-
Όμως στα 20 χρονια οδήγησης που εχω συμπληρώσει, εχω σκίσει 5 φορέες λαστιχο και αλλες 15 εχω πατησει καρφια, βιδες κτλ.., οποτε η υπαρξη ρεζερβας αποδεικνύεται σημαντικοτερη, ομως το κομπρεσσερ σωζει λιγο την κατασταση στις περιπτωσεις που δεν εχεις ρεζερβα και δνε ειναι σχισιμο.
Πιστεύω είναι καθαρά θέμα τύχης. Οδηγώ από το 1993 (26 χρόνια) και λάστιχο έχω πάθει 4 φορές, όλες από πρόκα/βίδα. Στο Mini & στην Ζ4 με έσωσαν τα RFT. Στα άλλα 2 αυτοκίνητα κατέφυγα στην ρεζέρβα.
-
Tkin73 wrote:
doom1983 wrote:
1.0 Τ 125 , εκδοση Titanium, τελική τιμή με πινακιδες, τελη κτλ 21339, το παιρνεις και φευγεις απο τον αντιρόσωπο στη Θεσσαλονικη. Εχει μέσα στην τιμή το μεταλλικο χρώμα αξιας 558Ε και ειναι και η ψηφιακη οθόνη και τα led αξίας 868Ε,στη συνεχεια σου αφαιρεί 434Ε, το μισο της αξιας τους δηλάδή όπως ειπώθηκε
Μπροστά καθεσαι ανετα πολύ, προσωπικά με 1.85 χωρούσα και πισω χωρις να βρίσκουν τα γονατα μου μπροστα. Περίπου οπως στο focus 3,5 που εχω.θετικό αυτό δεν το περίμενα
Οντως τα επόμενα υβριδικα θα εχουν την μπαταρία μπροστά αυξάνοντας το megabox
H μεσαία κονσόλα και το υποβραχιόνιο, δείχνουν και είναι φθηνά και οι πόρτες επίσης από τη μέση και κατω είανι από πλαστικό πολύ χαμηλής ποιότητας. Γενικά δεν πείθει το εωστερικό για 21.500, το 2008 στην έκδοση allure υπερέχει ξεκάθαρα
Μάλλον ρυθμιζεις την θέση οδηγού αρκετά μπροστά αν 1.85 και δεν βρίσκεις πίσω.
Ειναι γεγονός οι καθομαι μπροστα και ορθια.
Μεγάλο αρνητκό, στην εκδοση ST line, πέραν της τιμής που πλησιάζει τα 25.000,οι 18αρες κατι που δεν μου ειχε αρεσει ουτε στο Xceed. Φίλος που το αγορασε τον Δεκέμρβιο ήδη μετράει 2 σκασίματα με τα 18αρια, απλά δεν κάνουν για τους ελληνικούς δρόμους και ειδικα αν θελεις να λεγεσαι crossover η active η SUV.
Eπίσης αρνητικό να μην εχεις ρεζέρβα, αλλά το megabox ειναι αρκετα βαθύτερο από τον κλασσικό χώρο που απμένει για την ρεζερβα σστα περισσότερα αυτοκίνητα.
Στην περίπτωση μου ειναι ιδανικό για τα εργαλεία, εργαλειοθήκες, καλώδια μπαταριας και κομπρεσσέρ αερος που κουβαλάω σε ολα τα αυτοκίνητα που είχα.Οποτε τα ριχνεις ολα μεσα και εχεις ενα απαλαγμενο απο πραγματα χωρο αποσκευων
Όμως στα 20 χρονια οδήγησης που εχω συμπληρώσει, εχω σκίσει 5 φορέες λαστιχο και αλλες 15 εχω πατησει καρφια, βιδες κτλ.., οποτε η υπαρξη ρεζερβας αποδεικνύεται σημαντικοτερη, ομως το κομπρεσσερ σωζει λιγο την κατασταση στις περιπτωσεις που δεν εχεις ρεζερβα και δνε ειναι σχισιμο.
Εντάξει και εσύ πρέπει να είσαι πολύ απρόσεκτος/για άτυχος να έχεις 5 σχισιματακ 15 φορές καρφί! Υπερβολικο.
20 χρόνια πότε χρειαστηκα την ρεζερβα αλλά θέλω να την έχω για ασφάλεια.
