-
Στα υβριδικά θα υπάρχει διαθέσιμος ο χώρος που έμπαινε η ρεζέρβα ή θα τον καταλάβει η μπαταρία;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στα υβριδικά θα υπάρχει διαθέσιμος ο χώρος που έμπαινε η ρεζέρβα ή θα τον καταλάβει η μπαταρία;Το Puma αντί για ρεζέρβα έχει μπανιέρα...
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
-
Περιμενω την στιγμη που καποιος θα βαλει κουβερτουλα πανω απο το ανοιγμα του puma στον χωρο του πορτ παγκαζ. Και θα φωναξει το σκυλακι του να μπει στο πορτπαγκαζ για βολτα. Να παρει φορα αυτο και την ωρα που θα σκαει μεσα να βουλιαξει στο μπαυλο μεσα.
Το βλέμμα του σκυλου θέλω να δω που θα λεει....πλακα μας κανεις τωρα, τι σκατα αυτοκινητο ειναι αυτο;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στα υβριδικά θα υπάρχει διαθέσιμος ο χώρος που έμπαινε η ρεζέρβα ή θα τον καταλάβει η μπαταρία;Θα υπάρχει. Η μπαταρία είναι σε απευθείας επαφή με τον κινητήρα με έναν ιμάντα.
-
Το ηλεκτρικό μοτερ/γεννήτρια είναι συνδεδεμένο με τον κινητήρα μέσω ιμάντα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στα υβριδικά θα υπάρχει διαθέσιμος ο χώρος που έμπαινε η ρεζέρβα ή θα τον καταλάβει η μπαταρία;
Θα υπάρχει. Η μπαταρία είναι σε απευθείας επαφή με τον κινητήρα με έναν ιμάντα.
Η μπαταρία νομίζω είναι κάτω από το κάθισμα του οδηγού,στα πόδια του πίσω επιβάτη.Ο ηλεκτροκινητήρας είναι σε επαφή με ιμάντα μπροστά με τον κινητήρα εσωτ.καύσης.
-
Αρκετά συχνά στα mild hybrid η μπαταρία μπαίνει κάτω από τον χώρο αποσκευών, για αυτό ρωτάω αν θα συνεχίσει να υπάρχει αυτή η 'μπανιέρα' στο υβριδικό μοντέλο ή αν θα καταλάβει τον χώρο αυτό η μπαταρία.
-
Δεν καταλαμβάνει χώρο από το megabox.
-
καλησπερα σας κι απο μενα , πραγματικα με εχει εντυπωσιασει το νεο Puma και το περιμενω . Ειμαι στην αναζητηση για SUV-CROSSOVER με budget 18.000 περιπου . Ειχα ηδη ρωτησει για το Ecosport (με προβληματιζει ο τροπος ανοιγματος του πορτ παγκαζ αλλα και ο χωρος των πισω επιβατων) , αλλα νομιζω πως το Puma θα ειναι πιο ευρυχωρο ..... διαβαζω μεγαλυτερο χωρο σε λιτρα σε οτι αφορα το πορτ παγκαζ . Ελπιζω μονο να ειναι στα χρηματα αυτα που εχω θεσει και να μην τα ξεπερασει κατα παρα πολυ καθως βλεπω πολλα καινουρια καλουδια στο κοντερ κλπ κλπ κλπ . Παντως αναμενω πως και πως να το δω.
-
Ο χρήστης gasgion έγραψε:
...Ειχα ηδη ρωτησει για το Ecosport (με προβληματιζει ο τροπος ανοιγματος του πορτ παγκαζ αλλα και ο χωρος των πισω επιβατων) , ...Απλά επειδή το είδα χθες σε βίντεο δοκιμής. Στο άνοιγμα της πόρτας στο Ecosport έγινε κάτι που δεν το περίμενα. Ο δοκιμαστής έσκυψε κάτω από την εταζέρα για να δείξει το χώρο. Βγήκε και σηκώθηκε κάπως απότομα και όπως σηκώθηκε χτύπησε το κεφάλι του στο πάνω μέρος της γωνίας της πόρτας. Αν σηκωνόταν ποιο γρήγορα σίγουρα θα είχε χτυπήσει άσχημα. Πάντως του έβγαλε πόνο.
