-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
-
Παρήγγειλα το mhev βενζίνη 125 ST line X με το αυτόματο κιβώτιο powershift, σε solar silver. Γλυκιά αναμονή μέχρι τον Σεπτέμβρη, οπότε και θα γράψω αναλυτικό review.
Καλώς να το υποδεχτείς. Σου εύχομαι τη γλυκιά αναμονή που ζητάς!
-
#kalorizikon
-
Σας ευχαριστώ!
-
Παρήγγειλα το mhev βενζίνη 125 ST line X με το αυτόματο κιβώτιο powershift, σε solar silver. Γλυκιά αναμονή μέχρι τον Σεπτέμβρη, οπότε και θα γράψω αναλυτικό review.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ φίλε μου άντε να πληθαίνουμε . Αναμένουμε εντυπώσεις μόλις παραλάβεις
-
Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ να χαίρεσαι το...όπλο σου!
-
Ξεκινάμε λοιπόν με το PUMA για Κυλλήνη. Το αυτοκίνητο είχε περίπου 800 χλμ στο κοντερ. Λέω στην γυναίκα τώρα θα το πηγαίνω ως 4000 στροφές πια όχι ως 3500 που πήγαινα μέχρι τώρα. Στο γυρισμό με το καλό θα το πατήσω γιατί χρειάζεται ξεμπούκωμα ο κινητήρας από το στρώσιμο για να στρώσει (κλαίω από τα γέλια). Ε τι να κάνω έπρεπε να πω κάτι και να είμαι επινοητικός, μην βαράτε.
Εντάξει μου κάνει αν χρειάζεται…. αλλά μην το παρακάνεις…… Ε ναι παιδιά είμαστε τώρα……. Για το καλό του αυτοκινήτου αν στρωθεί λάθος, θα βγάζει προβλήματα……
Ξεκινώντας την είχε την κινησούλα του οπότε έπαιζα με τα ηλεκτρονικά και στο normal προφιλ. To cruise control ωραίο και εύκολο στη χρήση. Το Lane assist καλό είναι και αυτό δεν μου άρεσε και πολύ σε όποια ρυθμιση και αν το έβαλα. Τις περισσότερες φορές καταλαβαίνει τις γραμμές και διορθώνει κάποιες λίγες όμως όχι.
Άνοιξε λοιπόν ο δρόμος μπροστά και αρχίσαμε να το πατάμε. Βάλαμε sport πλέον. Ο κινητήρας αποκρινόταν πολύ ποιο γρήγορα στα ακουμπήματα στο γκάζι και ο θόρυβος μηχανής και εξάτμισης άλλαξαν σε fun mode επίσης. Χαμόγελο πλατύ δέσποζε πλέον στο πρόσωπο μου. Η ηχομόνωση πάνω από τα 120 ήταν αρκετά καλή, καλύτερη από ότι περίμενα αλλά σε καμία περίπτωση δεν σε απομονώνει, τριγμούς είχε φοβερούς από την δεξιά μεριά σε πολύ εκνευριστικό βαθμό.
Έβγαλε η γυναίκα το παγούρι μπροστά από το ηχείο δίπλα της και εξαφανίστηκαν. Χαχαχαχα
Θορυβός εξάτμισης φοβερός αλλά δεν είχα πολλά σκασίματακια. Ήταν ωραίος ήχος μπάσος και μεστός αλλά όχι καγκούρικος, δυνατός όπως σε άλλα που έχω ακούσει. Καλό αυτό γιατί σε ταξίδι αν είναι πολύ δυνατός ενοχλεί μετά από κάποια ώρα. Ο ήχος του κινητήρα πολύ ωραίος, με παρακαλούσε να πατήσω και άλλο γκάζι αλλά κρατιόμουν.
Κοντολογίς ανέβηκα μέχρι 4000-4500χιλ στροφές και ήμουν με το κοντέρ κοντά στα ΧΧΧ χιλιόμετρα περίπου , το αυτοκίνητο τραίνο δεν έτρεμε ούτε στο ελάχιστο. Τα καθίσματα της RECARO ήταν φανταστικά για μένα
Καθότι έκοβα πολλές φορές μέχρι να κάνει άκρη ο μπροστά δοκίμαζα και τις ρεπριζ. Ωραίο αίσθημα να τραβάει καλά και από χαμηλές στροφές!!! Δεν κατέβαζα ταχύτητα πολλές φορές, συνέχιζα με έκτη για να δω πως τραβάει χωρίς κατέβασμα και έτσι και ήταν αρκετά γρήγορο.