-
doom1983 wrote:
Πιστεύω είναι καθαρά θέμα τύχης. Οδηγώ από το 1993 (26 χρόνια) και λάστιχο έχω πάθει 4 φορές, όλες από πρόκα/βίδα. Στο Mini & στην Ζ4 με έσωσαν τα RFT. Στα άλλα 2 αυτοκίνητα κατέφυγα στην ρεζέρβα.
Λογω επαγγέλματος οδηγαω αρκετα χιλιομετρα σε δασικους και χωματοδρομους για μετρηση τοπογραφικων χωραφιων κτλ. Οι πιθανότητες ειναι πολλαπλασιες σε σχεση με την ασφαλτο. Με 25000 χιλιομετρα ετησίως μεσοσταθμικά, ειναι δεδομένο οτι εχω λαστιχο μια φορα το χρονο τουλαχιστον. Τα σχισιματα και σκασιματα προέκυψαν απο λακκουβες σε ασφαλτο κυριως στο οδικο δικτυο της ορεινής και παραθαλάσιας Χαλκιδικής.Αν καποιος εχει εμπερεία απο το δικτυο δρομων στην ευρύτερη περιοχη καλλικρατειας, Σωζόπλης, Τριγλιας , Ποτιδαιας κτλ εχει γνώσει την κακιστη καταστση του δικού δικτύου,οχι του κεντρικού της ενθικής οδού Θεσσαλονίκης_Μουδανιών , αλλά του εσωτερικού δικτύου εξυπηρετησης
-
Οχι ρε σεις στο mega box βαζεις μια απλη βαλιτσα ξαπλωτη μεσα του ή αυτες των τεραστιων διαστασεων καθετα δηλαδη ορθια χωρις να βγαζεις την εταζερα. Και επομενως εχεις χωρο και για αλλες βαλιτσουλες διπλα. Στα αλλα αυτοκινητα θα την βαλεις ξαπλωτη την τεραατια βαλιτσα και σου μενει χωρος μονο για σακουλες.
Ειναι πολυ εξυπνο. Αλλωστε πιο πολλες βαλιτσες χωρας καθετα παρα οριζοντια... αυτο οποιος κανει ταξιδια το εχει μαθει, το σχημα τους αλλωστε ειναι ορθογωνιο, οποτε εκμεταλευεσαι την μικροτερη σε επιφανεια πλευρα
-
Aυτο με την μπαταρια το βλεπω αρνητικο γιατι θα χαλασει την οποια καλυτερη κατανομη βαρους ειχε με την μπαταρια πισω.
Πριν το δεις για αρνητικό πρέπει να μάθεις πού θα είναι η μπαταρία. Αν είναι πχ μέσα στην καμπίνα (όπως στα mHEV Transit που είναι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού) τότε μάλλον θα είναι καλύτερα τα πράγματα καθώς μειώνεται η πολική αδράνεια. Λεπτομέρειες βέβαια, σιγά την διαφορά που θα καταλάβεις σε ένα b-seg SUV.
-
Τι να σου πω όταν τον ρώτησα μου είπε πως το βγάζει το σύστημα κατευθείαν. Ξενέρωσα έφυγα και μετά με παίρνανε τηλ αν είναι να το κατεβάσουν 1% η απάντηση μου... θα περιμένω 1 χρόνο και οποίο μου κάτσει θα το πάρω Cash.
-
Ελα ρε συ μιλαμε για 1,5 μετρο, τι πολικη αδρανεια;;;
-
Οχι ρε σεις στο mega box βαζεις μια απλη βαλιτσα ξαπλωτη μεσα του ή αυτες των τεραστιων διαστασεων καθετα δηλαδη ορθια χωρις να βγαζεις την εταζερα. Και επομενως εχεις χωρο και για αλλες βαλιτσουλες διπλα. Στα αλλα αυτοκινητα θα την βαλεις ξαπλωτη την τεραατια βαλιτσα και σου μενει χωρος μονο για σακουλες.
