοράσω ένα αυτοκίνητο (π.χ. όλες οι entry level BMW έχουν φύγει από την λίστα μου λόγω κιβωτίου).
Και ναι αυτό το μοτέρ είναι εξαιρετικό σε απόδοση και δύναμη. Και πρέπει να είναι και σχετικά οικονομικό.
-
Ναι στη Μαραθώνος. Νέο κατάστημα νομίζω αυτό στη βεικου το έκλεισε
Έχει και σέρβις
Αυτί που με κέρδισε ήταν και η επαφή μαζί του αφού κάναμε μια πολύ καλή αυτοκινητιστική συζήτηση
Να τον επισκεφτείς ξεφεύγει από το συνηθισμένο στυλ των πωλητώνSent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν ήξερα ότι κλείνει της Βεϊκου.
Εϊναι πολύ κοντά μου, σε 1η ευκαιρία (είμαι πάλι εξωτερικό) θα περάσω μια βόλτα. Σου αγοράζει σε καλή τιμή την Χ3?
Είναι ετοιμοπαράδοτο στα χρώματα που κοιτάς ή πάς σε παραγγελία?
-
Η τιμη της Χ3 είναι η καλύτερη που πήρα χωρίς πολλά πολλά στη διαπραγμάτευση
Γι αυτό σου είπα ότι η προσεγγιση ήταν διαφορετική απο τα συνήθη
Όσο για το χρωμα έχει ετοιμοπαράδοτα και σε δυο εβδομάδες θα το έχωSent from my iPhone using Tapatalk
-
Τα παιδιά στο Γεωργούλια είναι 2 αδέλφια. Ο Γιώργος (αν θυμάμαι καλά) στις πωλήσεις και ο Σπύρος στο συνεργείο.
Με το Σπύρο είχαμε γνωριστεί καλά, είχαμε και πολλους κοινούς φίλους. Τον πρότεινα ανεπιφύλακτα στο σχετικό φορουμ αν και ο χωρος του συνεργείου στο Γαλάτσι ήταν μικρος. Είχα κάνει και σερβις εκεί. Αν τον βρεις να του δώσεις χαιρετισμούς.
Τώρα με τη νέα μονάδα θα πάνε ακόμα καλύτερα. -
Όπως τα λες
Τους γνώρισα και τους δυο και όπως ανέφερα μου έδωσαν πολύ καλές εντυπώσεις
Παρεπιπτόντως εξαιρετικη αντιμετώπιση είχα και από ένα νεαρό παιδί στη ΤΟΥΟΤΑ Πολις στο Γέρακα (οποίος θελει θα τον συστήσω) αλλά τελικά το chr δεν ταίριαξε στις ανάγκες μουSent from my iPhone using Tapatalk
-
Aπό τον Γεωργούλια στη Bεϊκου,είχε πάρει ο πατέρας μου ένα Micra πριν 14 χρόνια ήταν ευχαριστημένος,όπως και για το συνεργείο που είχε απέναντι είχαμε καλές εντυπώσεις.Είχε πάει κι ο γαμπρός μου για το QQ,αλλά δεν ήταν καλή η ανταλλαγή για το παλιό του.
Ο κινητήρας 1.3 αν είναι παρόμοιας δυναμικής με τον 1.4 140hp που έχω στο scross, θα μείνεις πιστεύω ικανοποιημένος.Τελικά spyros στο κόκκινο-βυσσινί καταλήγεις απ'ότι κατάλαβα; -
Η τιμη της Χ3 είναι η καλύτερη που πήρα χωρίς πολλά πολλά στη διαπραγμάτευση
Γι αυτό σου είπα ότι η προσεγγιση ήταν διαφορετική απο τα συνήθη
Όσο για το χρωμα έχει ετοιμοπαράδοτα και σε δυο εβδομάδες θα το έχωΠολύ θετικά και τα 2 αυτά. Ειδικά που δεν σε παίδεψαν στο θέμα της ανταλλαγής και θα έχεις και το αυτοκίνητο άμεσα.
Με τον Γεωργούλια μίλησες Σπύρο ή με τον πωλητή?
-
Όπως τα λες
Παρεπιπτόντως εξαιρετικη αντιμετώπιση είχα και από ένα νεαρό παιδί στη ΤΟΥΟΤΑ Πολις στο Γέρακα (οποίος θελει θα τον συστήσω) αλλά τελικά το chr δεν ταίριαξε στις ανάγκες μουSent from my iPhone using Tapatalk
Μπράβο ρε συ Σπύρο.
Ειλικρινά χαίρομαι πολύ για σένα!
Από τη στιγμή που δεν μπορούσες να πιάσεις το υβριδικό chr πολύ καλύτερα με το QQ.
30/6 τα παιδιά που τρέχουν τώρα το QQ forum οργανώνουν ημερήσια εκδρομουλα στο Ναύπλιο, άντε να παραλάβεις με το καλό να έρθεις μαζί [emoji106][emoji106] -
Mε τον Γιώργο που είναι στις πωλήσεις, ο αδελφός του ο Σπυρος ειναι στο συνεργείο
-
Άλλαξε ήδη και το avatar του Σπύρου.
-
[emoji6]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Όπως τα λες
Μπράβο ρε συ Σπύρο.
Ειλικρινά χαίρομαι πολύ για σένα!
Από τη στιγμή που δεν μπορούσες να πιάσεις το υβριδικό chr πολύ καλύτερα με το QQ.
30/6 τα παιδιά που τρέχουν τώρα το QQ forum οργανώνουν ημερήσια εκδρομουλα στο Ναύπλιο, άντε να παραλάβεις με το καλό να έρθεις μαζί [emoji106][emoji106]Ευχαριστώ Στέφανε !
Το υβριδικο δεν το έφτανα και αν εξαιρέσεις την οικονομία και την ευκολία λόγω αυτόματου που είναι βέβαια πολυ σημαντικά, δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει
Ο νέος κινητήρας του QQ είναι εξαιρετικός κι ελπίζω να αποδειχθεί αξιόπιστος και σχετικά οικονομικός
Όσο για το forum θα εγγράφω αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω για την εξόρμηση
Όμως έχουμε καιρό να μαστε καλά !
Παραμένω και στο Χ1 βέβαια !Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με το καλό Σπύρο! Πολύ όμορφο το μπορντό και ξεφεύγει από τα κλασικά λευκό-μαύρο-γκρι. Για το μοτέρ έχουν γραφτεί πολύ καλές κριτικές, λογικά αξιόπιστο θα είναι και σίγουρα αρκετά πιο οικονομικό από την Χ3 που είχες. Το chr αξίζει μόνο σε υβριδικό αλλά είναι πραγματικά μικρό για επιβάτες και αποσκευές. Οπότε μιας και έχεις 3 παιδιά το qq σίγουρα αποτελεί καλύτερη επιλογή. Αναμένουμε εντυπώσεις μετά την παραλαβή!
-
Σ ευχαριστώ
Θα επανέλθω το θέμα δεν κλείνει ακόμα !Sent from my iPhone using Tapatalk
ΤΕΛΟΣ ΤΟ Χ3...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?