-
https://www.ford.gr/owner/resources-and-support/sync/update#/
Στο λινκ θα βάλεις αριθμό πλαισιου και θα κατεβασεις ένα αρχειο που βαζεις σε φλασακι και ξεκινας το αυτοκινητο με το φλασ κουμπομενο.Η εγκατάσταση θα κρατήσει περιπου 30 λεπτα. Εχει αναλυτικά οδηγίες.
Θα σε αναβαθμίσει στην 3.4 που δεν είναι απαραιτητο, στο πρωτο service στο κάνουν και στη ford, κατά τα αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Μπορείς να συνδέσεις το τηλέφωνο ασύρματα με Bluetooth μέσα από το μενού του αυτοκίνητου, ώστε να κάνεις και να λαμβάνεις κλήσεις από το υποσύστημα και να χρησιμοποιείς εφαρμογές του κινητού σου χωρίς καλώδιο.
Χάρτες μπορείς να χρησιμοποιείς αυτούς που είναι ήδη φορτωμένοι. Το gps του αυτοκινήτου δεν χρειάζεται δίκτυο δεδομένων για να λειτουργεί και αυτό είναι και το βασικό του πλεονέκτημα.
Τα google maps έχουν και ζωντανές ειδοποιήσεις όπως αναφέρθηκε λίγο ποιο πάνω. Αυτή είναι μια υπηρεσία για παράδειγμα που δίνει η ford σε κάποιες χώρες σε συνεργασία με κάποιους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους αλλά δεν αναγράφεται η Ελλάδα και η Vodafone gr. Ρωτά στην αντιπροσωπεία αν έχουν μια πιο αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών (έστω ένα link) και συζητάμε εκ νέου.
Ελπίζω να ήμουν λίγο πιο κατανοητός.
Οκ νομίζω κατάλαβα. Στην ουσία επειδή κοντεύει το πρώτο σερβίς θα δω το αναβαθμισμένο sync...γτ μέχρι τώρα οι χάρτες δεν ήταν ενημερωμενοι. Τις κλήσεις και τα μηνύματα μια χαρά τα χρησιμοποιούσα. Οι λοιπές εφαρμογές που θα μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι της μουσικής και όλες οι υπόλοιπες? Δηλαδή π.χ (σόρρυ αν ακουστεί χαζό) Netflix, YouTube? Γτ τέτοιες εφαρμογές ούτε με android auto έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω από την οθόνη του αυτοκινήτου...μόνο τον ήχο αναπαράγει.
-
Δεν είναι ότι είμαι κανένας υπέρμαχος αλλά αν εξαιρέσεις το wireless android auto (αυτό που πουλάει δηλαδή το sync 4) δεν έχω υπόψιν κάποια λειτουργία που λείπει από το μέσο χρήστη δηλαδή τηλεφωνά sms και εφαρμογές μουσικής (ανέφερα το Spotify γιατί από αυτό έχω εμπειρία χρήσης, νομίζω και το tidal ok έπαιζε).
Το gui είναι χρηστικό και το βασικότερο αξιόπιστο (σε 10 μήνες χρήσης δεν είχα ούτε ένα πάγωμα η κολλήματα που να χρειαστεί reboot). Δεν έχω data ερευνάς ικανοποίησης, παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία.
Είναι προφανές ότι τα live nav πλεονεκτούν όσο έχεις πρόσβαση σε data network. Έχω βρεθεί πολλές φορές σε διαδρομές χωρίς κάλυψη, η σε διαδρομές που χρειάζεσαι roaming data που έχουν άλλο κόστος. Η ακρίβεια του στίγματος είναι καλύτερη υπέρ του οχήματος καθαρά λόγω θέσης και μεγέθους κεραίας και έχει σημασία όταν βρεθείς σε πολύπλοκους κόμβους. Γενικά προτιμώ εργονομικά του οχήματος (μακάρι να είχα και Keyless entry να μην ανοίγω καθόλου την τσάντα). Δεν έχω δοκιμάσει αν το android δίνει info στην οθόνη του οδηγού.
Ταινίες video θερμοσύφωνες και τα σχετικά δεν θα επεκταθώ γιατί δεν υποστηρίζονται από το android auto για λόγους ασφαλείας. Γενικά αυτά που αναφέρεις είναι είναι οκ για κινητά αλλά όχι εντός παραμέτρων αυτοκίνησης.
Σχετικά με το usb, είναι τυποποίηση connector με χαρακτηριστική ιδιότητα τη μεταφορά data και ρεύματος. Τα specs της τυποποίησης αυτής δεν αλλάζουν ανά περίπτωση είτε είναι pc είτε είναι υποβρύχιο. Αυτό που αλλάζει ανά υλοποίηση είναι οι απαιτήσεις σε data bandwidth και σε τροφοδοσία ρευματος. Ports χωρίς δυνατότητα data transfer προσφέρουν μεγαλύτερη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου.