Είχαμε τις πρώτες δυσφορίες δίπλα… «τρεχεις….» χαμόγελο εγώ, ναι ναι το δοκιμάζω λίγο.
Με λίγα λόγια πολύ ευχαριστημένος από το γκάζι μέχρι τις 4000-4500 στροφές. Όχι κάτι το εξωπραγματικό αλλά πολύ σβέλτο. Εντάξει 200 άλογα είναι δεν είναι και 300 ή 400 που έχουν άλλα σπορ άλλα για μένα είναι υπέρ αρκετά και κυρίως ότι ο κινητήρας έχει μεγάλο εύρος λειτουργίας που για μένα είναι ποιο σημαντικό.
Στροφές στην Εθνική: Ποιες στροφές?????? Απλά σημαδεύεις και η στροφή μεταμορφώνεται σε ευθεία (και με αρκετά χιλιόμετρα). Δεν έγερνε στο ελάχιστο , τίποτα. Πολλή μεγάλη απόλαυση αυτό πραγματικά. Σε γρήγορες καμπές δεν έκοβα στο ελάχιστο έμπαινα όπως ήταν και φρέναρα γιατί ο μπροστινός έκοβε και προσπαθούσε να αλλάξει λωρίδα στα δεξιά να με αφήσει να περάσω μην πιστεύοντας ότι ένα μικρό crossover πίσω του στρίβει έτσι χωρίς καμία δυσκολία.
Τιμόνι για Όσκαρ τι να πω. Σε ποιο κλειστές στροφές σε τραβάει στην επιστροφή προς την στροφή δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Το διαφορικό για να το δοκιμάσω θέλει να βρω καμιά φιδίσια διαδρομή και χωρίς να έχω το έτερο ήμισυ μαζί. Αυτό στο μέλλον. Βολευόμαστε και με τις στροφές στην Εθνική και σε επαρχιακό προς το παρόν.
Βγήκαμε από Εθνικη και επαρχιακός πλέον προς Κυλληνη. Προσπεράσματα απλά με την σκέψη. Κοντοζήγωνα στο μπροστά όχημα βάραγε το alarm collision warning, κατέβαζα ταχύτητα στο άμεσο και σαφές κιβώτιο και στο επόμενο δευτερόλεπτο είχα περάσει. Τα μετράω αυτά Βασίλη……. 4 φορές έχει χτυπήσει το ρημάδι για πρόσκρουση μέχρι στιγμής, δεν προσέχεις τι θα γίνει…….. στο βγάζει εκεί με κόκκινα γράμματα.
Δεν είχα χρόνο να ψάξω που απενεργοποιείται η μαλακία ήμουν σε mοde παίζω με τα καινούργια μου playmobil και το πειρατικό καράβι που μου έφερε η νονά. Η κακή άσφαλτος του επαρχιακού με τα μπαλώματα και τις λακκούβες πέρναγε στο τιμόνι αλλά όχι στην μέση. Όσο ποιο μεγάλη ταχύτητα πας δεν βαράει παρότι πολύ σκληρή η ανάρτηση. Σε μικρές ταχύτητες είναι για σιδερόκωλους και όχι για προβλήματα με μέση. Για έναν μηχανόβιο κλαιν μαιν.
Φτάσαμε Κυλλήνη. Το στοιβάξαμε μέσα στο καράβι και φτάσαμε Ζάκυνθο.
Συνεχίζεται….
-
Μπήκαμε λοιπόν στο δρόμο του γυρισμού. Έχω κάνει ολόκληρη συζήτηση με την γυναίκα να μην με πρήξει να το πατήσω λίγο και δέχτηκε. Ohhhhh yessssss. Κατεβαίνουμε λοιπόν από το καράβι χαιρετιόμαστε με το FABIA αλλά αφού έχουμε ξεκινήσει μας παίρνουν τηλ. Ναι τι έγινε?
