-
REALZEUS wrote:
Ρε παλικάρια για ποια ταλαιπωρία μιλάτε; Σας κάνει το αυτοκίνητο; Το παίρνετε. Δεν σας κάνει; Δεν το παίρνετε. Τόσο απλό.Στον Καπιταλισμό που (δυστυχώς) ζούμε έτσι πάει.
Η ταλαιπωρία πάει στο support της εταιρείας σε ερώτηση μου για την ασφάλεια του οχήματος μου μετά από σοβαρή (για εμένα) αστοχία.
Δεν θέλετε να ακούσετε την απάντηση που έλαβα από τον τεχνικό διευθυντή που με κάλεσε από τα κεντρικά.....
Στο περίπου;
-
Πλημμύρισε το εσωτερικό του αυτοκινήτου μετά από βροχή λόγω ελλειπης μόνωσης στις κολλήσεις του ουρανού.
Το αυτοκίνητο ήταν καινούριο 2 μηνών και ζητούσα την αντικατάσταση του.
Σε μια επικοινωνία που είχα με τον 'τεχνικό διευθυντή' της εταιρείας ( κεντρικά όχι αντιπροσωπεία) προσπαθούσε να με πείσει ότι το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιο πρόβλημα κλπ μπλα μπλα.
Τον ρώτησα πώς είναι τόσο σίγουρος ότι οι αερόσακοι οροφής θα λειτουργήσουν όπως πρέπει (λόγω ότι το νερό πέρασε από το σημείο που εδραζουν)
και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι οι αερόσακοι δεν σώζουν ζωές........
-
Απλά ΤΡΑΓΙΚΟ και ΤΡΑΓΙΚΟΣ!! Μόνο με δικηγόρο καταλαβαίνουν.
-
Και δλδ τι σου είπαν σκούπισε τα νερά άνοιξε τα παράθυρα βάλτο στον ηλιο και όλα καλά;
Αυτό για τις κολλήσεις του ουρανού ότι πήρε απο εκεί νερό πως το διαπιστωσες;
Οι λαμαρίνες συγκολλούνται σημειακά όχι σε όλο το μήκος τους ώστε να τίθεται θέμα να πάρει νερό από τις συγκολησεις. Το αμάξι δεν μονωνεται με τις συγκολησεις. Αυτές ενωνουν τα κομμάτια και αυξάνουν την ακαμψία του πλαισίου.
Ακόμα και με το χέρι να γινόταν συγκόλληση που γίνεται με ρομπότ είναι αδύνατο από ένα επαγγελματικό γαζί να περάσει νερό αλίμονο!
Εδώ στις συγκόλλησεις γενικά όχι στα αμάξια γίνονται ραδιογραφιες έλεγχοι με διεισδυτικα υγρά και μη καταστροφικοί έλεγχοι για να τσεκαριστει ότι οι κολλήσεις δεν έχουν πορους και ότι λειτουργούν αν ήταν να παίρνουν νερό χαθήκαμε....
Από άλλου μπήκε το νερο. Αλλά όπως και να έχει η απάντηση τους τραγελαφος.
-
Δεν είχε κόλλα στεγανωσης η ένωση ουρανού.
Έλλειπε σε αρκετά σημεία.
Το είδα με τα μάτια μου.
Αργότερα βρήκα άλλο ένα ίδιο με το δικό μου που του παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα αλλά σε μικρότερο βαθμό(είχε βραχεί η ταπετσαρία στον ουρανό σε ένα σημείο), στο δικό μου έβγαζα κουβάδες.
-
Εντάξει αυτό είναι ανεξάρτητο από τις κολλήσεις , εννοείται δεν αμφισβητώ το γεγονός αλλά την αιτία.
Δλδ κατέβασες τον ουρανό και το είδες; Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα σε νέο αμάξι χωρίς ηλιοροφή. Έχω ακούσει σε νέο να πάρει νερό από κάτω αλλά να πάρει νερό από την οροφή απίστευτο....και όταν λες κουβάδες το εννοείς;....
Αδιανόητο....
-
Το πήρε ο έτερος κολλητός μου στην γυναίκα του, ST Line 125αρι (πριν την αλλαγή εξοπλισμού) και δηλώνει ενθουσιασμένος. Έχει πάθει την πλάκα του με το αυτοκίνητο, το πως πατάει, στρίβει το πόσο άνετο είναι στο ταξίδι και πόσο λίγο καίει. Δεν το περίμενε τόσο καλό.