Ειναι πολυ εξυπνο. Αλλωστε πιο πολλες βαλιτσες χωρας καθετα παρα οριζοντια... αυτο οποιος κανει ταξιδια το εχει μαθει, το σχημα τους αλλωστε ειναι ορθογωνιο, οποτε εκμεταλευεσαι την μικροτερη σε επιφανεια πλευρα
Aρκει η βαλιτσα η μεγαλη που λες να χωραει να μπει το στο mega box γιατι αν πχ βρισκουν έστω και τα ροδάκια οτι χωρος και να εχεις σε βαθος είναι αχρηστος δεν μπαινει ορθια η βαλιτσα. Ορθιες βαλιτσες ειναι καλη φαση αλλα πρεπει να χαμηλώνει πολυ το πατωμα του χωρου και σιγουρα πρεπει να αφαιρείς την ετεζερα.
Οταν το βαθος του χωρου είναι πάνω από 82-83εκ ( C suv και αν) τοτε μπορείς να την βαλεις κατα μήκος του αμαξιου ξαπλωμένη και αφηνεις το υπολοιπο μισο του χωρου εντελως ελευθερο και εννοειται παίρνει και απο πανω της άλλη μικροτερη βαλιτσι ή σακους.
-
Ετσι οπως το ειδα στα βιντεο μου φανηκε αρκετα μεγαλο ωστε να χωρα αυτα τα μπαουλα-βαλιτσες ορθια.
Τι διαστασεις εχει αραγε;;;
Yπαρχουν στοιχεια;;;;
-
Πήγα το είδα κι εγώ στη Θεσσαλονίκη. Εξεπλάγειν ευχάριστα από τους πίσω χώρους επιβατών. Όπως προείπε κι ο doom1983, είναι περίπου στα επίπεδο του focus mk 3,5, αλλά είναι σημαντικά μικρότερο σαν μήκος. Δεν μου άρεσε που δεν διαθέτει τα πλαστικά προστατευτικά στις πόρτες που εκτείνονται αυτόματα όπως δεν μου άρεσε το κενό που αφήεουν οι πίσω πόρτες όταν ανοίγουν με το φτερό. Δλδ. σχεδόν τραγικό σαν σχεδιασμός. ¨Οσον αφορά το κάτω μισό μέρος του εσωτερικούυ των πορτών είναι ίδιο από το 2007 σε όλα τα φορντ, δλδ χάλια.
Πανέμορφο το ψηφιακό κόκπιτ με τις εναλλαγές χρωμάτων αναλόγως του προγράμματος όπως κι η επένδυση σε ταμπλό και πόρτες της έκδοσης st line X. Πραγματικά νομίζεις ότι είσαι σε άλλη κατηγορία. O πωλητής μου είπε ότι η Τιτάνιουμ δεν έχει 18ρες, αλλά 17ρες ζάντες, δεν έχει πίσω κάμερα και δεν έχει τα ωραία καθίσματα. Αλλά διατηρεί φουλ λεντ πίσω και λεντ ημέρας κ πορείας μπροστά. Πολλά τα 24.500 για την εκθεσιακή έκδοση st line X. Τα 21.500 σχεδόν με το μεταλλικό παλεύονται, αλλά σε αυτά τα λεφτά βλέπεις και άλλα αυτοκίνητα.
-
Πήγα το είδα κι εγώ στη Θεσσαλονίκη. Εξεπλάγειν ευχάριστα από τους πίσω χώρους επιβατών. Όπως προείπε κι ο doom1983, είναι περίπου στα επίπεδο του focus mk 3,5, αλλά είναι σημαντικά μικρότερο σαν μήκος. Δεν μου άρεσε που δεν διαθέτει τα πλαστικά προστατευτικά στις πόρτες που εκτείνονται αυτόματα όπως δεν μου άρεσε το κενό που αφήεουν οι πίσω πόρτες όταν ανοίγουν με το φτερό. Δλδ. σχεδόν τραγικό σαν σχεδιασμός. ¨Οσον αφορά το κάτω μισό μέρος του εσωτερικούυ των πορτών είναι ίδιο από το 2007 σε όλα τα φορντ, δλδ χάλια.
Πανέμορφο το ψηφιακό κόκπιτ με τις εναλλαγές χρωμάτων αναλόγως του προγράμματος όπως κι η επένδυση σε ταμπλό και πόρτες της έκδοσης st line X. Πραγματικά νομίζεις ότι είσαι σε άλλη κατηγορία. O πωλητής μου είπε ότι η Τιτάνιουμ δεν έχει 18ρες, αλλά 17ρες ζάντες, δεν έχει πίσω κάμερα και δεν έχει τα ωραία καθίσματα. Αλλά διατηρεί φουλ λεντ πίσω και λεντ ημέρας κ πορείας μπροστά. Πολλά τα 24.500 για την εκθεσιακή έκδοση st line X. Τα 21.500 σχεδόν με το μεταλλικό παλεύονται, αλλά σε αυτά τα λεφτά βλέπεις και άλλα αυτοκίνητα.