Ο ποιο ολοκληρωμένος usb A connector που υποστηρίζει data και PD ρευματα είναι ο 3.2 αλλά σίγουρα δεν έχει το puma. Mια go pro σε συνεχή λειτουργία στο port του puma θα αποφορτίσει. Το ότι το κινητό σου δεν αποφόρτισε έχει να κάνει με το ότι το σύνολο της χρήσης σου δεν υπερέβη τις σε ανάγκες το 1 A που δίνει το port . Εδω χαροπαλεύει με το IQOS. Μπορείς να κάνεις μια άτυπη μέτρηση βλέποντας το χρόνο που θέλει το κινητό σου να φορτίσει από το 50% στο 80% σε σύγκριση με τα ρεύματα και το χρόνο του φορτιστή του (εγώ το τοποθετώ στο 1 Α).
-
Το android auto δεν υποστηρίζει video playback μόνο audio. Υπάρχουν “hacks” που το επιτρέπουν αλλά αν χρειάζεσαι μια τηλεόρασή στο αυτοκίνητο πάρε μια ταβλέτα με 150€ που θα έχει και καλύτερη ανάλυση και άσε το video για την κάμερα της όπισθεν.
H χρήση του you tube έστω και για audio μόνο είναι και ασύμφορη σχετικά με τη χρήση data και suboptimal όταν η ισχύς του σήματος είναι χαμηλή. Οποιαδήποτε αμιγώς audio εφαρμογή είναι καλύτερη ειδικά αν έχει και offline δυνατότητες.
-
Όχι και δύσχρηστο το Sync... Από θέμα εργονομίας και user experience είναι άριστο. Ειδικά το navi με την 3.4 βελτιώθηκε δραματικά και σε UI και σε ταχύτητα.
Ναι δεν είναι όσο σύγχρονα και εφετζίδικα είναι άλλα, αλλά τη δουλειά του την κάνει μια χαρά. Υπάρχουν πολύ χειρότερα στην αγορά!
Το θέμα με τα ελληνικά είναι όντως υπαρκτό, για όσους τους απασχολεί. Και εγώ εύχομαι να διορθωθεί. Προσωπικά όλες μου τις συσκευές τις έχω στα αγγλικά για διάφορους λόγους, κυριότερος των οποίων είναι η εύκολη αναζήτηση όποτε χρειαστεί στο ίντερνετ. Παρ' όλα αυτά είναι άσχημο να βλέπω ονόματα οδών στα ελληνικά με V αντί για Λ και i αντί για ι. Το τραγικό είναι πως πρόκειται απλά για την γραμματοσειρά που έχουν επιλέξει, που απλά δεν έχει υποστήριξη σωστή για ελληνικούς χαρακτήρες. Το να το φτιάξουν δηλαδή είναι απλούστατο! Δύσκολα θα ασχοληθούν όμως...
Εννοείται ότι το Android auto/Apple carplay είναι ανώτερο από κάθε native σύστημα πέρα των Tesla (ίσως) που πάλι google maps εχουν.
-
Όχι και δύσχρηστο το Sync... Από θέμα εργονομίας και user experience είναι άριστο. Ειδικά το navi με την 3.4 βελτιώθηκε δραματικά και σε UI και σε ταχύτητα.
Ναι δεν είναι όσο σύγχρονα και εφετζίδικα είναι άλλα, αλλά τη δουλειά του την κάνει μια χαρά. Υπάρχουν πολύ χειρότερα στην αγορά!
Το θέμα με τα ελληνικά είναι όντως υπαρκτό, για όσους τους απασχολεί. Και εγώ εύχομαι να διορθωθεί. Προσωπικά όλες μου τις συσκευές τις έχω στα αγγλικά για διάφορους λόγους, κυριότερος των οποίων είναι η εύκολη αναζήτηση όποτε χρειαστεί στο ίντερνετ. Παρ' όλα αυτά είναι άσχημο να βλέπω ονόματα οδών στα ελληνικά με V αντί για Λ και i αντί για ι. Το τραγικό είναι πως πρόκειται απλά για την γραμματοσειρά που έχουν επιλέξει, που απλά δεν έχει υποστήριξη σωστή για ελληνικούς χαρακτήρες. Το να το φτιάξουν δηλαδή είναι απλούστατο! Δύσκολα θα ασχοληθούν όμως...
Εννοείται ότι το Android auto/Apple carplay είναι ανώτερο από κάθε native σύστημα πέρα των Tesla (ίσως) που πάλι google maps εχουν.
Ετσι ακριβώς.
