-
Δεν εχω καποια γνωμη για την εκδοση του ST,αλλα ρε γμτ 35 χιλιαρικα ειναι πολλα,να ειχαν τον 1.5αρη να πω ενταξει,35 χιλιαδες ευρω για να εισαι με 1.0αρη μοτερ,too much,υπερβολη.
-
@ken11 said in Ford Puma 2019:
Δεν εχω καποια γνωμη για την εκδοση του ST,αλλα ρε γμτ 35 χιλιαρικα ειναι πολλα,να ειχαν τον 1.5αρη να πω ενταξει,35 χιλιαδες ευρω για να εισαι με 1.0αρη μοτερ,too much,υπερβολη.
Έχεις απόλυτο δίκιο! Με τον 1.5 θα ήταν no brainer, με τον χιλιάρη (έστω βελτιωμένο) πας με μισή καρδιά...
Βλέπεις στα ίδια πάνω κάτω λεφτά πχ Formentor ή νέα Σειρά 1 (άλλες κατηγορίες ΟΚ, αλλά παίζουν στο δικό μου pool επιλογών) και λες τα αξίζουν περισσότερο τα λεφτά τους για αυτό που προσφέρουν.
-
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, αν και δεν τα έχω οδηγήσει....αν ήταν το st του @cirus με τους 200 ίππους, ναι, να τα έδινες τα +4000€...
Στην προκειμένη περίπτωση τα θεωρώ "αρπαχτη" της ford
Και σου μιλάει ο άνθρωπος που έδωσε+4000€ για το σαλόνι του R-line -
@sledgehammer said in Ford Puma 2019:
Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά νέου ST-Line X 155 για οικογενειακό. Έχουμε το προ-facelift 125 σε leasing και είμαι ευχαριστημένος. Μου έχει μπει όμως και η ιδέα του ST 170hp. Δεν περιμένω πραγματικό ST - το βλέπω σαν αναβαθμισμένο ST-Line X.
Υπάρχουν κάτοχοι του νέου "light" ST; Ποιά είναι η γνώμη σας; Με ανησυχεi η ανάρτηση - αν είναι υπερβολικά σκληρό για πόλη...
ST-Line X 155 με τον πλούσιο εξοπλισμό του + panorama ~35Κ. Η διαφορά με το ST 170 είναι 4Κ. Αξίζει;
Δεν είναι πολύ σκληρό για πόλη. Απλά δεν είναι τόσο άνετο όσο αλλά αυτοκίνητα και κοπαναει λίγο παραπάνω σε λακουβες σε σχέση με αυτα
Το st είναι άλλο αυτοκίνητο δεν είναι μόνο μεγαλύτερη τουρμπίνα. Έχει άλλο σασί πιο ενισχυμένο, άλλες αναρτήσεις , τιμόνι μπάκετ καθίσματα κτλ. Στριβει και συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα από το STline
Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει τόσο θεωρώ ότι θα έπρεπε να κοστίζει λιγοτερο . Η αλήθεια είναι ότι τόσο πήρα το καλό ST με τον 1.5 και μπλοκέ διαφορικό. Ο 170 είναι πολύ καλός δεν λέω αλλά ο 1.5 έχει αρκετά περισσότερη δύναμη και το νιώθεις.
Στα θετικά του καινουργιου είναι ότι είναι αυτόματο που μέσα στην πόλη βοηθάει και ότι έχει καλύτερη κατανάλωση από το πιο λαίμαργο 1.5
-
Σε αυτο το υψηλο μπατζετ,ισως ο ενδιαφερομενος να μην νοιαζεται και τοσο για την καταναλωση και να δινει εμφαση σε αλλα χαρακτηριστικα του Puma.
Η ηλεκτρικη εκδοση παντως που πλασαριστηκε,δεν λεει,μικρη αυτονομια και μικρες μπαταριες,ασε που δεν μου αρεσει η μασκα ετσι οπως την εκαναν.
-
Σε αυτο το υψηλο μπατζετ,ισως ο ενδιαφερομενος να μην νοιαζεται και τοσο για την καταναλωση και να δινει εμφαση σε αλλα χαρακτηριστικα του Puma.
Η ηλεκτρικη εκδοση παντως που πλασαριστηκε,δεν λεει,μικρη αυτονομια και μικρες μπαταριες,ασε που δεν μου αρεσει η μασκα ετσι οπως την εκαναν.
το ηλεκτρικο είναι πατατα ολε. Στα ιδια χρηματα παίρνεις κινεζικο καλύτερο σε ολους τους τομεις
Ford Puma 2019