Τα εκτινασόμενα προστατευτικα πλαστικά στις πορτες ειναι η πιο εξυπνη και αποτελεσματική λύση για την προστασια της των ακμών της πορτας , την υιοθέτησε και η Skoda και έχουν αποδειχθεί ιδαιτέρως χρήσιμα στο Focus μου. Δεν το παρατηρησα οτι λειπουν απο το Puma, το θεωρούσα δεδομένο οτι θα υπάρχουν και σε αυτό. Αστείο το κόστος τους για να λείπουν
Επίσης στο εκθεσιακό Puma st line X , τα προστατευτικά φρύδια ειναι βαμμένα στο χρωμα του αμαξώματος και φαίνεται η ελλειψη λεπτομερειας της Ford. Κατα τα γνωστά λοιπόν , τα πλαστικα δεν εφάπτονται τελεια στο αμαξωμα και αφήνουν α καποιους ορατούς αρμούς.
οσον αφορά τα πλαστικά στις πορτες στο σημειο που ειναι οι θήκες, παιζουν τοσο πολύ που θεωρώ οτι με τα χρόνια θα υπάρχει αυξημένος κινδυνος να σπασουν.Επίσης κακής και φθηνής ποιότητας πλαστικα υπάρχουν και στη μεσαια κονσολα πισω απο το λεβιέ μεχρι και το υποβραχιόνιο
Ελπιζω ομως στην οδηγική αίσθηση να παραμενει ενα γνησιο Ford. Από την επόμενη βδομάδα θα υπάρχει διαθέσιμο test drive
-
Λοιπόν το οδήγησα μόνος μου σήμερα το απόγευμα, για 30', έκανα 18χλμ (δυστυχώς η κίνηση ήταν αυξημένη την ώρα που το οδήγησα), ST Line X **155αρι. **Θα γράψω ότι κατάφερα να καταλάβω σε τόσο σύντομο test drive εν αναμονή του τέστ ΣΚ (που όμως θα αργήσει γιατί μόλις ήρθε και η ζήτηση είναι μεγάλη).
Ποιοτικά μου φάνηκε ένα κλικ καλύτερο από το Φιέστα, αλλά υπολείπεται του Φόκους. Μέσα μου άρεσε πολύ, ένοιωσα οικεία (προφανώς) και βρήκα εύκολα την ιδανική θέση οδήγησης. Η ορατότητα είναι καλή, αλλά όχι τόσο όσο σε πιο τετραγωνισμένα σχήματα (π.χ. C3 Aircross), μου θύμισε αρκετά το CX-3 (και όχι μόνο σε αυτό τον τομέα) με μεγαλύτερους χώρους όμως. Ο εξοπλισμός υπερ-πλήρης, αλλά φυσικά υπάρχει χώρος για έξτρα για όποιον έχει όρεξη. Ο ψηφιακός πίνακας είναι πολύ εργονομικός και ευανάγνωστος, αλλά όχι τόσο εντυπωσιακό όσα στα της PSA.
Αποκάλυψη ο κινητήρας (το αυτοκίνητο είχε μόνο 40χλμ, οπότε πρακτικά άστρωτο), έχει τρομερή δύναμη και ευστροφία. Τραβάει από τις 1.000σαλ χωρίς κανένα κόμπιασμα και ανεβάζει μέχρι τις 6.000σαλ ατραπιαία. Για πότε έπιασα τα 140χ.α.ω στην Βεϊκου ούτε που το κατάλαβα. Πραγματικά η επιτάχυνση με 2α, 3η και 4η είναι εφάμιλη (εαν όχι καλύτερη...τουλάχιστον αυτή την αίσθηση αποκόμισα) με το 150αρι φόκους. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνει με τίποτα ότι αυτό το μοτέρ είναι μόνο 1.000 κ.εκ και 3κύλινδρο, γιατί έχει και πολύ ωραίο ήχο. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ο συμπλέκτης και το κιβώτιο, θα ήθελα να έχει τα ίδια που έχει το Φόκους 1.500 και ότι το 1.000αρι. Είναι ίδια με του Φιέστα, δεν είναι κακά αλλά δεν έχουν την αίσθηση και το κούμπωμα του Φόκους.