Να στον γυρισμό είπαμε ότι θέλουμε να πάμε από Αρχαία Ολυμπία και να κάτσουμε καμιά δυο ώρες να θαυμάσουμε και ο μικρός έχει πρηστεί από το κλάμα ότι δεν θέλει και θέλει να γυρίσει με το γρήγορο PUMA και με το θείο Βασίλη Αθήνα. Ε με τα πολλά σταματάω στο πρώτο βενζινάδικο και παίρνουμε τον μικρό μαζί, ενώ οι άλλοι συνεχίζουν για αρχαιά Ολυμπία.
Κοιτάω την γυναίκα και συνειδητοποιώ ότι με ένα βλέμμα μου λέει τώρα έχουμε το παιδί μαζί, ότι συμφωνήσαμε πριν άκυρο. Συμβιβάζομαι ότι θα έχουμε όριο ταχύτητας αλλά θα ανεβάσω στροφές να το δω και πάνω από 4500 στροφές. Από την άλλη χαιρόμουν πάρα πολύ που ο μπόμπιρας ήθελε βόλτα με τον θείο.
Ξεκινάμε λοιπόν, αλλαγές στον κόφτη. Αρχίζουν και τα σκασίματα σε κάθε αλλαγή παναγία μου τι χαρά είναι αυτή!!!!!! Είσαι άνετα πίσω μικρούλη? Ναι ναι ναι ωραία είναι μαρεσει. Πάει γρήγορα θείε!!!! Ταχύτητα όπως καταλαβαίνετε έκοψα για ευνόητους λόγους και πηγαίναμε ΧΧΧ-ΧΧΧ
Κάθε φορά που φτάναμε σε Διόδια ήταν σαν να κατέβαινα σε κατηφόρα από roller coaster πανηγυρισμοί που θα αλλάξω όλες τις ταχύτητες ψηλα και θα ακουστεί το θηρίο κάτω από το καπό, οι εξατμίσεις και η σκαστρα.
Κάποια στιγμή ήμουν αριστερή λωρίδα στην Εθνική και σε άδεια μεγαλη ευθεία και ήμουν πίσω από ένα QASKAI που δεν πήγαινε δεξιά παρόλο που ήμουν ώρα πίσω του. Οπότε του ανοιγόκλεισα τα φώτα. Πρέπει να τσαντίστηκε γιατί έκανε δεξιά (και ενώ για πόση ώρα πήγαινε με 120) πάτησε τέρμα το γκάζι (κλασικός Έλληνας μη τυχόν και με περάσει το μικρό πίσω) να μου δείξει ότι είναι γληγορος. Εεεεε την έκανα και γω την καγκουρια μου, κατέβασμα ταχύτητας και τέρμα γκάζι. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ήμουν στα ΧΧΧ και τον είχα αφήσει πολύ πίσω οπότε ακούω ένα ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ τι κάνεις και μια μπουνιά προσγειώθηκε στο χέρι μου έχουμε το παιδί καταλαβαίνεις? Ο μικρός μόνο που δεν χειροκρότησε. Αμέσως έκοψα και δεν το ξαναέκανα. Ήταν για πολύ λίγο και δεν κατάλαβα πότε τα έπιασε.
Η οδήγηση όλη μια απόλαυση, φτάσαμε σπίτι και δεν κατάλαβα καν ότι οδηγούσα ώρα.
Ο μικρός εμεινε μαζι μας το βράδυ. Το ΠΡΩΤΟ πράγμα που είπε την επόμενη μέρα στην μαμα του είναι: Μαμά ο θείος πήγαινε με το Puma με ΧΧΧ χιλιόμετρα.
ΕΕΕΕ να εεε όχι μόνο μια στιγμή κατά λάθος…………..
Μέσα στο κεφάλι μου “α ρε κέρατα μικρούλη με έκαψες”…….. Δεν περιγράφω άλλο……. Καταλαβαίνετε…..
Αυτά. Συγνωμη αν κούρασα
Επιφυλάσσομαι να βρω κάποια στιγμή ευκαιρία να πάω να παίξω σε στροφιλίκια ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ χωρις συνεπιβάτες μα το ευχαριστηθώ ακόμα περισσότερο.