Δεν έχει ωραία γραφικά και ελληνικα και σίγουρα το android auto κλάσεις ανώτερο
αλλά όχι και δυσχρηστο είναι πάρα πολύ απλο και εύκολο στην χρήση.
Της VAG τα infortainment θεωρώ τα καλύτερα από όσα έχω δει και της mersendes αλλά αφού υπάρχει το android auto κλαιν
Το μόνο κακό για μένα είναι ότι πρέπει να συνδέεις καλώδιο γιατι μαρέσει η ευκολία να μην κάνεις ούτε αυτο γιαυτο παρηγγειλα το AA wireless να το κάνω ασύρματο και αυτόματο με το που μπαίνω στο αμάξι. Μολις μου έρθει και το φτιάξω θα είναι SUPER
ΥΓ η οθόνη επίσης είναι μικρή σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά 8 ιντσες είναι μια χαρα για το Puma. Για το KUGA όμως θα έπρεπε να ειχε αν μη τι άλλο επιλογή για 10', είναι τεράστιο το αυτοκίνητο και φαίνεται πολύ μικρό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, βλακεία της FORD.
-
Εμένα πάλι το μέγεθος της οθόνης με καλύπτει απόλυτα.
Σίγουρα θα ήταν πιο εντυπωσιακή μια μεγαλύτερη. Αυτή είναι η τάση της εποχής. Όμως και 8 ιντσες δεν είναι και game boy. Μια χαρά ευκρίνεια και ανάλυση έχει.
Στα facelift όλων των μοντέλων αυτής της γενιάς θα βάλουν σίγουρα μεγαλύτερη σε πλάτος.
-
-
Εμένα πάλι το μέγεθος της οθόνης με καλύπτει απόλυτα.
Σίγουρα θα ήταν πιο εντυπωσιακή μια μεγαλύτερη. Αυτή είναι η τάση της εποχής. Όμως και 8 ιντσες δεν είναι και game boy. Μια χαρά ευκρίνεια και ανάλυση έχει.
Στα facelift όλων των μοντέλων αυτής της γενιάς θα βάλουν σίγουρα μεγαλύτερη σε πλάτος.
Νομίζω τους καλύπτει όλους και στο PUMA και το Focus που έχεις μια χαρά είναι. Αλλά το έχεις δει μέσα στο KUGA? εκεί και να σε καλύπτει φαίνεται μικρό μέσα στο τεράστιο αμαξι, και πάντα συγκρίνουμε με ανταγωνισμό που στην κατηγορία του KUGA σχεδόν όλοι έχουν 10' Νομίζω ότι αν μη τι άλλο ακόμα και ας το χρέωνε εξτρα έπρεπε εκεί να υπάρχει επιλογή για μεγαλύτερη οθόνη. Λεπτομέρειες αλλά αφού μιλάμε για αυτό αυτή είναι η γνώμη μου
-
αυτο?
Αυτό ναι. Το έχω παραγγείλει αλλά πλέον υπάρχει και αυτό:
carsifi
Ο dimitriscsd μου το έδειξε και το κάνω clopy paste
απλά να ξέρεις ότι λόγω έλλειψης τσιπ αργούν πάρα πολύ οι παραλαβές
-
Tι εγινε τελικα με το δικο σου; Το πηρες απο το συνεργειο;
-
Το android auto δεν υποστηρίζει video playback μόνο audio. Υπάρχουν “hacks” που το επιτρέπουν αλλά αν χρειάζεσαι μια τηλεόρασή στο αυτοκίνητο πάρε μια ταβλέτα με 150€ που θα έχει και καλύτερη ανάλυση και άσε το video για την κάμερα της όπισθεν.
H χρήση του you tube έστω και για audio μόνο είναι και ασύμφορη σχετικά με τη χρήση data και suboptimal όταν η ισχύς του σήματος είναι χαμηλή. Οποιαδήποτε αμιγώς audio εφαρμογή είναι καλύτερη ειδικά αν έχει και offline δυνατότητες.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κ εσένα και τους υπόλοιπους. Απέκτησα μια πιο ολοκληρωμένη άποψη γύρω απ'το θέμα και τις δυνατότητες του android auto και του sync 3.
Αν και κάποια μου φάνηκαν κινέζικα.
Μερικοί άνω των 35 μας έχει ξεπεράσει η τεχνολογία και τα βρίσκουμε σκούρα.
-
Δεν έχω Puma, αλλά στα κινητά υπάρχει και η επιλογή 'Bluetooth Tethering' που αν την ενεργοποιήσετε μπορεί να μοιράζει το κινητό το ιντερνετ σε άλλες συσκευές μέσω Bluetooth, που το έχουμε έτσι κι αλλιώς ανοιχτό, χωρίς να ενεργοποιείτε το Wifi Hot-spot που καταναλώνει πολύ μπαταρία. (Στα Samsung κινητά, μετά από κάθε επανεκκίνηση θέλει ξανά ενεργοποίηση το Tethering, αλλά αν δεν το σβήνεις επανασυνδέεται αυτόματα).
