-
Γενικα ειναι ππλυ ωραιο αυτοκινητο..... στην εκδοαη titanium εχει και μια κυριλα αλλα και ειναι και οδηγοκεντρικο...(φανταζομαι)
Μοιαζει μπροστα με το swift......δηλαδη πενταμορφο.
Ασε ρε πολυβιε, ολα πανακριβα ειναι.....τιποτα δεν μπορουνε να παρουμε....
Παει και το υπερτατο οικογενειακο αυτοκινητο για τον μεσο ελληνα...
Ξερεις ποιο.....
-
To έχετε δει αυτό;
Πολύ πρακτικό αλλά και πανάκριβο από ο,τι διαβάζω.
1.86 ο Γερμανός.. Από χώρους ΝΟΤ και αυτό..
-
Πολύ μάρκετινκ το θέμα διαστάσεων -χώρων. Αν θέλεις μεγάλους χώρους πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα για να πάρεις μεγάλα suv. Σου λέει γιατί να έχεις στα 4μ χώρους οκτάβια. Πάρε οκτάβια...
Πόσο τίμια προϊόντα τελικά προσφέρει η μικρή εταιρία από το Hamamatsu
-
Ακριβως...αυτο εχω καταλαβει και εγω....
Εντωμεταξυ ειναι τοσο ηλιθιο αυτο που κανουν...,τον χωρο στις πυλωτες, στα γκαραζ (εκει να δεις ποσο τα 20 εκ παιζουν ρολο) και κυροως στον δρομο δεν το σκεφτονται καθολου....
Καποια στιμγη θα ξυπνησουν οι ευρωπαιοι και θα πουν : ρε μ@@@ς δεν χωραμε πλεον στις πολεις μας.....και μετα θα ανακαλυψουν την σοφια αυτης της μικρης εταιροας και θα το πωλουν ως φοβερη ιδεα.
-
402 λίτρα χώρος αποσκευών με σετ επισκευής ελαστικού....σε αυτά τα λίτρα περιλαμβάνονται και αυτά του megabox;
-
402 λίτρα χώρος αποσκευών με σετ επισκευής ελαστικού....σε αυτά τα λίτρα περιλαμβάνονται και αυτά του megabox;
Που το διάβασες αυτό;
Ότι video και site έχω κοιτάξει λέει για 456 λίτρα (με το megabox)
-
Άκυρο.
Σωστός, το λέει στην ηλεκτρονικό ελλην. κατάλογο,αλλά δεν διευκρινίζει αν είναι με ή χωρίς megabox
Πάντως,στον αντίστοιχο ιταλικό κατάλογο με κιτ επιδιόρθωσης λέει 456 λίτρα.Μήπως στην Ελλάδα θα το φέρνουν με μικρή ρεζέρβα;
-
Δεν νομίζω γιατί τότε χάνει κάθε νόημα ύπαρξης το megabox.
-
80 λίτρα είναι το κουτί. Μέσα είναι ολόιδιο με το φιέστα, χώροι λίγο παραπανω πίσω αλλά με πολύ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών ο οποίος προκύπτει κυρίως λόγω πολυμορφικου σχεδίου. Το φιέστα active τι νόημα έχει; το ecosport? Το φοκους active?
-
Το φιέστα active τι νόημα έχει; το ecosport? Το φοκους active?
-
To Ecosport είναι στο τέλος της ζωής του, δνε θα υπάρχει για πολύ ακόμα.
-
Οι εκδόσεις Active είναι για αυτούς που θέλουν ένα crossover (και όχι SUV) αλλά θέλουν και το αμάξωμα του Hatchback. Επίσης είναι εξαιρετικές εκδόσεις (σε όλες τις εταιρείες, όχι μόνο στην Ford) για να φέρνουν χρήματα αφού κοστίζουν το ίδιο για να παραχθούν, αλλά πωλούνται αρκετά πιο ακριβά.
-
-
Πολύ μάρκετινκ το θέμα διαστάσεων -χώρων. Αν θέλεις μεγάλους χώρους πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα για να πάρεις μεγάλα suv. Σου λέει γιατί να έχεις στα 4μ χώρους οκτάβια. Πάρε οκτάβια...
Πόσο τίμια προϊόντα τελικά προσφέρει η μικρή εταιρία από το Hamamatsu
Ακριβως...αυτο εχω καταλαβει και εγω....
Εντωμεταξυ ειναι τοσο ηλιθιο αυτο που κανουν...,τον χωρο στις πυλωτες, στα γκαραζ (εκει να δεις ποσο τα 20 εκ παιζουν ρολο) και κυροως στον δρομο δεν το σκεφτονται καθολου....
Καποια στιμγη θα ξυπνησουν οι ευρωπαιοι και θα πουν : ρε μ@@@ς δεν χωραμε πλεον στις πολεις μας.....και μετα θα ανακαλυψουν την σοφια αυτης της μικρης εταιροας και θα το πωλουν ως φοβερη ιδεα.
Χαλαρώστε λίγο παιδιά... Δεν κατασκεύασε την αυτοκινητιστική ουτοπία η Suzuki με το Baleno, ούτε είναι το αυτοκίνητο με το οποίο θα σωθούν οι πόλεις μας. Και βεβαιως δεν είναι οι χώροι το απόλυτο μέτρο βάσει των οποίων κρίνονται όλα τα αυτοκίνητα.