ΥΓ. Τα ΧΧΧ έγιναν edit είναι γιατί παντού υπάρχουν politically correct άτομα που δεν παρανομούν ΠΟΤΕ, ούτε όταν το όριο είναι 30 γιατί αλλιώς είσαι επικίνδυνος ανεύθυνος βάζεις σε κίνδυνο ζωές κτλ. Και όλα αυτά γιατί δεν θέλω να μου γίνουν τσουρέκια ούτε να δίνω απαντήσεις στον κάθε ψεύτη που θέλει να το παίξει παναγία και πάει γρήγορα μόνο στην ασφάλεια της πίστας και πουθενά αλλού αν με καταλαβαίνετε.
-
Ξεκινήσαμε λοιπόν από Αθήνα για Κυλλήνη όπου θα ξεκούραζα αυτό το Θεϊκό κορμί με 2 σαμπρέλες στην κοιλιά που είχα προετοιμάσει όλο τον χειμώνα και τελευταία με μπύρες για μπανάκια (μην βουλιάξουμε). Θα βρίσκαμε τα ανιψάκια μου με τους γονείς τους που θα είχαν ένα Skoda Fabia station εκεί. (κρατήστε το για αργότερα)
Ξεκινάμε που λέτε από την προηγούμενη μέρα. Αγάπη μου να πάρουμε μόνο αυτά που χρειαζόμαστε για 6 μέρες που θα μείνουμε μην πάρουμε πάλι το μισό σπίτι σε περίπτωση που χρειαστεί, γίνεται? Δεν έχουμε ποια το Octavia έχουμε ένα μικρό αμάξι με μεγαλούτσικο χώρο αποσκευών αλλά δεν συγκρίνεται οκ?
Ναι ναι Μωρό μου μείνε ήσυχος. Απλά θα πάρω και τίποτα για να έχουμε και για τους μικρούς αν χρειαστεί.
Κοντολογίς τα δικά μου πράγματα ήταν όλα μέσα σε ένα μικρό βαλιτσάκι αεροπορικού τύπου.
Να γράψω τώρα πια ήταν τα απαραίτητα για εκείνη και τα κοινα που θα χρειαστούμε:
2 ομπρέλες, 2 μεγάλες ξαπλώστρες (ναι αυτές πιάνουν το μισό χώρο αποσκευών μόνες τους ενώ είπα να πάρουμε μόνο την μία. Μονο την μία χρησιμοποιήσαμε τελικά την άλλη την κάναμε βόλτα μέχρι την Ζάκυνθο απλά.), 2 μπιχτίρια για τις ομπρέλες, 1 μεγάλη βαλίτσα για τα απαραίτητα πράγματα της. Ξεχωριστές μεγάλες σακούλες με παπούτσια , παντόφλες τσάντες , ψυγειακι με αναψυκτικά νερά κτλ, σακούλα τεράστια με μπισκότα και χαζομαρούλες και άλλες 2-3 μεγάλες σακούλες που ούτε κατάλαβα ποτέ τι είχαν. Βάλαμε και 3 φουσκωτα (donut, κάκτο και φουσκωτό στρώμα αμε πως). Τέλος 2 μπουφάν σε περίπτωση που κάνει ψύχρα. Ναι στον ποιο ζεστό Ιούλιο που και τα τζιτζίκια σκάνε από την ζέστη μην είμαστε απροετοίμαστοι πήραμε και .
Τα βλέπω και τσακ, ένα μεγάλο facepalm στην μούρη. Μα ρε μωρό μου τα χρειαζόμαστε όλα αυτά????? Ε αμάν ρε Βασίλη δεν φτάνει που κουράστηκα να τα ετοιμάσω αυτό έχεις να πεις δηλαδή? Να πάρουμε και τις πατερίτσες λες σε περίπτωση που πονέσει το πόδι σου ξανα? Ααααααααα ΟΧΙ δεν αντέχω (αυτό το είπα από μέσα μου αλλά τα κατάφερα δεν πήραμε τις πατερίτσες μαζί)
Ξεκίνησα λοιπών να οργανώσω το χώρο αποσκευών και να τα χωρέσω όλα τα απολύτως απαραίτητα.
Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα χώρεσε σχεδόν όλα σε megabox (με ρεζέρβα που έχω βάλει είχε λίγο χώρο ακόμα) και χώρο αποσκευών.