Στα του δρόμου τώρα. Η άνεση είναι πολύ καλή, αλλά φυσικά υστερεί έναντι του Φόκους και εμένα μου φάνηκε ότι και το Φιέστα ήταν καλύτερο σε ποιότητα κύλισης. Ίσως ήταν η ιδέα μου ή μπορεί ακόμα να μην έχουν πατήσει καλά αμορτισερ και ελατήρια. Φόραγε και τις 18αρες που σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο στους Ελληνικούς δρόμους σε συνδυασμό με την ανάρτηση του ST Line. Πάντως υστερεί εμφανώς σε σχέση με το Φόκους το οποίο έχει απίστευτη ποιότητα κύλισης. Μου θύμισε πολύ τόσο το CX-3 όσο και το DS3 (το οποίο DS με τις 18αρες ήταν ακόμα πιο σκληρό από το Puma).
Όσο μπόρεσα να δω σε κράτημα, είναι εντυπωσιακά καλό. Μπαίνει με πολλά χ.α.ω. στις στροφές, ακλόνητο και δεν γέρνει σχεδόν καθόλου. Επίτηδες έδωσα και γκάζι πάνω σε στροφή και δεν κουνήθηκε χιλιοστό από την τροχιά του. Το τιμόνι άμεσο και γρήγορο. Θα έλεγα ότι είναι γνήσιο Φόρντ στον δρόμο και δίνει μια αίσθηση σπιρτάδας και ευλελιξίας, δεν έχει το 'βάρος' του Κούγκα. Θα το έλεγα ιδανικό για μια στροφοδιαδρομή. Περισσότερα όταν το πάω στον Διόνυσο.
Το υβριδικό σύστημα δεν το καταλαβαίνεις ιδιαίτερα. Αυτά που μπορώ να σημειώσω είναι τα εξής:
- Ο κινητήρας σβήνει στα 15 χ.α.ω και δεν χρειάζεται να σταματήσει τελείως το αυτοκίνητο.
- Όμως εαν τσουλίσεις σε κατηφόρα, ο κινητήρας παίρνει μπροστά μόλις φτάσεις τα 4-5 χ.α.ω.
- Το ηελκτρικό τιμόνι λειτουργεί και με σβηστό τον κινητήρα (π.χ. στο φανάρι) σε αντίθεση με τα συμβατικά start/stop συστήματα
- Το Start/Stop λειτουργεί υποδειγματικά, δεν καταλαβαινει πότε πήρε μπροστά ο κινητήρας παρά μόνο από το στροφομετρο, χωρίς κανένα κραδασμό και κόμπιασμα.
- Στο φρενάρισμα νοιώθεις την λειτουργία της ανάκτησης, αλλά δεν με ξένισε.
Τώρα από κατανάλωση, θα σας πω τι έγραψε αλλά με τις εξής υποσημειώσεις:
- Είχε μόλις 40χλμ στο κοντέρ, άρα πρακτικά αναμένεται μείωση.
- Από τα 18χλμ τα 5 τα έκανα στους κόφτες στο πρόγραμμα Sport και τα άλλα 13 στο Normal κολλημένος στην κίνηση με συνεχόμενα σταμάτα/ξεκίνα.
- Προφανώς δεν ασχολήθηκα να οδηγήσω οικονομικά.
Μέση κατανάλωση για την διαδρομή που έκανα (Μαρούσι - Βεϊκου - Μαρούσι) έβγαλε 8.8λτ/100χλμ.
Γενικά μου άρεσε πολύ με τα μόνα αρνητικά (επιφυλάσσομαι όταν το οδηγήσω αρκετά) την αίσθηση του κιβωτίου και συμπλέκτη (μην παρεξηγηθώ είναι καλά, αλλά δεν είναι κορυφαία σαν το Φόκους 1.5) και την ποιότητα κύλισης η οποία είναι πολύ καλή αλλά όχι κορυφαία.