Ένα φθηνό VFM αυτοκινητάκι είναι με κάποιες έξυπνες λύσεις σε θέματα χώρων και χαμηλού βάρους. Κατά τ' άλλα απευθύνεται αποκλειστικά στον 'σφιχτό' οικονομικά καταναλωτή, στον οποίο όντως προσφέρει λύσεις με περιορισμένο προϋπολογισμό και χαμηλό κόστος χρήσης. Όποιος όμως έχει τη διάθεση ή/και τη δυνατότητα να δώσει παραπάνω, απλώς θα πάει σε πιο ολοκληρωμένες επιλογές, οι οποίες προσφέρουν και καλύτερη οδική συμπεριφορά και καλύτερα φρένα και καλύτερη απτή ποιότητα και καλύτερο design.
Υ.Γ.: Καταλαβαίνετε φαντάζομαι δύο πράγματα: α) Το συνεχές 'λιβανιστήρι' για το Baleno καταντάει γραφικό και β) δεν έχει νόημα σε οποιαδήποτε αναφορά σε χώρους ή οικονομία (ακόμη και σε αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών) να πετάγεται σαν τσούτσα το Baleno!
-
Μπαλενο μπαλενο μπαλενο....
Να το πετιέταιιιιιι (τραγουδιστα)
Τι ειπατε κυριε;;;;;
Μπαλενο μπαλενο μπαλενο.
Υ.γ
Οχι δεν καταλαβες χαρη, εννοουμε πως σαν σχεδιαστικη φιλοσοφια να προσφερεις χωρους μιας οκταβια σε ενα αυτοκινητο της b κατηγοροας χωρις να ειναι πολυμορφικο.....αυτο ειναι φιλοσοφια σχεδιασης και εξυκναδα κατ εμε.
Φυσικα σε ολα τα αλλα δεχεται βελτιωση, μεραξυ μας ειμαστε ....παρ εξω λεμε ειναι τελειο..... αλλα αυτο των ευρωπαϊκων με μετρα και μετρα λαμαρινας και καθεσαι εν τελη γιογκα στα πισω καθισματα ή μπροστα τα γονατα του οδηγου να αποκτουν μελανιες, καταντα ανεκδοτο πια.
-
αλλα αυτο των ευρωπαϊκων με μετρα και μετρα λαμαρινας και καθεσαι εν τελη γιογκα στα πισω καθισματα ή μπροστα τα γονατα του οδηγου να αποκτουν μελανιες, καταντα ανεκδοτο πια.
Εγώ τέτοια θέλω...με μακριά μούρη! Όπως ήταν η Ζ4 μου (η ακόμα καλύτεα η Jag E-type), 4 μέτρα αυτοκίνητο, 2 μέτρα μόνο το καπό (για να χωράει ο εν σειρά 6κύλινδρος) και μέσα στριμωχτά...αλλά έβλεπες μια ατελείωτη μούρη...γουστάρω!! ή Αμερικανιές (βλ. Tran Am '80s), με 5 μέτρα, τα 2.5 μέτρα μούρη και χώροι από Μίνι!!
-
Χαχαχαχα
Ναι αλλα 4 ατομα μεσα στη z4... οχι δυο (αυτο το κανω εικονα και το ευχαριστιεμαι)....και απο πανω μπαγκαζιερα (θα ναι hard top εκδοση)
Θυμαμαι τον Φασουλα που δοκιμαζε την z3 coupe.....(αμαξαρα...γενικα η z3 αν και με σασι μαστιχα.....πενταμορφη)
Χαχαχαχα
-
Ένας δημοσιογράφος στο Αμβούργο έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει το Puma.Δύο φώτο (στο λογαριασμό στο instagram του στις 28/10/19) από τη δοκιμή που κάνει:
http://picpanzee.com/media/2164781301228628779_1692204867
http://picpanzee.com/media/2164779454709826375_1692204867
Ωραίο και σ'αυτή την απόχρωση του κόκκινου μεταλλικού!
Υ.Γ. Στα σχόλια δίπλα από τη φώτο τον ρωτά κάποιος για κατανάλωση και λέει 5,3 lt/100km,αλλά δεν κατάλαβα ποια έκδοση κινητήρα είναι.
-
Είναι πάρα πολύ όμορφο!!
Υ.Γ. Στα σχόλια δίπλα από τη φώτο τον ρωτά κάποιος για κατανάλωση και λέει 5,3 lt/100km,αλλά δεν κατάλαβα ποια έκδοση κινητήρα είναι.
Λογικά η 1.0 mild hybrid, γιατι δεν υπάρχει άλλη έκδοση αυτή τη στιγμή.
-
Λογικά η 1.0 mild hybrid, γιατι δεν υπάρχει άλλη έκδοση αυτή τη στιγμή.
Ναι,αλλά με τα 125 ή τα 155;
-
155 άλογα και 5.3λτ δεν παίζει...
-
piliourits, έχεις δίκιο. Έτσι κι αλλιώς,ή είναι 125 ή 155,αναφέρει την εργοστασιακή τιμή κατά WLTP κι όχι αυτή που κάνει ο ίδιος.
Οπότε αν ξαναγράψει στο τέλος της δοκιμής του,τότε θα δούμε και πραγματική.
-
Ξέχασα να το γράψω εδώ (το έμαθα προχτές), ΔΕΝ θα παρουσιαστεί τελικά το Puma στην έκθεση. Είναι ελάχιστα τα προ-παραγωγής και η Ford Europe προτίμησε να τα διαθέσει αλλού (δεν έμαθα που).
Ford Puma 2019