Η γωνία φαίνεται καθαρά στην φωτό.
Συμπέρασμα! Όποιος ενδιαφέρεται για το ecosport να το έχει υπόψη αυτό!! Είναι θέμα ασφαλείας!!http://www.wheelswithinwales.uk/wp-cont ... loseup.jpg
-
-
Αναμένω με αγωνία (και καθόλου αισιοδοξία!) τις τιμές στην Ελλάδα. Στην Γερμανία το 1.0 με 125 ίππους ξεκινάει από τις €23.150 (πολύ ακριβό) όταν το Kuga ξεκινάει από τις €19.900. Για να δούμε τι θα καταφέρει να κάνει εδώ η εισαγωγική.
Προσωπικά το βλέπω γύρω στις €25.000 να έχει για μια σχετικά καλά εξοπλισμένη έκδοση mild hybrid.
-
Θεωρητικά πάντως λόγω ότι λογίζεται ως υβριδικό και έχει τα μισά τέλη ταξινόμησης θα μπορούσε να έχει καλή τιμή στην Ελλάδα.
-
ρε συ πολυ ακριβο μου ακουγεται..
με 25 παιρνω το νεο golf φουλ εξτρα με 110 120 αλογα...(φανταζομαι)
-
Θεωρητικά πάντως λόγω ότι λογίζεται ως υβριδικό και έχει τα μισά τέλη ταξινόμησης θα μπορούσε να έχει καλή τιμή στην Ελλάδα.
Σωστό αυτό!!
ρε συ πολυ ακριβο μου ακουγεται..
με 25 παιρνω το νεο golf φουλ εξτρα με 110 120 αλογα...(φανταζομαι)
Δικιά μου εκτίμηση είναι, δεν ξέρω πόσο θα έχει. Και μίλησα για καλό εξοπλισμό, όχι βασική έκδοση.
Καλά το Golf φούλ έξτρα, ξεπερνάει τς €30.000 για πλάκα!
-
30 χηνες εχει ενα golf με 110 αλογα και ολα μεσα;;;;
Μωρε μπραβο....δεν το ξερα....αυτοκινητο του λαου σου λεει μετα ...
-
Το ''ολα μέσα' είναι η λέξη κλειδί. Αυτό σημαίνει ΟΛΟ τον διαθέσιμο έξτρα εξοπλισμό...όχι αυτά που εννοεί ο καθένας 'φουλ έξτρα' αλλά αυτό που εννοεί η εταιρεία. Πολύ γρήγορα στον online configurator της Ελλάδας μου βγήκε €36.000 το Golf φούλ έξτρα.
Το είχα γράψει και παλαιότερα, η 116 μου των €24.000 πήγε για πλάκα €35.000 και εαν ήθελα πραγματικά όλα τα έξτρα άγγιζε τις €45.000.....το 2011 όλα αυτά!
-
καταλαβα....μαλλον θα κοψω την φραση που λεω...με ολα μεσα..
θα την αλλξω με τη φραση: πλουσια εκδοση....
εχεις δικιο Φάνη.
-
Αναλυτικά οι τιμές του Puma στην Γερμανία, με χειροκίνητο κιβώτιο:
-
1.0 EcoBoost: €23.150 το Titanium / €25.350 το Titanium X
-
1.0 EcoBoost Hybrid (125ps): €26.900 διαθέσιμο μόνο σε έκδοση ST-Line X
-
1.0 EcoBoost Hybrid (155ps €28.400 διαθέσιμο μόνο σε έκδοση ST-Line X
Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες εκδόσεις κινητήρα και κιβωτίου.
-
-
Τζάμπα πράμα!! Θα πάρω δύο!!!!!
υ.γ. για αυτό έλεγε ο πρόεδρας της Ford ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί το Ecosport.... χα!χα!
Ford Puma 2019