-
Καλησπέρα αδέρφια. Νέος στο club. Μόλις έκλεισα το stline 125. Δεν ήμουν τόσο βιαστικος, μάλιστα περίμενα μήπως βγεί κάποια άλλη έκδοση... όμως με την απαράδεκτη κίνηση της ford να αφαιρέσει εξοπλισμό με έκαναν να τρέξω να κλείσω στοκ μοντέλο με τα προηγούμενα στάνταρ. Αρχικά ξενέρωσα δεν σας κρύβω σε βαθμό που άρχισα να κοιτάω άλλα μοντέλα του ανταγωνισμού... το νέο παρμπρίζ και τα ταμπούρα πίσω ήταν τα πιο χτυπητά ....βλέπετε όμως με το puma καψουρευτηκα με την πρώτη ματιά..με κέρδισε τόσο η εξωτερική εμφάνιση και οδηγική συμπεριφορά που τελικά ότι άλλο κ αν κοίταζα θα ήταν συμβιβασμός. Εν τέλει αυτό δεν κάνει την διαφορά? Να κοιτάμε το αμάξι μας και να γουστάρουμε...να το οδηγάμε και να νιώθουμε υπερήφανοι.
-
Ακριβως, καλοταξιδο και ατρακαριστο.
Ειναι πολυνωραιο αυτοκινητο, οχι μονο εσυ αλλα ολοι μας το θαυμαζουμε.
-
Καλοτάξιδο!
Στο παρμπρίζ τι έχει αλλάξει;!
-
Καλοτάξιδο! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία! Έκανες εξαιρετική επιλογή (την καλύτερη βασικά εαν σου αρέσει η οδήγηση) δεν θα το μετανοιώσεις! Τι χρώμα το πήρες?
-
Καλροίζικο και καλοτάξιδο με ατέλειωτα ταξίδια !!!!! Να είσαι καλά να το χαρείς !!
-
Ξέρει κάποιος αν το ST Line X έχει B&O;
Έχω φτιάξει αυτό και έχω πάθει ένα μικρό έρωτα
Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε το δεύτερο της γυναίκας αλλά μου φαίνονται πολλά προς το παρόν...
Από την άλλη το αντίστοιχο Fiesta (Active X γιατί θέλουμε λίγο ύψος στο δεύτερο), είναι αρκετά φθηνότερο
-
Ξέρει κάποιος αν το ST Line X έχει B&O;
Έχω φτιάξει αυτό και έχω πάθει ένα μικρό έρωτα
Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε το δεύτερο της γυναίκας αλλά μου φαίνονται πολλά προς το παρόν...
Από την άλλη το αντίστοιχο Fiesta (Active X γιατί θέλουμε λίγο ύψος στο δεύτερο), είναι αρκετά φθηνότερο
Ναι,το ST-line X έχει το Β&O.
-
@Andreas red velvet
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο,πολύ καλή επιλογή.
Για το χρώμα με βάση το nickname να υποθέσω κόκκινο μεταλλικό; Aν ναι,φοβερό χρώμα!
Εκτός από τα βασικά είχε και κανένα extra πακέτο π.χ. Full Led ή/και blind spot με κάμερα οπισθοπ.?
-
Acc ;;;;
-
Στο τρέχον ST Line X συμπεριλαμβάνονται full led, αυτόματο παρκάρισμα, blis/crosstraffic alert, ACC και αυτόματο φρενάρισμα απ ότι βλέπω.
Στον κωδικό δηλαδή που έχω βάλει πιο πάνω τα έχει όλα αυτά μέσα.
-
Στο τρέχον ST Line X συμπεριλαμβάνονται full led, αυτόματο παρκάρισμα, blis/crosstraffic alert, ACC και αυτόματο φρενάρισμα απ ότι βλέπω.
Στον κωδικό δηλαδή που έχω βάλει πιο πάνω τα έχει όλα αυτά μέσα.
Nαι για το ST-line X
Ρώτησα τον Ανδρέα αν τα έχει στο δικό του,γιατί είπε πως πήρε το SΤ-line.
-
Καλό και το άσπρο dimitriscsd αλλά από μακρυά και από κοντά μην σου πω θα φαίνεται απλό άσπρο , λερωμένο θα φαίνεται απλό άσπρο !το σώζει λίγο η μαύρη ζάντα με τα μαύρα τζάμια και με την έλλειψη νίκελ γύρω από τα παράθυρα ! Ίσως η εικόνα του pation red με της μαύρες ζάντες που είχα δει στο Ναύπλιο με έχει στοιχειώσει !
Για την δικιά μου τσέπη πάντα τα θεωρώ πολλά λεφτά για 2 αμάξι και μεγάλο επίσης (Αν και νομίζω μένεις εκτός κέντρου ε?), έχοντας δεδομένη την φώκια στην οικογένεια σας !
Ford Puma 2019