Κάτι ψιλά (ψυγειάκια κτλ μπήκαν στις πίσω θέσεις). Μόλις τέλειωσε και αυτό μου λέει: είδες που χωράνε μια χαρά και όλο γκρινιάζεις??? Εκεί τι να πεις??? απλά κουνάς το κεφάλι και καταπιέζεις τα δολοφονικά σου ένστικτα με ένα καφέ και τσιγάρο (από τα κομμένα αυτό στα κρυφά)
Συνεχίζεται………..
-
Φτάσαμε στο κατάλυμα ταχτοποιηθήκαμε. Θα σας πω τώρα εντυπώσεις από τα μικρά ανίψια μου.
Ο ένας ο μεγάλος έχει απίστευτο κόλλημα με τα ηλεκτρικά και το περιβάλλον. Οπότε οι ερωτήσεις ήταν οι εξής: Αυτό θείε είναι με μπαταρίες? Όχι αγάπη μου είναι η σπορ έκδοση στην ποιο απλή είναι και υβριδικό έχει και μπαταρία.
Τι το πήρες τότε? Καταναλώνει πολύ βενζίνη? Ναι πολύ . Το Skoda fabia (diesel) Που έχουμε πηγαίνει ποιο μακριά με ένα γέμισμα? Παραπάνω από το διπλάσιο. Ε τότε δεν μαρέσει αν είχε μπαταρία θα σου έλεγα όμορφο είναι αλλά τώρα το FABIA είναι πολύ καλύτερο. Εντάξει κούκλε μου ότι πεις χαχαχαχαχα
Ο άλλος ο μικρός: θείε αυτό έχει ένα ζωάκι puma μπροστά. Εγώ το έβαλα είχε κανονικά το σήμα της FORD . Α πολύ όμορφο είναι , είναι γρήγορό? Ναι . Μαρεσει πολύ, να έρχομαι μαζί σου και με την θεία όπου πάμε πειράζει? Όχι βέβαια ρώτα την μαμά σου μόνο. Περιττό να πω ότι έγινε αυτοκόλλητος με το PUMA, πάντα μαζί μου ερχόταν. Μεχρι που ζήλεψε και ο μεγάλος και ήρθε και αυτός μια φορά μαζί (Από φέτος έπιασε το όριο και ο μικρός του να δένεται με ζώνη και να μην χρειάζεται καθισματάκι)
Η Ζάκυνθος πανέμορφη δεν γράφω πολλά, αλλά η οδήγηση όπως καταλαβαίνεται ήταν μόνιμα στο eco και να ακολουθούμε ή να μας ακολουθεί το FABIA . Η ταχύτητα ήταν απίστευτα αργή και δεν έχω να γράψω πολλά μόνο ότι ταλαιπώρησα πολύ το αυτοκίνητο και ότι γέμισε άμμο από παραλίες και χώμα από χωματόδρομους ΠΑΝΤΟΥ, κανενα πρόβλημα. Μου βγήκε η ψυχη να το καθαρίσω όταν γύρισα.
Εφόσον δεν μπορώ να γράψω κάτι οδηγικά θα γράψω το εξής: Από όταν ξεκίνησα από το σπίτι μέχρι και που γύρισα, σε βενζινάδικα, εστιατόρια, σε παρκινγ, σε παραλια , όπου και αν πήγαινα δεν σταμάτησαν να με σταματάνε να ρωτάνε για το αυτοκίνητο. Με ρώταγαν για το αυτοκίνητο ακόμα και όταν ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε ΠΟΛΥ καλύτερα αυτοκίνητα από το κουβαδάκι μου (πως να το πω όταν ήταν δίπλα σε PORCHE MACAN) . Τι μάρκα είναι , ποιο μοντελο ?είναι μικρη PORCHE? Και ένα σωρό άλλες ερωτήσεις. Εντάξει τα Puma είναι όμορφα αυτό έχει και τις 19ρες ζάντες και φαίνεται ακόμα καλύτερο αλλά δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις και θαυμασμό για το PUMA. Και να έλεγα ότι δεν έχει πουλήσει , κυκλοφορούν πολλά (ίδιο είναι με το απλό εξωτερικά). Δεν γράφω τα περισσότερα για να μην σας πρήζω αλλά η νύφη μου ξέρει Ιταλικά και μέχρι στο εστιατόριο που πήγαμε η διπλανή παρέα των Ιταλών για το αυτοκίνητο μιλούσε. Και είχαν πάρει το προηγούμενο βράδυ το ευρωπαϊκό, έλεος χαχαχαχα. Μην τα πολυλογώ η γυναίκα μου νεύριαζε και πολλές φορές, άλλες γιατί με σταματούσαν και με ρώταγαν άλλη γιατί ένα μηχανάκι κόντευε να πέσει πάνω της γιατί κοίταγε το αυτοκίνητο (παρκαρισμένο μόλις είχαμε βγει) όπως πήγαινε στο δρόμο και μαντέψτε ποιος τα άκουσε και για αυτό? Σωστά εγώ χαχαχαχαχ Διακοπές ήρθαμε με αυτό θα ασχολούμαστε, μονολογούσε . Και τις περισσότερες φορές ήταν μέσα στο χώμα το αμάξι άπλυτο. Τεσπα αρκετά και με αυτό, έρχεται το κομμάτι της επιστροφής που πλέον το αυτοκίνητο με αυτά και με αυτά είχε γράψει 1500 χλμ στο κοντέρ και μπορούσαμε να περάσουμε στο παρασύνθημα.