-
Ε ρε αν εχεις φιλους τσιμπας αυτοκινητα και πας μονος σου τεστ ντραϊβ για πλακα. Πολυ ωραιο τεστακι φανη .
Περιμενουνε με αγωνια το καλο τεστ.
Καλα κανεις δεν σχολιασε;;;;
8,8 λιτρα με 155 αλογα 18αριδες τροχους και αστρωτο, και με κοφτες και μποτιλιαρισμα;;;;;;
Φανη δωστο μου να στο γυρισω με 4,5 λιτρα μεση καταναλωση μεσ'το νερο.
Πω πω πω αρχιζω και ψηνομαι. Μπραβο στη ford...ενα πολυ καλο και με εντονη προσωπικοτητα αυτοκινητο.
-
Ωραίος Φάνη, θα σκεφτόσουν να δώσεις το Kuga για το Puma;
-
Ενδιαφέρον! Για να δούμε τι θα λέει σε Fiesta αυτό το μοτέρ...
-
Ωραίος Φάνη, θα σκεφτόσουν να δώσεις το Kuga για το Puma;
Το σκέφτομαι ήδη, γιατί πλέον δεν χρειάζομαι τον όγκο και τους χώρους του Κούγκα και στην καθημερινή μετακίνηση σπίτι-γραφείο, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Γενικά σκέφτομαι να αλλάξω το Κούγκα με ένα μικρότερο SUV, αλλά όλα είναι θέμα οικονομικών και βασικά πόσο μπορεί να πουληθεί το Κούγκα. Όπως και να έχει, δεν θα γίνει τώρα αλλά μετά το καλοκαίρι ή όποια κίνηση. Πάντως το Puma είναι ψηλά στην λίστα, γιατί ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις μου, εκτός από το αυτόματο κιβώτιο.
-
η ford είναι σε μεγάλη φόρμα τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων για 'οδηγούς'! Πολλά μπράβο και στην εταιρία και στον Φάνη φυσικά που πραγματικά χαραμίζεται γράφοντας απλά σε ένα φόρουμ! Μεταγραφή σε περιοδικό κορυφαίο και μάλιστα ΑΜΕΣΩΣ!!
Αν άλλαζα αμάξι η ford θα ήταν μια από τις 2 εταιρίες που θα σκεφόμουν πρώτα...
-
Λοιπόν το οδήγησα μόνος μου σήμερα το απόγευμα, για 30', έκανα 18χλμ (δυστυχώς η κίνηση ήταν αυξημένη την ώρα που το οδήγησα), ST Line X **155αρι. **Θα γράψω ότι κατάφερα να καταλάβω σε τόσο σύντομο test drive εν αναμονή του τέστ ΣΚ (που όμως θα αργήσει γιατί μόλις ήρθε και η ζήτηση είναι μεγάλη).
Υπάρχει δυνατότητα 48ωρου test drive?η το εξασφάλισες εσύ λόγω γνωριμίας?Από τα σύντομα test drive με τον πωλητή δίπλα δύσκολα καταλαβαίνεις τις όποιες αδυναμίες ενός αυτοκινήτου η αυτά που θα σε ενοχλήσουν στην μετάπειτα χρήση του αυτοκινήτου σου.
-
Aν εγραψε 8.8 στις συνθήκες που περιγράφεις μια χαρα!! περίμενα +10.
-
Υπάρχει δυνατότητα 48ωρου test drive?η το εξασφάλισες εσύ λόγω γνωριμίας?Από τα σύντομα test drive με τον πωλητή δίπλα δύσκολα καταλαβαίνεις τις όποιες αδυναμίες ενός αυτοκινήτου η αυτά που θα σε ενοχλήσουν στην μετάπειτα χρήση του αυτοκινήτου σου.
Ενίοτε το δίνουν για 1 ημέρα, αλλά όχι εύκολα και εξαρτάται και από την αντιπροσωπεία. Εμένα μου το δίνουν επειδή έχω αγοράσει από αυτούς και το πάω και σέρβις και ο προϊστάμενος έχει συμφωνήσει. Αλλά δεν είναι ότι το παίρνω όποτε θέλω, απλά το ζητάω και μου λένε εαν γίνεται και πότε.
Μπορείς όμως να ζητήσει λίγο περισσότερη ώρα test drive ή να κάνεις 2-3 φορές σε διαφορετικές συνθήκες.
Ford Puma 2019