Στα γαλλικά αυτοκίνητα στις συνδέσεις μπορεί να το βρει και να συνδεθεί το αυτοκίνητο στο ίντερνετ χωρίς ενεργό hot-spot, μόνο απ το bluetooth που είναι έτσι κι αλλιώς ενεργό για τις τηλεφωνικές κλήσεις, μουσική, κλπ. ώστε να παίρνει live δεδομένα για το Tom-Tom που έχουν ενσωματωμένο. Σίγουρα θα έχουν και τα υπόλοιπα τέτοια ρύθμιση.
Τα μαραφέτια για ΑΑ χωρίς καλώδιο φαίνονται δελεαστικά, αλλά όταν διαβάζω πως στηρίζονται κι αυτά στο Bluetooth δεν τους έχω εμπιστοσύνη για πολλά πολλά...
-
με wifi δουλεύουν κυρίως
-
Tι εγινε τελικα με το δικο σου; Το πηρες απο το συνεργειο;
Mόλις γύρισα από το συνεργείο με το κουκλί μου.
Ferarri μου φάνηκε σε σχέση με το 80άλογα ατμοσφαιρικό fiesta που είχα τόσες μέρες χαχαχαχαχαχαχ
Τωρα μου φάνηκαν πολύ σιγουροι για το αποτέλεσμα σε σχεση με την άλλη φορά που μου τα μασαγαν οτι 'μαλλον φτιαχθηκε'
Μου είπε ο υπεύθυνος ότι τωρα μας κατηφθηνε το εργοστασιο και είναι σιγουροι για την αλλαγή ελατωματικης φύσσας πίσω στον προφηλακτηρα που προκαλούσε το προβλημα.
Για να δουμε........ κραταω μια πισινη αλλά είμαι φυση αισιόδοξος ανθρωπος
-
This post is deleted! -
Μπράβο, μακάρι να είναι το τελευταίο. Καλά χιλιόμετρα με το πυραυλάκι, θα πρέπει να ξενέρωσες πολύ που έδωσες πίσω το 'αυτοκίνητο μύθο'. (Μην το πάρει προσωπικά ο φίλος που το είχε γράψει, κάνω ένα αθώο πείραγμα. Είχε κι η γυναίκα μου Fiesta με 80 ίππους, το 1.4 του 06, καλοστημένο αλλά τάφος).
-
Μπράβο, μακάρι να είναι το τελευταίο. Καλά χιλιόμετρα με το πυραυλάκι, θα πρέπει να ξενέρωσες πολύ που έδωσες πίσω το 'αυτοκίνητο μύθο'. (Μην το πάρει προσωπικά ο φίλος που το είχε γράψει, κάνω ένα αθώο πείραγμα. Είχε κι η γυναίκα μου Fiesta με 80 ίππους, το 1.4 του 06, καλοστημένο αλλά τάφος).
καλοστημενο ήταν σαφώς αλήθεια. Παρα πολύ καλό και ο κινητηρας αν είναι Yamaha όπως έγραψε ο φίλος μπορεί να είναι και πολύ αξιοπιστος, φημίζεται η Yamaha. αλλά ναι, ΤΑΦΟΣ πραγματικα, καθόλου δύναμη χαχχαχαχα. μου φαίνεται το δικό μου πραγματικά λες και είναι πύραυλος. Αλλά πραγματικά οδηγικά ήταν πολύ καλό μου άρεσε πολύ, ασχέτως που ελειπε δύναμη.
ευχαριστω πολύ , μακάρι να ήταν το τελευταιο επεισόδιο, θα δούμε.
-
ειδικα με τη κινεζια που εβαλες να τα παμε ενα φαναρι και αμα χασεις θα μου τη δωσεις να τη βαλω στη τουαλετα
ΑρΕς
τελευταια ναναι η επισκεψις σε φορντ για φετο. του χρονου σερβις μονον.
-
Ωραίος @cirus
Θα πρότεινα να ρίξεις ένα βάψιμο στο πλαστικό του τεμπέλη γιατί είναι κρίμα χαλάει την ομορφιά.
Γνώμη μου βέβαια απλά είπα να την μοιραστώ αν δεν σε πειράζει
-
Εν τω μεταξύ ο cirus πρέπει να έχει βάλει τον μισό κατάλογο του Ali express στο Puma... Σε λίγο θα τρυπήσει με ποτηροτρύπανο και τον τεμπέλη για να βάλει αεραγωγό του a/c.
Αντε και... σιδερένιο
Ford Puma 2019