Συνεχίζεται……………..
-
Απολαυστικό review! Να είσαι πάντα καλά και να το χαίρεσαι!
-
Απολαυστικό review! Να είσαι πάντα καλά και να το χαίρεσαι!
Ευχαριστω, ερχονται και τα δικά σου λίγο υπομονή ......
Σεπεμβρη σε βλέπω μες την τρελη χαρα. Μόνο η καινουργίλα που θα μυρίζει το κουκλι σου θα είναι απόλαυση.
-
Cirus κορυφαίος και απολαυστικός στην περιγραφή, πάντα να το χαίρεσαι και μακριά από ζήλια και το κακό μάτι φίλε!
#antimisery @posoekapse_mhnapantasplakakanw
-
Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια!
-
Ενα ανοιγμα παντως μετα τα διοδια (0-120) ουτε επικινδυνο ειναι ουτε παρανομο και εκει βλεπεις τι αμαξι οδηγας. Απο torque steer πως παει;
Και να κανεις 180 χμω σε μια ευθεια της εθνικης με καινουριο αμαξι με φρεσκα λαστιχα ειναι μεν παρανομο επικινδυνο δεν ειναι αν εχεις ορατοτητα μπροστα.
-
ποσο σου εκαψε σε σιρε? μηπως να επαιρνες ντηζελ? ε?
ΑρΕς
περιμενω με αγωνια τα πικαντικα...
-
Απολαυστική γραφή. Με ροή και με ένα εξαιρετικό θέμα. Αξιζει το ποπ κορν.
Να το χαίρεσαι το γατάκι σου.
-
ποσο σου εκαψε σε σιρε? μηπως να επαιρνες ντηζελ? ε?
ΑρΕς
περιμενω με αγωνια τα πικαντικα...
πήρα να ρωτησω αν βγαίνει και σε μαζούτ αλλά το ρημαδι δεν βγαίνει
μου ειπαν να το κανω γκαζι
τους λέω όχι γκάζι εχει πολύ, να μην καιει θελω
μου το εκλεισαν
Μεση καταναλωση πήγαινε γυρνα και ζακυνθο είχα 9,5λίτρα/100 χιλιομετρα
για 200 αλογα και την απόλαυση που ειχα μια χαρά είναι
-
Χαχα δεν κρατήθηκε και το είπε το παραμύθι.
Λοιπόν, εγώ προτείνω να συνεχίσουμε την κουβέντα με βάση συζήτησης τα 9.5 λιτρα....
Πόσο θα έκαιγε το δικό σας.....ακουω προσφορές
-
Χαχα δεν κρατήθηκε και το είπε το παραμύθι.
Λοιπόν, εγώ προτείνω να συνεχίσουμε την κουβέντα με βάση συζήτησης τα 9.5 λιτρα....
Πόσο θα έκαιγε το δικό σας.....ακουω προσφορές
εγω δεν λεω... αλλα σιρε να προσεχεις τα τριοοχτω στας εθνικας, δεν ξερεις ποτε που κρυβεται ενας γατος.... αν και θα σε αφησω να περασεις για τα σκασιματα και μονο.
Ford Puma 2019